Πώς να παρακολουθήσετε παιχνίδια NBA σε TCL Smart TV

Βασικά σημεία

 • Για να εγκαταστήσετε το NBA στην τηλεόραση TCL:
  • Roku TV: Ενεργοποιήστε την τηλεόραση TCL → Επιλέξτε Κανάλια ροής → Κάντε κλικ στο Αναζήτηση καναλιών → Αναζήτηση για NBA → Επιλέξτε το κανάλι → Κάντε κλικ Προσθήκη στο κανάλι.
  • Android TV: Ενεργοποιήστε την τηλεόραση TCL → Μετάβαση σε Εφαρμογές Ενότητα → Ανοίξτε το Play Store app → Αναζήτηση για NBA → Επιλέξτε την εφαρμογή → Hit Εγκαθιστώ.
  • Google TV: Ενεργοποιήστε την τηλεόραση TCL → Πατήστε το Αναζήτηση καρτέλα → Αναζήτηση για NBA → Επιλέξτε την εφαρμογή → Κάντε κλικ Εγκαθιστώ.
  • Fire TV: Ενεργοποιήστε την TCL Smart TV σας → Κάντε κλικ στο εικονίδιο Αναζήτηση → Αναζήτηση για NBA → Επιλέξτε την εφαρμογή → Πατήστε Παίρνω ή Κατεβάστε.
 • Ενεργοποιήστε το NBA στην τηλεόραση TCL: Εκκινήστε την εφαρμογή → Πατήστε Ενεργοποίηση με κωδικό → Μεταβείτε στον ιστότοπο ενεργοποίησης → Εισαγάγετε τον κωδικό → Κάντε κλικ Να συνεχίσει.

Θέλετε να παρακολουθήσετε αγώνες NBA 2023 στην TCL Smart TV σας; Τα συναρπαστικά νέα είναι ότι μπορείτε να έχετε την καλύτερη κάλυψη του NBA σε όλα τα μοντέλα τηλεοράσεων TCL χρησιμοποιώντας την αποκλειστική εφαρμογή που ονομάζεται NBA. ο ΝΒΑ σεζόν 2023-24 Ξεκινά στις 24 Οκτωβρίου 2023. Παρακολουθήστε τους αγαπημένους σας παίκτες να ανταγωνίζονται μεταξύ τους σε αγώνες που δαγκώνουν τα νύχια σε μια ευρεία οθόνη Smart TV TCL με την εφαρμογή NBA.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα περισσότερα ζωντανά παιχνίδια στην Smart TV σας, εάν έχετε εγγραφεί στο NBA League Pass στην τηλεόραση. Εναλλακτικά, μπορείτε να μεταδώσετε ζωντανά τους αγώνες κάνοντας εγγραφή σε υπηρεσίες όπως το YouTube TV, το Hulu + Live TV και άλλα.

Σε αυτό το σεμινάριο, έχουμε εξηγήσει και τις δύο διαδικασίες παρακολούθησης αγώνων NBA σε όλα τα μοντέλα TCL Smart TV, ανεξάρτητα από το λειτουργικό σύστημα στο οποίο εκτελείται.

Πώς να δείτε παιχνίδια NBA 2023-24 στο Firestick

Πώς να εγκαταστήσετε την εφαρμογή NBA σε TCL Smart TV

Οι υπάρχοντες συνδρομητές του NBA League Pass μπορούν να προχωρήσουν απευθείας στη διαδικασία εγκατάστασης. Εάν δεν διαθέτετε ενεργή συνδρομή, μπορείτε να αγοράσετε τη συνδρομή για 14,99 $/μήνα μέσα από επίσημη ιστοσελίδα. Οι νέοι συνδρομητές θα λάβουν ένα Δωρεάν δοκιμή 7 ημερών.

Εγκαταστήστε το NBA στην τηλεόραση TCL Roku

1. Ενεργοποιήστε την τηλεόραση TCL και συνδεθείτε σε ένα σταθερό δίκτυο WIFI.

2. Μεταβείτε στην αρχική οθόνη TCL Smart TV και επιλέξτε το Κανάλια ροής επιλογή.

NBA στην τηλεόραση TCL - Επιλέξτε κανάλια ροής

3. Πατήστε στο Αναζήτηση καναλιών γραμμή και πληκτρολογήστε ΝΒΑ χρησιμοποιώντας το εικονικό πληκτρολόγιο.

4. Επιλέξτε το κανάλι από την εμφανιζόμενη αναζήτηση και πατήστε Προσθήκη καναλιού.

Το κανάλι NBA θα προστεθεί τώρα στο TCL Roku TV. Αφού προσθέσετε το κανάλι, μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά παιχνίδια, στιγμιότυπα και επαναλήψεις από κάθε παιχνίδι στην τηλεόραση.

Εγκαταστήστε το NBA στο TCL Android TV

1. Βεβαιωθείτε ότι το TCL Android TV είναι τροφοδοτημένο.

2. Συνδέστε την τηλεόρασή σας TCL σε δίκτυο WIFI.

3. Πηγαίνετε στο Εφαρμογές ενότητα και επιλέξτε το Google Play Store εφαρμογή.

NBA στην τηλεόραση TCL - Πατήστε στην καρτέλα Αναζήτηση

4. Κάντε κλικ στο Αναζήτηση μπαρ και αναζήτηση για NBA.

5. Επιλέξτε την εφαρμογή NBA από τα αποτελέσματα αναζήτησης.

6. Στη σελίδα πληροφοριών εφαρμογής, επιλέξτε το Εγκαθιστώ κουμπί για λήψη της εφαρμογής στο TCL Android TV.

Εγκαταστήστε το NBA στο TCL Google TV

1. Μεταβείτε στην αρχική οθόνη του TCL Google TV.

2. Ανοίξτε το Αναζήτηση καρτέλα και αναζητήστε το NBA.

NBA στην τηλεόραση TCL - Πατήστε στην καρτέλα Αναζήτηση

3. Βρείτε το ΝΒΑ εφαρμογή από τα εμφανιζόμενα αποτελέσματα αναζήτησης και επιλέξτε την εφαρμογή.

4. Κάντε κλικ στο Εγκαθιστώ κουμπί.

Εγκαταστήστε το NBA στο TCL Fire TV

1. Μεταβείτε στην αρχική οθόνη του TCL Fire TV και κάντε κλικ στο Αναζήτηση εικόνισμα.

NBA στην τηλεόραση TCL - Κάντε κλικ στο εικονίδιο Αναζήτηση

2. Πληκτρολογήστε ΝΒΑ χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο οθόνης και προχωρήστε στην αναζήτηση.

3. Από τα αποτελέσματα αναζήτησης, επιλέξτε την εφαρμογή NBA. Με αυτόν τον τρόπο θα μεταφερθείτε στη σελίδα της εφαρμογής.

4. Χτυπήστε το Παίρνω ή Κατεβάστε κουμπί για λήψη της εφαρμογής NBA στην τηλεόρασή σας.

Πώς να ενεργοποιήσετε το NBA σε TCL Smart TV

Αφού εγκαταστήσετε το NBA στην τηλεόρασή σας, θα πρέπει να το ενεργοποιήσετε χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης στον υπολογιστή ή το smartphone σας. Μόλις ενεργοποιηθεί, μπορείτε να παρακολουθήσετε τους αγώνες της κανονικής περιόδου του NBA 2023-24 και τις καλύτερες στιγμές στην τηλεόρασή σας.

1. Εκκινήστε το ΝΒΑ εφαρμογή στην Smart TV σας.

2. Τώρα, πατήστε το Ενεργοποίηση με κωδικό κουμπί στην οθόνη της τηλεόρασης.

3. Η τηλεόρασή σας θα εμφανίσει τώρα ένα κωδικός ενεργοποίησης. Σημειώστε τον κωδικό.

4. Χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης σε smartphone ή υπολογιστή, μεταβείτε στο www.nba.com/activate για τη διαδικασία ενεργοποίησης.

5. Εισαγάγετε τον κωδικό ενεργοποίησης NBA που εμφανίζεται στην εφαρμογή και κάντε κλικ Να συνεχίσει.

NBA σε TCL TV - Ενεργοποιήστε το NBA σε TCL TV

6. Παρέχετε το δικό σας Πάσο NBA League διαπιστευτήρια για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

7. Και πάλι, μεταβείτε στην εφαρμογή NBA στην τηλεόρασή σας και μεταδώστε τα δημοφιλή παιχνίδια NBA της τρέχουσας σεζόν.

Πώς να διορθώσετε την εφαρμογή NBA που δεν λειτουργεί σε TCL Smart TV

Η εφαρμογή NBA κολλάει στην τηλεόρασή σας ξαφνικά; Ή φορτώνει ή αποθηκεύει προσωρινά στη μέση της ροής; Οι λόγοι για αυτά τα ζητήματα μπορεί να είναι τεχνικές δυσλειτουργίες, ασταθής σύνδεση δικτύου, μια παλιά εφαρμογή ή τηλεόραση, κατεστραμμένα αρχεία προσωρινής μνήμης και πολλά άλλα.

 • Ελέγξτε τη σύνδεση στο διαδίκτυο: Το NBA απαιτεί σταθερή σύνδεση στο Διαδίκτυο. Εάν η σύνδεση στο Διαδίκτυο είναι κακή ή μη σταθερή, η εφαρμογή δεν θα φορτώσει στην τηλεόρασή σας. Η επανεκκίνηση του δρομολογητή ή του μόντεμ μπορεί επίσης να βοηθήσει στη βελτίωση της σύνδεσης δικτύου.
 • Ελέγξτε τη συνδρομή: Φροντίστε να ανανεώσετε τη συνδρομή εάν έχει λήξει για να μεταδώσετε το παιχνίδι ομαλά.
 • Επανεκκινήστε την εφαρμογή και την τηλεόραση TCL: Μπορείτε να επανεκκινήσετε την τηλεόραση TCL και την εφαρμογή για να επιλύσετε τυχόν δευτερεύοντα προβλήματα με την εφαρμογή και την τηλεόραση.
 • Ελέγξτε εάν οι διακομιστές NBA είναι εκτός λειτουργίας: Δεν μπορείτε να κάνετε πολλά εάν οι διακομιστές του NBA είναι εκτός λειτουργίας για συντήρηση. Μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση του διακομιστή NBA χρησιμοποιώντας Downdetector.
 • Διαγράψτε τα αρχεία προσωρινής μνήμης στην τηλεόραση: Θα πρέπει να εκκαθαρίζετε τακτικά τα αρχεία προσωρινής μνήμης στην τηλεόραση TCL για καλύτερη απόδοση ροής. Αυτό συμβαίνει επειδή τα κατεστραμμένα αρχεία προσωρινής μνήμης στην τηλεόραση μπορεί να οδηγήσουν σε προβλήματα συνδεσιμότητας.
 • Ενημερώστε την εφαρμογή NBA και την τηλεόραση: Εάν χρησιμοποιείτε μια παλιά εφαρμογή ή υλικολογισμικό τηλεόρασης, η εφαρμογή μπορεί περιστασιακά να διακοπεί ή να παγώσει. Ως κατάλληλη λύση, θα πρέπει να ενημερώσετε την εφαρμογή στην τηλεόρασή σας TCL. Ομοίως, πρέπει να ενημερώσετε το υλικολογισμικό της TCL TV για να επιλύσετε το πρόγραμμα.
 • Επαναφέρετε την τηλεόραση TCL: Εάν η εφαρμογή NBA εξακολουθεί να μην λειτουργεί στην τηλεόρασή σας, μπορείτε να επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις της TCL Smart TV σας. Θα επαναφέρει την τηλεόρασή σας στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και θα την βοηθήσει να ξεκινήσει ξανά χωρίς προβλήματα.

Πώς να παρακολουθήσετε τη σεζόν NBA 2023-24 στην TCL Smart TV χρησιμοποιώντας υπηρεσίες ροής

Εναλλακτικά, μπορείτε να παρακολουθήσετε τη σεζόν NBA 2023-24 στην τηλεόρασή σας χρησιμοποιώντας διάφορες υπηρεσίες ροής. Μπορείτε να εγγραφείτε σε διάφορες υπηρεσίες ροής που περιλαμβάνουν την τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων του NBA. Τα δίκτυα που μεταδίδουν όλα τα παιχνίδια του NBA είναι τα ABC, TNT, ESPN, CBS, FOX, NBC και άλλα.

Hulu + Ζωντανή τηλεόραση

Λογότυπο Hulu

Το Hulu + Live TV είναι ένα δημοφιλές πρόγραμμα συνδρομής για να παρακολουθήσετε όλα τα πλέι οφ του NBA της σεζόν 2023-24. Μπορείτε να ηχογραφήσετε και να αποθηκεύσετε ζωντανά πλέι οφ του NBA στην τηλεόρασή σας TCL χρησιμοποιώντας το απεριόριστη δυνατότητα DVR. Με το Hulu στην τηλεόραση TCL, μπορείτε να ενημερώνεστε για τις σημαντικές στιγμές της σεζόν μέσω καναλιών όπως το CBS, το ABC, το ESPN και το TBS.

YouTube TV

Λογότυπο YouTube TV

Η εγκατάσταση του YouTube TV στην τηλεόραση TCL είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους λάτρεις του μπάσκετ να μεταδίδουν σε ροή αγώνες NBA της κανονικής περιόδου. Αυτή η κορυφαία υπηρεσία ροής σάς επιτρέπει ηχογραφήστε ζωντανά παιχνίδια και αποθηκεύστε τα για έως και 9 μήνες για να τα δείτε αργότερα στην TCL Smart TV σας.

ESPN+

NBA σε TCL Smart TV

Με την εγγραφή σας στο ESPN+, μπορείτε να παρακολουθήσετε επιλεγμένους αγώνες της σεζόν 2023-24 NBA. Με μια ενεργή συνδρομή, θα αποκτήσετε πρόσβαση σε ζωντανά σκορ, στιγμιότυπα και στατιστικά. Χρησιμοποιώντας τη συνδρομητική υπηρεσία, μπορείτε να κάνετε streaming NBA στην Smart TV σας.

fuboTV

fuboTV

Το fuboTV δίνει τη δυνατότητα στους θεατές να συντονιστούν σε ζωντανά παιχνίδια της σεζόν του NBA. Θα πρέπει να αγοράσετε το Πρόσθετο NBA League Pass με τον λογαριασμό σας στο fuboTV για να μεταδώσετε τους αγώνες του NBA στην τηλεόρασή σας. Η υπηρεσία ροής σάς επιτρέπει να καταγράφετε έως και 30 ώρες ζωντανών αγώνων NBA στην τηλεόρασή σας.

Σεζόν NBA 2023 – Προσεχείς αγώνες

02 Φεβρουαρίου

Αγώνες χρόνος
LA vs Ντιτρόιτ
Μαϊάμι vs Ουάσιγκτον
Φοίνιξ vs Ατλάντα
Σακραμέντο vs Ιντιάνα
Τορόντο vs Χιούστον
Γκόλντεν Στέιτ vs Μέμφις
Ορλάντο vs Μινεσότα
Charlotte vs Oklahoma City
Νέα Ορλεάνη vs Σαν Αντόνιο
Πόρτλαντ εναντίον Ντένβερ
07:00 μ.μ
07:00 μ.μ
07:30 μ.μ
07:30 μ.μ
08:00 μ.μ
08:00 μ.μ
08:00 μ.μ
08:00 μ.μ
08:00 μ.μ
09:00 μ.μ

03 Φεβρουαρίου

Αγώνες χρόνος
Μπρούκλιν vs Φιλαδέλφεια
Γκόλντεν Στέιτ vs Ατλάντα
Σακραμέντο vs Σικάγο
Λος Άντζελες vs Νέα Υόρκη
Μιλγουόκι vs Ντάλας
Κλίβελαντ εναντίον Σαν Αντόνιο
06:00 μ.μ
07:30 μ.μ
08:00 μ.μ
08:30 μ.μ
08:30 μ.μ
08:30 μ.μ

04 Φεβρουαρίου

Αγώνες χρόνος
Ορλάντο εναντίον Ντιτρόιτ
Φοίνιξ vs Ουάσιγκτον
Μέμφις vs Βοστώνη
Ιντιάνα vs Σάρλοτ
LA vs Μαϊάμι
Χιούστον εναντίον Μινεσότα
Τορόντο vs Οκλαχόμα Σίτι
Μιλγουόκι εναντίον Γιούτα
Πόρτλαντ εναντίον Ντένβερ
03:00 μ.μ
03:30 μ.μ
06:00 μ.μ
06:00 μ.μ
06:00 μ.μ
07:00 μ.μ
07:00 μ.μ
08:00 μ.μ
08:30 μ.μ

05 Φεβρουαρίου

Αγώνες χρόνος
Λος Άντζελες vs Σάρλοτ
Σακραμέντο vs Κλίβελαντ
Ντάλας vs Φιλαδέλφεια
LA εναντίον Ατλάντα
Γκόλντεν Στέιτ εναντίον Μπρούκλιν
Τορόντο vs Νέα Ορλεάνη
07:00 μ.μ
07:00 μ.μ
07:00 μ.μ
07:30 μ.μ
07:30 μ.μ
08:00 μ.μ

06 Φεβρουαρίου

Αγώνες χρόνος
Χιούστον εναντίον Ιντιάνα
Ντάλας εναντίον Μπρούκλιν
Ορλάντο vs Μαϊάμι
Μέμφις vs Νέα Υόρκη
Μινεσότα εναντίον Σικάγο
Οκλαχόμα Σίτι vs Γιούτα
Milwaukee vs Phoenix
07:00 μ.μ
07:30 μ.μ
07:30 μ.μ
07:30 μ.μ
08:00 μ.μ
09:00 μ.μ
10:00 ΜΜ

07 Φεβρουαρίου

Αγώνες χρόνος
Τορόντο vs Σάρλοτ
Κλίβελαντ εναντίον Ουάσινγκτον
Γκόλντεν Στέιτ vs Φιλαδέλφεια
Ατλάντα vs Βοστώνη
Σαν Αντόνιο vs Μαϊάμι
Νέα Ορλεάνη vs LA
Ντιτρόιτ vs Σακραμέντο
07:00 μ.μ
07:00 μ.μ
07:30 μ.μ
07:30 μ.μ
07:30 μ.μ
10:00 ΜΜ
10:00 ΜΜ

08 Φεβρουαρίου

Αγώνες χρόνος
Γκόλντεν Στέιτ εναντίον Ιντιάνα
Σαν Αντόνιο vs Ορλάντο
Κλίβελαντ εναντίον Μπρούκλιν
Ντάλας vs Νέα Υόρκη
Σικάγο vs Μέμφις
Μινεσότα vs Μιλγουόκι
Γιούτα vs Φοίνιξ
Ντένβερ εναντίον Λος Άντζελες
Ντιτρόιτ εναντίον Πόρτλαντ
07:00 μ.μ
07:00 μ.μ
07:30 μ.μ
07:30 μ.μ
08:00 μ.μ
08:00 μ.μ
09:00 μ.μ
10:00 ΜΜ
10:00 ΜΜ

FAQ

Μπορώ να αποκτήσω την εφαρμογή NBA σε TCL Smart TV;

Ναί. Η εφαρμογή NBA είναι εγγενώς διαθέσιμη σε μοντέλα τηλεοράσεων TCL που τροφοδοτούνται από διαφορετικά λειτουργικά συστήματα.

Αποκάλυψη: Εάν μας αρέσει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, μπορεί να τα παραπέμψουμε στους αναγνώστες μας μέσω συνδέσμου συνεργάτη, πράγμα που σημαίνει ότι ενδέχεται να λάβουμε προμήθεια παραπομπής από την πώληση, εάν αγοράσετε το προϊόν που προτείναμε. Διαβάστε περισσότερα για αυτό στην αποκάλυψη συνεργατών μας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να ενεργοποιήσετε το NBA σε Smart TV

Πώς να παρακολουθήσετε τους τελικούς του NBA 2023 στο Firestick

Πώς να παρακολουθήσετε τους τελικούς του NBA 2023 σε LG Smart TV

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5429

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *