Πώς να δω τι αρέσει σε κάποιον στο Facebook

Πώς να δείτε τι αρέσει σε κάποιον στο Facebook

Αν και το Facebook ξεκίνησε το 2004, το Αρέσει Η λειτουργία εισήχθη μόλις το 2009. Τα likes ενθαρρύνουν τους άλλους να συνεχίσουν να δημοσιεύουν και λένε στον αλγόριθμο του Facebook τι θέλετε να δείτε στο Facebook. Μπορείτε να σας αρέσει σχεδόν οτιδήποτε, από φωτογραφίες μέχρι βίντεο, σελίδες και σχόλια σε αναρτήσεις. Και αν είστε περίεργοι για το τι αρέσει στους φίλους και την οικογένειά σας, μπορούμε να σας μάθουμε πώς να βλέπετε τι άρεσε σε κάποιον στο Facebook.

Κάποτε ήταν πολύ πιο εύκολο να δεις τα like άλλων ανθρώπων με την παλιά Αναζήτηση γραφημάτων Facebook, αλλά από το 2019, αυτή η δυνατότητα έχει αντικατασταθεί με ένα νέο API που δεν σου επιτρέπει πλέον να αναζητάς απευθείας τα like των φίλων σου. Ευτυχώς, υπάρχουν και άλλες μέθοδοι για να ελέγξετε τι αρέσει σε κάποιον στο Facebook και αυτό το άρθρο θα σας δείξει πώς.

Πώς να δείτε τις προτιμήσεις άλλων ατόμων σε επιτραπέζια συσκευή

Ο ευκολότερος τρόπος για να δείτε τι αρέσει σε κάποιον είναι να μεταβείτε στο προφίλ του στο Facebook. Ωστόσο, τα likes που θα μπορείτε να δείτε θα εξαρτηθούν από τις ρυθμίσεις απορρήτου του προφίλ αυτού του ατόμου και από το αν είστε φίλοι στο Facebook.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε επιτραπέζια συσκευή για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο και να ελέγξετε τι άρεσε σε κάποιον στο Facebook. Τα Windows, το Linux ή το macOS θα λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο, επειδή θα το κάνετε χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησής σας. Δείτε πώς:

 1. Ανοίξτε το Facebook στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού και βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας στο Facebook.
 2. Βρείτε το προφίλ του φίλου στο Facebook του οποίου τα likes θέλετε να δείτε. Είτε χρησιμοποιείτε τη γραμμή αναζήτησης είτε κάνετε κλικ στη φωτογραφία του προφίλ τους από μια ανάρτηση στο χρονολόγιό σας για να ανοίξετε τη σελίδα του προφίλ τους.
 3. Κάντε κλικ στο Περισσότεροκάτω από την εικόνα του προφίλ τους.
 1. Επιλέγω Μου αρέσει από το αναπτυσσόμενο μενού που ανοίγει.

Αυτό θα σας μεταφέρει στη σελίδα του Facebook όπου θα μπορείτε να δείτε τα likes αυτού του ατόμου. Ωστόσο, μπορείτε να επιλέξετε μία από τις κατηγορίες που προσφέρονται για να δείτε ποιες τηλεοπτικές εκπομπές ή βιβλία άρεσε σε κάποιον. Θα παρατηρήσετε επίσης ότι χρησιμοποιώντας αυτήν τη μέθοδο θα μπορείτε να δείτε μόνο ποιες σελίδες άρεσε αυτός ο χρήστης του Facebook.

Ενδέχεται να μην μπορείτε να δείτε τις επισημάνσεις “μου αρέσει”, εάν αυτό το άτομο δεν είχε ορίσει τις ρυθμίσεις απορρήτου του σε Δημόσιο.

Πώς να δείτε τις προτιμήσεις άλλων ατόμων σε φορητές συσκευές

Αυτή η τεχνική είναι ελαφρώς διαφορετική αν θέλετε να δείτε τι άρεσε σε κάποιον μέσω κινητού τηλεφώνου. Ωστόσο, δεν έχει σημασία αν χρησιμοποιείτε Android ή iPhone, επειδή θα χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Facebook που είναι σχεδόν η ίδια και στις δύο πλατφόρμες. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να δείτε τα likes άλλων ατόμων στο Facebook στο κινητό σας τηλέφωνο:

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή Facebook και βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας στο Facebook.
 2. Βρείτε το προφίλ στο Facebook ενός ατόμου που του αρέσει που θέλετε να δείτε.
 3. Μόλις εμφανιστεί το προφίλ τους, πατήστε το Σχετικά με Ενότητα.
 1. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και βρείτε Μου αρέσει.
 2. Παρακέντηση Προβολή όλων.
 1. Θα εμφανιστεί μια λίστα με όλες τις σελίδες που άρεσε σε αυτό το άτομο.

Λάβετε υπόψη ότι δεν θα μπορείτε να δείτε τις επισημάνσεις “μου αρέσει” κάποιου εάν οι ρυθμίσεις απορρήτου του προφίλ του δεν έχουν οριστεί σε Δημόσιο.

Πώς να δείτε τις αναρτήσεις και τα σχόλια κάποιου που αρέσει;

Δυστυχώς, δεν υπάρχει λίστα με αναρτήσεις και σχόλια στο Facebook που μπορεί να αρέσουν στους φίλους σας. Αλλά μπορείτε ακόμα να δείτε αυτά τα likes υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

Αρχικά, θα πρέπει να είστε φίλοι με αυτό το άτομο στο Facebook.

Τότε θα πρέπει να τον ορίσετε ως αΑγαπημένος» φίλος. Δείτε πώς:

 1. Επιλέξτε κάποιον από τη λίστα φίλων σας.
 2. Κάντε κλικ στις τρεις τελείες δίπλα στο όνομά τους
 3. Επιλέγω Αγαπημένα από το αναδυόμενο μενού. Έχει ένα εικονίδιο αστεριού μπροστά του.

Αυτό θα σας επιτρέψει να ακολουθήσετε αυτόν τον φίλο και με τη σειρά σας, θα δείτε στη ροή ειδήσεων του Facebook τις δραστηριότητές του, όπως αναρτήσεις που του αρέσουν, σχόλια που έκανε σε αναρτήσεις άλλων και πολλά άλλα.

Δεν θα μπορείτε να δείτε παλιά likes με αυτόν τον τρόπο, αλλά μόνο τα νέα. Αυτός ο φίλος που μόλις ορίσατε ως αγαπημένος θα πρέπει να εκτελέσει κάποιες νέες δραστηριότητες στο Facebook για να εμφανιστεί στη ροή σας.

Πώς να δείτε φωτογραφίες που αρέσουν σε κάποιον στο Facebook;

Ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να δείτε αν κάποιος άρεσε σε μια φωτογραφία στο Facebook είναι αν πέσει πάνω της κατά λάθος. Δεν υπάρχει πλέον τρόπος να ελέγξετε ποιες εικόνες άρεσαν σε κάποιον. Ωστόσο, θα μπορούσατε να ανοίξετε μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε από έναν κοινό φίλο και θα πρέπει να εμφανίζεται ως “Μου άρεσε από (το όνομα του φίλου σας). Εναλλακτικά, κάντε κλικ στον αριθμό των “μου αρέσει” σε μια φωτογραφία και δοκιμάστε να βρείτε το όνομα του φίλου σας ανάμεσα σε όλα τα άτομα που τους άρεσε αυτή η φωτογραφία.

Δεν υπάρχει συγκεκριμένη λίστα με φωτογραφίες που αρέσουν σε κάποιον στο Facebook. Αυτό συμβαίνει επειδή το Facebook εργάζεται σκληρά για να βελτιώσει το απόρρητο του προφίλ. Οι μόνες άλλες μέθοδοι για να ελέγξετε τι άρεσε σε κάποιον στο Facebook είναι είτε να ελέγξετε χειροκίνητα τις αναρτήσεις ενός φίλου είτε να τον ρωτήσετε απευθείας.

Και να το έχετε, εξερευνητές του Facebook! Είτε ικανοποιείτε την περιέργειά σας είτε απλώς προσπαθείτε να συνδεθείτε με φίλους σε ένα βαθύτερο επίπεδο, η κατανόηση του πώς να δείτε τι αρέσει σε κάποιον στο Facebook είναι μια εύχρηστη ικανότητα.

Πώς να προσθέσω ετικέτα σε κάποιον στο Facebook

Πώς να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων στο Facebook

Απεγκατάσταση Facebook: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *