αφαίρεση αντικειμένων από φωτογραφία

Οι 10 καλύτερες εφαρμογές Android για αφαίρεση αντικειμένων από φωτογραφία

Σε υπολογιστή, η αφαίρεση ανεπιθύμητων αντικειμένων από μια εικόνα είναι αρκετά εύκολη. Ωστόσο, στο Android, τα πράγματα γίνονται αρκετά περίπλοκα. Πρέπει να είστε αρκετά επιδέξιοι για να χειριστείτε το Adobe Photoshop.

Στο Android, πρέπει να αφιερώσετε αρκετό χρόνο για να μάθετε πώς να χειρίζεστε ορισμένες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών για να αφαιρέσετε ανεπιθύμητα αντικείμενα από μια εικόνα. Από τώρα, υπάρχουν εκατοντάδες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών διαθέσιμες στο Play Store που σας παρέχουν ένα εργαλείο αφαίρεσης αντικειμένων.

Πρώτα πρέπει να επιλέξετε την καλύτερη εφαρμογή που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Στη συνέχεια, θα ήταν καλύτερο να εξερευνήσετε τις λειτουργίες της εφαρμογής για να μάθετε πώς να τη χρησιμοποιήσετε για να αφαιρέσετε ανεπιθύμητα αντικείμενα από οποιεσδήποτε εικόνες.

Διαβάστε επίσης:Καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Photoshop για Android

10 καλύτερες εφαρμογές Android για αφαίρεση αντικειμένων από φωτογραφία

Μόλις κατακτήσετε μια εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να αφαιρέσετε όλα τα ανεπιθύμητα αντικείμενα από οποιαδήποτε εικόνα. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικά καλύτερες εφαρμογές Android για την αφαίρεση ανεπιθύμητων αντικειμένων από φωτογραφίες. Ας τσεκάρουμε.

1. Επιδιόρθωση Adobe Photoshop

αφαιρέστε το αντικείμενο από την εφαρμογή φωτογραφιών

Το Adobe Photoshop Fix είναι ένα από τα καλύτερα και πιο χρησιμοποιημένα του Android εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών. Η εφαρμογή είναι πολύ δημοφιλής στο Google Play Store, επιτρέποντας στους χρήστες να αφαιρέστε ανεπιθύμητα αντικείμενα από τις εικόνες.

Για την αφαίρεση ανεπιθύμητων αντικειμένων, το Adobe Photoshop Fix προσφέρει ένα εργαλείο θεραπείας κηλίδων. Η εφαρμογή φέρνει επίσης ορισμένες προηγμένες λειτουργίες επεξεργασίας φωτογραφιών που είναι πολύ ωφέλιμες.

2. Snapseed

Snapseed

Το Snapseed είναι μια από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών στο Google Play Store. Το καλό με το Snapseed είναι ότι το αναπτύσσει η Google.

Δεν θα το πιστέψετε, αλλά η εφαρμογή διαθέτει 29 διαφορετικά εργαλεία και φίλτρα για επεξεργασία φωτογραφιών. Αυτή η εφαρμογή διαθέτει διάφορα εργαλεία επεξεργασίας, από την αφαίρεση ανεπιθύμητων αντικειμένων μέχρι την ισορροπία χρωμάτων.

3. TouchRemove

Αγγίξτε Κατάργηση

Όπως λέει και το όνομα της εφαρμογής, το TouchRemove είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αφαιρέστε τα ανεπιθύμητα αντικείμενα από τις εικόνες.

Το υπέροχο με την εφαρμογή είναι ότι πρέπει να επιλέξετε το στοιχείο που θέλετε να αφαιρέσετε χρησιμοποιώντας το εργαλείο στυλό, το οποίο θα αφαιρέσει το εξάρτημα σε χρόνο μηδέν.

4. Αφαιρέστε το ανεπιθύμητο αντικείμενο

Αφαιρέστε το ανεπιθύμητο αντικείμενο

Το Remove Unwanted Object είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή Android που μπορεί αφαιρέστε ανεπιθύμητα αντικείμενα από μια εικόνα. Το υπέροχο με το Remove Unwanted Object είναι ότι μπορεί να αφαιρέσει ένα άτομο, αυτοκόλλητα, κείμενο και υδατογραφήματα από οποιαδήποτε εικόνα.

Η διεπαφή χρήστη του Remove Unwanted Object είναι επίσης αρκετά μοναδική και καλά οργανωμένη και παραθέτει όλες τις δυνατότητες με τρόπο κατανοητό.

5. Γόμα φόντου Apowersoft

Γόμα φόντου Apowersoft

Το Apowersoft Background Eraser είναι μια εξαιρετική εφαρμογή Android γιαr αφαίρεση του φόντου από μια εικόνα. Αν και το όνομα της εφαρμογής λέει ότι μπορεί να αφαιρέσει μόνο το φόντο, λειτουργεί επίσης καλά στην αφαίρεση αντικειμένων.

Μπορείτε να αφαιρέσετε αντικείμενα, να αλλάξετε φόντο εικόνας, να ξεθολώσετε τη φωτογραφία κ.λπ. Επίσης, ένα πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών σάς επιτρέπει να περικόψετε φωτογραφίες, να αλλάξετε μέγεθος κ.λπ. Συνολικά, το Apowersoft Background Eraser είναι μια εξαιρετική εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών για Android που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αφαίρεση αντικειμένων από μια εικόνα.

6. PhotoDirector

PhotoDirector

Το PhotoDirector είναι μια πλήρης εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών για Android που διατίθεται στο Google Play Store. Η εφαρμογή έχει σχεδόν όλα όσα χρειάζεστε για να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας. Η εφαρμογή προσφέρει στους χρήστες πολλά φίλτρα και λειτουργίες ρετουσάρισμα που βελτιώνουν τις εικόνες.

Όχι μόνο αυτό, αλλά με το PhotoDirector, μπορείτε επίσης να αφαιρέσετε φωτοβομβιστές ή ανεπιθύμητα αντικείμενα από φωτογραφίες.

7. Adobe Photoshop Express

Adobe Photoshop Express

Το Adobe Photoshop Express είναι ένα από τα κορυφαία εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών για Android που διατίθεται στο Google Play Store. Είναι μια δωρεάν εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους φωτογράφους κινητών τηλεφώνων.

Η εφαρμογή παρέχει στους χρήστες πολλές δυνατότητες επεξεργασίας φωτογραφιών. Για παράδειγμα, το εργαλείο αφαίρεσης ελαττωμάτων του Adobe Photoshop Express είναι τόσο ισχυρό που μπορεί να κρύψει ή να αφαιρέσει αντικείμενα με λίγα μόνο αγγίγματα.

8. Ρετουσάρω

αφαίρεση αντικειμένων από φωτογραφία

Το Retouch from Inshot είναι μια εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών με κορυφαία βαθμολογία για smartphone Android. Η δωρεάν εφαρμογή σάς επιτρέπει να αφαιρέσετε ανεπιθύμητα αντικείμενα από τις φωτογραφίες σας με λίγα μόνο αγγίγματα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Retouch για να αφαιρέσετε ανεπιθύμητα αντικείμενα από τις φωτογραφίες σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να αφαιρέσετε τα υδατογραφήματα, τα λογότυπα, τα άτομα, τα κείμενα, τα αυτοκόλλητα κ.λπ.

Εκτός από αυτό, το Retouch σάς επιτρέπει επίσης να αφαιρείτε ατέλειες δέρματος, ακμή, σπυράκια κ.λπ. Συνολικά, το Retouch είναι μια εξαιρετική εφαρμογή αφαίρεσης αντικειμένων στη συσκευή σας Android.

9. Ρετουσάρισμα φωτογραφιών

Ρετουσάρισμα φωτογραφιών

Το Photo Retouch είναι άλλο ένα κορυφαίο εφαρμογή αφαίρεσης αντικειμένων για Android στο Google Play Store. Αυτή είναι μια εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών και βίντεο για την αφαίρεση υδατογραφημάτων, ελαττωμάτων δέρματος και αντικειμένων από φωτογραφίες/βίντεο.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν για λήψη και είναι εξαιρετικά απλή στη χρήση. Μέσα σε λίγα πατήματα, μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε ατέλειες δέρματος, ανεπιθύμητα αντικείμενα από φωτογραφίες κ.λπ. Επίσης, μπορείτε να αφαιρέσετε ελαττώματα χρησιμοποιώντας το εργαλείο Clone Stamp.

10. Αφαίρεσε το

αφαίρεση αντικειμένων από φωτογραφία

Αφαιρέστε Είναι ένα από τα καλύτερα και εύχρηστα εφαρμογές γόμα φωτογραφιών για Android που σας επιτρέπει να αφαιρέσετε ανεπιθύμητα αντικείμενα, όπως βόμβες φωτογραφιών, υδατογραφήματα, λογότυπα κ.λπ., από τις αγαπημένες σας φωτογραφίες.

Εάν είστε υπεύθυνος επιρροής του TikTok ή του Instagram, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να αφαιρέσετε ατέλειες όπως ακμή, σπυράκια, δερματικά ελαττώματα κ.λπ.

Η εφαρμογή είναι γνωστή για την ακριβή επιλογή και την απρόσκοπτη αφαίρεση αντικειμένων και χρειάζεται τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης για να ανιχνεύσει φωτοβόμβες από τις φωτογραφίες σας και να τις αφαιρέσει.

Έτσι, αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές Android για την αφαίρεση ανεπιθύμητων αντικειμένων από τις εικόνες. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Επίσης, εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης:

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4887

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *