apple arcade-λόγοι-για-εγγραφή

Γιατί να γίνεις συνδρομητής στο Apple Arcade για παιχνίδια για κινητά

Τι θα βρείτε στο άρθρο

  • Το Apple Arcade είναι ένας καλός τρόπος για να δοκιμάσετε παιχνίδια προτού τα αγοράσετε, με επιλεγμένη επιλογή και χωρίς διαφημίσεις ή αγορές εντός εφαρμογής.
  • Μπορείτε να μοιραστείτε μια συνδρομή Apple Arcade με την οικογένειά σας, καθιστώντας την μια πιο οικονομική επιλογή για πολλούς παίκτες.
  • Το Apple Arcade προσφέρει έναν συνδυασμό νέων και κλασικών παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων αποκλειστικών τίτλων και ορισμένων που μπορεί να έχετε ήδη σε άλλες πλατφόρμες.

Το Apple Arcade μπορεί να είναι ακόμη μια συνδρομή που δεν θέλετε να προσθέσετε στο πορτοφόλι σας που δεν ανεβαίνει, αλλά έχω βρει τον εαυτό μου να απολαμβάνω την επιλογή παιχνιδιών του από τότε που άρχισα να πληρώνω γι’ αυτό. Και αν είστε κάτι σαν εμένα, μπορεί να έχετε μεγάλη αξία για τη μηνιαία συνδρομή 6,99 $ (ή 49,99 $ ετησίως).

Εδώ είναι μερικοί από τους σημαντικότερους λόγους για τους οποίους εγγράφω την υπηρεσία…

PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVorteX⁩ στο Viber

Διαβάστε επίσης :Apple Arcade Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή

Αξίζει το Canva Pro το κόστος;

1 Το Apple Arcade είναι ένας καλός τρόπος για να δοκιμάσετε παιχνίδια

Ο φόβος να αγοράσετε ένα παιχνίδι και να μην το απολαύσετε είναι μια κοινή ανησυχία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί προγραμματιστές προσφέρουν δωρεάν επιδείξεις και δοκιμές, επιτρέποντάς σας να δοκιμάσετε το παιχνίδι πριν δεσμευτείτε. Ενώ τα παιχνίδια για κινητά μπορεί να είναι πιο προσιτά, ο φόβος της σπατάλης χρημάτων σε ένα παιχνίδι που δεν σας αρέσει εξακολουθεί να είναι ισχυρός. Εδώ έρχεται το Apple Arcade, προσφέροντας έναν βολικό τρόπο για να δοκιμάσετε παιχνίδια πριν κάνετε μια αγορά.

Αυτός είναι ένας από τους λόγους που χρησιμοποιώ το Apple Arcade. Χάρη στη συνδρομή μου στο Apple Arcade, θα μπορούσα να δοκιμάσω το Bloons TD 6 και να εξοικονομήσω πληρώνοντας 6,99 $ σε ένα παιχνίδι που μπορεί να μην μου άρεσε. Σκεφτόμουν να το αγοράσω γιατί μου αρέσουν τα βιντεοπαιχνίδια στρατηγικής στον πύργο.

Το Apple Arcade είχε αυτό το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη του, οπότε το είδα πρώτα εκεί και συνειδητοποίησα ότι μου άρεσε το παιχνίδι, αλλά η παρουσίασή του ήταν λίγο πολύ νεανική για τα γούστα μου. Ουσιαστικά χρησιμοποίησα τη συνδρομή μου στο Arcade για να εξοικονομήσω χρήματα.

Αν και η επιλογή παιχνιδιών του Apple Arcade είναι περιορισμένη, αξίζει να ελέγξετε εάν είναι διαθέσιμο ένα παιχνίδι που σας ενδιαφέρει. Μπορείτε να το κάνετε αυτό πληκτρολογώντας απλώς το όνομα του παιχνιδιού στη γραμμή αναζήτησης του App Store και προσθέτοντας ένα σύμβολο συν (+). Για παράδειγμα, αν ψάχνετε για το “Bloons TD 6”, αναζητήστε το “Bloons TD 6+” για να δείτε αν είναι μέρος της βιβλιοθήκης Apple Arcade.

Εάν η συσκευή σας είναι καινούργια, ακόμα καλύτερα, ορισμένα νέα iPhone και iPad λαμβάνουν δωρεάν τρεις μήνες Apple Arcade. Οι συνδρομητές για πρώτη φορά μπορούν επίσης να λάβουν δωρεάν έναν μήνα—μπορείτε να μάθετε περισσότερα στον ειδικό μας οδηγό για να ξεκινήσετε με το Apple Arcade.

2 Δεν υπάρχουν διαφημίσεις ή αγορές εντός εφαρμογής

Οι διαφημίσεις και οι μικροσυναλλαγές είναι ο όλεθρος των παιχνιδιών freemium και premium. Ενώ είναι ήδη ενοχλητικά και ενοχλητικά από μόνα τους, ορισμένοι προγραμματιστές το κάνουν χειρότερο σχεδιάζοντας τα παιχνίδια τους με τρόπο που σας αναγκάζει να τα χρησιμοποιήσετε.

Μπορώ να ξεφύγω από όλη αυτή την ταλαιπωρία με τη συνδρομή μου. Η βιβλιοθήκη έχει εκδόσεις ορισμένων παιχνιδιών που κανονικά θα είχαν διαφημίσεις και αγορές εντός εφαρμογής, αλλά χωρίς τίποτα από αυτά. Χάρη στο Apple Arcade, μπορώ να παίξω το Snake.io χωρίς τις αγορές και τις διαφημίσεις εντός εφαρμογής που θα έπρεπε να υπομείνω αν είχα μόλις κατεβάσει το κανονικό παιχνίδι.

Ναι, η κατάργηση διαφημίσεων σε ένα παιχνίδι θα είναι πιθανότατα φθηνότερη από την ανάληψη ενός επαναλαμβανόμενου δευτερεύοντος Apple Arcade. Ωστόσο, αν αντιμετωπίζετε πολλές διαφημίσεις και αγορές εντός εφαρμογής και θέλετε κάποιο είδος αναστολής, δοκιμάστε να παίξετε αυτές που προσφέρει το Arcade χωρίς διαφημίσεις για μια αλλαγή.

Αν δεν είστε ακόμα πεπεισμένοι, μπορείτε να δοκιμάσετε κάποια παιχνίδια για κινητά που δεν είναι Arcade χωρίς διαφημίσεις ή αγορές.

3 Μπορώ να μοιραστώ μια συνδρομή Apple Arcade

Η δυνατότητα Apple Family Sharing επιτρέπει στα άτομα μιας Apple Family να μοιράζονται συνδρομές και περιεχόμενο. Ευτυχώς, η κοινή χρήση επεκτείνεται στο Apple Arcade και μόνο ένα μέλος της οικογένειας χρειάζεται να πληρώσει για όλα τα άλλα για πρόσβαση στη βιβλιοθήκη Arcade.

Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επιτρέψετε στα παιδιά και τα αγαπημένα τους πρόσωπα να έχουν πρόσβαση στην επιμελημένη βιβλιοθήκη Arcade και σε όλα τα πλεονεκτήματά της. Το χρησιμοποιώ κυρίως ως τρόπο έκπτωσης στο κόστος του Apple Arcade επειδή τα άλλα μέλη της οικογένειάς μου στέλνουν ένα μέρος του κόστους συνδρομής για να το καλύψουν. Με αυτόν τον τρόπο, αντί να πληρώνει ένα άτομο για τα πάντα, μοιράζεται ομοιόμορφα στα μέλη, καθιστώντας το φθηνότερο για όλους.

Είναι επίσης καλό να γνωρίζετε ότι όλα τα μέλη της Apple Family μπορούν να παίξουν οποιοδήποτε παιχνίδι για πολλούς παίκτες στο Apple Arcade χωρίς κανένα πρόβλημα πληρωμής.

4 Το Apple Arcade διαθέτει μια δοκιμασμένη και δοκιμασμένη επιλογή παιχνιδιών

Η βιβλιοθήκη του App Store είναι ήδη σχετικά μικρή (σε σύγκριση με το Play Store του Android), αλλά η Apple έχει επιλέξει μερικούς από τους καλύτερους τίτλους από την ομάδα και τους έχει βάλει στο Apple Arcade. Παρόλο που το Apple Arcade έχει μικρότερη βιβλιοθήκη από το Google Play Pass, η επιλογή παιχνιδιών από εκεί είναι λιγότερο τζόγος. Οι περισσότεροι από τους τίτλους είναι διασκεδαστικοί και καλοφτιαγμένοι και σε ορισμένες περιπτώσεις είναι κλασικά αειθαλή παιχνίδια.

Η βιβλιοθήκη επίσης δεν είναι στατική. Η Apple προσθέτει συχνά νέα παιχνίδια στο Arcade και προσπαθεί να διατηρεί την επιλογή της ενημερωμένη. Μερικά από τα παιχνίδια που προσθέτει η Apple είναι αποκλειστικά για το Apple Arcade, που σημαίνει ότι υπάρχουν παιχνίδια εκεί που δεν μπορώ να παίξω πουθενά αλλού.

Ένα από αυτά είναι το Oregon Trail της Gameloft, μια συναρπαστική αφήγηση της ιστορίας, που μου άρεσε πολύ για το παιχνίδι που βασίζεται στην τέχνη και την επιβίωση.

5 Παίζω Stardew Valley στο Apple Arcade

Το κύριο μενού Stardew Valley στο iOS

Το Stardew Valley είναι ένα από τα καλύτερα indie παιχνίδια όλων των εποχών. Είναι ένας προσομοιωτής γεωργίας πολλαπλών ειδών με στοιχεία RPG. Το Stardew Valley είναι πολύ δημοφιλές και έχει φτάσει σε κάθε πλατφόρμα, συμπεριλαμβανομένου του iOS.

Έχω ήδη το Stardew Valley στο Steam, οπότε η αγορά του ξανά στο iPhone μου φαίνεται περιττή. Ωστόσο, μπορώ ακόμα να το παίξω μέσω της συνδρομής μου στο Apple Arcade, καθώς έχει έκδοση Stardew Valley+. Ήταν επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να παρουσιάσετε το παιχνίδι σε μέλη της οικογένειας που δεν παίζουν βιντεοπαιχνίδια στον υπολογιστή. Επειδή η Apple Family μου έχει επίσης πρόσβαση στο Apple Arcade, μπόρεσα να τους συστήσω στο Stardew Valley χωρίς να τους αναγκάσω να αγοράσουν το παιχνίδι.

Το Stardew Valley στο iOS δεν διαθέτει δυνατότητα για πολλούς παίκτες και δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι θα το έχει στο μέλλον.

Αν ποτέ θέλατε να δοκιμάσετε το Stardew Valley, το Apple Arcade μπορεί να είναι η οικονομικά αποδοτική λύση για εσάς.

Το Apple Arcade μπορεί να μην είναι για όλους, αλλά για μένα, ως απλός παίκτης κινητών και χρήστη iPhone, έχει αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια. Αυτό, σε συνδυασμό με τις λειτουργίες Apple Family Sharing, το καθιστά σίγουρα έναν αξιόλογο τρόπο για να περάσετε χρόνο με φίλους και να απολαύσετε παιχνίδια χωρίς διαφημίσεις στο iPhone ή το iPad σας.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *