Τι συμβαίνει όταν στέλνετε ένα μήνυμα στο Instagram;

Τι συμβαίνει όταν στέλνετε ένα μήνυμα στο Instagram;

Τι θα βρείτε στο άρθρο

  • Όταν καταργείτε την αποστολή ενός μηνύματος στο Instagram, αφαιρείται τόσο από το άκρο σας όσο και από τον παραλήπτη, και μπορείτε να το κάνετε αυτό ακόμα κι αν ο παραλήπτης το έχει ήδη δει.
  • Η κατάργηση της αποστολής ενός μηνύματος αμέσως μετά την αποστολή του σημαίνει ότι ο παραλήπτης πιθανότατα δεν το έχει δει, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει πιθανότητα να το έχει δει.
  • Το Instagram προσφέρει επίσης έναν τρόπο επεξεργασίας των απεσταλμένων μηνυμάτων. Η επιλογή της επεξεργασίας ενός μηνύματος αντί της κατάργησης αποστολής θα μπορούσε να είναι ένας πιο αποτελεσματικός τρόπος για να διορθώσετε λάθη.

Όπως πολλές πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, το Instagram σάς επιτρέπει να αναιρέσετε την αποστολή ενός μηνύματος εάν κατά λάθος στείλετε κάτι ακατάλληλο ή σε λάθος παραλήπτη. Τι συμβαίνει όμως όταν αποστέλλετε ένα μήνυμα; Θα ενημερωθεί ο αποστολέας ότι το αποστείλατε; Τι γίνεται αν ο αποστολέας έχει ήδη δει το μήνυμα;

PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVorteX⁩ στο Viber

Διαβάστε επίσης :Πώς να κρύψετε μηνύματα στο Instagram

Πώς να προσθέσετε ένα τραγούδι στο προφίλ σας στο Instagram

Τι συμβαίνει όταν αποστέλλετε ένα μήνυμα στο Instagram;

Όταν αποστέλλετε ένα μήνυμα στο Instagram, αφαιρείται εξ ολοκλήρου από τη συνομιλία σας και του παραλήπτη. Σε αντίθεση με τη διαγραφή ενός μηνύματος μέσω εφαρμογών όπως το WhatsApp, όπου ο παραλήπτης μπορεί να δει μια γραμμή που λέει “Αυτό το μήνυμα διαγράφηκε” στη θέση του διαγραμμένου μηνύματος, το Instagram δεν αφήνει καμία ένδειξη ότι έχετε διαγράψει το μήνυμα. Φαίνεται σαν να μην το στείλατε ποτέ.

Δεν υπάρχουν περιορισμοί ως προς τον τύπο περιεχομένου που μπορείτε να αναιρέσετε την αποστολή: μπορείτε να αναιρέσετε την αποστολή κειμένου, φωτογραφιών, βίντεο, emoji, φωνητικών σημειώσεων ή οποιουδήποτε άλλου τύπου μηνύματος. Επίσης, δεν υπάρχει χρονικό όριο για το πότε μπορείτε να αναιρέσετε την αποστολή ενός μηνύματος. μπορείτε να το κάνετε ανά πάσα στιγμή.

Για να αναιρέσετε την αποστολή ενός μηνύματος στο Instagram, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Πατήστε παρατεταμένα το μήνυμα που θέλετε να αναιρέσετε την αποστολή.
  2. Παρακέντηση Μη αποστολή.

Μπορείτε να αναιρέσετε την αποστολή ενός μηνύματος αφού το δει ο παραλήπτης;

Σε αντίθεση με το WhatsApp, όπου δεν μπορείτε να αναιρέσετε την αποστολή ενός μηνύματος μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, στο Instagram μπορείτε να αναιρέσετε την αποστολή ενός μηνύματος ανά πάσα στιγμή, ακόμα κι αν ο παραλήπτης το είχε δει πριν από μέρες.

Για να επιβεβαιώσετε εάν ο παραλήπτης έχει δει το μήνυμα πριν να το αποστείλετε, μπορείτε να ελέγξετε τις αποδείξεις ανάγνωσης στη συνομιλία. Ωστόσο, εάν έχουν απενεργοποιήσει τις αποδείξεις ανάγνωσης ή έχουν περιορίσει τον λογαριασμό σας, δεν θα μπορείτε να επιβεβαιώσετε εάν ο παραλήπτης το έχει ήδη δει.

Μπορεί ο παραλήπτης να δει τα μη απεσταλμένα μηνύματα εάν τα διαγράψετε αμέσως;

Εάν διαγράψετε γρήγορα ένα μήνυμα αμέσως μετά την αποστολή του, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο παραλήπτης να μην το έχει δει ακόμα. Ωστόσο, εάν συμμετείχαν ενεργά στη συνομιλία με ανοιχτή την οθόνη συνομιλίας, αν κρατούσαν το τηλέφωνό τους όταν εμφανίστηκε η ειδοποίηση ή αν είχαν ενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις flash, υπάρχει πιθανότητα να έχουν ήδη δει το μήνυμα.

Επίσης, οι εφαρμογές τρίτων μπορούν να καταγράφουν μηνύματα που αποστέλλονται σε λογαριασμό Instagram. Εάν ο παραλήπτης έχει διαμορφώσει μια εφαρμογή όπως αυτή για να καταγράφει τα μηνύματά του, η κατάργηση αποστολής μηνύματος στο Instagram δεν θα διαγράψει αυτήν την εγγραφή. Αυτό σημαίνει ότι ο παραλήπτης μπορεί ακόμα να έχει πρόσβαση και να ελέγξει οτιδήποτε στείλατε, ανεξάρτητα από το αν το αποστείλατε.

Εάν ο παραλήπτης έχει ενεργοποιήσει τη λειτουργία ιστορικού ειδοποιήσεων στο τηλέφωνό του Android, μπορεί επίσης να μπορεί να δει το μήνυμα από εκεί.

Επεξεργασία του μηνύματος αντί για κατάργηση αποστολής

Το Instagram προσφέρει μια λειτουργία που σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε μηνύματα έως και 15 λεπτά μετά την αποστολή τους. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο για να διορθώσετε ένα τυπογραφικό λάθος ή να τροποποιήσετε αυτό που είπατε. Με αυτόν τον τρόπο, ακόμα κι αν ο παραλήπτης έχει ήδη δει το αρχικό μήνυμα, η επεξεργασία του μπορεί να σας βοηθήσει να διευκρινίσετε το νόημά σας.

Για να επεξεργαστείτε ένα μήνυμα κειμένου στο Instagram, πατήστε παρατεταμένα το μήνυμα που θέλετε να αλλάξετε και, στη συνέχεια, επιλέξτε Επεξεργασία. Στη συνέχεια, μπορείτε να διορθώσετε ή να τροποποιήσετε το κείμενο και να πατήσετε το εικονίδιο αποστολής για να το ενημερώσετε.

Το να στείλετε ένα μήνυμα σε λάθος άτομο μπορεί πράγματι να είναι ενοχλητικό. Τώρα που ξέρετε τι συμβαίνει όταν αποστέλλετε ένα μήνυμα και τις καταστάσεις στις οποίες ο παραλήπτης μπορεί να το δει ακόμα, αφιερώστε πάντα λίγο χρόνο για να ελέγξετε τα μηνύματά σας πριν τα στείλετε για να αποφύγετε οποιαδήποτε πιθανή αμηχανία.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *