γνήσιο λογισμικό Windows

Οι 10 καλύτερες τοποθεσίες λήψης λογισμικού για Windows 10

Το Διαδίκτυο είναι γεμάτο από ψεύτικους ιστότοπους, υλικό hacking, spam κ.λπ. Η λήψη οτιδήποτε από αυτούς τους ιστότοπους μπορεί να είναι επικίνδυνη. Μπορεί να καταλήξετε ότι κάποιος ιός επηρεάζει τη συσκευή σας λόγω λήψης αρχείων από κακόβουλους ιστότοπους ή συνδέσμους. Πολλά τέτοια πράγματα μπορούν να συμβούν και μπορείτε να παραμείνετε άγνωστοι μέχρι να λειτουργήσει στο μέγιστο επίπεδο.

Δεδομένου ότι δεν μπορούμε να σταματήσουμε τη λήψη υλικού από το διαδίκτυο, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβουμε υπόψη πριν κατεβάσουμε οτιδήποτε. Το πρώτο και πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να εξετάσουμε είναι η τοποθεσία λήψης. Ο ιστότοπος από τον οποίο κάνετε λήψη Λογισμικού παίζει τεράστιο ρόλο. Για παράδειγμα, η λήψη Λογισμικού από έναν μη αξιόπιστο ιστότοπο θα μπορούσε να εγκαταστήσει έναν ιό ή κακόβουλο λογισμικό.

Επομένως, είναι πάντα καλύτερο να κάνετε λήψη Λογισμικού από αξιόπιστους ιστότοπους. Αυτό το άρθρο θα συζητήσει δέκα ιστότοπους για τη λήψη λογισμικού Windows . Εάν θέλετε να μάθετε για αυτούς τους ιστότοπους, αυτό το άρθρο μπορεί να σας βοηθήσει.

Διαβάστε επίσης: 10 καλύτεροι ιστότοποι που μπορούν να αντικαταστήσουν το λογισμικό του υπολογιστή σας στα Windows 10

Λίστα με τους καλύτερους ιστότοπους λήψης λογισμικού για Windows

Παρακάτω είναι μερικοί από τους καλύτερους ιστότοπους για να αποκτήσετε γρήγορα γνήσιο λογισμικό Windows . Επιλέξαμε αυτόν τον ιστότοπο με βάση τις αξιολογήσεις και τις κριτικές χρηστών.

1. Microsoft Store

Microsoft Store

Το Microsoft Store διατίθεται ενσωματωμένο και στα λειτουργικά συστήματα Windows 10 και 11. Χρειάζεται απλώς έναν λογαριασμό Microsoft για λήψη Λογισμικού από το Microsoft Store.

Εάν ο υπολογιστής σας διαθέτει Microsoft Store, πρέπει να το ανοίξετε, να αναζητήσετε το Λογισμικό που θέλετε να κατεβάσετε και να κάνετε κλικ στο κουμπί Λήψη.

Το Λογισμικό θα εγκατασταθεί απευθείας στον υπολογιστή σας με Windows 10. Επίσης, μπορείτε να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις της εφαρμογής με το Microsoft Store.

2. SnapFiles

SnapFiles

Το SnapFiles είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους στη λίστα από όπου μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία δωρεάν λογισμικού και λογισμικού κοινής χρήσης . Σε αντίθεση με όλους τους άλλους ιστότοπους λήψης λογισμικού ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, το SnapFiles δεν συνδυάζει κακόβουλο λογισμικό με τις λήψεις.

Η διεπαφή χρήστη του ιστότοπου φαίνεται ξεπερασμένη, αλλά είναι απλή στη χρήση και ελαφριά. Αυτός ο ιστότοπος μπορεί να κατεβάσει βοηθητικά εργαλεία, σουίτες παραγωγικότητας, προγράμματα οδήγησης Windows 10, μετατροπείς βίντεο, προγράμματα αναπαραγωγής πολυμέσων και πολλά άλλα.

3. Softpedia

Softpedia

Μπορείτε να ανακαλύψετε οποιοδήποτε δωρεάν και επί πληρωμή προγραμματισμό χρειάζεστε για πολλά στάδια σε αυτόν τον ιστότοπο. Το καλό με το Softpedia είναι ότι προσφέρει την πιο πρόσφατη έκδοση λογισμικού.

Δεν θα βρείτε ούτε ένα απαρχαιωμένο λογισμικό στο Softpedia. Επιπλέον, η Softpedia προσφέρει επίσης μονάδες δίσκου συσκευών, βοηθητικά εργαλεία κ.λπ. Συνολικά, η Softpedia είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος για λήψη λογισμικού των Windows .

4. Ninite

Ninite

Το Ninite είναι ελαφρώς διαφορετικό από όλους τους άλλους ιστότοπους που αναφέρονται στο άρθρο. Αυτός είναι ένας ιστότοπος λήψης λογισμικού , αλλά δεν σας προσφέρει συνδέσμους απευθείας λήψης. Πρέπει να επιλέξετε τα πλαίσια για όλο το Λογισμικό που θέλετε να εγκαταστήσετε και να κάνετε κλικ στο κουμπί λήψης.

Η Ninite θα δημιουργήσει ένα προσαρμοσμένο αρχείο εγκατάστασης που θα περιέχει όλο το επιλεγμένο Λογισμικό, επιτρέποντάς σας να εγκαταστήσετε το Λογισμικό μαζικά. Ο ιστότοπος είναι πολύ ασφαλής και δεν προσθέτει καμία πρόσθετη γραμμή εργαλείων ή επιπλέον ανεπιθύμητα κατά την εγκατάσταση.

5. MajorGeeks

MajorGeeks

Η διεπαφή χρήστη του MajorGeeks φαίνεται λίγο ξεπερασμένη, αλλά είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους λήψης λογισμικού που μπορείτε να επισκεφτείτε.

Οι εκδότες επαληθεύουν με μη αυτόματο τρόπο κάθε κομμάτι περιεχομένου στον ιστότοπο. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει κίνδυνος adware ή κακόβουλου λογισμικού. Μπορείτε να κατεβάσετε εφαρμογές Android, εργαλεία ασφαλείας, DVD, προγράμματα οδήγησης, παιχνίδια κ.λπ.

6. DownloadCrew

DownloadCrew

Είναι ένας από τους παλαιότερους ιστότοπους στη λίστα, τον οποίο μπορείτε να επισκεφτείτε αυτήν τη στιγμή για να κάνετε λήψη Λογισμικού. Οι ιστότοποι οργανώνουν κάθε λήψη σε κατηγορίες.

Μπορείτε να βρείτε Λογισμικό που σχετίζεται με τον προγραμματισμό στην ενότητα «Προγραμματισμός». Παρομοίως, υπάρχουν παιχνίδια, βοηθητικά προγράμματα εγγραφής δίσκου κ.λπ.

7. FileHorse

FileHorse

Αν και δεν είναι πολύ δημοφιλές, το FileHorse εξακολουθεί να είναι ένας δωρεάν ιστότοπος λήψης λογισμικού που μπορείτε να επισκεφτείτε σήμερα. Ο ιστότοπος δεν έχει ένα τεράστιο αποθετήριο λογισμικού, αλλά τα καλύτερα και πιο χρησιμοποιημένα προγράμματα.

Κάθε σελίδα λογισμικού σάς δείχνει το στιγμιότυπο οθόνης, ώστε να γνωρίζετε τι να περιμένετε. Εμφανίζει επίσης άλλες πληροφορίες σχετικά με το Λογισμικό, όπως συμβατότητα με οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα, το αρχείο καταγραφής αλλαγών, συνδέσμους σε παλαιότερη έκδοση και άλλα.

8. FileHippo

FileHippo

Το FileHippo είναι ίσως ο καλύτερος και παλαιότερος ιστότοπος λήψης λογισμικού στη λίστα, τον οποίο μπορείτε να επισκεφτείτε τώρα. Το υπέροχο με το FileHippo είναι ότι διαθέτει μια τεράστια βάση δεδομένων με περιεχόμενο λογισμικού.

Όχι μόνο Λογισμικό, αλλά μπορείτε επίσης να κατεβάσετε εφαρμογές για κινητά και αρχεία ISO. Πολλοί χρήστες εμπιστεύονται τον ιστότοπο και κάθε Λογισμικό είναι απαλλαγμένο από ιούς και κακόβουλο λογισμικό.

9. FilePuma

FilePuma

Το FilePuma από την Glarysoft είναι ένας άλλος καλύτερος ιστότοπος για λήψη Λογισμικού για τον υπολογιστή σας με Windows 10. Η διεπαφή χρήστη του ιστότοπου είναι ελαφριά και παραθέτει το δημοφιλές λογισμικό στην αρχική σελίδα.

Από τώρα, το FilePuma παρέχει λογισμικό μόνο για λειτουργικό σύστημα Windows. Το FilePuma διαθέτει επίσης ένα πρόγραμμα ανίχνευσης ενημερώσεων που διευκολύνει την εύρεση και εγκατάσταση ενημερώσεων για το λογισμικό του υπολογιστή σας.

10. Επίσημες Ιστοσελίδες του Λογισμικού

Επίσημες Ιστοσελίδες του Λογισμικού

Δεν χρειάζεστε ιστότοπο λήψης για να αποκτήσετε Λογισμικό αυτές τις μέρες. Μπορείτε να ανοίξετε τον επίσημο ιστότοπο του Λογισμικού και να κάνετε λήψη του αρχείου. Οι επίσημοι ιστότοποι του Λογισμικού είναι πάντα το ασφαλέστερο μέρος για λήψη.

Για παράδειγμα, εάν θέλετε να κάνετε λήψη του προγράμματος περιήγησης Firefox, ανοίξτε το Firefox.com και κατεβάστε απευθείας το πρόγραμμα περιήγησης. Ο επίσημος ιστότοπος θα σας παρέχει πάντα την πιο πρόσφατη έκδοση του Λογισμικού, ενώ οι ιστότοποι λήψης τρίτων θα χρειαστούν χρόνο για να ενημερώσουν τον πιο πρόσφατο σύνδεσμο λήψης.

Συχνές Ερωτήσεις

Πού μπορώ να κατεβάσω πλήρες λογισμικό;

Οι ιστότοποι λήψης που έχουμε κοινοποιήσει σάς επιτρέπουν να κάνετε λήψη πλήρων πακέτων λογισμικού. Ωστόσο, εάν θέλετε να παραμείνετε στην ασφαλή πλευρά, συνιστάται η λήψη πλήρους λογισμικού από τους επίσημους ιστότοπους. Διαφορετικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Microsoft Store.

Τι λογισμικό μπορώ να κατεβάσω δωρεάν;

Υπάρχουν πολλά λογισμικά που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επισκεφτείτε έναν από τους ιστότοπους που έχουμε μοιραστεί και να αναζητήσετε το λογισμικό που θέλετε να κατεβάσετε. Μερικά από τα καλύτερα λογισμικά για να ξεκινήσετε είναι το VLC, το Microsoft Office Suite, το Google Chrome κ.λπ.

Πού μπορώ να βρω σπασμένο λογισμικό;

Οι ιστότοποι που έχουμε κοινοποιήσει δεν φιλοξενούν σπασμένα λογισμικά. Τα σπασμένα λογισμικά είναι παράνομα για λήψη και συνοδεύονται από κινδύνους για την ασφάλεια και το απόρρητο. Επομένως, είναι καλύτερο να αποφύγετε τη λήψη σπασμένων λογισμικών από το διαδίκτυο.

Είναι ασφαλές να κατεβάσω δωρεάν λογισμικό;

Εάν το λογισμικό που πρόκειται να κατεβάσετε είναι δημόσια διαθέσιμο δωρεάν, μπορείτε να το κατεβάσετε χωρίς να ανησυχείτε για τίποτα. Το λογισμικό είναι ασφαλές για λήψη εάν είναι freemium και ανοιχτού κώδικα.

Είναι ιός το σπασμένο λογισμικό;

Τα σπασμένα λογισμικά είναι απλώς μια τροποποιημένη έκδοση της επίσημης εφαρμογής. Αυτά τα λογισμικά μπορεί να έχουν ιό, κακόβουλο λογισμικό ή λογισμικό διαφημίσεων που μπορεί να μολύνει τον υπολογιστή σας. Επομένως, είναι καλύτερο να αποφύγετε τα σπασμένα λογισμικά.

Τέλος, αφού διαβάσετε αυτό το άρθρο, γνωρίζετε για ασφαλείς ιστότοπους για λήψη λογισμικού Windows. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτούς τους ιστότοπους για δωρεάν λήψη λογισμικού χωρίς να ανησυχείτε για προβλήματα ασφαλείας. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με άλλους.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5029

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *