Λήψη της τελευταίας έκδοσης NordVPN για υπολογιστή (Windows & Mac)

Λοιπόν, εάν συνδέεστε συχνά με ένα δημόσιο δίκτυο WiFi, το VPN είναι υποχρεωτικό. Όταν συνδέεστε σε δημόσιο WiFi, οποιοσδήποτε μεσάζων μπορεί εύκολα να έχει πρόσβαση στα στοιχεία περιήγησής σας, όπως το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε, τον ιστότοπο που επισκέπτεστε και άλλα.

Με το πρόγραμμα VPN, μπορείτε να αποκρύψετε την ταυτότητά σας και να κρυπτογραφήσετε την εισερχόμενη και εξερχόμενη κίνηση. Μέχρι στιγμής, υπάρχουν εκατοντάδες λογισμικά VPN διαθέσιμα για υπολογιστές. Ωστόσο, δεν ξεχωρίζουν όλοι από το πλήθος.

Μπορείτε να εξετάσετε το δωρεάν λογισμικό VPN εάν αναζητάτε βασική προστασία και τακτική περιήγηση. Ωστόσο, εάν θέλετε υψηλή ασφάλεια και άλλες δυνατότητες, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα Premium VPN. Αυτό το άρθρο θα μιλήσει για ένα από τα καλύτερα VPN για υπολογιστές, γνωστό ως “NordVPN“.

Τι είναι το NordVPN;

NordVPN

Το NordVPN είναι ένα από τα κορυφαία προγράμματα VPN που είναι διαθέσιμα για υπολογιστές και κινητές συσκευές. Το πρόγραμμα VPN για υπολογιστή σας παρέχει μια ασφαλή, κρυπτογραφημένη σήραγγα για τη ροή της διαδικτυακής κίνησης. Όταν συνδέεται με το NordVPN, κανείς δεν μπορεί να δει μέσα από τη σήραγγα και να πάρει στα χέρια του τα δεδομένα σας στο Διαδίκτυο.

Εάν συνδέεστε συχνά σε δημόσιο WiFi, το NorVPN θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή σας και να σας προσφέρει ηρεμία. Με αυτό το VPN, μπορείτε αποκτήστε πρόσβαση με ασφάλεια στις προσωπικές σας πληροφορίες ή στα αρχεία εργασίας σας, κρυπτογραφήστε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο και διατηρήστε το ιστορικό περιήγησής σας απόρρητο.

Όπως κάθε άλλο πρόγραμμα VPN για υπολογιστή, το NordVPN έχει πολλά σχέδια. Ανάλογα με τον αριθμό των συσκευών που έχετε, μπορείτε να αγοράσετε έναν premium λογαριασμό NordVPN.

Κατεβάστε το NordVPN για PC Offline Installer

Τώρα που γνωρίζετε το NordVPN, ίσως θέλετε να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα VPN στον υπολογιστή σας. Ωστόσο, το NordVPN είναι μια premium υπηρεσία VPN που δεν προσφέρει δωρεάν πρόγραμμα.

Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε NordVPN Premium δωρεάν για 30 ημέρες. Για αυτό, πρέπει να εγγραφείτε για μια δοκιμή NordVPN. Αφού εγγραφείτε, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα διαπιστευτήρια λογαριασμού στον πελάτη VPN.

Παρακάτω, έχουμε κοινοποιήσει τους πιο πρόσφατους συνδέσμους λήψης του προγράμματος εγκατάστασης εκτός σύνδεσης NordVPN για υπολογιστές. Τα αρχεία που κοινοποιούνται παρακάτω είναι εντελώς απαλλαγμένα από ιούς/κακόβουλα προγράμματα και είναι ασφαλής η λήψη και η χρήση τους.

Πώς να εγκαταστήσετε το NordVPN σε υπολογιστή;

Εγκαταστήστε το NordVPN σε υπολογιστή

Λοιπόν, η εγκατάσταση του NordVPN είναι αρκετά εύκολη σε έναν υπολογιστή. Πρώτα, πρέπει εκτελέστε το αρχείο εγκατάστασης που μοιραστήκαμε παραπάνω. Στη συνέχεια, πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγκατάστασης.

Μόλις εγκατασταθεί, ανοίξτε το NordVPN μέσω της συντόμευσης επιφάνειας εργασίας. Θα σας ζητηθεί εισάγετε τα στοιχεία του λογαριασμού. Εισαγάγετε τα στοιχεία του λογαριασμού και απολαύστε την premium υπηρεσία VPN.

Οφέλη από τη χρήση ενός VPN;

Οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες VPN θα πρέπει να έχουν κορυφαία προτεραιότητα αυτές τις μέρες, καθώς οι επιθέσεις στον κυβερνοχώρο βρίσκονται σε υψηλότερες πλευρές, όπως και οι απόπειρες hacking.

Το κύριο όφελος από τη χρήση ενός VPN είναι να προστατεύσετε τον εαυτό σας στο διαδίκτυο. Το VPN αλλάζει τη διεύθυνση IP της συσκευής σας και εξαλείφει τους ιχνηλάτες, τις διαφημίσεις και άλλους τύπους απειλών από την είσοδο στον υπολογιστή σας.

Το δεύτερο κύριο όφελος από την ύπαρξη μιας εφαρμογής VPN είναι η πρόσβαση στο ανοιχτό Διαδίκτυο. Οι εφαρμογές VPN όπως το NordVPN σάς βοηθούν να αποφύγετε τη διαδικτυακή λογοκρισία και τους περιορισμούς και να απολαύσετε το δωρεάν και ανοιχτό διαδίκτυο.

Θα πρέπει να έχετε πάντα μια εφαρμογή VPN εάν χρησιμοποιείτε δημόσιο WiFi, πολλά παιχνίδια, ιστότοπους ροής βίντεο κ.λπ.

Χαρακτηριστικά του NordVPN

Χαρακτηριστικά του NordVPN

Τώρα που γνωρίζετε το NordVPN, μπορεί να σας ενδιαφέρει να μάθετε τις δυνατότητές του. Παρακάτω, έχουμε επισημάνει μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του NordVPN για υπολογιστές.

Κρυπτογράφηση επόμενης γενιάς

Με το NordVPN, μπορείτε να προστατεύσετε τα δεδομένα σας κρυπτογραφώντας τα. Το NordVPN ανακατεύει τα διαδικτυακά σας δεδομένα, ώστε να μην μπορούν να τα δουν ή να τα χρησιμοποιήσουν κατάχρηση τρίτα μέρη. Επιπλέον, η κρυπτογράφηση επόμενης γενιάς του NordVPN κρατά τους ιχνηλάτες και τους χάκερ σε απόσταση.

Ταχύτεροι διακομιστές

Δεν χρειάζεται πλέον να θυσιάσετε την ταχύτητα του διαδικτύου σας για καλύτερη ασφάλεια. Οι premium διακομιστές του NordVPN σας παρέχουν καλύτερη ταχύτητα περιήγησης και λήψης. Το NordVPN σας προσφέρει και τα δύο – Ασφάλεια και ταχύτητα που χρειάζεστε όλοι.

Αυστηρή πολιτική μη καταγραφής

Λοιπόν, το NordVPN έχει μια αυστηρή πολιτική μη καταγραφής. Σύμφωνα με την πολιτική του, το πρόγραμμα VPN δεν παρακολουθεί, συλλέγει ή μοιράζεται τα προσωπικά σας δεδομένα με κανέναν. Μια πολιτική μη καταγραφής είναι απαραίτητη αυτές τις μέρες και είναι ένα πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Διακομιστές VPN Παντού

Μάντεψε? Λαμβάνετε περισσότερες επιλογές διακομιστή με το NordVPN παρά με οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία VPN. Με τον premium λογαριασμό NordVPN, μπορείτε να συνδεθείτε με 5273 εξαιρετικά γρήγορους διακομιστές. Επιπλέον, όλοι οι διακομιστές ήταν καλά βελτιστοποιημένοι για καλύτερη ασφάλεια και ταχύτητα.

Αδιάλειπτη ροή

Το NordVPN είναι ένα από τα καλύτερα VPN για ροή ταινιών και διαδικτυακού περιεχομένου βίντεο. Οι διακομιστές του NordVPN ήταν καλά βελτιστοποιημένοι και σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας εκπομπές χωρίς buffer ή καθυστέρηση.

Έτσι, αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του NordVPN για υπολογιστή. Θα ήταν καλύτερο να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα VPN για να εξερευνήσετε περισσότερες δυνατότητες.

Έτσι, αυτός ο οδηγός αφορά τη λήψη του προγράμματος εγκατάστασης NordVPN Offline για υπολογιστή. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, ρωτήστε μας στην ενότητα σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης :Πώς να ρυθμίσετε το NordVPN στο Apple TV

καλύτερα VPN για το Spotify

καλύτερα VPN για παρακολούθηση TikTok

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5434

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *