Πώς να κρύψετε μηνύματα στο Instagram

Πώς να κρύψετε μηνύματα στο Instagram

Ας παραδεχτούμε ότι υπάρχουν κάποια μηνύματα που έχουμε λάβει στο Instagram που θέλουμε να κρύψουμε. Ωστόσο, το πρόβλημα είναι ότι το Instagram δεν παρέχει επιλογή απόκρυψης ή αρχειοθέτησης συνομιλιών στην πλατφόρμα.

Ναι, μπορείτε να εγκαταστήσετε εφαρμογές τρίτων στο Android σας για να αποκρύψετε συγκεκριμένες συνομιλίες ώστε να μην εμφανίζονται στα εισερχόμενά σας στο Instagram, αλλά αυτό θα προκαλούσε ζητήματα απορρήτου και ασφάλειας. Επομένως, πρέπει να βασιστείτε σε πιο αξιόπιστους τρόπους για να κρύψετε τις προσωπικές σας συνομιλίες στο Instagram.

Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί όλες τις μεθόδους εργασίας για την απόκρυψη μηνυμάτων στο Instagram. Αυτές οι μέθοδοι δεν απαιτούν εγκατάσταση εφαρμογής τρίτου μέρους.

PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVorteX⁩ στο Viber

Διαβάστε επίσης :Πώς να δημιουργήσετε αυτοκόλλητα αποκοπής στο Instagram

Πώς να προσθέσετε ένα τραγούδι στο προφίλ σας στο Instagram

1. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Vanish Mode στο Instagram

Λοιπόν, η λειτουργία Vanish είναι πολύ διαφορετική από την κανονική επιλογή συνομιλίας. Η λειτουργία Vanish μοιάζει πολύ με τη λειτουργία ανώνυμης περιήγησης για συνομιλίες, η οποία διαγράφει αυτόματα τη συνομιλία μόλις φύγετε από το παράθυρο συνομιλίας.

Η λειτουργία Vanish στο Instagram σάς επιτρέπει να στέλνετε προσωρινά μηνύματα στους φίλους σας, αλλά μόλις κλείσετε το παράθυρο συνομιλίας, όλα τα μηνύματα θα εξαφανιστούν και από τις δύο άκρες. Έτσι, αυτό δεν κρύβει τις συνομιλίες, αλλά μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στη συσκευή σας. Στη συνέχεια, πατήστε στο Αγγελιαφόρος εικονίδιο, όπως φαίνεται παρακάτω.

πατήστε στο εικονίδιο Messenger

2. Στο παράθυρο συνομιλίας, επιλέξτε τη συνομιλία που θέλετε να αποκρύψετε στο Instagram σας.

3. Πρέπει σύρετε προς τα πάνω από το κάτω μέρος για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία εξαφάνισης.

σύρετε προς τα πάνω από το κάτω μέρος

4. Μόλις ενεργοποιηθεί, μπορείτε να στείλετε μηνύματα, GIF, εικόνες και βίντεο. Όλα τα μηνύματα θα εξαφανιστούν αφού προβληθούν και αποχωρήσετε από τη συνομιλία.

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Vanish Mode στο Instagram για να αποκρύψετε τη συνομιλία. Για έξοδο από τη λειτουργία Vanish, σύρετε ξανά προς τα πάνω από κάτω.

σύρετε ξανά προς τα πάνω από το κάτω μέρος

2. Αλλάξτε τον Τύπο λογαριασμού σε Απόκρυψη συνομιλιών

Μπορείτε να αλλάξετε τύπους λογαριασμού στην εφαρμογή Instagram για να αποκρύψετε τις συνομιλίες σας. Ο επαγγελματικός λογαριασμός στο Instagram σάς επιτρέπει να μεταφέρετε τις συζητήσεις στο Γενικό. Όταν μετακινείτε τις συνομιλίες στην καρτέλα Γενικά και αλλάζετε τον τύπο του λογαριασμού σας ξανά σε προσωπικό, οι συνομιλίες θα είναι κρυφές ακόμη και στον προσωπικό λογαριασμό. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στη συσκευή σας. Στη συνέχεια, πατήστε στο Εικόνα προφίλ, όπως φαίνεται παρακάτω.

Εικόνα προφίλ

2. Στη σελίδα Προφίλ, πατήστε στο τρεις γραμμές (μενού χάμπουργκερ) όπως φαίνεται παρακάτω.

τρεις γραμμές (μενού χάμπουργκερ)

3. Από τη λίστα επιλογών, πατήστε Ρυθμίσεις.

Ρυθμίσεις

4. Στη σελίδα Ρυθμίσεις, πατήστε στο λογαριασμός.

λογαριασμός

5. Στη σελίδα Λογαριασμός, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε το Μετάβαση σε Επαγγελματικό Λογαριασμό.

Μετάβαση σε Επαγγελματικό Λογαριασμό

6. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αλλαγής λογαριασμού.

ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη

7. Αφού μεταβείτε στον επαγγελματικό λογαριασμό, ανοίξτε την ενότητα μηνυμάτων Instagram. Πατήστε παρατεταμένα στη συνομιλία που θέλετε να αποκρύψετε και επιλέξτε Μετακίνηση στο Γενικό.

Μετακίνηση στο Γενικό

8. Τώρα μεταβείτε στο Ρυθμίσεις > Λογαριασμός > Εναλλαγή τύπου λογαριασμού.

Ρυθμίσεις > Λογαριασμός > Εναλλαγή τύπου λογαριασμού

7. Αφού μεταβείτε στον προσωπικό λογαριασμό, ανοίξτε την ενότητα μηνυμάτων Instagram. Η επιλεγμένη συνομιλία σας δεν θα εμφανιστεί στη λίστα συνομιλιών.

Πώς να επαναφέρετε τις συνομιλίες;

Εάν θέλετε να επαναφέρετε τις κρυφές συνομιλίες, αλλάξτε τον λογαριασμό σας σε έναν Επαγγελματικό/Επιχειρηματικό λογαριασμό και μετακινήστε τη συνομιλία σε ‘Πρωταρχικός’ από ‘Γενικός’.

μετακινήστε τη συνομιλία στο

3. Απόκρυψη μηνυμάτων στο Instagram Περιορίζοντας το προφίλ

Πρόσφατα, συναντήσαμε ένα άλλο αξιόλογο κόλπο που επιτρέπει στους χρήστες του Instagram να κρύβουν παλιά μηνύματα. Αυτό απαιτεί περιορισμό του προφίλ ενός ατόμου του οποίου τα μηνύματα θέλετε να αποκρύψετε. εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Instagram στο τηλέφωνό σας και πατήστε το Εικονίδιο Messenger πάνω δεξιά.

Εικονίδιο μηνύματος

2. Τώρα επιλέξτε τη συνομιλία που θέλετε να αποκρύψετε.

3. Πατήστε στο όνομα του ατόμου (όχι την εικόνα και όχι την προβολή προφίλ).

όνομα του ατόμου

4. Στην οθόνη προφίλ, πατήστε το τρεις τελείες πάνω δεξιά.

τρεις τελείες

5. Στο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε Περιορίζω.

Περιορίζω

Αυτό θα περιορίσει το προφίλ και τα μηνύματα που αποστέλλονται από το άτομο θα κρυφτούν από τη λίστα συνομιλιών. Για να επαναφέρετε τα μηνύματα, πρέπει να καταργήσετε τον περιορισμό του λογαριασμού.

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς να κρύψετε μηνύματα στο Instagram χωρίς διαγραφή;

Η δεύτερη μέθοδος που έχουμε μοιραστεί, η οποία απαιτεί εναλλαγή τύπων λογαριασμού, κρύβει μηνύματα στο Instagram χωρίς να τα διαγράφει. Μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ Προσωπικών και Επαγγελματικών λογαριασμών για να αποκρύψετε μηνύματα στο Instagram χωρίς διαγραφή.

Πώς να κρύψετε τη συνομιλία στο Instagram χωρίς κωδικό πρόσβασης;

Και οι δύο μέθοδοι που έχουμε μοιραστεί στο άρθρο σάς επιτρέπουν να αποκρύψετε τη συνομιλία στο Instagram χωρίς κωδικό πρόσβασης. Δεν υπάρχει τρόπος να κρύψετε τη συνομιλία στο Instagram με προστασία κωδικού πρόσβασης.

Πώς να κλειδώσετε τη συνομιλία Instagram με έναν κωδικό πρόσβασης;

Για να κλειδώσετε τη συνομιλία σας στο Instagram, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή τρίτου μέρους που ονομάζεται Locker for Instagram. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο Google Play Store και σας επιτρέπει να κλειδώνετε τις συνομιλίες με κωδικό πρόσβασης. Ωστόσο, υπάρχει πάντα ένας κίνδυνος απορρήτου και ασφάλειας που συνδέεται με αυτό.

Πώς να δείτε την κρυφή συνομιλία στο Instagram;

Με τον όρο κρυφή συνομιλία, εάν εννοείτε το κρυφό αίτημα, πατήστε στο εικονίδιο DM του Instagram και, στη συνέχεια, μεταβείτε στην επιλογή Αιτήματα > Κρυφά αιτήματα. Εδώ, θα βρείτε όλα τα κρυφά αιτήματά σας για μηνύματα. Εάν θέλετε να δείτε την κρυφή συνομιλία, ακολουθήστε τα βήματα στην ενότητα “Πώς να επαναφέρετε τις συνομιλίες;” Ενότητα.

Αυτοί είναι οι καλύτεροι τρόποι για να κρύψετε τις συνομιλίες σας στο Instagram. Αν και αυτές δεν είναι οι επίσημες μέθοδοι, θα έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα ακολουθώντας τις. Ενημερώστε μας εάν γνωρίζετε άλλους τρόπους απόκρυψης συνομιλιών στο Instagram.

Διαβάστε επίσης :Οι 10 καλύτερες εφαρμογές για το Instagram χωρίς να συνδεθείτε

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *