Πώς να ακυρώσετε τη διαδικτυακή συνδρομή σας στο Nintendo Switch

Πώς να ακυρώσετε τη διαδικτυακή συνδρομή σας στο Nintendo Switch

Με μια συνδρομή στο Nintendo Switch Online, μπορείτε να παίξετε στο Switch σας στο διαδίκτυο με φίλους και ακόμη και να παίξετε ρετρό παιχνίδια στο Switch σας. Είναι μια εξαιρετική υπηρεσία, αλλά αν χρειαστεί να ακυρώσετε τη συνδρομή σας για να εξοικονομήσετε χρήματα — ή για οποιονδήποτε λόγο — θα χαρείτε να ακούσετε ότι είναι εύκολο να το κάνετε. Θα σας δείξουμε πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή Nintendo από το Switch σας ή από τον υπολογιστή ή το smartphone σας.

Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή Nintendo στο διακόπτη σας

Η συνδρομή σας στο Nintendo Switch Online έχει ρυθμιστεί να ανανεώνεται αυτόματα στο τέλος κάθε περιόδου χρέωσης. Ευτυχώς, είναι εύκολο να απενεργοποιήσετε την αυτόματη ανανέωση εάν θέλετε να ακυρώσετε τη συνδρομή Nintendo. Ο ευκολότερος τρόπος για να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Nintendo Switch Online είναι να το κάνετε από το Nintendo Switch eShop στο Switch σας – εξαιρετικό εάν βρίσκεστε ήδη στη μέση μιας συνεδρίας σόλο gaming ή η κονσόλα σας είναι ενεργοποιημένη. Δείτε πώς να το κάνετε.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι έχετε απενεργοποιήσει την αυτόματη ανανέωση τουλάχιστον 48 ώρες πριν από τη λήξη της περιόδου χρέωσης, διαφορετικά κινδυνεύετε να χρεωθείτε για τα τέλη συνδρομής άλλου μήνα.

  1. Από το μενού HOME, επιλέξτε Nintendo eShop.
  2. Επιλέξτε τον λογαριασμό σας.
  3. Στην επάνω δεξιά γωνία, θα δείτε το εικονίδιο χρήστη. Πατήστε το για να αποκτήσετε πρόσβαση στις Πληροφορίες λογαριασμού (εδώ μπορείτε επίσης να αλλάξετε τα στοιχεία της κάρτας για τη συνδρομή σας).
  1. Από το μενού στην αριστερή πλευρά της οθόνης σας, επιλέξτε Nintendo Switch Online.
  2. Αν έχετε ενεργή συνδρομή, θα δείτε Τερματισμός αυτόματης ανανέωσης δίπλα στην κατάλληλη συνδρομή (εάν δεν το κάνετε, θα δείτε Επιλογές μέλους).
  3. Επιλέξτε το για να ακυρώσετε τη συνδρομή Nintendo.
  1. Με την προϋπόθεση ότι απομένουν περισσότερες από 48 ώρες μέχρι την επόμενη ημερομηνία χρέωσής σας, δεν θα χρεωθείτε και η συνδρομή σας θα ακυρωθεί αυτόματα από την επόμενη ημερομηνία χρέωσης.

Πώς να ακυρώσετε τη διαδικτυακή συνδρομή σας στο Nintendo Switch από το πρόγραμμα περιήγησής σας

Εάν το Switch σας είναι απενεργοποιημένο ή εάν λείπετε από το σπίτι και δεν έχετε την κονσόλα σας μαζί σας, μπορείτε εύκολα να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Nintendo Switch Online μέσω οποιουδήποτε προγράμματος περιήγησης στο Διαδίκτυο με λίγα μόνο κλικ. Συνεχίστε να διαβάζετε και θα σας δείξουμε πώς.

  1. Στο πρόγραμμα περιήγησής σας στο smartphone ή στον υπολογιστή σας, μεταβείτε στο http://accounts.nintendo.com και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στη Nintendo.
  2. Επιλέγω Μενού καταστημάτων.
  3. Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να επιλέξετε Nintendo Switch Onlineμετά επιλέξτε Τερματισμός αυτόματης ανανέωσης δίπλα στη συνδρομή Nintendo Switch Online που θέλετε να ακυρώσετε.

Χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά από το χρόνο σας για να ακυρώσετε τη συνδρομή Nintendo και η ακύρωση δεν χρειάζεται να σημαίνει για πάντα. Μπορεί απλώς να θέλετε να ακυρώσετε για να εξοικονομήσετε χρήματα για έναν ή δύο μήνες και είναι εύκολο να εγγραφείτε ξανά εάν αλλάξετε γνώμη και αποφασίσετε ότι θέλετε να παίξετε online ή να παίξετε τα καλύτερα ρετρό παιχνίδια Nintendo Switch.

Ένα πράγμα που πρέπει να έχετε υπόψη σας είναι ότι όταν ακυρώνετε τη συνδρομή σας, το αντίγραφο ασφαλείας του Save Data Cloud δεν είναι πλέον διαθέσιμο και η Nintendo δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα διατηρήσει τα δεδομένα σας για μεγάλο χρονικό διάστημα, εάν εγγραφείτε ξανά στο μέλλον.

Διαβάστε επίσης:Πώς να διαγράψετε παιχνίδια στο Nintendo Switch

Πώς να τραβήξετε βίντεο παιχνιδιού στο Nintendo Switch

Πώς να κάνετε επανεκκίνηση του Nintendo Switch

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *