Πώς να αφαιρέσετε τον ήχο από το βίντεο iPhone

Πώς να αφαιρέσετε τον ήχο από το βίντεο iPhone (4 Μέθοδοι)

Ας το παραδεχτούμε, τα iPhone είναι η καλύτερη συσκευή για εγγραφή βίντεο και λήψη φωτογραφιών. Μπορείτε να τραβήξετε εκπληκτικές λήψεις από τα iPhone σας που ταιριάζουν με το επίπεδο των premium DSLR.

Ωστόσο, το πρόβλημα που θα αντιμετωπίσετε με τα εγγεγραμμένα βίντεο στο iPhone είναι οι ανεπιθύμητοι ήχοι. Μπορεί ακόμη και να θέλετε να αφαιρέσετε τον ήχο από ένα βίντεο που μόλις κατεβάσατε από το διαδίκτυο.

Λοιπόν, είναι δυνατόν να αφαιρέσετε τον ήχο από τα βίντεο του iPhone; Στην πραγματικότητα, το iPhone σάς επιτρέπει να κάνετε σίγαση ενός βίντεο με απλά βήματα. και μπορείτε να το κάνετε χωρίς να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές τρίτων. Η εφαρμογή Φωτογραφίες για iPhone διαθέτει μια λειτουργία που σας επιτρέπει να αφαιρέσετε ήχο από οποιοδήποτε βίντεο.

Πώς να αφαιρέσετε τον ήχο από τα βίντεο στα Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αφαιρέστε τον ήχο από το βίντεο iPhone

Ως εκ τούτου, συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό εάν ψάχνετε τρόπους για να αφαιρέσετε τον ήχο από βίντεο iPhone. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικούς καλύτερους τρόπους για να αφαιρέσετε ήχο από βίντεο στο iPhone . Ας αρχίσουμε.

1. Καταργήστε τον Ήχο από ένα βίντεο χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Φωτογραφίες

Η εφαρμογή Φωτογραφίες είναι ενσωματωμένη στο iPhone και είναι κατασκευασμένη από την ίδια την Apple. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να περιηγείστε, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε στιγμές τέλειας εικόνας. Η εφαρμογή εμφανίζει τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας σε ένα διαδραστικό πλέγμα με δυνατότητα μεγέθυνσης.

Η εφαρμογή Φωτογραφίες του iPhone διαθέτει πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο που μπορεί να αφαιρέσει ήχο από οποιοδήποτε βίντεο. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα για να αφαιρέσετε ήχο από οποιοδήποτε βίντεο στο iPhone σας.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Φωτογραφίες στο iPhone σας και επιλέξτε το βίντεο από το οποίο θέλετε να αφαιρέσετε τον ήχο.

2. Στην επάνω δεξιά γωνία, επιλέξτε « Επεξεργασία ».

κινούμενα GIF σε κινητό και υπολογιστή Πώς να αποθηκεύσετε(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

3. Αυτό θα ανοίξει το πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο. Στο πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο, πατήστε το εικονίδιο ‘ Ήχος ‘ για σίγαση του βίντεο.

 

4. Μόλις γίνει σίγαση του ήχου, το εικονίδιο του ηχείου θα μετατραπεί σε σίγαση.

 

5. Μόλις τελειώσετε, πατήστε το κουμπί « Τέλος » στην κάτω δεξιά γωνία

 

Αυτό είναι! Αυτό θα αποθηκεύσει το βίντεό σας χωρίς ήχο. Τώρα μπορείτε να μοιραστείτε το βίντεο με τους φίλους σας ή σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

2. Καταργήστε τον ήχο από το βίντεο στο iPhone χρησιμοποιώντας το WhatsApp

Το WhatsApp είναι μια πολύ δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων. μπορεί να το έχετε ήδη εγκαταστήσει στο iPhone σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή WhatsApp για σίγαση του ήχου οποιουδήποτε βίντεο στο iPhone . Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Ανοίξτε το WhatsApp και επιλέξτε οποιαδήποτε συνομιλία. Στη συνέχεια, επιλέξτε το βίντεο που θέλετε να κάνετε σίγαση. Μπορείτε να επιλέξετε το βίντεο από το Συνημμένο αρχείο > Βίντεο .

2. Πριν στείλετε το βίντεο, θα έχετε την επιλογή να το επεξεργαστείτε. Πρέπει να πατήσετε το εικονίδιο ‘ Ήχος ‘ στο επάνω αριστερό μέρος της οθόνης.

Πώς να καταργήσετε τη σίγαση κάποιου Story στο Instagram (3 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

3. Αυτό θα αλλάξει το εικονίδιο του ηχείου σε σίγαση. Μόλις τελειώσετε, στείλτε το βίντεο στη συνομιλία.

4. Μόλις σταλεί το βίντεο σε μια συνομιλία, πατήστε παρατεταμένα το βίντεο σε σίγαση και επιλέξτε την επιλογή « Αποθήκευση ». Αφού αποθηκεύσετε το βίντεο σε σίγαση, μπορείτε να αφαιρέσετε το αρχικό.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αφαιρέσετε ήχο από βίντεο iPhone χρησιμοποιώντας την εφαρμογή WhatsApp.

3. Μετατροπή βίντεο σε GIF

Αν και αυτή δεν είναι η κατάλληλη λύση, μπορείτε ακόμα να σκεφτείτε αυτήν. Τα GIF δημιουργούνται με επαναφορά πολλαπλών εικόνων. Ομοίως, τα βίντεο μπορούν επίσης να μετατραπούν σε GIF.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές μετατροπής βίντεο σε GIF για iPhone για να μετατρέψετε τα βίντεό σας σε κινούμενες εικόνες. Οι κινούμενες εικόνες θα σας δώσουν μια αίσθηση του βίντεο, αλλά δεν θα έχει ήχο.

Έχουμε ήδη μοιραστεί μια λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές μετατροπής βίντεο σε GIF για iPhone. Μεταβείτε σε αυτόν τον οδηγό και επιλέξτε την εφαρμογή μετατροπέα βίντεο που υποστηρίζει το GIF ως μορφή εξόδου.

Πώς να ρυθμίσετε τον ήχο 3D στο PS5(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

4. Χρησιμοποιήστε εφαρμογές αφαίρεσης ήχου τρίτων

Όπως το Android, το iPhone διαθέτει επίσης μια χούφτα εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο που μπορούν να αφαιρέσουν ήχο από τα βίντεό σας. Αυτές οι εφαρμογές είναι γνωστές ως « Εφαρμογές αφαίρεσης ήχου » ή « Εφαρμογές σίγασης βίντεο ». Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές τρίτων για την αφαίρεση ήχου από βίντεο στο iPhone.

1. Video Audio Remover

 

Το Video Audio Remover είναι μια εφαρμογή premium, αλλά λειτουργεί καλά. Η εφαρμογή iPhone σάς επιτρέπει να αφαιρείτε εύκολα κομμάτια ήχου από τα βίντεό σας.

Μπορείτε να εισάγετε το βίντεο από τη συσκευή σας με διάφορους τρόπους. Μόλις εισαχθεί, πρέπει να αφαιρέσετε τον ήχο και να τον εξαγάγετε. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να εξάγετε το βίντεο απευθείας στην εφαρμογή iPhone Photos.

2. MP3 converter

 

Το MP3 Converter είναι μια εφαρμογή εξαγωγής ήχου με κορυφαία βαθμολογία στο Apple App Store. Αυτός είναι βασικά ένας μετατροπέας βίντεο σε MP3 που μετατρέπει το βίντεό σας σε μορφή MP3.

Ενώ η εφαρμογή υποτίθεται ότι επωφελείται από τη μορφή αρχείου MP3, έχει μια δυνατότητα που σας επιτρέπει να κάνετε σίγαση ή να αφαιρέσετε τον ήχο. Εάν δεν θέλετε να αφαιρέσετε ολόκληρο τον ήχο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία αφαίρεσης φωνής για να αφαιρέσετε τον θόρυβο του φόντου.

3. Mute Videos

 

Όπως ίσως μαντέψατε από το όνομα, το Mute Videos είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές εφαρμογές iPhone για σίγαση ή κατάργηση ήχου βίντεο.

Η εφαρμογή είναι εξαιρετικά εύκολη στη χρήση και δεν είναι φορτωμένη με περιττές λειτουργίες. Η εφαρμογή είναι ελαφριά και σας επιτρέπει μόνο να κάνετε σίγαση ήχου σε βίντεο, να περικόψετε ήχους, να εξάγετε βίντεο σε σίγαση σε ρολό κάμερας κ.λπ.

Πώς να καταργήσετε τη σίγαση μιας ιστορίας ή αναρτήσεων Instagram(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Έτσι, αυτοί είναι μερικοί από τους καλύτερους τρόπους για να αφαιρέσετε ήχο από βίντεο iPhone . Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την κατάργηση ήχου από βίντεο στο iPhone, ενημερώστε μας στα σχόλια. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, φροντίστε να το μοιραστείτε και με τους φίλους σας.

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5021

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *