10 καλύτερα δωρεάν εργαλεία γραφικών σχεδιαστών για Windows

10 καλύτερα δωρεάν εργαλεία σχεδιαστή γραφικών για Windows 10/11

Το Graphic Design είναι κάτι που ουσιαστικά απαιτεί εξαιρετικά εργαλεία για τη δημιουργία μοναδικών σχεδίων. Αν και η δεξιότητα είναι απαραίτητη στη γραφιστική σχεδίαση, εξακολουθούσαν να χρειάζονται κορυφαία εργαλεία σχεδιασμού γραφικών.

Τα εργαλεία σχεδιασμού γραφικών μπορεί να είναι ακριβά και δεν μπορούν όλοι να τα αντέξουν οικονομικά. Έτσι, για αυτούς τους χρήστες, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μια λίστα με τα καλύτερα δωρεάν εργαλεία Graphic Designer για Windows.

Δεδομένου ότι αυτά είναι δωρεάν εργαλεία, δεν είναι τόσο προηγμένα όσο τα premium. Ωστόσο, αυτά τα εργαλεία θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στο γραφικό σχεδιασμό.

10 καλύτερα δωρεάν εργαλεία γραφικών σχεδιαστών για Windows

Έτσι, εδώ έχουμε παραθέσει μερικά από τα καλύτερα εργαλεία που λειτουργούν τέλεια και είναι καλύτερα σύμφωνα με τις αξιολογήσεις χρηστών, τις κριτικές, τα ποσοστά λήψης και μερικές από τις προσωπικές μας εμπειρίες.

1. Sketchup

Sketchup

Αν ψάχνετε για ένα πακέτο λογισμικού που σας προσφέρει τη χαρά του σχεδίου με το χέρι και την ευκολία λογισμικό έξυπνης τρισδιάστατης μοντελοποίησηςμην κοιτάτε άλλο από το Sketchup.

Ενώ το Sketchup είναι κυρίως ένα κορυφαίο εργαλείο σχεδιασμού γραφικών, έχει μια δωρεάν έκδοση που σας επιτρέπει να κάνετε οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε χωρίς να κατεβάσετε τίποτα.

Ωστόσο, για να ξεκλειδώσετε όλες τις δυνατότητες του Sketchup και να χρησιμοποιήσετε όλα τα απαραίτητα εργαλεία, πρέπει να αγοράσετε το πρόγραμμα premium.

2. Canva

Canva

Εάν δεν έχετε πολύ αποθηκευτικό χώρο στον υπολογιστή σας και αναζητάτε ένα εργαλείο σχεδίασης που βασίζεται στο web, πρέπει να δοκιμάσετε το Canva.

Αυτό το διαδικτυακό εργαλείο παρέχει πάνω από 50 δωρεάν προκαθορισμένα πρότυπα για τη δημιουργία γραφικών σχεδίων. Επιπλέον, προσφέρει πολλές δυνατότητες όπως 3D Shapes, 3D εφέ, φίλτρα κ.λπ.

3. Σούμο Ζωγραφική

Σούμο Ζωγραφική

Είναι άλλο ένα ισχυρό εργαλείο γραφικού σχεδιασμού που λειτουργεί μέσα στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Αυτό το εργαλείο σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε προηγμένα εργαλεία μέσα στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Το μόνο πράγμα για τον οποίο αυτό το φανταστικό εργαλείο βρίσκεται στη λίστα μας είναι ότι μπορείτε να μετατρέψετε γρήγορα οποιαδήποτε συνηθισμένη εικόνα σε εντυπωσιακά γραφικά με λίγα μόνο κλικ.

4. Adobe Photoshop

Adobe Photoshop

Το Adobe Photoshop είναι το καλύτερο πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών που διατίθεται για πλατφόρμες υπολογιστών. Αν και το Photoshop δεν είναι φιλικό για αρχάριους, έχει πολλές δυνατότητες.

Το πρόγραμμα χρησιμοποιείται πλέον από εκατομμύρια καλλιτέχνες σε όλο τον κόσμο για τη δημιουργία banner, αφισών, ιστοσελίδων και λογότυπων.

Είναι ένα από τα καλύτερα λογισμικά γραφιστικής που μπορεί να κάνει πολλά πράγματα για εσάς. Από μικρές επεξεργασίες έως τη δημιουργία εξελιγμένων σχεδίων, το Adobe Photoshop διαθέτει εργαλεία για όλους τους σκοπούς.

5. Μίξερ

Μίξερ

Αυτή είναι μια ολοκληρωμένη λύση για κινούμενα σχέδια, επεξεργασία βίντεο, gaming και έντονη γραφιστική. Επιπλέον, το μπλέντερ διατίθεται δωρεάν καθώς είναι λογισμικό ανοιχτού κώδικα.

Οι προγραμματιστές χρησιμοποιούν το λογισμικό για πολλά παιχνίδια και κινούμενα σχέδια. Δοκιμάστε το λοιπόν και σίγουρα θα το λατρέψετε.

6. Inkscape

Inkscape

Το Inkscape είναι ένα από τα καλύτερα δωρεάν διανυσματικά προγράμματα επεξεργασίας γραφικών που είναι διαθέσιμα για υπολογιστές Windows, Mac και Linux. Το σπουδαίο με το δωρεάν διανυσματικό πρόγραμμα επεξεργασίας είναι ότι φέρνει πολλά εργαλεία σχεδίασης γραφικών.

Θα βρείτε πολλά προηγμένα εργαλεία και εφέ, συμπεριλαμβανομένων σύνθετων λειτουργιών διαδρομής, επεξεργασίας κόμβων, ιχνηλάτησης bitmap κ.λπ.

7. Κρίτα

Κρίτα

Είναι ένα από τα καλύτερα και πιο ισχυρά επαγγελματικά εργαλεία σχεδιασμού γραφικών. Το εργαλείο έχει σχεδιαστεί ειδικά για καλλιτέχνες κόμικς και φέρνει ένα σύνολο εργαλείων, συμπεριλαμβανομένων ημιτόνων και προκατασκευασμένων προτύπων.

Όχι μόνο αυτά, αλλά οι χρήστες μπορούν επίσης να βρουν μερικά προηγμένα βοηθήματα σχεδίασης, όπως λεία σχήματα, σημεία εξαφάνισης, μάσκες στρώσεων και μερικά ακόμη.

8. CorelDRAW

CorelDraw

Το CorelDraw είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία επεξεργασίας γραφικών που αναπτύχθηκε και διατίθεται στην αγορά από την Corel Corporation. Δυστυχώς, δεν είναι ένα δωρεάν εργαλείο, αλλά παρέχει στους χρήστες μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 15 ημερών.

Το CorelDRAW Graphics Suite θα σας βοηθήσει να προωθήσετε ακόμη περισσότερο τα σχεδιαστικά σας ταλέντα με νέα εργαλεία υψηλού διαμετρήματος, συμπεριλαμβανομένης της νέας λειτουργίας Symmetry. Το εργαλείο περιλαμβάνει ένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων bitmap, Corel Photo-Paint και άλλα εργαλεία που σχετίζονται με γραφικά.

9. Affinity Designer

Affinity Designer

Το Affinity Designer είναι ένα από τα πιο προηγμένα λογισμικά γραφικής σχεδίασης για Mac, Windows και iPad. Προσφέρει τα καλύτερα εργαλεία σχεδίασης γραφικών στην κατηγορία για τη δημιουργία concept art, έργα εκτύπωσης, λογότυπα, εικονίδια, σχέδια διεπαφής χρήστη, μακέτες και πολλά άλλα.

Το Affinity Designer χρησιμοποιείται ήδη από χιλιάδες εικονογράφους, σχεδιαστές ιστού, προγραμματιστές παιχνιδιών και άλλα δημιουργικά που αγαπούν τη διανυσματική ή γραφιστική σχεδίαση.

10. Easel.ly

Easel.ly

Λοιπόν, το Easel.ly είναι ένας ακόμη υπέροχος ιστότοπος που κάθε γραφίστας θα ήθελε να επισκεφτεί. Το υπέροχο με το Easel.ly είναι ότι επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν γραφήματα όσο το δυνατόν πιο εύκολα.

Το Easelly είναι ένας κατασκευαστής infographic που σας επιτρέπει να οπτικοποιήσετε οποιαδήποτε πληροφορία. Επιπλέον, το εργαλείο που βασίζεται στο web προσφέρει στους χρήστες πολλά μοναδικά πρότυπα για πειραματισμό.

Λοιπόν, αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα δωρεάν εργαλεία γραφικών σχεδιαστών για Windows. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

10 καλύτερες εφαρμογές σχεδίασης στο Android

Πώς να γίνετε σχεδιαστής Ux

καλύτερες εφαρμογές σχεδίασης

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4904

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *