εφαρμογές CPU της RAM και της μπαταρίας

Οι καλύτερες εφαρμογές Android για τον έλεγχο των προδιαγραφών του τηλεφώνου σας

Ένα από τα σημάδια του να είσαι λάτρης του τηλεφώνου είναι ότι τα μάτια σου πάντα στρέφονται προς τη χρήση RAM και το ποσοστό μπαταρίας της συσκευής. Αυτό συμβαίνει επειδή η συσκευή Android χρησιμοποιεί ταυτόχρονα CPU και RAM.

Εδώ σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε τις εφαρμογές που θα απεικονίσουν σημαντικές λεπτομέρειες όπως η χρήση RAM, η χρήση μπαταρίας και τα επίπεδα CPU του τηλεφώνου σας.

10 καλύτερες εφαρμογές Android για οπτικοποίηση CPU, RAM και μπαταρία

Με τη βοήθεια αυτών των εφαρμογών, μπορείτε να προβάλετε τις λεπτομέρειες της μνήμης RAM, της CPU και της μπαταρίας απευθείας στη γραμμή κατάστασης ή στον πίνακα ειδοποιήσεων. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε το εφαρμογές για οπτικοποίηση της CPU, της RAM και της μπαταρίας.

Το VPN είναι πλέον απαραίτητο, προτείνουμε το ATLASVPN

Διαβάστε επίσης:15 καλύτερα γραφικά στοιχεία Android

1. Energy Bar

Energy Bar

Το Energy Bar είναι μια από τις πιο μοναδικές εφαρμογές που θα χρησιμοποιήσετε ποτέ στο Android σας. Βασικά προσθέτει μια διαμορφώσιμη έγχρωμη γραμμή στο επάνω μέρος της οθόνης σας, υποδεικνύοντας το τρέχον επίπεδο μπαταρίας.

Εκτός από αυτό, το Energy Bar φέρνει επίσης ένα ευρύ φάσμα επιλογών προσαρμογής. Για παράδειγμα, μπορείτε να προσαρμόσετε το χρώμα της ένδειξης μπαταρίας όπως θέλετε, να προσαρμόσετε το στυλ και το πλάτος της και πολλά άλλα.

2. Γραμμή ρεύματος

Γραμμή ρεύματος

Λοιπόν, το Powerline είναι σχεδόν παρόμοιο με την εφαρμογή Energy Bar που αναφέρεται παραπάνω. Εκτός από την ένδειξη μπαταρίας, λαμβάνετε ενδείξεις CPY, Μνήμης, Σήματος, WiFi, Χρήσης τηλεφώνου και Αποθήκευσης.

Το καλό με το Powerline είναι ότι σας επιτρέπει να προσθέτετε οποιονδήποτε αριθμό ενδείξεων ταυτόχρονα στην οθόνη. Επίσης, η εφαρμογή είναι αρκετά εύκολη στη χρήση και έχει σχεδιασμό υλικού που φαίνεται καλό.

3. Απλή οθόνη συστήματος

Απλή οθόνη συστήματος

Το Simple System Monitor διαφέρει ελαφρώς από όλες τις άλλες εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο. Αυτό σας επιτρέπει βασικά να απεικονίσετε τη χρήση/συχνότητα της CPU, τη δραστηριότητα δικτύου, τη χρήση GPU, την ταχύτητα ανάγνωσης/εγγραφής δίσκου κ.λπ.

Το Simple System Monitor δεν είναι για όσους αναζητούν μια φανταχτερή επιλογή για να οπτικοποιήσουν τους πόρους. Προορίζεται για ισχυρούς χρήστες που θέλουν να παρακολουθούν πλήρως τους πόρους του συστήματος Android τους.

4. Οθόνη μπαταρίας

Οθόνη μπαταρίας

Με το όνομα, μπορεί να πιστεύετε ότι θα δώσει μόνο τις λεπτομέρειες της μπαταρίας. Ωστόσο, παρέχει πρόσθετες πληροφορίες όπως η χρήση της μνήμης RAM και της CPU με τη μορφή μικροσκοπικών αιωρούμενων παραθύρων και γραφικών στοιχείων.

Πατώντας στο αιωρούμενο παράθυρο ή στο γραφικό στοιχείο, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη χρήση της μπαταρίας, της μνήμης RAM και της CPU. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να διαγράψετε τη μνήμη RAM της συσκευής σας, πατήστε την επιλογή Tap Boost.

5. Ρολόι μπαταρίας

Ρολόι μπαταρίας

Το Battery Clock είναι μια εφαρμογή widget για Android που φέρνει μοντέρνα widget μπαταρίας στην αρχική σας οθόνη.

Το γραφικό στοιχείο που φέρνει η εφαρμογή έχει πλήρως δυνατότητα αλλαγής μεγέθους και εμφανίζει αριθμητικό ποσοστό μπαταρίας, ώρα και ημερομηνία κ.λπ.

Επιπλέον, η εφαρμογή εμφανίζει επίσης την εκτίμηση του πόσο θα διαρκέσει η μπαταρία, την πρόβλεψη φόρτισης κ.λπ. Συνολικά, το Battery Clock είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές widget ρολογιού μπαταρίας για συσκευές Android.

6. Status

Κατάσταση

Λοιπόν, το Status είναι μια από τις πιο μοναδικές εφαρμογές που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ποτέ στο smartphone Android. Είναι μια εφαρμογή αντικατάστασης γραμμής κατάστασης για Android που σχεδιάζει μια επικάλυψη πάνω από τη γραμμή κατάστασης που δημιουργείται από το σύστημα.

Μπορείτε να προσθέσετε διάφορα στοιχεία στη γραμμή κατάστασης με αυτήν την εφαρμογή, όπως κατάσταση μπαταρίας, καταστάσεις δικτύου, υπηρεσίες προσβασιμότητας και άλλα.

7. Γραφικό στοιχείο μετρητή μπαταρίας

Γραφικό στοιχείο μετρητή μπαταρίας

Αυτό είναι ένα widget για το Android smartphone σας. Η εφαρμογή φέρνει ελαφριά γραφικά στοιχεία που δεν καταναλώνουν πολλούς πόρους.

Αυτό το πλήρως προσαρμόσιμο γραφικό στοιχείο μπαταρίας σάς επιτρέπει να βλέπετε το ποσοστό της μπαταρίας στην αρχική οθόνη του Android. Μπορείτε επίσης να δείτε την κατάσταση της μπαταρίας στη γραμμή κατάστασης με αυτό το γραφικό στοιχείο.

8. Γραφικό στοιχείο μπαταρίας Reborn

Γραφικό στοιχείο μπαταρίας Reborn

Το Battery Widget Reborn είναι μια εφαρμογή widget με κυκλική ένδειξη επιπέδου μπαταρίας στο τηλέφωνό σας. Το γραφικό στοιχείο κύκλου που φέρνει ταιριάζει τέλεια στη συσκευή Android.

Το widget που φέρνει εμφανίζει επίσης πληροφορίες μπαταρίας, ειδοποίηση γραμμής κατάστασης για την κατάσταση της μπαταρίας, ταχύτητα φόρτισης και εκφόρτισης κ.λπ.

9. Επικάλυψη μετρητή μπαταρίας

Επικάλυψη μετρητή μπαταρίας

Η επικάλυψη μετρητή μπαταρίας δείχνει πάντα το ποσοστό της μπαταρίας στο επάνω μέρος της οθόνης. Με το Battery Meter Overlay, μπορείτε να δείτε εάν η μπαταρία σας είναι αρκετά φορτισμένη για να παίξετε ένα παιχνίδι ή μια ταινία ή να περιηγηθείτε στον Ιστό.

Υποστηρίζει επίσης θέματα για χρώματα μετρητών και φόντο. Η τελευταία έκδοση εμφανίζει επίσης έναν μετρητή στην οθόνη κλειδώματος με μια ειδοποίηση.

10. Οθόνη CPU

Οθόνη CPU

Αυτή είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθείτε τη θερμοκρασία, τη χρήση και την απόδοση του τηλεφώνου σας. Η οθόνη CPU είναι επίσης μια από τις πιο ισχυρές εφαρμογές που βοηθούν τους χρήστες να παρακολουθούν τη θερμοκρασία της CPU.

Όχι μόνο αυτά, αλλά μπορείτε επίσης να λάβετε λεπτομέρειες σε πραγματικό χρόνο για τη συχνότητα, τα δεδομένα ιστορικού και πολλά άλλα. Η εφαρμογή φέρνει επίσης πολλά γραφικά στοιχεία που βοηθούν τους χρήστες να παρακολουθούν τη μνήμη RAM, την μπαταρία, τη CPU και άλλα.

Αυτά λοιπόν ήταν τα οι καλύτερες εφαρμογές για οπτικοποίηση της CPU, της RAM και της μπαταρίας. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Πώς να προσθέσετε το γραφικό στοιχείο Gmail στην αρχική οθόνη του Android

Οι 10 καλύτερες εφαρμογές μετρητή θερμίδων για iPhone

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *