παιχνίδια για το κινητό

Πώς να βελτιστοποιήσετε το smartphone σας για παιχνίδια για φορητές συσκευές

Η έκρηξη των esports της δεκαετίας του 2020 δεν δείχνει σημάδια επιβράδυνσης καθώς προχωράμε προς το 2023. Αυτή η παγκόσμια αγορά, η οποία ξεπέρασε την καθαρή αξία του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων το 2020, βρίσκεται σε καλό δρόμο να σπάσει τα 3 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2028. Η ευρεία απήχηση και η όρεξη για ανταγωνιστικό Τα τυχερά παιχνίδια είναι κατανοητά δεδομένης της κλίμακας της βιομηχανίας των σύγχρονων παιχνιδιών –του μεγαλύτερου κλάδου μέσων ενημέρωσης στον κόσμο– και η ανάδειξή του ως βασικού ενδιαφέροντος θεωρούνταν πάντα αναπόφευκτη. Πλέον, οι χρήσεις των προσφορών στοιχημάτων , όπως αυτές που παρέχονται από κορυφαίες πλατφόρμες σύγκρισης αποδόσεων, εξαργυρώνονται στα πρωτοσέλιδα των esports όπως είναι συμβατικά αθλητικά τουρνουά και αγώνες παλαιού τύπου. Στην πραγματικότητα, η παγκόσμια αγορά για τα στοιχήματα esports προβλέπεται να απολαμβάνει ένα συνεχές CAGR 13,7% έως το 2028, φέρνοντάς την σε προβλεπόμενη αποτίμηση 2,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις CCleaner για Windows 10(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Και ενώ η επιτυχία των κορυφαίων esports που βασίζονται σε υπολογιστή, όπως το CS:GO και το League of Legends, οδηγούν, προς το παρόν, αυτή την ανάπτυξη, η αυξανόμενη συνάφεια και σημασία των βελτιστοποιημένων για κινητά esports προορίζεται να αποκτήσει το μανδύα. πριν από πολύ καιρό επιταχύνει την ευρύτερη διείσδυση της βιομηχανίας στην παραδοσιακή αθλητική περιοχή.

Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί. Η κατοχή smartphone παγκοσμίως βρίσκεται περίπου στο 86% του συνολικού πληθυσμού. Αυτός είναι πολύ μεγαλύτερος από τον αριθμό των παικτών που διαθέτουν σύγχρονο υλικό υπολογιστή ικανό να τρέξει τους πιο πρόσφατους τίτλους. Το gaming PC είναι πιθανό να παραμείνει μια εξειδικευμένη αγορά, δεδομένου του υψηλού κόστους των εξαρτημάτων. 

Ήδη, τα esports για κινητά, από το PUBG Mobile έως το Mobile Legends: Bang Bang, αρχίζουν να εκτοπίζουν τα «κλασικά» ανταγωνιστικά παιχνίδια στην κατάταξη των θεατών και των λήψεων, και αυτή η τάση θα συνεχιστεί μόνο προς το τέλος της δεκαετίας. 

Με μια τέτοια όρεξη για ανταγωνιστικά παιχνίδια για κινητά εκεί έξω, περισσότεροι άνθρωποι από ποτέ θέλουν να ασχοληθούν με τα παιχνίδια για κινητά. Ωστόσο, οι περιορισμοί που είναι εγγενείς στο μέσο smartphone σημαίνει ότι μπορεί να είναι δύσκολο για τους σοβαρούς παίκτες να κάνουν μεγάλη πρόοδο. Δηλαδή χωρίς κάποιες βελτιστοποιήσεις.

Όσοι διαθέτουν τα χρήματα θα μπορούσαν να επενδύσουν καλύτερα σε ένα αποκλειστικό smartphone gaming, όπως το Nubia RedMagic, το Asus ROG Phone ή το Lenovo Legion Duel – αλλά αυτή η διαδρομή δεν είναι για όλους. Υπάρχουν, ωστόσο, μερικά απλά gadget και μέθοδοι στις οποίες μπορεί να επενδύσει και να χρησιμοποιήσει οποιοσδήποτε επίδοξος παίκτης για κινητά, προκειμένου να έχει πολύ καλύτερη απόδοση παιχνιδιού από τη συσκευή του.

Ψύξη

Οι σύγχρονες συσκευές είναι εξαιρετικά λεπτές και ελαφριές, γεγονός που τους δίνει μια ευχάριστη εμφάνιση και τις κάνει άνετες στη μεταφορά. Αλλά υπάρχει μια αντιστάθμιση – συμπιέζοντας όλα τα εξαρτήματά τους σε ένα μικρό χώρο, τα smartphone είναι θερμικά αναποτελεσματικά σε σύγκριση με φορητούς υπολογιστές, υπολογιστές και κονσόλες. 

Πώς να εκτελέσετε οποιαδήποτε προγράμματα των Windows χωρίς να τα εγκαταστήσετε(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το gaming, το οποίο απαιτεί πόρους, συχνά προκαλεί υπερθέρμανση των τηλεφώνων, γεγονός που μπορεί, με τη σειρά του, να οδηγήσει σε απώλεια απόδοσης μέσω θερμικού στραγγαλισμού. Για να το ξεπεράσετε αυτό, σκεφτείτε να επενδύσετε σε έναν προσαρτώμενο εξωτερικό ανεμιστήρα, όπως το Black Shark FunCooler 3 Pro. Αυτό λειτουργεί σχεδόν με τον ίδιο τρόπο όπως οι ανεμιστήρες στο Xbox ή τον υπολογιστή σας, απομακρύνοντας τη θερμότητα από τη συσκευή σας και διατηρώντας την εντός του παραθύρου βέλτιστης απόδοσης.

Έλεγχοι

Τα smartphone έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τις εισόδους αφής. Αν και αυτό είναι εξαιρετικό για κύλιση στο Instagram, μπορεί να είναι τρομερό για παιχνίδια. Όχι μόνο οι αντίχειρές σας κρύβουν την προβολή σας όταν χρησιμοποιείτε χειριστήρια στην οθόνη, αλλά δεν έχετε επίσης τακτική ανάδραση και ακρίβεια όταν παίζετε. 

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά οικονομικά περιφερειακά χειριστηρίου που μπορείτε να συνδέσετε στο τηλέφωνό σας για να αναπαράγετε την εμπειρία χρήσης ενός gamepad κονσόλας. Πολλά από τα παιχνίδια που θα παίζετε είναι βελτιστοποιημένα για αυτόν τον τύπο διάταξης ελεγκτή, επομένως παίζουν καλύτερα με αυτόν τον τρόπο. Και, φυσικά, οι χρόνοι αντίδρασης και η ακρίβειά σας θα βελτιωθούν σημαντικά χρησιμοποιώντας ένα τέτοιο πρόσθετο.

Υπερθερμαίνεται το PS5 σας; 6 τρόποι για να το δροσίσεις(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αποδοτικότητα

Τα smartphone εκτελούν έναν τεράστιο αριθμό εργασιών, συχνά με τη μορφή διαδικασιών παρασκηνίου που δεν γνωρίζετε συνειδητά. Ωστόσο, κάθε εργασία επιβαρύνει επιπλέον τη CPU, τη μνήμη RAM και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Αυτά μπορεί να οδηγήσουν σε παρεμπόδιση της απόδοσης κατά το παιχνίδι, με αποτέλεσμα πτώση του ρυθμού καρέ ή ακόμα και απροσδόκητα σφάλματα. 

Για να βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας είναι έτοιμη για παιχνίδια, καθαρίστε τακτικά την κρυφή μνήμη του σκληρού δίσκου από ξένα αρχεία, απεγκαταστήστε τις ανεπιθύμητες εφαρμογές και ρυθμίστε την σε “Μην ενοχλείτε” κατά την αναπαραγωγή. Όλα αυτά τα βήματα, αν και μεμονωμένα μικρά, θα οδηγήσουν αθροιστικά σε μια καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *