Blerd Vision IPTV: Αναθεώρηση και Οδηγός εγκατάστασης

 

Το Blerd Vision είναι μια συνδρομητική υπηρεσία επί πληρωμή που είναι ευρέως γνωστή για τις προσιτές τιμές και την εκτενή λίστα καναλιών της. Με το Blerd Vision iptv, μπορείτε να αποκτήσετε έως και 4000+ τηλεοπτικά κανάλια με το χαμηλότερο κόστος συνδρομής $6 κάθε μήνα. Τα περισσότερα ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια που είναι διαθέσιμα σε αυτήν την iptv μπορούν να μεταδοθούν σε ροή μέχρι Ποιότητα 1080p. Μια αποκλειστική εφαρμογή αναπαραγωγής είναι διαθέσιμη για το Blerd Vision. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το πρόγραμμα αναπαραγωγής για πρόσβαση στο περιεχόμενο του Blerd Vision. Πριν ξεκινήσετε τον οδηγό, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι επί του παρόντος, η Blerd Vision δεν δέχεται νέους πελάτες. Μόνο οι παλιοί χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία BVH.

Βασικά χαρακτηριστικά του Blerd Vision

Τα χαρακτηριστικά επισήμανσης του Blerd Vision iptv αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα.

Υποστήριξη EPGΜεταδώστε ροή έως και 3 συσκευών με έναν λογαριασμόΧωρίς τέλη ακύρωσης
Χωρίς Ετήσιο ΣυμβόλαιοΑποκλειστική υποστήριξη APKΧωρίς συμβόλαια
4000+ ζωντανή ροήΣυμβατότητα πολλαπλών συσκευώνΓρήγορη υποστήριξη πελατών

Προγράμματα συνδρομής

Ο πάροχος υπηρεσιών iptv Blerd Vision προσφέρει 3 διαφορετικά προγράμματα συνδρομής.

  • 1 μήνας 1 σύνδεση – 6 $
  • 1 Μήνας 3 Συνδέσεις – $10
  • 3 Μήνες 3 Συνδέσεις– $30

Πώς να κατεβάσετε και να ρυθμίσετε το IPTV σε Smart TV(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Μπορώ να αποκτήσω δωρεάν δοκιμή στο Blerd Vision Hosting iptv;

Ναι, το Blerd Vision προσφέρει δωρεάν δοκιμή 2 ημερών για νέους πελάτες. Αλλά δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις πλήρεις δυνατότητες των υπηρεσιών iptv Blerd Vision. Η δωρεάν δοκιμή σάς επιτρέπει να ελέγξετε εάν η συσκευή είναι συμβατή με το σύστημα BVH.

Πώς να εγγραφείτε στο Blerd Vision iptv

#1. Επισκέψου το Blerd Vision (www.blerdvisionhosting.com) ιστοσελίδα.

#2. Πλοηγηθείτε στο Συνδρομή τμήμα και πατήστε το Ξεκίνα κουμπί.

#3. Τώρα, κάντε κλικ στο Αγορά κουμπί μετά την επιλογή του κατάλληλου σχεδίου.

iptv-Αναθεώρηση-και-Οδηγός-εγκατάστασης.png” alt=”Επιλέξτε το πρόγραμμα συνδρομής” class=”wp-image-73258″ />

#4. Επόμενο, Δημιουργώ νέο λογαριασμό ή Συνδεθείτε στον υπάρχοντα λογαριασμό σας.

iptv-Αναθεώρηση-και-Οδηγός-εγκατάστασης.png” alt=”Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Blerd Vision iptv” class=”wp-image-73259″ width=”597″ height=”490″ />

#5. Εισαγάγετε σωστά τα στοιχεία της κάρτας σας και ολοκληρώστε τη διαδικασία πληρωμής.

#6. Αυτό είναι. Τώρα, θα λάβετε τα στοιχεία σύνδεσης μαζί με τον κωδικό Blerd Vision Filelinked.

Πώς να εγκαταστήσετε και να παρακολουθήσετε IPTV σε Samsung Smart TV(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Blerd Vision: Λίστα καναλιών

Έχουμε παραθέσει μερικά από τα δημοφιλή κανάλια που περιλαμβάνονται σε αυτήν την υπηρεσία. Εκτός από τα κανάλια, μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε δημοφιλείς ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

  • Travel Channel
  • Νέα
  • CBS
  • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • BBC
  • MSNBC

Πώς να αποκτήσετε το Blerd Vision σε τηλέφωνο Android

Το Blerd Vision iptv διαθέτει ένα αποκλειστικό πρόγραμμα αναπαραγωγής iptv για τη ροή των καναλιών του. Μπορείτε να κάνετε λήψη του Blerd Vision-Hosting APK από τον επίσημο ιστότοπο. Ωστόσο, πρέπει να ενεργοποιήσετε Αγνωστες πηγές στη συσκευή σας Android πριν εγκαταστήσετε το αρχείο APK. Μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής, Σύνδεση στον λογαριασμό σας BVH και μεταδώστε το επιθυμητό ζωντανό τηλεοπτικό κανάλι.

Πώς να εγκαταστήσετε το Blerd Vision iptv σε Firestick / Fire TV

Παρόμοια με το Android, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο sideloading για εγκατάσταση Blerd Vision APK στο Firestick. Μπορείτε να φορτώσετε το APK αρχείο χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα λήψης στο Firestick. Μετά τη λήψη, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Blerd Vision και μεταδώστε το περιεχόμενο σε ροή στο Fire TV σας.

iptv-Αναθεώρηση-και-Οδηγός-εγκατάστασης.png” alt=”Εφαρμογή λήψης για Firestick” class=”wp-image-73250″ width=”256″ height=”256″ />

Πώς να εγκαταστήσετε και να παρακολουθήσετε IPTV σε Samsung Smart TV(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να παρακολουθήσετε το Blerd Vision iptv σε Windows PC & Mac

Αυτή η iptv δεν προσφέρει τον σύνδεσμο της λίστας αναπαραγωγής M3U. Επομένως, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καμία εξωτερική συσκευή αναπαραγωγής iptv. Για να αποκτήσετε το Blerd Vision σε υπολογιστή με Windows ή Mac, πρέπει να εγκαταστήσετε ένα Εξομοιωτής Android αρέσει BlueStacks στον υπολογιστή σας. Μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής, φορτώστε και εγκαταστήστε το BVH APK στο BlueStacks. Επειτα, Σύνδεση στον λογαριασμό σας για πρόσβαση στα τηλεοπτικά κανάλια και τα βίντεο κατ’ απαίτηση αυτής της υπηρεσίας iptv.

iptv-Αναθεώρηση-και-Οδηγός-εγκατάστασης.jpg” alt=”BlueStacks για Windows ” class=”wp-image-73246″ />

Πώς να κάνετε streaming iptv Blerd Vision σε Smart TV

Μπορείτε εύκολα να εγκαταστήσετε το επίσημο Παίκτης BVH σε Smart TV με πλευρική φόρτωση του Blerd Vision APK χρησιμοποιώντας την Πρόγραμμα λήψης ή οποιοδήποτε Εφαρμογή Διαχείριση αρχείων. Πριν από την πλευρική φόρτωση του BVH APK, βεβαιωθείτε ότι το έχετε ενεργοποιήσει Αγνωστες πηγές σε Smart TV. Μετά τη λήψη της εφαρμογής, Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας τα απαιτούμενα διαπιστευτήρια και ροή 4000+ τηλεοπτικά κανάλια σε μια μεγάλη οθόνη.

Είναι ασφαλές το Blerd Vision iptv;

Είναι αδύνατο να συμπεράνουμε ότι αυτή η iptv είναι νόμιμη ή παράνομη, επειδή πολλές υπηρεσίες iptv προσφέρουν περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα χωρίς νόμιμες άδειες. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Blerd Vision, τότε συνιστάται ιδιαίτερα η χρήση VPN κατά τη ροή του περιεχομένου αυτού του παρόχου iptv. Τα Premium VPN, όπως το NordVPN ή το IPVanish VPN, κρύβουν τη διεύθυνση IP σας και μειώνουν τον κίνδυνο σύλληψης κατά τη ροή περιεχομένου πνευματικών δικαιωμάτων.

Apple iPhone 12 (128GB) – nero(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η αξιολόγησή μας για τη φιλοξενία iptv Blerd Vision

Έχουμε δοκιμάσει την υπηρεσία Blerd Vision για περίπου μία εβδομάδα. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών, έχουμε περάσει από κάποια σκαμπανεβάσματα. Το κύριο πλεονέκτημα της υπηρεσίας Blerd Vision ήταν η υποστήριξη πελατών. Επιλύσαμε όλες τις απορίες μέσα σε μια ώρα από την υποβολή των ερωτήσεων. Το σημαντικότερο μειονέκτημα είναι ότι μόνο οι υπάρχοντες χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία. Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις πτυχές, θα θέλαμε να το αξιολογήσουμε 2,9 / 5 για το Blerd Vision.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5019

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *