δημοφιλή δωρεάν παιχνίδια για κινητά που θα βρω στο play store. Μια λίστα με 20 παιχνίδια

δημοφιλή δωρεάν παιχνίδια για κινητά που θα βρω στο play store. Μια λίστα με 20 παιχνίδια

Τα παιχνίδια για κινητά(δωρεαν παιχνιδια στο κινητο) έχουν γίνει ολοένα και πιο δημοφιλή τα τελευταία χρόνια και με την πρόοδο της τεχνολογίας, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι υπάρχουν αμέτρητα δωρεάν παιχνίδια διαθέσιμα στο Google Play Store. Από παιχνίδια παζλ μέχρι περιπέτειες γεμάτες δράση, υπάρχει κάτι για όλους. Σε αυτό το άρθρο, θα ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στα κορυφαία 20(+1 στο τέλος του αρθρου,Ελληνικό με χιλιάδες παιχνίδια εντός τις εφαρμογής) δωρεάν παιχνίδια στο Play Store.

 1. Among Us

Το Among Us είναι ένα παιχνίδι για πολλούς παίκτες που έχει κατακλύσει τον κόσμο. Είναι ένα παιχνίδι ομαδικής εργασίας και εξαπάτησης, όπου οι παίκτες πρέπει να εντοπίσουν απατεώνες μεταξύ των συναδέλφων τους σε ένα διαστημόπλοιο. Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο τόσο σε πλατφόρμες Android όσο και σε iOS και έχει λάβει πολλά βραβεία για το gameplay και τον σχεδιασμό του.

Ίσως σας ενδιαφέρει :10 αποτελεσματικοί τρόποι για να κερδίσετε χρήματα από το σπίτι

δωρεαν παιχνιδια στο κινητο
δωρεαν παιχνιδια στο κινητο
 1. Candy Crush Saga

Το Candy Crush Saga είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια παζλ που διατίθενται στο Play Store.

Έχει ληφθεί πάνω από ένα δισεκατομμύριο φορές και έχει μέση βαθμολογία 4,6 αστέρια. Οι παίκτες πρέπει να ταιριάξουν τις καραμέλες για να προχωρήσουν σε επίπεδα και ολοκληρωμένους στόχους.

 1. Subway Surfers

Το Subway Surfers είναι ένα ατελείωτο παιχνίδι δρομέων όπου οι παίκτες πρέπει να αποφύγουν τα εμπόδια και να συλλέξουν νομίσματα ενώ τρέχουν σε ένα σύστημα μετρό. Έχει πάνω από ένα δισεκατομμύριο λήψεις και είναι ένα από τα παιχνίδια με τις περισσότερες λήψεις στο Play Store.

 1. Temple Run 2

Το Temple Run 2 είναι άλλο ένα ατελείωτο παιχνίδι δρομέα που είναι αγαπημένο για τους θαυμαστές εδώ και χρόνια. Οι παίκτες πρέπει να τρέξουν μέσα από έναν ναό αποφεύγοντας τα εμπόδια και συλλέγοντας νομίσματα. Το παιχνίδι έχει ληφθεί πάνω από 500 εκατομμύρια φορές και έχει μέση βαθμολογία 4,3 αστέρια.

 1. Clash of Clans

Το Clash of Clans είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής όπου οι παίκτες πρέπει να χτίσουν και να υπερασπιστούν τα χωριά τους.

Μπορούν επίσης να κάνουν επιδρομές σε άλλα χωριά και να πάρουν τους πόρους τους. Το παιχνίδι έχει ληφθεί πάνω από 500 εκατομμύρια φορές και έχει μέση βαθμολογία 4,5 αστέρια.

δωρεαν παιχνιδια στο κινητο
δωρεαν παιχνιδια στο κινητο
 1. PUBG Mobile

Το PUBG Mobile είναι ένα παιχνίδι battle royale όπου οι παίκτες πρέπει να παλέψουν ο ένας εναντίον του άλλου για να είναι το τελευταίο άτομο που στέκεται. Έχει πάνω από 100 εκατομμύρια λήψεις και έχει κερδίσει πολλά βραβεία για το gameplay και τον σχεδιασμό του.

 1. Garena Free Fire

Το Garena Free Fire είναι ένα άλλο παιχνίδι battle royale που έχει γίνει δημοφιλές τα τελευταία χρόνια. Έχει πάνω από 500 εκατομμύρια λήψεις και έχει μέση βαθμολογία 4,2 αστέρια. Οι παίκτες πρέπει να παλέψουν ο ένας εναντίον του άλλου για να είναι το τελευταίο άτομο που στέκεται.

 1. 8 Ball Pool

Το 8 Ball Pool είναι ένα κλασικό παιχνίδι που είναι δημοφιλές εδώ και χρόνια. Είναι ένα παιχνίδι για πολλούς παίκτες όπου οι παίκτες πρέπει να βάλουν στην τσέπη όλες τις μπάλες πριν από τον αντίπαλό τους. Το παιχνίδι έχει πάνω από 500 εκατομμύρια λήψεις και έχει μέση βαθμολογία 4,5 αστέρια.

δωρεαν παιχνιδια στο κινητο
 1. Ludo King

Το Ludo King είναι μια ψηφιακή έκδοση του κλασικού επιτραπέζιου παιχνιδιού. Οι παίκτες μπορούν να παίξουν με τους φίλους τους ή με αγνώστους στο διαδίκτυο. Το παιχνίδι έχει πάνω από 100 εκατομμύρια λήψεις και έχει μέση βαθμολογία 4,3 αστέρια.

 1. Hill Climb Racing 2

Το Hill Climb Racing 2 είναι ένα παιχνίδι αγώνων όπου οι παίκτες πρέπει να αγωνιστούν σε διαφορετικά εδάφη ενώ αναβαθμίζουν τα οχήματά τους. Το παιχνίδι έχει πάνω από 100 εκατομμύρια λήψεις και έχει μέση βαθμολογία 4,5 αστέρια.

 1. Asphalt 8: Airborne

Το Asphalt 8: Airborne είναι ένα άλλο παιχνίδι αγώνων που είναι δημοφιλές εδώ και χρόνια. Οι παίκτες πρέπει να αγωνιστούν μέσα από διαφορετικές πίστες ενώ εκτελούν ακροβατικά και συλλέγουν νιτρο-ενισχύσεις. Το παιχνίδι έχει πάνω από 100 εκατομμύρια λήψεις και έχει μέση βαθμολογία 4,5 αστέρια.

δωρεαν παιχνιδια στο κινητο
δωρεαν παιχνιδια στο κινητο
 1. Angry Birds 2

Το Angry Birds 2 είναι ένα παιχνίδι παζλ όπου οι παίκτες πρέπει να χρησιμοποιήσουν διαφορετικά πουλιά για να καταστρέψουν δομές και να νικήσουν τους χοίρους. Το παιχνίδι έχει πάνω από 100 εκατομμύρια λήψεις και έχει μέση βαθμολογία 4,6 αστέρια.

 1. Plants vs. Zombies 2

Το Plants vs. Zombies 2 είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής όπου οι παίκτες πρέπει να υπερασπιστούν το σπίτι τους από επιθέσεις ζόμπι τοποθετώντας διαφορετικούς τύπους φυτών με μοναδικές ικανότητες. Το παιχνίδι έχει πάνω από 100 εκατομμύρια λήψεις και έχει μέση βαθμολογία 4,4 αστέρια.

 1. Pokémon Go

Το Pokémon Go είναι ένα παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητας όπου οι παίκτες πρέπει να συλλάβουν διαφορετικούς τύπους Pokémon στον πραγματικό κόσμο. Το παιχνίδι έχει ληφθεί πάνω από ένα δισεκατομμύριο φορές και έχει κερδίσει πολλά βραβεία για το μοναδικό παιχνίδι και τον σχεδιασμό του.

δωρεαν παιχνιδια στο κινητο
δωρεαν παιχνιδια στο κινητο
 1. Candy Crush Soda Saga

Το Candy Crush Soda Saga είναι ένα spin-off του αρχικού παιχνιδιού Candy Crush. Οι παίκτες πρέπει να ταιριάξουν τις καραμέλες για να προχωρήσουν σε επίπεδα και ολοκληρωμένους στόχους. Το παιχνίδι έχει πάνω από 100 εκατομμύρια λήψεις και έχει μέση βαθμολογία 4,5 αστέρια.

 1. Fruit Ninja

Το Fruit Ninja είναι ένα απλό αλλά εθιστικό παιχνίδι όπου οι παίκτες πρέπει να κόβουν διαφορετικούς τύπους φρούτων αποφεύγοντας τις βόμβες. Το παιχνίδι έχει πάνω από 100 εκατομμύρια λήψεις και έχει μέση βαθμολογία 4,3 αστέρια.

 1. Words with Friends 2

Το Words with Friends 2 είναι ένα παιχνίδι λέξεων όπου οι παίκτες πρέπει να δημιουργήσουν λέξεις χρησιμοποιώντας πλακίδια σε έναν πίνακα. Το παιχνίδι έχει πάνω από 10 εκατομμύρια λήψεις και έχει μέση βαθμολογία 4,4 αστέρια.

 1. Hay Day

Το Hay Day είναι ένα παιχνίδι προσομοίωσης γεωργίας όπου οι παίκτες πρέπει να διαχειριστούν το αγρόκτημά τους και να πουλήσουν προϊόντα. Το παιχνίδι έχει πάνω από 100 εκατομμύρια λήψεις και έχει μέση βαθμολογία 4,4 αστέρια.

 1. Brawl Stars

Το Brawl Stars είναι ένα παιχνίδι για πολλούς παίκτες όπου οι παίκτες πρέπει να παλέψουν μεταξύ τους χρησιμοποιώντας διαφορετικούς χαρακτήρες με μοναδικές ικανότητες. Το παιχνίδι έχει πάνω από 100 εκατομμύρια λήψεις και έχει μέση βαθμολογία 4,3 αστέρια.

10 καλύτερα παιχνίδια iPhone το 2022, που πρέπει να παίξετε

 1. Πασιέντζα

Το Solitaire είναι ένα κλασικό παιχνίδι καρτών που είναι δημοφιλές εδώ και χρόνια. Οι παίκτες πρέπει να τακτοποιήσουν τις κάρτες με μια συγκεκριμένη σειρά για να κερδίσουν το παιχνίδι. Το παιχνίδι έχει πάνω από 100 εκατομμύρια λήψεις και έχει μέση βαθμολογία 4,6 αστέρια.

21 . **Και ενα για τους μικρούς μας φίλους, το οποιο εχει χιλιάδες παιχνίδια εντος  games   κλικ εδώ

Συμπέρασμα:

Εδώ τα έχετε, τα 20+1 κορυφαία δωρεάν παιχνίδια στο Play Store. Από παιχνίδια στρατηγικής μέχρι παιχνίδια παζλ, υπάρχει κάτι για όλους. Αυτά τα παιχνίδια έχουν ληφθεί εκατομμύρια φορές και έχουν κερδίσει πολλά βραβεία για το μοναδικό παιχνίδι και το σχεδιασμό τους. Είτε θέλετε να περάσετε την ώρα σας είτε να προκαλέσετε τον εαυτό σας, αυτά τα παιχνίδια είναι βέβαιο ότι θα σας προσφέρουν ώρες ψυχαγωγίας. Γιατί λοιπόν να μην τα κατεβάσετε σήμερα και να δείτε μόνοι σας γιατί είναι τόσο δημοφιλή;

Διαβάστε επίσης: 10 καλύτερα δωρεάν παιχνίδια Steam που αξίζει να παίξετε

“Netflix Party” & 4 περισσότερες επεκτάσεις Chrome κλέβει δεδομένα περιήγησης

Πώς να βρω τη διεύθυνση URL του YouTube

Πώς να αλλάξετε τη θέση λήψης στο Google Chrome

Η Τεχνολογία σε μια σελίδα | DirectVortex

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *