Μπορείτε να δείτε πόσες φορές κάποιος είδε την ιστορία σας στο Instagram;

Το Instagram μπορεί να έχει πολλές δυνατότητες επικοινωνίας, αλλά η κύρια εστίασή του είναι η κοινή χρήση φωτογραφιών και βίντεο. Η εφαρμογή είναι δημοφιλής λόγω της οπτικής αφήγησης της, επιτρέποντας στους χρήστες να εκφραστούν δημιουργικά.

Εκτός από την κοινή χρήση φωτογραφιών και βίντεο, το Instagram έχει και άλλες φοβερές δυνατότητες όπως το Stories. Το Instagram Stories είναι μια λειτουργία τύπου WhatsApp που σας επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες που έχουν οριστεί να λήξουν μετά από 24 ώρες.

Αυτό σημαίνει ότι η φωτογραφία και το βίντεο που κοινοποιούνται στο Instagram Story θα εξαφανιστούν αυτόματα μετά από 24 ώρες. Μόλις μοιραστείτε ένα Instagram Story, οι ακόλουθοί σας μπορούν να σας δουν απεριόριστες φορές μέσα σε 24 ώρες.

Ενώ υπάρχει επιλογή ελέγξτε ποιος είδε το Instagram Story σας, τι γίνεται αν θέλετε να δείτε ποσες φορες ειδε το στορυ μου καποιος; Σε αυτό το άρθρο, θα ρίξουμε λίγο φως στις προβολές του Instagram Story. Ας αρχίσουμε.

Διαβάστε επίσης: Πότε είναι η καλύτερη ώρα για ανάρτηση στο Instagram;

Τι είναι το Instagram Story;

Το Instagram Story είναι βασικά μια λειτουργία τύπου WhatsApp Status που επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται περιεχόμενο με τους ακόλουθούς τους.

Το περιεχόμενο που μοιράζεστε στο Instagram Story εμφανίζεται σε μορφή slideshow και εμφανίζεται στην κορυφή της ροής, με αποτέλεσμα την αυξημένη ορατότητα.

Η μόνη διαφορά μεταξύ μιας κανονικής ανάρτησης στο Instagram και ενός Story είναι η διάρκειά της. Τα Instagram Stories έχουν ρυθμιστεί να εξαφανίζονται αυτόματα μετά από 24 ώρες.

Στο Instagram, έχετε επίσης μια επιλογή απορρήτου γνωστή ως «Ιδιωτικές ιστορίες» που σας επιτρέπει να μοιράζεστε Ιστορίες με ένα προσαρμοσμένο κοινό.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber 

Πώς να δείτε ποιος είδε την ιστορία μου στο Instagram;

Αν αναρωτιέστε αν μπορείτε να δείτε ποιοι είδαν το Story σας στο Instagram, μπορείτε. Το Instagram σάς επιτρέπει να ελέγξετε ποιος έχει δει το Story σας. Δείτε πώς μπορείτε να δείτε ποιος είδαν το Instagram Story σας στην εφαρμογή.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο τηλέφωνό σας.

2. Στη συνέχεια, πατήστε στο δικό σας εικόνα προφίλ στην κάτω δεξιά γωνία.

εικόνα προφίλ

3. Στην οθόνη προφίλ, πατήστε Η ιστορία σας.

Η ιστορία σας

4. Θα μπορείτε να δείτε την Ιστορία που έχετε μοιραστεί. Στην κάτω αριστερή γωνία, θα δείτε το Θεάθηκε από επιλογή, η οποία παραθέτει όλα τα άτομα που έχουν δει την ιστορία σας.

Θεάθηκε από

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να δείτε ποιος είδε το Instagram Story σας.

Μπορώ να δω πόσες φορές είδε κάποιος την ιστορία μου στο Instagram;

Αν αναρωτιέστε αν μπορείτε να δείτε ποιοι είδαν το Instagram Story σας περισσότερο, δεν μπορείτε!

Παρόλο που το Instagram σάς επιτρέπει να δείτε ποιος είδε την ιστορία σας, δεν υπάρχει τρόπος να ελέγξετε πόσες φορές οι θεατές έχουν δει την ιστορία σας.

Η λίστα που δείχνει ποιος έχει δει την ιστορία σας δημιουργείται με βάση το ποιος είδε το Instagram Story σας σε ποιο σημείο. Έτσι, εάν ένα άτομο δει την ιστορία σας πολλές φορές, το όνομά του θα παραμείνει στο ίδιο σημείο αντί να κινείται προς την κορυφή.

Έτσι, τα πρώτα ονόματα που βλέπετε στη λίστα είναι αυτά που είδαν πρόσφατα την ιστορία σας, όχι αυτά που την έχουν δει πολλές φορές.

Ορισμένες εκδόσεις τρίτων ή τροποποιημένες εκδόσεις του Instagram ισχυρίζονται ότι σας δείχνουν πόσες φορές κάποιος προέβαλε το Instagram Story σας, αλλά είναι ως επί το πλείστον ψεύτικες. Επομένως, προσπαθήστε να αποφύγετε τις εισβολές για να δείτε πόσες φορές κάποιος είδε την ιστορία σας στο Instagram.

Πώς να δείτε ποιος είδε την ιστορία σας στο Instagram μετά τη λήξη της;

Εάν χάσατε τον έλεγχο που είδαν το Instagram Story σας μέσα σε 24 ώρεςμια άλλη επιλογή είναι να ανακτήσετε τα δεδομένα.

SincΤα e Instagram Stories είναι διαθέσιμα μόνο για 24 ώρες, πρέπει να μεταβείτε στον φάκελο Archive του Instagram για έλεγχο. Από το φάκελο Αρχείο, μπορείτε να δείτε ποιος έχει δει την ιστορία σας έως και 48 ώρες μετά τη δημοσίευσή σας. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο τηλέφωνό σας.

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Instagram, πατήστε στο εικόνα προφίλ στην κάτω δεξιά γωνία.

εικόνα προφίλ

3. Στην οθόνη Προφίλ, πατήστε στο μενού χάμπουργκερ πάνω δεξιά.

μενού χάμπουργκερ

4. Από το μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε Αρχείο.

Αρχείο

5. Τώρα, βρείτε την ιστορία θέλετε να δείτε πληροφορίες θεατή για. Στη συνέχεια, σύρετε προς τα πάνω στην οθόνη.

βρείτε την ιστορία

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να δείτε ποιος είδε την ιστορία σας στο Instagram μετά τη λήξη της.

Μπορεί κάποιος να δει ότι είδα την ιστορία του στο Instagram αν δεν είμαστε φίλοι;

Το Instagram σάς επιτρέπει να βλέπετε το Story που μοιράζεται σε κάθε δημόσιο προφίλ. Ανεξάρτητα από το αν το άτομο βρίσκεται στη λίστα ακολούθων σας, μπορείτε να δείτε την ιστορία του εάν το απόρρητο έχει οριστεί ως δημόσιο.

Και σχετικά με το αν κάποιος μπορεί να δει ότι έχετε δει την ιστορία του ακόμα κι αν δεν είστε φίλοι στην πλατφόρμα, Ναί! Μπορούν να δουν.

Το όνομά σας θα εμφανίζεται στην οθόνη προβολής ιστορίας, ανεξάρτητα από το αν ακολουθείτε τον λογαριασμό.

Το Instagram σας ειδοποιεί όταν τραβάτε ένα στιγμιότυπο οθόνης μιας ιστορίας;

Όταν εισήχθη πρόσφατα η λειτουργία Story, το Instagram ειδοποιούσε τους χρήστες όταν ένας ακόλουθος τράβηξε ένα στιγμιότυπο οθόνης μιας ιστορίας. Ωστόσο, μετά την αντίδραση των χρηστών, το Instagram αφαίρεσε τη λειτουργία.

Το Instagram ειδοποιεί όταν κάνετε στιγμιότυπο οθόνης μιας συνομιλίας Instagram;

Το Instagram δεν σας ειδοποιεί όταν φωτογραφίζετε την ιστορία κάποιου. Ωστόσο, εάν τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης των μηνυμάτων που εξαφανίζονται στο Instagram, ένα εικονίδιο αστεριών εμφανίζεται δίπλα στο μήνυμα, το οποίο υποδεικνύει στον άλλο χρήστη ότι τραβήξατε ένα στιγμιότυπο οθόνης.

Διαβάστε επίσης: Πώς να ανακτήσετε τα διαγραμμένα μηνύματα Instagram

Οπότε, αυτό είναι όλο για να μάθετε πόσες φορές κάποιος είδε το Instagram Story σας. Έχουμε επίσης συζητήσει άλλα επιμέρους θέματα όπως Πώς να δείτε ποιος είδε την ιστορία σας στο Instagram μετά τη λήξη της; Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με αυτό, συζητήστε τις μαζί μας στα σχόλια.

Το VPN είναι πλέον απαραίτητο, προτείνουμε το ATLASVPN

Διαβάστε επίσης:Πώς να μάθετε ποιος είδε το προφίλ μου στο Whatsapp

Μπορείτε να δείτε ποιος είδε την ιστορία σας στο Instagram;

Πώς να αποθηκεύσετε το Instagram Story με μουσική το 2023

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *