εικόνα προφίλ

Πώς να προσθέσετε μουσική στο προφίλ σας στο Facebook

Το Facebook είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης για επικοινωνία με άλλους και διαθέτει εφαρμογές για κινητά. Η εφαρμογή Facebook για κινητά σάς επιτρέπει να μείνετε σε επαφή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να παίξετε άμεσα παιχνίδια, να παρακολουθήσετε βίντεο και ακόμη και να πουλήσετε τα προϊόντα σας.

Ενώ η εφαρμογή Facebook παρέχει αμέτρητες δυνατότητες, ένα χαρακτηριστικό που συχνά παραμελείται είναι η δυνατότητα προσθήκης τραγουδιών στο προφίλ. Ναι, μπορείτε να προσθέσετε μουσική στο προφίλ σας στο Facebook. Μπορείτε να προσθέσετε πολλές μουσικές στο προφίλ σας στο Facebook και να καρφιτσώσετε μία που θέλετε να κάνετε ορατή στο βιογραφικό σας στο Facebook.

Μόλις προσθέσετε μουσική στο προφίλ σας, ορίζεται ως δημόσιο από προεπιλογή. Όποιος μπορεί να δει το βιογραφικό σας στο Facebook μπορεί να δει τα τραγούδια που έχετε προσθέσει ή καρφιτσώσει στο προφίλ σας. Έτσι, αν θέλετε να προσθέσετε μουσική στο προφίλ σας στο Facebook, έχετε φτάσει στη σωστή σελίδα.

Η δραστηριότητά σου στο διαδίκτυο καταγράφεται από την κυβέρνησή σου, τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, τους προγραμματιστές εφαρμογών/πρόσθετων/IPTV και όλους τους ιστότοπους μέσω της αναγνωριστικής σας διεύθυνσης IP | PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην
Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : Πώς να σταματήσετε την παρακολούθηση της διαδικτυακής δραστηριότητας Instagram και Facebook

Βήματα για να προσθέσετε μουσική στο προφίλ σας στο Facebook

Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί έναν οδηγό βήμα προς βήμα σχετικά με την προσθήκη, το καρφίτσωμα και την αφαίρεση μουσικής στο προφίλ σας στο Facebook. Τα βήματα θα είναι απλά. ακολουθήστε τα όπως αναφέρεται παρακάτω. Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε.

1) Πώς να προσθέσετε μουσική ή τραγούδι στο προφίλ του Facebook

Σε αυτήν τη μέθοδο, θα χρησιμοποιήσουμε την εφαρμογή Facebook για Android για να προσθέσουμε μουσική στο προφίλ μας στο Facebook. Εδώ είναι μερικά από τα απλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Facebook στη συσκευή σας Android. Στη συνέχεια, πατήστε στο εικόνα προφίλ όπως φαίνεται παρακάτω.

2. Ανοίξτε τη σελίδα προφίλ Facebook και μετακινηθείτε προς τα κάτω στο ‘Τι σκέφτεσαι’ πεδίο.

3. Θα δείτε μια γραμμή εργαλείων κάτω από το πεδίο Τι είναι στο μυαλό σας. Πρέπει να σύρετε προς τα αριστερά και να επιλέξετε το ΜΟΥΣΙΚΗ επιλογή.

4. Στη σελίδα Μουσική, πατήστε στο (+) εικονίδιο, όπως φαίνεται παρακάτω.

5. Τώρα, αναζητήστε το τραγούδι ή τη μουσική που θέλετε να προσθέσετε στο προφίλ σας. Μόλις βρείτε τη μουσική, πατήστε το τραγούδι ή το Προσθήκη κουμπί.

Αυτό είναι! Μπορείτε να προσθέσετε πολλά τραγούδια στο προφίλ σας ακολουθώντας τα ίδια βήματα. Τελείωσες.

2) Πώς να καρφιτσώσετε μουσική και τραγούδια στο προφίλ Facebook

Εάν έχετε προσθέσει πολλά τραγούδια στο προφίλ σας αλλά θέλετε να εμφανίσετε το αγαπημένο σας στην κορυφή, πρέπει να το καρφιτσώσετε. Η ενότητα βιογραφικού του προφίλ σας θα σας εμφανίζει την καρφιτσωμένη μουσική μόνο όταν καρφιτσώνετε μουσική. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Facebook στη συσκευή σας Android. Στη συνέχεια, πατήστε στο εικόνα προφίλ όπως φαίνεται παρακάτω.

2. Ανοίξτε τη σελίδα προφίλ Facebook και μετακινηθείτε προς τα κάτω στο ‘Τι σκέφτεσαι’ πεδίο.

3. Θα δείτε μια γραμμή εργαλείων κάτω από το πεδίο Τι είναι στο μυαλό σας. Πρέπει να σύρετε προς τα αριστερά και να επιλέξετε το ΜΟΥΣΙΚΗ επιλογή.

4. Τώρα, θα δείτε όλη τη μουσική που έχετε προσθέσει. Πατήστε στο τρεις τελείες δίπλα στο όνομα της μουσικής.

5. Επιλέξτε την επιλογή Καρφίτσωμα στο προφίλ από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται.

Αυτό είναι! Τελείωσες. Έτσι μπορείτε να καρφιτσώσετε την αγαπημένη σας μουσική στο προφίλ σας στο Facebook.

3) Πώς να διαγράψετε μια μουσική ή ένα τραγούδι από ένα προφίλ

Το Facebook σάς επιτρέπει ακόμη και να διαγράψετε ένα τραγούδι από το προφίλ σας με απλά βήματα. Έτσι, εάν θέλετε να διαγράψετε ένα τραγούδι από το προφίλ σας στο Facebook, ακολουθήστε μερικά από τα απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Facebook στη συσκευή σας. Στη συνέχεια, πατήστε στο εικόνα προφίλ εμφανίζεται στην επάνω δεξιά γωνία.

2. Ανοίξτε τη σελίδα προφίλ Facebook και μετακινηθείτε προς τα κάτω στο ‘Τι σκέφτεσαι’ πεδίο.

3. Θα δείτε μια γραμμή εργαλείων κάτω από το πεδίο Τι είναι στο μυαλό σας. Πρέπει να σύρετε προς τα αριστερά και να επιλέξετε το ΜΟΥΣΙΚΗ επιλογή.

4. Τώρα, θα δείτε όλη τη μουσική που έχετε προσθέσει. Πατήστε στο τρεις τελείες δίπλα από το όνομα της μουσικής ή του τραγουδιού.

5. Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, επιλέξτε Διαγραφή τραγουδιού από το προφίλ.

Αυτό είναι! Τελείωσες. Έτσι μπορείτε να διαγράψετε μουσική από το προφίλ σας στο Facebook.

Γιατί δεν μπορώ να προσθέσω μουσική στο προφίλ μου στο Facebook;

Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους δεν μπορείτε να προσθέσετε μουσική στο προφίλ σας στο Facebook. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικούς από τους πιο συνηθισμένους λόγους για το πρόβλημα.

  • Χρησιμοποιείτε μια παλιά έκδοση της εφαρμογής Facebook
  • Οι διακομιστές του Facebook είναι εκτός λειτουργίας.
  • Η προσωρινή μνήμη της εφαρμογής είναι κατεστραμμένη.
  • Το διαδίκτυο σας είναι ασταθές.

Πρέπει να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά σε όλα αυτά τα πράγματα. Εάν χρησιμοποιείτε μια παλιά εφαρμογή, ενημερώστε την από το App Store. Πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι η σύνδεσή σας στο διαδίκτυο είναι σταθερή κατά την προσθήκη της μουσικής.

Εάν οι διακομιστές του Facebook είναι εκτός λειτουργίας, πρέπει να περιμένετε μέχρι να γίνει επαναφορά των διακομιστών. Εάν όλα αυτά δεν βοηθήσουν, πρέπει να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη ή να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή Facebook.

Η δυνατότητα προσθήκης μουσικής στο προφίλ σας είναι μια εξαιρετική δυνατότητα που παρέχεται από το Facebook. Μπορείτε να προσθέσετε μουσική στο προφίλ σας στο Facebook για να εκφράσετε την προσωπικότητά σας. Λοιπόν, αυτό είναι όλο για το πώς να προσθέσετε μουσική στο προφίλ σας στο Facebook με απλά βήματα.

Διαβάστε επίσης:Πώς να προσθέσετε μουσική στο προφίλ σας στο Facebook

Πώς να καρφιτσώσετε κάποιον στο Snapchat

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *