Πώς να αφαιρέσετε το φόντο από οποιαδήποτε εικόνα στο Android

Πώς να αφαιρέσετε το φόντο από οποιαδήποτε εικόνα στο Android

Θέλατε ποτέ να αφαιρέσετε το φόντο από οποιαδήποτε εικόνα; Μπορείτε να το κάνετε εύκολα στον υπολογιστή χρησιμοποιώντας το Adobe Photoshop. Ωστόσο, το Adobe Photoshop δεν είναι παιδικό παιχνίδι και η αφαίρεση φόντου από μια εικόνα απαιτεί πολλή προσπάθεια.

Γίνεται πολύ πιο δύσκολο να αφαιρέσετε το φόντο από την εικόνα στο Android. Αν και πολλές εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών Android είναι διαθέσιμες στο Google Play Store, καμία από αυτές δεν διαθέτει λειτουργία γόμα φόντου.

Έτσι, αν έχετε βρει έναν τρόπο να αφαιρέσετε το φόντο από οποιαδήποτε εικόνα στο Android, τότε είστε στο σωστό μέρος. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί την καλύτερη μέθοδο και μερικές εφαρμογές που θα μπορούσαν εύκολα αφαιρέστε το φόντο από οποιαδήποτε εικόνα στο Android.

Αφαίρεση φόντου δωρεάν στο Android

Η μέθοδος είναι απλή και εύκολη. θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια απλή εφαρμογή Android για να αφαιρέσετε το φόντο από τις εικόνες που θέλετε. Για αυτό, ακολουθήστε τα απλά βήματα που αναφέρονται παρακάτω.

1. Πρώτα απ ‘όλα, κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή Γόμα φόντου.

Εγκαταστήστε τη γόμα φόντου

2. Μετά την εγκατάσταση, ανοίξτε την εφαρμογή και δείτε τις παρακάτω επιλογές. Κάντε κλικ στην επιλογή Φόρτωση φωτογραφίας,

Πατήστε Φόρτωση φωτογραφίας

3. Επιλέξτε οποιαδήποτε φωτογραφία της οποίας το φόντο θέλετε να αφαιρέσετε και κόψτε το εστιασμένο τμήμα όσο το δυνατόν περισσότερο. Τώρα, απλώς πατήστε στο Έγινε επιλογή.

Επιλέξτε την περιοχή θέματος της οποίας θέλετε να αφαιρέσετε το φόντο

4. Τώρα έχετε τρεις επιλογές για να αφαιρέσετε το φόντο: Μη αυτόματο, αυτόματο και γόμα. εμείς προτείνω να επιλέξετε το Αυτο με ζουμ στην εικόνα.

Αφαιρέστε το φόντο - Αυτόματη λειτουργία

5. Εάν εντοπίσετε κάποιο λάθος στην αφαίρεση του φόντου, μπορείτε απλώς να επαναφέρετε την αλλαγή και να χρησιμοποιήσετε τη γόμα για να τη διορθώσετε. Μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε όλο το φόντο από την εικόνα με λίγη εξάσκηση.

6. Τώρα, κάντε κλικ στην επιλογή έγινε και βάλτε το ομαλό επίπεδο στο μέγιστο για να έχετε ένα ομαλό φόντο.

Πατήστε

7. Τώρα κάντε κλικ στο Φινίρισμα επιλογή εκεί, και μετά από λίγη επεξεργασία, τελειώσατε. έχετε την εικόνα με το φόντο που έχει αφαιρεθεί.

Αφαιρέστε το φόντο από οποιαδήποτε εικόνα στο Android

Παρόμοιες εναλλακτικές εφαρμογές:

Όπως και η γόμα φόντου, πολλές εφαρμογές Android από παρόμοια κατηγορία είναι διαθέσιμες στο Play Store. Δείτε τις καλύτερες εφαρμογές για την αφαίρεση φόντου από οποιαδήποτε εικόνα στο Android.

1. PhotoRoom AI Photo Editor

PhotoRoom

Το PhotoRoom AI Photo Editor είναι μια εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών Android με κορυφαία βαθμολογία στη λίστα, που χρησιμοποιείται κυρίως για επεξεργασίες, σχέδια και οπτικές βελτιστοποιήσεις.

Όταν αφαιρείτε το φόντο από μια εικόνα, λαμβάνετε ένα πλήρες εργαλείο αφαίρεσης φόντου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αφαίρεση του φόντου από οποιαδήποτε εικόνα μέσα σε δευτερόλεπτα.

Η εφαρμογή χρησιμοποιεί τη βοήθεια του AI για να ανιχνεύσει το φόντο και να το αφαιρέσει αυτόματα. Το PhotoRoom AI Photo Editor διαθέτει μια επαγγελματική έκδοση που ξεκλειδώνει περισσότερες δυνατότητες.

2. Αφαίρεση φόντου από την Pixlr

Αφαίρεση φόντου από την Pixlr

Το Remove Background by Pixlr δεν είναι μια δημοφιλής εφαρμογή επεξεργασίας εικόνας, αλλά εξακολουθεί να είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να αφαιρέσετε το φόντο από οποιαδήποτε φωτογραφία ή βίντεο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να αφαιρέσετε φόντο έως και 10 φωτογραφιών ταυτόχρονα. Επίσης, αφού αφαιρέσετε το φόντο, μπορείτε να το γεμίσετε με λευκό χρώμα για να ξεχωρίσει το αντικείμενο.

Η εφαρμογή λειτουργεί χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο, καθιστώντας την ιδανική για εύκολη επεξεργασία εικόνας εν κινήσει.

3. Pixelcut

Pixelcut AI Photo Editor

Το Pixelcut είναι μια άλλη ολοκληρωμένη εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών που υποτίθεται ότι βοηθά τους γραφίστες να δημιουργούν εκπληκτικές εικόνες μέσα σε δευτερόλεπτα.

Είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών με τεχνητή νοημοσύνη που σας βοηθά να δημιουργήσετε εικόνες μέσα σε δευτερόλεπτα. Το εργαλείο αφαίρεσης φόντου του Pixelcut τροφοδοτείται επίσης από AI, το οποίο μπορεί να ανιχνεύσει αυτόματα το φόντο μιας εικόνας και να σας προσφέρει την τέλεια αποκοπή.

Παίρνετε επίσης ένα μαγικό εργαλείο γόμας που είναι πολύ χρήσιμο για την αφαίρεση ανεπιθύμητων αντικειμένων και τον καθαρισμό εικόνων.

4. Γόμα και αφαίρεση φόντου

Γόμα και αφαίρεση φόντου

Με το Background Eraser, μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε το φόντο από τις φωτογραφίες σας και να αποθηκεύσετε τη διαφανή εικόνα σε μορφή PNG ή JPG. Οι εικόνες που προκύπτουν μπορούν να χρησιμοποιηθούν με άλλες εφαρμογές φωτογραφιών.

PhotoLayers〜Superimpose,Eraser

Αυτή είναι μια άλλη εφαρμογή που παρέχει παρόμοιες δυνατότητες. Μπορείτε ακόμη και να συνδυάσετε περισσότερες από 10 εικόνες ταυτόχρονα για να δημιουργήσετε ένα μοντάζ φωτογραφιών. Αυτή η εφαρμογή έχει ακόμη και μερικές καλές αξιολογήσεις στο Google Play store.

6. Αλλαγή φόντου φωτογραφίας

Αλλαγή φόντου φωτογραφίας

Το Change Photo Background είναι ένα ισχυρό εργαλείο που σας επιτρέπει να αλλάζετε εύκολα το φόντο των φωτογραφιών σας. Αυτή η καταπληκτική εφαρμογή σάς επιτρέπει να διαγράψετε τη φωτογραφία σας, το φόντο της και τα δύο, καθιστώντας την διαφανή.

7. Απόλυτη γόμα φόντου

Απόλυτη γόμα φόντου

Το Ultimate Background Eraser παρέχει έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο αλλαγής του φόντου των φωτογραφιών. Αγγίξτε την περιοχή που θέλετε να διαγράψετε και το εργαλείο αυτόματης γόμας θα κάνει την υπόλοιπη δουλειά.

Μπορείτε επίσης να διαγράψετε χειροκίνητα το φόντο της φωτογραφίας σας με το άγγιγμα του δακτύλου ή με το εργαλείο Lasso (Image Cutting).

8. Κόφτης εικόνων

Κόφτης εικόνων

Το Image Cutter είναι μια εφαρμογή που μπορεί εύκολα να κόψει αντικείμενα από τις εικόνες ή τις φωτογραφίες σας και να κάνει το φόντο διαφανές. Σχεδιάστε μια γραμμή με το δάχτυλό σας ή ένα στυλό αφής έξω από το τμήμα που θα κοπεί στην εικόνα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Αποκοπή για να ολοκληρώσετε τη λειτουργία.

9. Adobe Photoshop Express

Adobe Photoshop Express

Το Adobe Photoshop Express είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών και δημιουργίας κολάζ για εύκολη, γρήγορη και ισχυρή επεξεργασία σε κινητές συσκευές.

Το Adobe Photoshop Express Collage Maker σάς προσφέρει ευελιξία και έλεγχο των εικόνων που κυμαίνονται από διατάξεις, μέγεθος περιγράμματος, χρώμα, μεμονωμένη μετατόπιση και ζουμ.

10. LightX

LightX

Το LightX είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων για δημιουργία κολάζ φωτογραφιών, προσθήκη κορνίζες στις φωτογραφίες σας, προσθήκη αυτοκόλλητων, δημιουργία περικοπών και αλλαγή φόντου φωτογραφιών, θάμπωμα φωτογραφιών, δημιουργία κινούμενων σχεδίων και καρικατούρες, δημιουργία γλυκών selfies και φωτογραφιών πορτρέτου, αλλαγή χρώματος μαλλιών, προσθήκη χρωμάτων εφέ, συγχωνεύστε φωτογραφίες για εφέ διπλής και πολλαπλής έκθεσης και εφαρμόστε πολλά άλλα εργαλεία για να επεξεργαστείτε φωτογραφίες

Έτσι, έτσι μπορείτε αφαιρέστε το φόντο μιας εικόνας στο Android. Έχουμε παραθέσει τις καλύτερες εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν να αφαιρέσετε εύκολα το φόντο. Δοκιμάστε όλες τις εφαρμογές. Ελπίζω να σας αρέσει η ανάρτηση. μοιραστείτε το και με τους φίλους σας!

Διαβάστε επίσης :Photoshop Πώς να αλλάξετε το φόντο σε μια εικόνα

Πώς να θολώσω το φόντο στο ζουμ

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5021

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *