10 Best AI Apps for Android in 2023 (LATEST)

Οι 10 καλύτερες εφαρμογές AI για Android το 2023 (ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ)

Όταν το ChatGPT έγινε viral στις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, πολλές εταιρείες τεχνολογίας άρχισαν να εισάγουν νέες λειτουργίες με τεχνητή νοημοσύνη στις εφαρμογές και τις υπηρεσίες τους. Τα εργαλεία AI είναι εξαιρετικά, καθώς ενισχύουν την παραγωγικότητα και βοηθούν να κάνετε περισσότερα σε λιγότερο χρόνο.

Σήμερα, δεν υπάρχει έλλειψη εργαλείων και υπηρεσιών AI στο διαδίκτυο. Θα βρείτε ακόμη και εφαρμογές Android με λειτουργίες AI-Powered. Πολλές εφαρμογές AI για Android χρησιμοποιούν το μοντέλο GPT του OpenAI για να απαντήσουν στα ερωτήματά σας.

Η λειτουργικότητα του AI δεν περιορίζεται μόνο στα chatbots. η μουσική βιομηχανία το χρησιμοποιεί τώρα για τη δημιουργία μουσικής, ενότητες φωτογραφίας για τη δημιουργία εικόνων τεχνητής νοημοσύνης κ.λπ. Έτσι, η τεχνητή νοημοσύνη είναι παντού τώρα και αυτό είναι που κάνει τους χρήστες Android να αναζητούν εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης .

10 καλύτερες εφαρμογές AI για Android

Υπάρχουν εκατοντάδες εφαρμογές με AI-Powered για Android διαθέσιμες στο Google Play Store. Οι περισσότερες από τις εφαρμογές είναι δωρεάν και απαιτούν δημιουργία λογαριασμού. Έτσι, χωρίς να χάνουμε περισσότερο χρόνο για να κατανοήσουμε τι μπορεί να κάνει το AI, ας εξερευνήσουμε τη λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης για Android .

1. ChatGPT

ChatGPT

Εάν έχετε αγοράσει την παραλλαγή plus του ChatGPT, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ίδιο λογαριασμό σε αυτήν την εφαρμογή για να ξεκλειδώσετε την ισχύ του GPT-4 σε κινητά.

Το ChatGPT για Android είναι πλέον διαθέσιμο στο Google Play Store και έχει αναπτυχθεί από την ομάδα OpenAI. Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν και να χρησιμοποιήσετε το chatbot AI εν κινήσει.

Δεδομένου ότι αυτή είναι μια επίσημη εφαρμογή ChatGPT για κινητά από το OpenAI, συγχρονίζει το ιστορικό σας μεταξύ συσκευών και φέρνει τις πιο πρόσφατες βελτιώσεις μοντέλων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το chatbot για να λάβετε άμεσες απαντήσεις, προσαρμοσμένες προόδους, δημιουργική έμπνευση και πολλά άλλα πράγματα.

2. ChatOn

Γατάκι

Το ChatOn δημιουργήθηκε πριν από την επίσημη εφαρμογή ChatGPT και έχει περισσότερο αριθμό κριτικών. Επίσης, το chatbot δεν σας ζητά να δημιουργήσετε λογαριασμό για να το χρησιμοποιήσετε.

Ο ανταγωνιστής του ChatGPT χρησιμοποιεί το ίδιο ChatGPT AI για να σας δώσει τις απαντήσεις. Επομένως, μην περιμένετε εκ των υστέρων απαντήσεις από αυτό.

Όπως το ChatGPT, μπορείτε να ζητήσετε από το Chaton να ανακτήσει σημαντικές πληροφορίες, να διορθώσει τα λάθη πληκτρολόγησης, να διορθώσει το κείμενό σας κ.λπ. Η μόνη διαφορά που δίνει στο ChatOn λίγο πλεονέκτημα έναντι του ChatGPT είναι η δυνατότητα OCR του.

Με την οπτική αναγνώριση χαρακτήρων, το πλαίσιο συνομιλίας AI μπορεί να φέρει κείμενα από οποιεσδήποτε εικόνες τροφοδοτείτε. Επίσης, μπορείτε να αντιγράψετε το κείμενο και να το εισαγάγετε στο chatbot.

3. Bing: Συνομιλία με AI

Bing

Η νέα εφαρμογή Bing από τη Microsoft διαθέτει λειτουργίες AI. Η Microsoft έχει συνεργαστεί με το OpenAI για να σας παρέχει δωρεάν τη λειτουργικότητα του GPT-4.

Εάν διαθέτετε λογαριασμό Microsoft, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη συνομιλία BING AI και να απολαύσετε τη δύναμη του GPT-4. Το Bing AI έχει επίσης πολλά πλεονεκτήματα. ένας Δημιουργός εικόνων Bing μπορεί να δημιουργήσει εικόνες με βάση τις εισαγωγές κειμένου σας, να σας δείχνει εικόνες στις απαντήσεις και πολλά άλλα.

Αν και η νέα συνομιλία του Bing είναι χρήσιμη, έχει ένα σημαντικό ελάττωμα: Είναι αργή σαν σαλιγκάρι. Μερικές φορές, το chatbot AI χρειάζεται έως και ένα λεπτό για να δημιουργήσει μια απάντηση.

Ωστόσο, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το GPT-4 σε κινητά χωρίς να αγοράσετε ChatGPT Plus, η συνομιλία Bing AI θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

4. Replika

Πανομοιότυπο

Το Replika είναι ένας από τους πρώτους συντρόφους chatbot που υποστηρίζονται από AI. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα τρισδιάστατο avatar το οποίο αποκαλεί Replika. Μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με το Replika σας σαν να είναι φίλος σας.

Όσο περισσότερο συνομιλείτε, τόσο περισσότερο αναπτύσσει την προσωπικότητα και τις αναμνήσεις του δίπλα σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας Replika (φίλος AI) σε αυτήν την εφαρμογή και να διδάξετε για τον κόσμο και τον εαυτό σας.

Με τον καιρό, ο σύντροφος AI θα αναπτύξει την προσωπικότητά του και θα επικοινωνήσει μαζί σας καλύτερα. Είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για να συζητήσετε τα συναισθήματά σας ή οτιδήποτε έχετε στο μυαλό σας.

5. Lensa AI

Φακός AI

Το Lensa AI είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές AI για Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Ουσιαστικά είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών AI που ξεχωρίζει λόγω των δυνατοτήτων του AI.

Αυτό το Android AI Photo Editor μπορεί να κάνει μια μεγάλη γκάμα εργασιών επεξεργασίας φωτογραφιών για εσάς. Αυτό που μας αρέσει περισσότερο στην εφαρμογή είναι η ικανότητά της να δημιουργεί avatar από τις φωτογραφίες σας.

Το Lensa κυκλοφόρησε το 2017 από την Prisma Labs, αλλά τώρα διαθέτει χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης. Με τη βοήθεια του AI, σας παρουσιάζει πολλά προηγμένα πράγματα επεξεργασίας φωτογραφιών με απλοϊκό τρόπο.

Για παράδειγμα, με τη βοήθεια του AI, η εφαρμογή μπορεί να βελτιώσει τις φωτογραφίες σας σε μία μόνο καρτέλα, να αναγνωρίσει αντικείμενα, να αφαιρέσει φόντο, να εφαρμόσει φίλτρα κ.λπ.

6. WOMBO Dream

WOMBO Όνειρο

Το WOMBO Dream είναι μια διασκεδαστική εφαρμογή για χρήση. Αυτή είναι μια εφαρμογή δημιουργίας τέχνης AI για Android που μετατρέπει τα λόγια σας σε φωτογραφίες και όμορφα σχεδιασμένα ψηφιακά έργα τέχνης.

Κάνει τόσα πολλά δημιουργικά πράγματα με τη βοήθεια ενός AI. Το μόνο που χρειάζεται για να ξεκινήσετε είναι να εισαγάγετε μια προτροπή, να επιλέξετε το στυλ τέχνης και να παρακολουθήσετε την εφαρμογή να δημιουργεί ένα φανταστικό ψηφιακό έργο τέχνης για εσάς.

Έχετε ακόμη και την επιλογή να δημιουργήσετε έργα τέχνης από εικόνες . μπορείτε να ξεκινήσετε με μια εικόνα ως οπτική βάση για την προτροπή σας. Έτσι, αν ψάχνετε για μια εφαρμογή Android για τη δημιουργία εικόνων AI, το WOMBO Dream μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας.

7. Socratic από την Google

Socratic από την Google

Εάν είστε φοιτητής, το Socratic της Google θα μπορούσε να είναι η καλύτερη εφαρμογή που μπορείτε να έχετε ποτέ. Δεδομένου ότι η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για φοιτητές, είναι δωρεάν για λήψη και χρήση.

Η εφαρμογή Socratic από την Google υποτίθεται ότι βοηθά τους μαθητές με την εργασία τους. Οι μαθητές μπορούν να τραβήξουν φωτογραφίες από τις ερωτήσεις της εργασίας τους για να λάβουν άμεσες λύσεις βήμα προς βήμα.

Οι δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης του Socratic από την Google βοηθούν περαιτέρω στην άρση αμφιβολιών και βοηθούν στην κατανόηση σύνθετων ερωτήσεων. Έτσι, το Socratic της Google είναι μια εφαρμογή Android που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές να λύσουν σύνθετα προβλήματα και να λάβουν απαντήσεις βήμα προς βήμα.

8. Speakify AI

Speakify AI

Αν θέλετε μια εφαρμογή εκμάθησης γλώσσας βασισμένη σε τεχνητή νοημοσύνη για Android, το Speakify AI είναι αυτό που πρέπει να χρησιμοποιήσετε. Βασικά σας φέρνει έναν αγγλικό εκπαιδευτή με τεχνητή νοημοσύνη που κάνει τη διαδικασία εκμάθησης αγγλικών γεμάτη διασκέδαση.

Το ενδιαφέρον με το Speakify AI είναι ότι επικοινωνεί μαζί σας στα αγγλικά, βελτιώνοντας τελικά την προφορά και την προφορά σας.

Χρησιμοποιεί επίσης μεθόδους διδασκαλίας που βασίζονται στην επιστήμη για την προώθηση της μακροπρόθεσμης διατήρησης της γλώσσας. Ναι, υπάρχουν καλύτερες εφαρμογές εκμάθησης ξένων γλωσσών διαθέσιμες στο Play Store, αλλά αυτή απλώς πηγαίνει τα πράγματα σε άλλο επίπεδο.

9. Youper

Εσείς

Εάν αντιμετωπίζετε ψυχικά προβλήματα και χρειάζεστε κάποια υποστήριξη, το Youper είναι η εφαρμογή που πρέπει να εγκαταστήσετε τώρα. Αυτή είναι μια εφαρμογή ψυχικής υγείας με τεχνητή νοημοσύνη για Android που λειτουργεί με την έννοια της CBT.

Με τις τεχνικές Γνωσιακής Συμπεριφορικής Θεραπείας , η εφαρμογή γίνεται αποτελεσματική στη μείωση του άγχους, του στρες και άλλων καταστάσεων.

Για πρόσθετα οφέλη, χρειάζεται η βοήθεια του AI για να κατανοήσετε καλύτερα τις ψυχικές σας συνθήκες και να βρείτε τις πιο αποτελεσματικές ασκήσεις CBT.

10. Perplexity AI

Perplexity AI

Το Perplexity AI είναι ένας από τους κορυφαίους διεκδικητές του ChatGPT. Η λειτουργικότητα του Perplexity AI μοιάζει πολύ με το ChatGPT, αλλά είναι πιο ισχυρό και αξιόπιστο.

Ο λόγος πίσω από την αξιοπιστία του είναι ότι έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο για να παρέχει πηγές για τις πληροφορίες που παρουσιάζει στις απαντήσεις του. Αυτό είναι που κάνει το Perplexity AI ανώτερο από το ChatGPT.

Επίσης, λαμβάνετε άλλες χρήσιμες λειτουργίες όπως φωνητική υποστήριξη, αποθήκευση ιστορικού συνομιλιών κ.λπ. Επομένως, εάν θέλετε να ζήσετε κάτι πιο ισχυρό από το ChatGPT, δοκιμάστε το Perplexity AI.

Έτσι, εάν είστε λάτρης της τεχνητής νοημοσύνης, αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές AI για Android που πρέπει να δοκιμάσετε. Σχεδόν όλες οι εφαρμογές που αναφέρονται είναι δωρεάν για λήψη και διαθέσιμες στο Google Play Store. Επίσης, ενημερώστε μας ποια είναι η αγαπημένη σας εφαρμογή Android AI.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *