Γιατί μειώνεται αυτόματα η ένταση στο Android;

Γιατί μειώνεται αυτόματα η ένταση στο Android; 10 τρόποι για να το διορθώσετε

Παρά το γεγονός ότι είναι το πιο δημοφιλές λειτουργικό σύστημα για κινητά στον κόσμο, το Android έχει πολλά ελαττώματα. Οι χρήστες Android πιθανότατα θα αντιμετωπίσουν περισσότερα προβλήματα από τους χρήστες iPhone επειδή είναι ανοιχτού κώδικα.

Πρόσφατα, ένα πρόβλημα που απασχολεί πολλούς χρήστες είναι το Η ένταση του Android μειώνεται αυτόματα. Αν αναρωτιέστε γιατί μειώνεται αυτόματα η ένταση του τηλεφώνου σας, συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό.

Γιατί μειώνεται αυτόματα η ένταση στο Android;

Τώρα, μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους η ένταση ήχου του Android μειώνεται αυτόματα.

Το πρόβλημα μπορεί να συνδέεται με το κουμπί έντασης ήχου, σφάλμα λογισμικού, κατεστραμμένα αρχεία Android, προβληματικές εφαρμογές κ.λπ.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

PIA VPN | Το #1 VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 2 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : Πώς να διορθώσετε την εξάντληση της μπαταρίας κατά τη χρήση της εφαρμογής Χάρτες Google για Android

Μερικές συσκευές Android ρυθμίζουν επίσης το επίπεδο έντασης στο 50% για να αποφύγουν ζημιές στα χρόνια σας. Ωστόσο, τις περισσότερες φορές, η ένταση του Android μειώνεται αυτόματα λόγω ελαττωματικών κουμπιών έντασης.

Διαβάστε επίσης :Γιατί η φωτεινότητα μειώνεται συνεχώς στο τηλέφωνό

Πώς να διορθώσετε την αυτόματη μείωση της έντασης στο Android;

Τώρα που ξέρετε γιατί η ένταση του ήχου συνεχίζει να μειώνεται από μόνη της στο Android, η αντιμετώπιση προβλημάτων θα μπορούσε να είναι εύκολη.

Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικούς από τους καλύτερους τρόπους επίλυσης του ζητήματος Ένταση που συνεχώς μειώνεται αυτόματα σε smartphone Android.

1. Επανεκκινήστε το Smartphone σας

Επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας

Εάν αντιμετωπίσετε το πρόβλημα την πρώτη φορά, οι πιθανότητες για ελαττωματικά κουμπιά υλικού είναι σπάνιες.

Μπορεί να υπάρχει σφάλμα ή σφάλμα που μειώνει το επίπεδο έντασης. Επομένως, πριν δοκιμάσετε οτιδήποτε άλλο, επανεκκινήστε το smartphone σας και ελέγξτε.

Η επανεκκίνηση μιας συσκευής Android είναι εύκολη. πατήστε παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας και επιλέξτε ‘Επανεκκίνηση‘. Μετά την επανεκκίνηση, παίξτε τη μουσική ή οποιονδήποτε ήχο και ελέγξτε αν το πρόβλημα παραμένει.

2. Απενεργοποιήστε την προειδοποίηση έντασης ήχου

Απενεργοποιήστε την προειδοποίηση έντασης ήχου

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, πολλά τηλέφωνα Android έχουν περιορισμένη ένταση ήχου που λειτουργεί κάθε φορά που εντοπίζει ακουστικά ή ακουστικά Bluetooth.

Το Volume Limiter στο Android περιορίζει την ένταση του τηλεφώνου σας στο 50% για να προστατεύσει τα αυτιά σας.

Εάν ανεβάζετε το επίπεδο της έντασης και στη συνέχεια συνδέετε τα ακουστικά στο τηλέφωνό σας, το πιθανότερο είναι ότι ο περιοριστής έντασης κάνει τη δουλειά του. Ως εκ τούτου, πρέπει να απενεργοποιήσετε τον περιοριστή έντασης ήχου στη συσκευή σας Android για να επιλύσετε το πρόβλημα.

 • Ανοιξε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο Android σας.
 • Στις Ρυθμίσεις, πατήστε Ήχος και δόνηση.
 • Στη συνέχεια, πατήστε τις τρεις τελείες πάνω δεξιά και επιλέξτε Περιοριστής έντασης πολυμέσων.
 • Πρέπει να απενεργοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα.

Αυτό είναι! Αφού κάνετε τις αλλαγές, συνδέστε ξανά το ακουστικό σας. Αυτή τη φορά το Android δεν θα μειώσει την ένταση.

Πώς να δείτε τον συνδεδεμένο κωδικό πρόσβασης WiFi στο Android

3. Ελέγξτε το κουμπί έντασης ήχου

Ελέγξτε το κουμπί έντασης ήχου

Ένα ελαττωματικό κουμπί έντασης είναι συχνά ο κύριος λόγος που «η ένταση μειώνεται αυτόματα στο Android». Πρέπει να ελέγξετε εάν τα κουμπιά έντασης ήχου έχουν κολλήσει ή εάν παρουσιάζουν εμφανή σημάδια ζημιάς.

Εάν το κουμπί έντασης είναι κολλημένο ενώ πατάτε, η ένταση θα μειωθεί. Σε περίπτωση ελαττωματικού κουμπιού έντασης ήχου, πρέπει να το αντικαταστήσετε από τεχνικό. Διαφορετικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές τρίτων για να απενεργοποιήσετε εντελώς το κουμπί Έντασης και, στη συνέχεια, να ελέγξετε την ένταση από τις ρυθμίσεις ήχου.

4. Απενεργοποιήστε το Adaptive Sound

Εάν διαθέτετε smartphone pixel, έχετε μια νέα δυνατότητα ήχου που ονομάζεται Adaptive Sound. Η λειτουργία χρησιμοποιεί βασικά τα μικρόφωνα και τους αισθητήρες του τηλεφώνου σας για να μάθει τον τύπο του περιβάλλοντος στο οποίο βρίσκεστε. Μόλις μάθει για το περιβάλλον σας, προσαρμόζει αυτόματα τον ήχο.

Αυτή η δυνατότητα μπορεί να είναι ο μοναδικός λόγος για την αυτόματη μείωση της έντασης ήχου του Android. Επομένως, εάν έχετε smartphone Pixel, είναι καλύτερο να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία προσαρμοστικού ήχου. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

Απενεργοποιήστε τον προσαρμοστικό ήχο

 • Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο Android σας και πατήστε Ήχος & Δόνηση.
 • Στο Ήχος και δόνηση, πατήστε στο Προσαρμοζόμενος ήχος.
 • Στην επόμενη οθόνη, απενεργοποιήστε το Προσαρμοστικός ήχος επιλογή.

Αυτό είναι! Αυτό θα απενεργοποιήσει αμέσως τη δυνατότητα προσαρμοστικού ήχου στο smartphone Pixel.

Πώς να βρείτε το iPhone σας με ένα Android

5. Απενεργοποιήστε τη λειτουργία σταδιακά κουδουνίσματος

Τα smartphone Pixel έχουν ένα άλλο χαρακτηριστικό που κάνει το τηλέφωνο να δονείται πρώτα όταν χτυπάει. Αυτό είναι ένα μέρος των ρυθμίσεων προσβασιμότητας που μειώνει αρχικά την ένταση και την αυξάνει σταδιακά. Πρέπει να απενεργοποιήσετε και αυτή τη δυνατότητα. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

Απενεργοποιήστε τη λειτουργία σταδιακά κουδουνίσματος

 • Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στη συσκευή σας Pixel.
 • Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε στο Προσιτότητα.
 • Στην οθόνη Προσβασιμότητα, πατήστε στο Δόνηση και απτικά.
 • Στην επόμενη οθόνη, απενεργοποιήστε το Πρώτα δονηθείτε και μετά κουδουνίστε σταδιακά επιλογή.

Αυτό είναι! Αυτό θα απενεργοποιήσει τη λειτουργία και θα ομαλοποιήσει την ένταση του ήχου της συσκευής σας.

6. Απεγκαταστήστε τις προβληματικές εφαρμογές

Μερικές φορές, εφαρμογές τρίτων που είναι εγκατεστημένες στο Android σας μπορούν να μειώσουν την ένταση αυτόματα. Επομένως, εάν μόλις εγκαταστήσατε ένα πρόγραμμα εκκίνησης τρίτου κατασκευαστή ή οποιαδήποτε εφαρμογή, είναι καλύτερο να τα απεγκαταστήσετε.

Η απεγκατάσταση εφαρμογών στο Android είναι εξαιρετικά εύκολη. απλά πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής στην αρχική οθόνη και επιλέξτε Απεγκατάσταση.

7. Βεβαιωθείτε ότι το τηλέφωνό σας δεν είναι συνδεδεμένο σε συσκευή Bluetooth

Για ασφάλεια, τα smartphone Android μειώνουν αυτόματα την ένταση όταν συνδέονται σε Bluetooth ή ακουστικά. Έτσι, εάν μόλις συνδέσατε το τηλέφωνό σας σε ακουστικά ή συσκευή Bluetooth, πρέπει να ανεβάσετε χειροκίνητα την ένταση.

Πρέπει να αυξάνετε την ένταση κάθε φορά που συνδέετε το τηλέφωνό σας σε Bluetooth ή ακουστικό.

Πώς να κλειδώσετε εφαρμογές σε Android

8. Εκκινήστε το τηλέφωνό σας σε ασφαλή λειτουργία

Όπως ο υπολογιστής σας, το τηλέφωνό σας Android έχει μια κρυφή ασφαλή λειτουργία. Η ασφαλής λειτουργία λειτουργεί απενεργοποιώντας όλες τις εφαρμογές τρίτων. Μπορείτε εύκολα να εκκινήσετε το τηλέφωνό σας Android σε ασφαλή λειτουργία.

Σας επιτρέπει να βρείτε προβληματικές εφαρμογές που ενδέχεται να διακόψουν τη λειτουργία του ήχου.

Εάν η ένταση του ήχου δεν μειώνεται σε ασφαλή λειτουργία, πρέπει να ελέγξετε τις εφαρμογές τρίτων που εγκαταστήσατε πρόσφατα. Μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε μεμονωμένα μέχρι να βρείτε αυτόν που κάνει το πρόβλημα.

9. Επαναφέρετε εργοστασιακά το Smartphone σας

Επαναφορά τηλεφώνου

Κακόβουλο λογισμικό, ιοί, εφαρμογές τρίτων και εσφαλμένες ρυθμίσεις μπορούν να μειώσουν την ένταση του τηλεφώνου σας σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε το πραγματικό πρόβλημα για την ένταση ήχου που συνεχίζει να μειώνεται από μόνη της στο Android, η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων είναι η καλύτερη επιλογή.

Ωστόσο, η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα διαγράψει όλες τις εφαρμογές τρίτων και τις ρυθμίσεις που έγιναν από το χρήστη. Θα χάσετε επίσης τα αρχεία σας. Επομένως, δημιουργήστε ένα αντίγραφο ασφαλείας των αρχείων σας πριν επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις του smartphone σας.

10. Ζητήστε επαγγελματική βοήθεια

Λέγοντας επαγγελματική βοήθεια, εννοούμε τη βοήθεια του κατασκευαστή του τηλεφώνου σας. Μπορείτε να πάρετε το τηλέφωνό σας στο τοπικό κέντρο σέρβις για να μάθετε την πραγματική αιτία του προβλήματος.

Δεν είναι όλα στο χέρι μας και αν το πρόβλημα βρίσκεται στην κάρτα ήχου της συσκευής σας, θα σας βοηθήσει μια ομάδα υποστήριξης. Εάν το τηλέφωνό σας είναι υπό εγγύηση, θα το επισκευάσετε χωρίς κόστος.

Εφαρμογές κοπής βίντεο για Android

Εάν δεν έχετε τα επίσημα καταστήματα, μπορείτε να πάρετε το τηλέφωνό σας στο πλησιέστερο τοπικό κατάστημα επισκευής και να εξηγήσετε το πρόβλημα.

Έτσι, αυτοί είναι οι λίγοι καλύτεροι τρόποι Ο όγκος επιδιόρθωσης μειώνεται αυτόματα στο Android. Ενημερώστε μας στα σχόλια εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια σε αυτό το θέμα. Και αν το άρθρο σας βοήθησε, μοιραστείτε το με τους φίλους σας.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *