διαφημίσεις στο μενού έναρξης των Windows

Κανείς δεν θέλει διαφημίσεις στο μενού έναρξης των Windows 11

Το μενού Έναρξης των Windows 11 λαμβάνει διαφημίσεις, αλλά μπορείτε να τις απενεργοποιήσετε.

Βασικά Takeaways

  • Το μενού Έναρξη των Windows 11 εμφανίζει τώρα προτάσεις εφαρμογών Microsoft Store.
  • Οι διαφημίσεις περιορίζονται σε μερικές προτάσεις εφαρμογών για να αποφευχθεί η ακαταστασία.
  • Απενεργοποιήστε τις διαφημίσεις στο μενού Έναρξη μεταβαίνοντας στην εφαρμογή Ρυθμίσεις και απενεργοποιώντας την “Εμφάνιση προτάσεων”.

Το μενού Έναρξη των Windows 11 δεν είναι πλέον αποκλειστικά για τον εντοπισμό των αγαπημένων σας εφαρμογών και των αρχείων που χρησιμοποιήσατε πρόσφατα. Η Microsoft θα εμφανίζει τώρα διαφημίσεις και εκεί. Ακολουθούν οι τύποι διαφημίσεων που ενδέχεται να συναντήσετε στο μενού Έναρξη και πώς να τις απενεργοποιήσετε.

PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVorteX⁩ στο Viber

Διαβάστε επίσης :Πώς να προσθέσετε συντομεύσεις στο μενού “Έναρξη” των Windows

Πώς να διορθώσω ένα τηλέφωνο Android που δεν λαμβάνει κλήσεις

Μόλις εγκαταστήσετε το KB5036980 ενημέρωση στον υπολογιστή σας με Windows 11, μπορείτε να περιμένετε να δείτε διαφημίσεις στην ενότητα “Συνιστάται” του μενού Έναρξη. Αυτές δεν θα είναι τυπικές διαφημίσεις ιστότοπου. Αντίθετα, θα είναι προτάσεις εφαρμογών Microsoft Store. Κάνοντας κλικ σε μια πρόταση εφαρμογής θα ανοίξει η σελίδα της στην εφαρμογή Microsoft Store, επιτρέποντάς σας να διαβάσετε την περιγραφή της ή να την κατεβάσετε.

διαφημίσεις στο μενού έναρξης των Windows

Τα καλά νέα είναι ότι οι διαφημίσεις του μενού Έναρξη θα εμφανίζουν μόνο μία ή δύο προτάσεις εφαρμογών τη φορά. Επομένως, αυτές οι διαφημίσεις δεν θα γεμίσουν την ενότητα “Συνιστάται” και είναι εύκολο να τις αγνοήσετε αν δεν σας ενδιαφέρει.

Η ενότητα “Συνιστάται” στο μενού “Έναρξη” είναι βολική για πρόσβαση σε αρχεία που άνοιξαν πρόσφατα ή σε εφαρμογές που έχουν εγκατασταθεί πρόσφατα. Το να συναντάτε διαφημίσεις εκεί μπορεί να είναι αρκετά ενοχλητικό, ειδικά αν χρησιμοποιείτε συχνά αυτήν την ενότητα.

Ευτυχώς, η απαλλαγή από τις διαφημίσεις του μενού Έναρξη είναι γρήγορη και ανώδυνη. Επομένως, εάν δεν θέλετε να βλέπετε ενοχλητικές προτάσεις εφαρμογών στο μενού Έναρξη, χρησιμοποιήστε αυτά τα βήματα για να τις απενεργοποιήσετε:

  1. windows + Ι για να ανοίξετε την εφαρμογή Ρυθμίσεις.
  2. Κατευθύνομαι προς Εξατομίκευση > Έναρξη.
  3. Απενεργοποιήστε την εναλλαγή δίπλα Εμφάνιση προτάσεων για συμβουλές, συντομεύσεις, νέες εφαρμογές και άλλα.

    διαφημίσεις στο μενού έναρξης των Windows
    διαφημίσεις στο μενού έναρξης των Windows

Αυτό θα πρέπει να αφαιρέσει τις διαφημίσεις από το μενού Έναρξης των Windows 11. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν θα εμποδίσει τη Microsoft να εμφανίζει διαφημίσεις σε άλλα μέρη, όπως στην εφαρμογή Ρυθμίσεις, στην οθόνη κλειδώματος και στην Εξερεύνηση αρχείων. Εάν στοχεύετε σε μια εμπειρία χωρίς διαφημίσεις, μπορείτε να καταργήσετε τις περισσότερες από τις διαφημίσεις στον υπολογιστή σας με Windows 11 με λίγη δουλειά.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *