Πώς να αγοράσετε περισσότερο χώρο αποθήκευσης στο iPhone

Πώς να αγοράσετε περισσότερο χώρο αποθήκευσης στο iPhone (Πλήρης οδηγός)

Τα smartphone έχουν γίνει ο απόλυτος σύντροφός μας αυτές τις μέρες. τα χρησιμοποιούμε για να πραγματοποιήσουμε κλήσεις, να εγγράψουμε βίντεο, να αγοράζουμε προϊόντα στο διαδίκτυο και διάφορα άλλα πράγματα. Εάν το τηλέφωνο είναι iPhone, μπορείτε να είστε πιο παραγωγικοί και να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά τις εργασίες σας.

Εάν είστε χρήστης iPhone, ίσως γνωρίζετε ότι δεν υπάρχει επιλογή επέκτασης του εσωτερικού χώρου αποθήκευσης. Για παράδειγμα, εάν έχετε ένα iPhone 128 GB, δεν μπορείτε να χωρέσετε σε επιπλέον χώρο αποθήκευσης επειδή δεν υπάρχει υποδοχή κάρτας SD στο iPhone.

Αυτός είναι ο μόνος λόγος που οι χρήστες πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες αποθήκευσης πριν αγοράσουν ένα iPhone. Ωστόσο, εάν έχετε ήδη αγοράσει ένα iPhone αλλά ψάχνετε τρόπους να το κάνετε επέκταση του αποθηκευτικού χώρου iPhoneυπάρχουν μερικές λύσεις για αυτό.

Μπορώ να επεκτείνω τον χώρο αποθήκευσης iPhone;

Τεχνικά, δεν μπορείτε να επεκτείνετε τον αποθηκευτικό χώρο του iPhone σας επειδή τα iPhone δεν διαθέτουν υποδοχή κάρτας SD. Ωστόσο, μπορείτε να αγοράσετε υπηρεσίες αποθήκευσης cloud για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες αποθήκευσης.

Από προεπιλογή, η Apple παρέχει 5 GB δωρεάν χώρου αποθήκευσης iCloud σε κάθε κάτοχο Apple ID. Έτσι, εάν έχετε iPhone, μπορείτε απλώς να δημιουργήσετε ένα Apple ID για να το αποκτήσετε 5 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου iCloud.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα 5 GB για να αποθηκεύσετε οτιδήποτε θέλετε, είτε πρόκειται για φωτογραφίες, βίντεο, έγγραφα ή άλλους υποστηριζόμενους τύπους αρχείων. Εάν τα 5 GB δεν είναι ικανοποιητικά, μπορείτε να εγγραφείτε σε μια συνδρομή iCloud+ για να αποκτήσετε περισσότερο χώρο αποθήκευσης.

Πώς να αγοράσετε περισσότερο χώρο αποθήκευσης στο iPhone με το iCloud+

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η Apple παρέχει 5 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου iCloud σε όλους τους χρήστες με Apple ID. Εάν τα 5 GB δεν μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες αποθήκευσης, μπορείτε να αγοράσετε μια συνδρομή iCloud+.

Υπάρχουν πολλά προγράμματα αποθήκευσης iCloud+ διαθέσιμα στους χρήστες. Τα premium πακέτα θα σας προσφέρουν είτε 50 GB, 200 GB, 2 TB, 6 TB ή 12 TB αποθηκευτικού χώρου. Έτσι, ανάλογα με τις ανάγκες αποθήκευσης, μπορείτε να επιλέξετε ένα πρόγραμμα ανάλογα.

Αγορά περισσότερου αποθηκευτικού χώρου στο iPhone με το iCloud+ είναι εξαιρετικά εύκολο? απλά πρέπει να ακολουθήσετε μερικά απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Ανοίξτε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο iPhone σας.

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, αγγίξτε το όνομά σας στο επάνω μέρος της οθόνης.

αγγίξτε το όνομά σας

3. Αυτό θα ανοίξει τη σελίδα Apple ID. εδώ, πατήστε στο iCloud.

iCloud

4. Στην οθόνη iCloud, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε στο Αναβάθμιση σε iCloud+

Αναβάθμιση σε iCloud+

5. Τώρα, θα δείτε όλα τα διαθέσιμα πακέτα αποθήκευσης iCloud+. Ανάλογα με τις ανάγκες αποθήκευσης, πρέπει επιλέξτε το μηνιαίο πρόγραμμα.

επιλέξτε τα μηνιαία προγράμματα

6. Αφού επιλέξετε το πρόγραμμα, ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να επιβεβαιώσετε τη συνδρομή.

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να αγοράσετε περισσότερο χώρο αποθήκευσης στο iPhone σας με μια συνδρομή iCloud+.

Πώς να αποκτήσετε περισσότερο χώρο αποθήκευσης στο iPhone

Εάν δεν θέλετε να αγοράσετε μια συνδρομή iCloud+, πρέπει να βασιστείτε σε άλλους τρόπους για να αποκτήσετε περισσότερο χώρο αποθήκευσης στο iPhone σας. Παρακάτω, αναφέραμε μερικούς πιθανούς τρόπους για να αποκτήσετε περισσότερο χώρο αποθήκευσης σε ένα iPhone.

1. Ελευθερώστε αποθηκευτικό χώρο στο iPhone

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να αποκτήσετε περισσότερο χώρο αποθήκευσης σε ένα iPhone είναι να ελευθερώσετε χώρο. Μπορείτε να κάνετε χώρο για άλλα αρχεία στο iPhone σας διαγράφοντας τα υπάρχοντα. Αυτή είναι η πιο προτιμώμενη επιλογή για όσους δεν θέλουν να ξοδέψουν σε μια συνδρομή iCloud+.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να ελευθερώσετε χώρο αποθήκευσης στα iPhone. Μπορείς καθαρίστε τις διπλές επαφέςαφαιρέστε εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείτε, διαγράψτε περιττές φωτογραφίες και βίντεο κ.λπ.

2. Αποκτήστε μια εξωτερική (φορητή) συσκευή αποθήκευσης

Αποκτήστε μια εξωτερική (φορητή) συσκευή αποθήκευσης

Δεδομένου ότι δεν έχετε την ελευθερία να συνδέσετε μια κάρτα SD στο iPhone σας, η μόνη επιλογή που απομένει για να αποκτήσετε περισσότερο χώρο αποθήκευσης iPhone είναι να αγοράσετε μια φορητή συσκευή αποθήκευσης.

Κάθε φορητή συσκευή αποθήκευσης μορφοποιημένη Συστήματα αρχείων HFS+, FAT32, AFPS ή exFAT μπορεί να συνδεθεί με iPhone. Επομένως, πρέπει να αγοράσετε μια μονάδα αποθήκευσης flash και να τη συνδέσετε στο iPhone σας.

Μόλις συνδεθείτε, μπορείτε απλά να μεταφέρετε τα περιεχόμενά σας στη μονάδα αποθήκευσης flash για να ελευθερώσετε χώρο αποθήκευσης στο iPhone σας.

3. Αγοράστε μια Υπηρεσία Cloud Storage

12 καλύτερες υπηρεσίες αποθήκευσης και δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας αρχείων Cloud το 2023

Λαμβάνοντας υπόψη την τιμή, τα προγράμματα αποθήκευσης iCloud+ είναι προσιτά, αλλά αν δεν θέλετε να ξοδέψετε χρήματα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλές υπηρεσίες αποθήκευσης cloud στο iPhone σας.

Οι περισσότερες υπηρεσίες αποθήκευσης cloud που είναι διαθέσιμες σήμερα προσφέρουν δωρεάν λογαριασμό και κάθε λογαριασμός παρέχει τουλάχιστον 5 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλά δωρεάν υπηρεσίες αποθήκευσης cloud για να διατηρήσετε δωρεάν τον αποθηκευτικό χώρο του iPhone σας.

Μαζί με το δωρεάν iCloud, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Google Drive, Dropbox, OneDrive κ.λπγια να αποκτήσετε περισσότερο χώρο αποθήκευσης στο cloud.

4. Αποκτήστε ένα διαφορετικό iPhone με περισσότερο χώρο αποθήκευσης

iphone 15 pro

Μια άλλη επιλογή για να αποκτήσετε περισσότερο χώρο αποθήκευσης είναι να ανταλλάξετε το παλιό σας iPhone και να αποκτήσετε ένα νέο μοντέλο με περισσότερο χώρο αποθήκευσης. Οι χρήστες iPhone συχνά το κάνουν αυτό καθώς κάθε νέα έκδοση iPhone εισάγει νέες δυνατότητες και αλλαγές.

Έτσι, εάν έχετε ένα παλαιότερο iPhone, μπορείτε να σκεφτείτε να το πουλήσετε και να αποκτήσετε ένα νέο μοντέλο με περισσότερο χώρο αποθήκευσης. Επίσης, η Apple φαίνεται να προτιμά την ανταλλαγή παλαιότερων iPhone με ένα νέο.

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την αξία που προσφέρει η Apple, μπορείτε να την πουλήσετε σε άλλες πλατφόρμες τρίτων για να αποκτήσετε καλύτερη αξία μεταπώλησης.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με το πώς να αγοράσετε περισσότερο χώρο αποθήκευσης στο iPhone. Αν και δεν μπορείτε να επεκτείνετε επίσημα τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης του iPhone σας, οι λύσεις που έχουμε μοιραστεί σίγουρα θα σας βοηθήσουν να καλύψετε τις ανάγκες αποθήκευσης. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την αγορά περισσότερου αποθηκευτικού χώρου για το iPhone σας.

Διαβάστε επίσης:Εναλλακτικές λύσεις για το iCloud Drive για iPhone

10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις DropboxShare your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4882

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *