καλύτερες εφαρμογές Android για τους συγγραφείς

Οι 10 καλύτερες εφαρμογές Android για τους συγγραφείς

Η σύνταξη κειμένου σε υπολογιστή είναι εύκολη. πρέπει να ανοίξουμε το Σημειωματάριο ή το Έγγραφο του Word για να αρχίσουμε να γράφουμε. Ωστόσο, τα πράγματα έχουν γίνει λίγο περίπλοκα σχετικά με τα smartphone Android. Τα smartphone Android παρέχουν στους χρήστες ένα Σημείωμα για τη σύνταξη κειμένου, αλλά αποτυγχάνουν να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία γραφής.

Έτσι, εάν είστε συγγραφέας που αναζητά τις καλύτερες εφαρμογές για τη σύνταξη κειμένου, διαβάζετε το σωστό άρθρο. Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές Android που θα βελτιώσουν την εμπειρία γραφής σας στο Android.

Οι 10 καλύτερες εφαρμογές Android για τους συγγραφείς

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλά Εφαρμογές γραφής Android είναι διαθέσιμα στο Google Play Store, αλλά η αναφορά όλων αυτών είναι αδύνατη. Έτσι, σε αυτό το άρθρο, έχουμε μοιραστεί τις δημοφιλείς εφαρμογές με πολλές θετικές κριτικές. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε.

Αν δεν θέλετε ο πάροχος σας να καταγράφει και να παρακολουθεί την δραστηριότητά σας, το VPN είναι μονόδρομος | VPN ATLAS με 1,54€

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

Διαβάστε επίσης : 12 Καλύτερος επεξεργαστής κειμένου Android για προγραμματισμό

1. Writer Lite

Writer Lite

Το Writer Lite είναι η απόλυτη συνοδευτική εφαρμογή για επίδοξους συγγραφείς και μυθιστοριογράφους. Αυτό σας προσφέρει ουσιαστικά μια βελτίωση γραφής χωρίς περισπασμούς για να προωθήσετε καλύτερες δεξιότητες γραφής.

Η ελαφριά εφαρμογή εγγραφής για Android είναι γνωστή για την εύκολη παρακολούθηση λέξεων και χαρακτήρων, τις λειτουργίες διαχείρισης αρχείων κ.λπ. Επίσης, υπάρχει μια επιλογή πρόσβασης στα αρχεία που είναι αποθηκευμένα εκτός της εφαρμογής και συγχρονισμού των δεδομένων σας με άλλες εφαρμογές.

2. JotterPad

JotterPad

Το JotterPad είναι μια εφαρμογή γραφής για Android που επιτρέπει στους χρήστες να γράφουν έγγραφα, ιστορίες και πολλά άλλα χωρίς να αποσπώνται από πολλές επιλογές που μπλέκουν στη διεπαφή.

Η εφαρμογή είναι αρκετά απλή στη χρήση και υποστηρίζει πληκτρολόγια Bluetooth για εύκολη και ομαλή πληκτρολόγηση. Εκτός από αυτά, το καλύτερο χαρακτηριστικό του JotterPad περιλαμβάνει την αποθήκευση στιγμιότυπων της εργασίας σας, τη δυνατότητα συγχρονισμού και εκτός σύνδεσης και πολλά άλλα.

3. Writer Plus

Writer Plus

Το Writer Plus είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή στη λίστα που σας επιτρέπει να γράφετε εν κινήσει. Η εφαρμογή έχει μια ελαφριά διεπαφή που σας κάνει να ενδιαφέρεστε να γράψετε το κείμενο στη συσκευή σας.

Το καλό με το Writer Plus είναι ότι μπορεί να ενσωματωθεί με πολλές μοναδικές δυνατότητες για την επεξεργασία και τη μορφοποίηση στυλ κειμένου. αυτή η δωρεάν εφαρμογή αξίζει να κάνετε οποιαδήποτε εργασία γραφής.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει υποστήριξη για τις υπηρεσίες Cloud, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να αποθηκεύετε και να έχετε πρόσβαση σε όλα τα αρχεία σας μόνο στον Τοπικό χώρο αποθήκευσης της συσκευής!

4. Το απόσπασμα σας

Το απόσπασμα σας

Το YourQuote είναι μια εφαρμογή γραφής και blogging που μεταδίδει τα λόγια σας ως όμορφες εικόνες και κείμενο σε εικόνες. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να γράφετε σε φωτογραφίες, να παρέχετε τα πνευματικά σας δικαιώματα και να κάνετε αναζήτηση όλων των δημιουργικών σας στο Google ως αποσπάσματα σας.

Ένα άλλο συναρπαστικό χαρακτηριστικό του YourQuote είναι ότι σας επιτρέπει να δημοσιεύετε ιστορίες επί πληρωμή. Αυτό σημαίνει ότι οι αναγνώστες σας μπορούν να υποστηρίξουν τη γραφή σας αγοράζοντας τα αντικείμενά σας.

5. Απίστευτο

Απίστευτο

Αν θέλετε να δημιουργήσετε μια εξαιρετική εμπειρία γραφής σε ένα tablet, το INKredible είναι μόνο για εσάς. Αυτή η εφαρμογή προορίζεται να μην αποσπά την προσοχή. Το INKredible θα κάνει το γράψιμο σε ένα tablet να αισθάνεται εξίσου καλά με, ή ακόμα καλύτερα, ένα στυλό σε χαρτί.

6. Κρατήστε τις σημειώσεις μου

Κρατήστε τις σημειώσεις μου

Αν ψάχνετε για ένα εύκολο και απλό εφαρμογή σημειωματάριο για Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για γρήγορη λήψη σημειώσεων, θα πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Keep My Notes από το Google Play Store.

Διαθέτει ένα σημειωματάριο εκτός σύνδεσης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να γράψετε όλες τις σημειώσεις που θα θυμάστε χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο.

7. Συγγραφέας

Συγγραφέας

Αν ψάχνετε για μια ισχυρή εφαρμογή γραφής Android που είναι απλή στη χρήση και δεν αποσπά την προσοχή από έναν παραδοσιακό επεξεργαστή κειμένου, τότε το Writer μπορεί να είναι η τέλεια επιλογή. Η εφαρμογή συσκευάζει σχεδόν όλα όσα χρειάζεστε για τις ανάγκες γραφής σας.

Είτε θέλετε να κρατάτε σημειώσεις είτε να γράψετε ένα μυθιστόρημα στο τηλέφωνό σας, το Write είναι ιδανικό για όλες τις εργασίες που σχετίζονται με τη συγγραφή.

8. Έγγραφα Google

Έγγραφα Google

Τα Έγγραφα Google δεν είναι ακριβώς μια εφαρμογή για συγγραφείς, αλλά δεν είναι τίποτα λιγότερο από αυτό. Επίσης, τα Έγγραφα Google είναι μία από τις καλύτερες μορφές αρχείων για τη δημιουργία, την επεξεργασία και τη συνεργασία με άλλους σε έγγραφα.

Με τα Έγγραφα Google, μπορείτε να δημιουργήσετε νέα έγγραφα ή να επεξεργαστείτε τα υπάρχοντα αρχεία εν κινήσει. Όχι μόνο αυτό, αλλά τα Έγγραφα Google λειτουργούν και εκτός σύνδεσης.

9. Πληκτρολόγιο Ginger

Πληκτρολόγιο Ginger

Εάν είστε συγγραφέας, πιθανότατα θα χρειαστείτε μια παραγωγική εφαρμογή πληκτρολογίου. Το Ginger Keyboard είναι μία από τις καλύτερες και πιο χρησιμοποιούμενες εφαρμογές πληκτρολογίου για τους συγγραφείς για να ικανοποιήσουν όλες τις ανάγκες πληκτρολόγησης τους.

Το πιο συναρπαστικό πράγμα για το πληκτρολόγιο Ginger είναι η προηγμένη αναδιατύπωση προτάσεων, η οποία μπορεί να σας δημιουργήσει αμέσως νέες παραλλαγές για τις προτάσεις σας.

10. Γραμματικό πληκτρολόγιο

Γραμματικό πληκτρολόγιο

Το Grammarly Keyboard είναι μία από τις κορυφαίες υπηρεσίες αγγλικής γραμματικής για λειτουργικά συστήματα επιτραπέζιων υπολογιστών και κινητών.

Το Grammarly Keyboard για Android περιλαμβάνει ένα εξελιγμένο γραμματικό έλεγχο, ορθογραφικό έλεγχο με βάση τα συμφραζόμενα, διόρθωση σημείων στίξης κ.λπ. Όχι μόνο αυτό, αλλά το Grammarly Keyboard θα βελτιώσει τις γενικές σας δεξιότητες γραφής.

Αυτά λοιπόν ήταν τα καλύτερες εφαρμογές Android για Συγγραφείς για χρήση ακόμη και για μεγάλα έργα. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης: καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Swiftkey

καλύτερες εφαρμογές γραφής για Android

καλύτερες γραμματικές εναλλακτικές για να βελτιώσετε τη γραφή σας

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4887

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *