Οι καλυτερες εφαρμογες πασιεντζας

Οι καλυτερες εφαρμογες πασιεντζας

Ψάχνετε για έναν διασκεδαστικό και χαλαρωτικό τρόπο για να περάσετε τον χρόνο σας; Η Πασιέντζα – Κλασικό παιχνίδι καρτών είναι η τέλεια επιλογή για εσάς!

Αυτό το παιχνίδι πασιέντζας είναι εύκολο στη μάθηση, αλλά δύσκολο να το τελειοποιήσετε. Με όμορφα γραφικά και ομαλό παιχνίδι, θα απολαμβάνετε ώρες διασκέδασης.

Οι καλυτερες εφαρμογες πασιεντζας

  1. Solitaire (Πασιέντζα)

Αυτή είναι η κλασική εφαρμογή πασιέντζας που υπάρχει εδώ και χρόνια. Είναι απλή, εύκολη στη χρήση και διαθέτει μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών πασιέντζας.

  1. Microsoft Solitaire Collection (Συλλογή Πασιέντζας της Microsoft)

Αυτή η εφαρμογή είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν μια πιο μοντέρνα εμπειρία πασιέντζας. Διαθέτει εκπληκτικά γραφικά, ομαλό παιχνίδι και μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών.

  1. Solitaire by MobilityWare (Πασιέντζα της MobilityWare)

Αυτή η εφαρμογή είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν μια προκλητική εμπειρία πασιέντζας. Διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών, καθώς και λειτουργίες όπως στατιστικά στοιχεία και προκλήσεις.

  1. Solitaire Grand Harvest (Πασιέντζα Grand Harvest)

Αυτή η εφαρμογή είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν μια πιο χαλαρωτική εμπειρία πασιέντζας. Διαθέτει ένα όμορφο αγροτικό θέμα, καθώς και λειτουργίες όπως διακόσμηση του αγροκτήματός σας και φροντίδα ζώων.

  1. Spider Solitaire (Πασιέντζα Spider)

Αυτή η εφαρμογή είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν μια πιο δύσκολη εμπειρία πασιέντζας. Είναι ένα παιχνίδι με ένα μόνο πακέτο στο οποίο πρέπει να αφαιρέσετε όλες τις κάρτες από το ταμπλό.

  1. FreeCell Solitaire (Πασιέντζα FreeCell)

Αυτή η εφαρμογή είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν μια πιο στρατηγική εμπειρία πασιέντζας. Είναι ένα παιχνίδι με ένα μόνο πακέτο στο οποίο πρέπει να μετακινήσετε όλες τις κάρτες στους 4 θεμελιώδεις σωρούς.

  1. Klondike Solitaire (Πασιέντζα Klondike)

Αυτή η εφαρμογή είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν την κλασική εμπειρία πασιέντζας Klondike. Είναι ένα παιχνίδι με ένα μόνο πακέτο στο οποίο πρέπει να χτίσετε 4 θεμελιώδεις σωρούς, από τον άσο έως τον βασιλιά.

  1. Pyramid Solitaire (Πασιέντζα Pyramid)

Αυτή η εφαρμογή είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν μια πιο γρήγορη εμπειρία πασιέντζας. Είναι ένα παιχνίδι με ένα μόνο πακέτο στο οποίο πρέπει να ταιριάξετε ζεύγη καρτών που αθροίζουν 13.

  1. TriPeaks Solitaire (Πασιέντζα TriPeaks)

Αυτή η εφαρμογή είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν μια χαλαρή εμπειρία πασιέντζας. Είναι ένα παιχνίδι με ένα μόνο πακέτο στο οποίο πρέπει να ταιριάξετε κάρτες που είναι κατά μία μονάδα υψηλότερες ή χαμηλότερες από την τρέχουσα κάρτα σας.

  1. Yukon Solitaire (Πασιέντζα Yukon)
Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4826

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *