Πώς να μάθετε ποιος είδε την κατάστασή μου στο WhatsApp [Android & iPhone]

 

Το WhatsApp Status είναι μια συναρπαστική λειτουργία που σας επιτρέπει να μοιράζεστε βίντεο, εικόνες, GIF και ήχο από τη διάθεσή σας, τις σκέψεις σας και το τι κάνετε. Η κατάσταση που έχετε ενημερώσει θα είναι ορατή μόνο σε όλες τις επαφές σας 24 ώρες. Μετά από 24 ώρες, θα εξαφανιστεί. Εάν θέλετε να δείτε τα άτομα που είδαν την κατάστασή σας στο WhatsApp, τότε αυτός ο οδηγός είναι για εσάς. Μπορείτε να δείτε εύκολα το όνομα του ατόμου που είδε την κατάστασή σας στο WhatsApp μεταβαίνοντας στο Κατάσταση ενότητα στην εφαρμογή. Πριν προχωρήσετε στα παρακάτω βήματα, ενημερώστε το WhatsApp στην πιο πρόσφατη έκδοση.

-: Πρέπει να ενεργοποιήσετε Διαβάστε τις αποδείξεις για να γνωρίζετε την πλήρη λίστα των ατόμων που έχουν δει την κατάστασή σας στο WhatsApp. Το άτομο που βλέπει την κατάστασή σας πρέπει επίσης να έχει ενεργοποιήσει τις Αποδείξεις ανάγνωσης στον λογαριασμό του WhatsApp. Για να ενεργοποιήσετε τις αποδείξεις ανάγνωσης, μεταβείτε στο Ρυθμίσεις → Απόρρητο.

Πώς να μάθετε ποιος είδε την κατάστασή σας στο WhatsApp στο τηλέφωνο Android

1. Ανοίξτε WhatsApp πάνω στο ___ σου Συσκευή Android και πατήστε το Κατάσταση καρτέλα στο επάνω μέρος.

2. Πατήστε Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ μου στο επάνω μέρος της οθόνης για να ανοίξετε την κατάστασή σας. Εάν έχετε πολλές καταστάσεις, θα ανοίξει την πρώτη κατάσταση που δημοσιεύσατε τις τελευταίες 24 ώρες

3. Κάντε κλικ στο Σε σχήμα ματιού εικονίδιο στο κάτω μέρος. Τώρα, μπορείτε να δείτε τη λίστα των ατόμων που έχουν δει την κατάστασή σας στο WhatsApp.

Αν δείτε 0, σημαίνει ότι κανείς δεν έχει δει την κατάστασή σας. Εάν δείτε έναν αριθμό όπως το 6, σημαίνει ότι 6 άτομα έχουν δει την κατάστασή σας. Αλλά θυμηθείτε, η κατάστασή σας, μαζί με τη λίστα προβολών, θα εξαφανιστούν μετά από 24 ώρες.

Υπόδειξη: Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε τις καταστάσεις άλλων χρηστών του WhatsApp χρησιμοποιώντας εφαρμογές λήψης τρίτων.

Πώς να δείτε ποιος είδε την κατάσταση WhatsApp στο iPhone

1. Ανοίξτε WhatsApp πάνω στο ___ σου συσκευή iOS και πατήστε το Κατάσταση (κυκλικό σύμβολο) εικονίδιο στην κάτω αριστερή γωνία.

Κάντε κλικ στην Κατάσταση

2. Πατήστε Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ μου στο επάνω μέρος της οθόνης για να δείτε τη σελίδα κατάστασής σας.

3. Κάντε κλικ στο Μάτι εικονίδιο στο κάτω μέρος για να δείτε τον αριθμό των προβολών για την κατάστασή σας.

Εδώ, μπορείτε να δείτε τα άτομα που έχουν δει την κατάστασή σας και σε ποια ώρα.

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να αποκρύψετε την κατάστασή σας στο WhatsApp από τα άτομα στα οποία θέλετε να μην εμφανίζεται η κατάστασή σας.

Πώς να μάθετε ποιος είδε την κατάστασή σας στο WhatsApp στον Ιστό του WhatsApp

Όπως και η εφαρμογή WhatsApp, μπορείτε επίσης να δείτε τη λίστα των ατόμων που είδαν την κατάστασή σας στο WhatsApp στον ιστό WhatsApp. Για να το κάνετε, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

1. Πηγαίνετε στο web.whatsapp.com στο πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή σας.

2. Θα δείτε α Κωδικός QR με τα βήματα κατεύθυνσης για να συνδεθείτε στο δικό σας WhatsApp Messenger.

3. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στον ιστό WhatsApp και χρησιμοποιήστε την εφαρμογή WhatsApp Messenger για να σαρώσετε τον κωδικό QR.

4. Μόλις συνδεθείτε, θα δείτε όλες τις συνομιλίες σας στο WhatsApp στον ιστό του WhatsApp.

5. Κάντε κλικ στο Κατάσταση εικονίδιο στην κορυφή και επιλέξτε Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ μου.

6. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Σχήμα ματιού εικονίδιο στο κάτω μέρος για να δείτε ποιος έχει δει την κατάστασή σας.

Αυτό σημαίνει ότι εάν το άτομο που βλέπει την κατάστασή σας έχει απενεργοποιήσει τις αποδείξεις ανάγνωσης, τότε δεν θα δείτε το όνομά του στη λίστα, ακόμα κι αν έχει δει την κατάστασή σας. Επίσης, εάν έχετε απενεργοποιήσει τις αποδείξεις ανάγνωσης, δεν θα μπορείτε να δείτε ποιος έχει δει την κατάστασή σας.

Συχνές Ερωτήσεις

1. Πώς να διαγράψω την κατάστασή μου στο WhatsApp;

Ανοίξτε το WhatsApp και κάντε κλικ στο Κατάσταση αυτί. Στη συνέχεια, επιλέξτε Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ μου και πατήστε το Μάτι εικόνισμα. Τώρα, κάντε κλικ στο Αποθήκη εικονίδιο για να διαγράψετε την κατάστασή σας.

2. Μπορώ να δω ποιος είδε το προφίλ μου στο WhatsApp;

Όχι, δεν υπάρχει επιλογή στο WhatsApp για να δείτε ποιος έχει δει το προφίλ σας στο Whatsapp. Ωστόσο, μπορείτε να ορίσετε παραμέτρους για το ποιος μπορεί να δει τη φωτογραφία του προφίλ σας στις ρυθμίσεις.

3. Γιατί δεν μπορώ να δω την τελευταία φορά που είδαν άλλοι χρήστες στο WhatsApp;

Εάν άλλοι χρήστες έχουν κρύψει την κατάστασή τους για τελευταία φορά στο WhatsApp, δεν θα μπορείτε να δείτε την τελευταία τους εμφάνιση.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *