καλύτερα παιχνίδια για παιχνίδι στο Apple Arcade

Δείτε πώς βρίσκω τα καλύτερα παιχνίδια στο Apple Arcade

Σημαντικά σημεία του άρθρου

 • Το Apple Arcade προτείνει εξαιρετικά παιχνίδια σε επιλεγμένες λίστες όπως το Must-Play και το App Store Greats. Ελέγξτε τα πρώτα.
 • Ελέγξτε τις κριτικές πριν από τη λήψη. μπορούν να σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε κρυμμένα πετράδια ή να αποφύγετε τα κακά παιχνίδια—αναζητήστε υψηλές βαθμολογίες από πολλές κριτικές.
 • Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να βρείτε παιχνίδια που ταιριάζουν στις προτιμήσεις σας, όπως τίτλους συμβατούς με χειριστήρια ή πρόσφατα ενημερωμένους.

Η επιμελημένη επιλογή παιχνιδιών του Apple Arcade μπορεί να είναι λίγο δύσκολη στην πλοήγηση. Αν και δεν υπάρχουν πολλοί τίτλοι, η εύρεση των καλύτερων μπορεί να είναι ακόμα δύσκολη αν δεν ξέρετε πώς να κοιτάξετε. Ως κάποιος που χρησιμοποιεί το Apple Arcade από τότε που κυκλοφόρησε το 2019, έχω μερικές συμβουλές για το πώς να βρείτε παιχνίδια που θα σας αρέσουν.

PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN ΣτηνΕλλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex στο Viber  

Διαβάστε επίσης : Apple Arcade Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή

Γιατί να γίνεις συνδρομητής στο Apple Arcade

Περιήγηση στις κατηγορίες Must-Play και App Store Greats του Apple Arcade

Το πιο εύκολο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να δείτε τα παιχνίδια που προτείνει η Apple. Αυτές οι προτάσεις δεν είναι τυχαίες επιλογές αλλά το αποτέλεσμα σχολαστικής επιμέλειας από ομάδες συντακτών και επιμελητών με εμπειρία δεκαετιών. Τα έχουν τακτοποιήσει σε λίστες που ονομάζονται Must-Play και App Store Greats.

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα όταν μεταβείτε στο App Store για να τα βρείτε:

 1. Arcade στο κάτω μενού.
 2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στη σελίδα για να βρείτε μια επιλεγμένη λίστα που ονομάζεται Παιχνίδια που πρέπει να παίξετε (συνήθως 5η κατηγορία).
 3. Παρακέντηση Προβολή όλων για να δείτε τους αγώνες της κατηγορίας.
 4. Επιστρέψετε στην Arcade.
 5. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στη σελίδα για να βρείτε App Store Greats (συνήθως η 12η κατηγορία).
 6. Παρακέντηση Προβολή όλων και εδώ.

Τα Must-Play Games είναι μια σύντομη λίστα με μόνο 21 τίτλους, αλλά οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, αξίζουν τον χρόνο. Βρήκα το Snake.io και το Turmoil από αυτήν τη λίστα και τα απόλαυσα αρκετά.

Η δεύτερη κατηγορία, το App Store Greats, μοιάζει περισσότερο με επέκταση της λίστας Must-Play. Οποιοδήποτε παιχνίδι στη λίστα σε ένα είδος που σας αρέσει είναι σίγουρα πολύ διασκεδαστικό. Βρήκα το Prune, το Stardew Valley και το Slay the Spire εδώ και πρέπει να προσθέσω ότι το Stardew Valley είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους είμαι συνδρομητής στο Apple Arcade.

Ελέγξτε τις κριτικές για να δείτε τι σκέφτονται οι άλλοι

Αυτή είναι μια πανάρχαια συμβουλή και φυσικά δεν ισχύει μόνο για το Apple Arcade. Θα πρέπει πάντα να διαβάζετε κριτικές πριν κατεβάσετε ένα παιχνίδι. Οι κριτικές με έπεισαν να κατεβάσω παιχνίδια που διαφορετικά δεν θα είχα και με έκαναν να διστάσω πριν πατήσω με χαρά το Παίρνω κουμπί.

Δεν αρκεί απλώς να διαβάσετε τα αποσπάσματα στη σελίδα της εφαρμογής. υπάρχει μια λεπτομερής μέθοδος για να λάβετε όλες τις κοινές απόψεις για το παιχνίδι.

Όταν βρείτε ένα παιχνίδι στο Apple Arcade που πιστεύετε ότι μπορεί να σας αρέσει, ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να δείτε τις κριτικές του:

 1. Πατήστε το όνομα της εφαρμογής (όχι το Παίρνω ή Κατεβάστε κουμπιά) για να ανοίξει τη σελίδα του App Store.
 2. Κάντε κύλιση στο Βαθμολογίες & Κριτικές Ενότητα. Θα δείτε έναν αριθμό που υποδεικνύει τη μέση βαθμολογία (μέγιστο πέντε) και πόσα άτομα την έχουν βαθμολογήσει.
 3. Επιλέγω Προβολή όλων δίπλα στο Βαθμολογίες & Κριτικές επί κεφαλής.

Ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα θα μεταφερθείτε σε μια σελίδα αφιερωμένη σε όλες τις κριτικές για το παιχνίδι. Δεν περιμένω κανένα παιχνίδι στο Apple Arcade να έχει βαθμολογία μικρότερη από 4.0. Αλλά αν το κάνει και έχει 100 ή περισσότερες κριτικές, μάλλον θα πρέπει να το παραλείψετε. Από την άλλη πλευρά, μια βαθμολογία 4,5 ή μεγαλύτερη από 100 ή περισσότερες κριτικές είναι επίσης ένα καλό σημάδι.

Από προεπιλογή, όλες οι κριτικές εδώ ταξινομούνται κατά Πιο χρήσιμες, που σημαίνει ότι οι άλλοι χρήστες συμφωνούν με όσα έγραψε ο συγκεκριμένος χρήστης. Θα πρέπει να διαβάσετε τουλάχιστον πέντε από τις πιο χρήσιμες κριτικές. Μετά από αυτό, πατήστε Ταξινόμηση κατά Πιο χρήσιμο και αλλάξτε το σε Πρόσφατα για να δείτε το τελευταίο πράγμα που σκέφτηκαν οι άλλοι παίκτες για αυτό.

Αυτό το φίλτρο θα βοηθήσει να ληφθούν υπόψη νεότερες αλλαγές στο παιχνίδι που δεν θα έκαναν τα παλαιότερα, πιο χρήσιμα σχόλια. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα άλλα κριτήρια ταξινόμησης, αλλά προτείνονται τα πιο χρήσιμα και τα πιο πρόσφατα.

Τώρα μπορείτε να κατεβάσετε το παιχνίδι εάν είστε εντάξει με όλα όσα έχετε δει.

Φιλτράρισμα παιχνιδιών κατά συμβατότητα ελεγκτή και τελευταία ενημέρωση

Οι προγραμματιστές που δημιουργούν τα παιχνίδια τους για να είναι φιλικά προς το χειριστήριο και όσοι εξακολουθούν να ενημερώνουν και να διατηρούν τα παιχνίδια τους υπολογίζονται για τη δημιουργία των καλύτερων παιχνιδιών στο Apple Arcade. Αυτό συμβαίνει μόνο επειδή είναι σκόπιμα με τη δημιουργία τους. Ένα από τα μειονεκτήματα του Apple Arcade είναι ότι εξυπηρετεί περισσότερο τους περιστασιακούς παίκτες. Το φιλτράρισμα από την υποστήριξη ελεγκτή συμβάλλει στην άμβλυνση αυτού του μειονεκτήματος.

Ωστόσο, αυτός δεν είναι αυστηρός κανόνας. αυτό δεν σημαίνει ότι όλα τα παιχνίδια σε αυτές τις κατηγορίες θα ταιριάζουν. Αλλά είναι ένας καλός τρόπος για να φιλτράρεις τα χνούδια και τα παλιά, άσχετα παιχνίδια.

Δείτε πώς μπορείτε να φιλτράρετε τα παιχνίδια:

 1. Παω σε Arcade στο App Store.
 2. Κάντε κύλιση μέχρι το τέλος της σελίδας Arcade.
 3. Δείτε όλα τα παιχνίδια.
 4. Επίλεξε το Φίλτρα αναπτυσσόμενο μενού στο επάνω μέρος της σελίδας.
 5. Επιλέγω Τελευταία ενημέρωση να οργανώσει όλα τα παιχνίδια με αυτό το κριτήριο.
 6. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε όλα τα παιχνίδια χωρίς Υποστήριξη ελεγκτή ενεργοποιώντας την εναλλαγή.
 7. Παρακέντηση Εγινε στην επάνω δεξιά γωνία για να τελειώσετε.

Με αυτόν τον τρόπο θα επιστρέψετε στη σελίδα που περιέχει όλα τα παιχνίδια Apple Arcade. Τώρα, θα ταξινομηθούν με βάση το πότε ενημερώθηκαν για τελευταία φορά και όλα θα έχουν υποστήριξη ελεγκτή. Εάν θέλετε να δείτε τα τελευταία ενημερωμένα παιχνίδια και δεν σας ενδιαφέρει η συμβατότητα του χειριστηρίου, επιστρέψτε στο Φίλτρα και απενεργοποιήστε Υποστήριξη ελεγκτή.

Μπορείτε επίσης να ταξινομήσετε κατά Κατηγορία στο μενού Φίλτρα, επωφεληθείτε από αυτό εάν τα αγαπημένα σας παιχνίδια ανήκουν σε ένα συγκεκριμένο είδος. Ωστόσο, ορισμένα είδη είναι πολύ μεγάλα, επομένως δεν θα σας περιορίσει πολύ.

Εάν ακολουθήσετε αυτές τις συμβουλές και τις προσαρμόσετε στα γούστα σας, είμαι σίγουρος ότι θα βρείτε τα καλύτερα παιχνίδια στο Arcade. Αλλά θα ήθελα να προσθέσω ότι δεν μπορείτε πραγματικά να κάνετε λάθος με την επιλογή ενός παιχνιδιού από το Apple Arcade. όλα είναι δωρεάν, και τα περισσότερα είναι καλά ούτως ή άλλως.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *