παιχνίδια σκακιού για Android

10 καλύτερα παιχνίδια σκακιού για Android το 2023

Πριν από την άφιξη των smartphone, οι άνθρωποι συνήθιζαν να παίζουν επιτραπέζια παιχνίδια σε εσωτερικούς χώρους για να περνούν χρόνο. Πολλά επιτραπέζια παιχνίδια είναι διαθέσιμα εκεί έξω, και το σκάκι είναι ένα από τα παλαιότερα. Το σκάκι είναι ένα από τα καλύτερα χαλαρωτικά παιχνίδια εκεί έξω, που μπορείτε να παίξετε με φίλους.

Ένα άλλο υπέροχο πράγμα για το σκάκι είναι ότι είναι σχετικά εύκολο να το μάθεις αλλά δύσκολο να το κατακτήσεις. Πρέπει να σχεδιάσετε μερικές σοβαρές στρατηγικές για να κερδίσετε σε αυτό το επιτραπέζιο παιχνίδι. Είναι ένα παιχνίδι όπου εξακολουθείς να βελτιώνεις την ψυχική σου δύναμη ακόμα κι αν χάσεις. Δεδομένου ότι είναι ένα παιχνίδι μυαλού, απαιτεί πολλή εξάσκηση για να κυριαρχήσετε αυτό το παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης: Διασκεδαστικά παιχνίδια για να παίξετε στο Διαδίκτυο

10 καλύτερα παιχνίδια σκακιού για Android

Το καλό είναι ότι μπορείτε πλέον να παίξετε Σκάκι όποτε και όπου θέλετε. Πολλά παιχνίδια σκακιού είναι διαθέσιμα στο Google Play Store που επιτρέπουν στους χρήστες να παίζουν το παιχνίδι σκακιού ενάντια στον υπολογιστή ή με αντιπάλους σε πραγματικό χρόνο. Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μια λίστα με τα καλύτερα παιχνίδια σκακιού.

1. black

black

Λοιπόν, το lichess είναι ένα ανοιχτού κώδικα και δωρεάν παιχνίδι σκακιού για όλους τους χρήστες. Το lichess σας προσφέρει διάφορους τρόπους για να παίξετε παιχνίδια σκακιού. Για παράδειγμα, μπορείτε να παίξετε σκάκι bullet, blitz, κλασικό και σκάκι αλληλογραφίας.

Όχι μόνο αυτό, αλλά μπορείτε επίσης να παίξετε σε τουρνουά αρένας, να βρείτε, να ακολουθήσετε και να προκαλέσετε παίκτες κ.λπ. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να εξασκηθείτε σε παζλ σκάκι.

2. Πραγματικό σκάκι

Πραγματικό σκάκι

Αυτό είναι ένα κλασικό παιχνίδι σκακιού για Android με προηγμένα 3D γραφικά. Μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι τόσο online όσο και εκτός σύνδεσης με AI.

Μέχρι στιγμής, το παιχνίδι έχει πάνω από 1 εκατομμύριο εγγεγραμμένους χρήστες σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε να βρείτε και να παίξετε μαζί τους για εξάσκηση στο σκάκι.

3. Δωρεάν σκάκι

Δωρεάν σκάκι

Αν ψάχνετε για ένα δωρεάν παιχνίδι σκακιού για να παίξετε στο smartphone Android σας, μην ψάχνετε άλλο από το Chess Free. Είναι ένα δωρεάν παιχνίδι Android Chess με πολλαπλές λειτουργίες για να παίξετε το παιχνίδι. Το παιχνίδι μπορεί να παιχτεί τόσο online όσο και εκτός σύνδεσης.

Αν μιλάμε για διαδικτυακό παιχνίδι, το Chess Free μπορεί να παιχτεί με διαδικτυακούς παίκτες ή ντόπιους φίλους.

4. Σκάκι · Παίξτε & Μάθε

Σκάκι · Παίξτε & Μάθε

Το Chess – Play and Learn είναι ένα πλήρες κλασικό παιχνίδι σκακιού διαθέσιμο στο Google Play Store. Η εφαρμογή έχει πολλά άρθρα από τους καλύτερους συγγραφείς, προπονητές και εκπαιδευτές για να σας βοηθήσουν να κατακτήσετε το παιχνίδι σε χρόνο μηδέν.

Ως έμπειρος παίκτης, μπορείτε να επιδείξετε τις ικανότητές σας στο παιχνίδι στην κοινότητα του σκακιού. Το παιχνίδι διαθέτει επίσης λειτουργία εκτός σύνδεσης για να παίξετε χωρίς internet.

5. Σκάκι

Σκάκι

Το Chess from Chess Prince είναι ένα από τα παλαιότερα επιτραπέζια παιχνίδια που είναι διαθέσιμα στο Google Play Store. Είναι ένα απλό παιχνίδι σκακιού όπου παίζετε με online παίκτες ή τοπικούς παίκτες για πολλούς παίκτες.

Το παιχνίδι έχει δέκα επίπεδα δυσκολίας, έναν βοηθό παιχνιδιού, διαφορετικά θέματα πίνακα κ.λπ. Όχι μόνο αυτό, αλλά και το Chess είχε επίσης πολλά ηχητικά εφέ.

6. Chess Tactics Pro

Chess Tactics Pro

Το Chess Tactics Pro είναι ελαφρώς διαφορετικό από όλα τα άλλα παιχνίδια σκακιού σε αυτό το άρθρο. Το παιχνίδι έχει πολλά σκακιστικά παζλ, αναγκάζοντάς σας να αμφισβητήσετε τις ικανότητές σας και να μάθετε νέες τακτικές. Το παιχνίδι έχει πολλά καθημερινά παζλ (απαιτείται internet), πακέτα παζλ εκτός σύνδεσης κ.λπ.

7. Πραγματικό σκάκι 3D

Πραγματικό σκάκι 3D

Αν ψάχνετε για ένα τρισδιάστατο παιχνίδι σκακιού για το smartphone Android σας, πρέπει να δοκιμάσετε το Real Chess 3D. Μάντεψε? Στο Real Chess 3D, παίζετε το κλασικό επιτραπέζιο παιχνίδι με καθηλωτικά τρισδιάστατα γραφικά.

Μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι με τους φίλους σας μέσω WiFi ή Bluetooth. Παρόλο που το παιχνίδι προορίζεται να προσφέρει μια τρισδιάστατη εμπειρία παιχνιδιού, μπορεί επίσης να παιχτεί σε λειτουργία 2D εάν ξεμείνετε από μπαταρία.

8. Σκακιστικό Clash

Σκακιστική σύγκρουση

Αυτό είναι το κλασικό επιτραπέζιο παιχνίδι που σας επιτρέπει να μάθετε πώς να παίζετε σκάκι. Για να σας βοηθήσει να κατακτήσετε το Παιχνίδι Σκακιού, το παιχνίδι σάς επιτρέπει πραγματικά να παίξετε εναντίον παικτών σκακιστών από όλο τον κόσμο.

Μπορείτε να δοκιμάσετε τις λογικές σας ικανότητες συμμετέχοντας σε online παιχνίδια για πολλούς παίκτες, να κερδίσετε καθημερινά δωρεάν ανταμοιβές, να προσκαλέσετε και να παίξετε με τους ντόπιους φίλους σας κ.λπ.

Ωστόσο, το παιχνίδι σας προσφέρει μόνο δύο διαφορετικές λειτουργίες – Γρήγορη και Κλασική λειτουργία. Συνολικά, το Chess Clash είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι από το Miniclip για να μάθετε πώς να παίζετε σκάκι.

9. Πραγματικό κακό σκάκι

Πραγματικό κακό σκάκι

Με την πρώτη ματιά, το Real Bad Chess μπορεί να μοιάζει με ένα κανονικό παιχνίδι σκακιού, αλλά έχει μερικές ανατροπές. Αυτό το παιχνίδι μοιάζει πολύ με το σκάκι, αλλά με εντελώς τυχαία κομμάτια. Τι θα λέγατε να δοκιμάσετε οκτώ ιππότες, 4 επισκόπους και 3 πιόνια; Μπορείτε να το κάνετε αυτό στο Really Bad Chess.

10. Chess Free – Chessfriends

Chess Free - Chessfriends

Το Chess Free from Chess Friends έχει την καλύτερη γραφική σκακιέρα. Είναι ένα πλήρες παιχνίδι σκακιού στη λίστα, ιδανικό για κάθε σκακιστή ερασιτέχνη ή επαγγελματία.

Το παιχνίδι έχει εκατοντάδες επίπεδα και χιλιάδες ασκήσεις σκακιού. Μπορείτε να ολοκληρώσετε αυτά τα επίπεδα για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στο παιχνίδι. Το παιχνίδι είναι εντελώς δωρεάν και δεν υποστηρίζεται από διαφημίσεις.

Μπορείτε να δοκιμάσετε τις διανοητικές και στρατηγικές σας ικανότητες παίζοντας όλα αυτά τα παιχνίδια σκακιού. Ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω εάν γνωρίζετε άλλα τέτοια παιχνίδια. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Τα 10 καλύτερα παιχνίδια χωρίς διαφημίσεις για iPhone

Τα καλύτερα παιχνίδια για να παίξετε στο σχολείο ή στη δουλειά

Πώς να παίξετε 20 ερωτήσεις στο iMessage


Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *