Πώς να διορθώσετε το σφάλμα "Αυτός ο τίτλος δεν μπορεί να αναπαραχθεί" στο Netflix

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα “Αυτός ο τίτλος δεν μπορεί να αναπαραχθεί” στο Netflix

Όντας η πιο δημοφιλής υπηρεσία ροής βίντεο, το Netflix σας προσφέρει ατελείωτες ώρες βίντεο. Στο Netflix, μπορείτε να παρακολουθήσετε τις πιο πρόσφατες και αποκλειστικές ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές πληρώνοντας μια ονομαστική συνδρομή.

Εκτός από Ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, το Netflix προσφέρει παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε απευθείας από την εφαρμογή για κινητά. Έτσι, το Netflix είναι μια εξαιρετική υπηρεσία ροής βίντεο για παρακολούθηση Ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών σε λειτουργικά συστήματα Android, iOS και επιτραπέζιων υπολογιστών.

Εάν είστε ενεργός χρήστης του Netflix, ίσως γνωρίζετε ότι η εφαρμογή για κινητά σάς επιτρέπει να αποκλείετε τους τίτλους βίντεο με μη αυτόματο τρόπο. Ο αποκλεισμός τίτλων βίντεο αποτελεί μέρος του Γονικού Ελέγχου του Netflix και είναι πολύ χρήσιμο. Όταν αποκλείετε έναν τίτλο βίντεο, δεν θα βλέπετε τον τίτλο. Ακόμα κι αν έχετε καταφέρει να βρείτε τον τίτλο στην εφαρμογή Netflix, όταν θα προσπαθήσετε να τους παίξετε, θα δείτε ένα μήνυμα σφάλματος που λέει “Αυτός ο τίτλος δεν μπορεί να αναπαραχθεί

Επομένως, εάν λαμβάνετε το ίδιο μήνυμα σφάλματος κατά την παρακολούθηση βίντεο στο Netflix, διαβάζετε τον σωστό οδηγό. Αυτό το άρθρο θα συζητήσει πώς να διορθώσετε το μήνυμα σφάλματος “Αυτός ο τίτλος δεν μπορεί να αναπαραχθεί” στο Netflix. Ας τσεκάρουμε.

Τι είναι το μήνυμα σφάλματος Αυτός ο τίτλος δεν μπορεί να αναπαραχθεί;

Εάν δείτε ένα μήνυμα που λέει “Αυτός ο τίτλος δεν μπορεί να αναπαραχθεί”, υποδεικνύει ότι το Ο κάτοχος του λογαριασμού έχει περιορίσει την ταινία και την τηλεοπτική εκπομπή προσπαθείτε να παρακολουθήσετε στο προφίλ σας.

Το σφάλμα εμφανίζεται κυρίως όταν οι χρήστες μοιράζονται τους κωδικούς πρόσβασης του λογαριασμού τους με άλλους. Αυτό το σφάλμα δεν συνεπάγεται απαγόρευση ή περιορισμούς. σημαίνει απλώς ότι πρέπει να ζητήσετε από τον κάτοχο του λογαριασμού να ξεμπλοκάρει τον τίτλο.

Μόλις ξεκλειδωθεί, μπορείτε να παρακολουθήσετε την ταινία ή την τηλεοπτική εκπομπή χωρίς κανένα μήνυμα σφάλματος. ο βαθμολογία ωριμότητας είναι ένας άλλος λόγος πίσω από το σφάλμα “Αυτός ο τίτλος δεν μπορεί να αναπαραχθεί”. Εάν ο κάτοχος του λογαριασμού έχει ορίσει μια αξιολόγηση ωριμότητας για ένα προφίλ, αυτό το προφίλ θα βλέπει μόνο τις Ταινίες, τις τηλεοπτικές εκπομπές και τα παιχνίδια που ταιριάζουν σε αυτήν την αξιολόγηση.

Βήματα για τη διόρθωση του σφάλματος “Αυτός ο τίτλος δεν μπορεί να αναπαραχθεί” στο Netflix

Επομένως, εάν λάβετε ένα ‘Αυτός ο τίτλος δεν μπορεί να αναπαραχθεί’ Σφάλμα Netflix μήνυμα κατά την παρακολούθηση ενός συγκεκριμένου βίντεο στο Netflix, πρέπει να ακολουθήσετε μερικά απλά βήματα.

Ορίστε τα επίπεδα ωριμότητας για ένα προφίλ και ξεμπλοκάρετε τους τίτλους

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, εάν το προφίλ σας στο Netflix έχει μια καθορισμένη αξιολόγηση ωριμότητας που πρέπει να ακολουθήσετε, δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο που ταιριάζουν σε αυτήν την αξιολόγηση. Ως εκ τούτου, πρέπει να ελέγξετε το Επίπεδο ωριμότητας για το προφίλ σας με μη αυτόματο τρόπο. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Ανοίξτε το Netflix στον υπολογιστή σας και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Στη συνέχεια, επιλέξτε το προφίλ σας στο Netflix.

ανοίξτε οποιοδήποτε προφίλ

2. Στην κύρια οθόνη, κάντε κλικ στην εικόνα Προφίλ που εμφανίζεται στο στιγμιότυπο οθόνης παρακάτω. Από το αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε το Λογαριασμοί επιλογή.

Λογαριασμοί

3. Στη σελίδα Λογαριασμοί, αναπτύξτε το προφίλ που χρησιμοποιείτε. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Αλλαγή κουμπί πίσω από το Περιορισμοί προβολής.

κάντε κλικ στο κουμπί Αλλαγή

4. Στη σελίδα Περιορισμοί προβολής, πρέπει τροποποιήσει την αξιολόγηση ωριμότητας.

ορίστε την αξιολόγηση ωριμότητας προφίλ

5. Τώρα, στην ίδια σελίδα, πρέπει να αναζητήσετε τις αποκλεισμένες Ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές στο Πεδίο Περιορισμοί τίτλου.

6. Εάν το βίντεο που θέλετε να παρακολουθήσετε είναι αποκλεισμένο, κάντε κλικ στο κουμπί (x) πίσω από το όνομα του τίτλου. Αυτό θα ξεμπλοκάρει το βίντεο.

κάντε κλικ στο X δίπλα στο όνομα του τίτλου

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να διορθώσετε αυτό το μήνυμα σφάλματος δεν μπορεί να αναπαραχθεί στο Netflix.

Για έναν πιο λεπτομερή οδηγό σχετικά με τον τρόπο αποκλεισμού τίτλων στο Netflix, ανατρέξτε στον οδηγό μας – Πώς να ορίσετε αξιολογήσεις ωριμότητας προφίλ και να αποκλείσετε εκπομπές στο Netflix. Το άρθρο θα διαγράψει όλες τις αμφιβολίες σας σχετικά με τις αξιολογήσεις ωριμότητας και τον αποκλεισμό περιεχομένου στο Netflix.

Άλλοι τρόποι για τη διόρθωση του “Δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή του τίτλου”. Προσπαθήστε ξανά αργότερα’ σφάλμα;

Λοιπόν, το ‘Δεν μπορώ να παίξω τον τίτλο. Δοκιμάστε ξανά αργότερα’ είναι ένα διαφορετικό σφάλμα από αυτό που συζητήσαμε. Εάν δείτε αυτό το σφάλμα, σημαίνει απλώς ότι έχετε πρόβλημα με τη σύνδεσή σας στο δίκτυο.

Επομένως, πρέπει να βρείτε και να διορθώσετε το πρόβλημα σύνδεσης δικτύου για να επιλύσετε το πρόβλημα “Δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή του τίτλου”. Προσπαθήστε ξανά αργότερα’ μήνυμα λάθους. Παρακάτω είναι τα λίγα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να δοκιμάσετε για να επιλύσετε το σφάλμα Netflix.

  • Επανεκκινήστε τη συσκευή ροής.
  • Ελέγξτε εάν ο ISP σας έχει απαγορεύσει τη ροή του Netflix.
  • Κάντε επανεκκίνηση του οικιακού δρομολογητή σας
  • Βελτιώστε το σήμα WiFi σας.
  • Απενεργοποιήστε τη διαμόρφωση DNS, τις ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης και το VPN.
  • Επικοινωνήστε με τον ISP σας και ζητήστε του να επιλύσει ζητήματα δικτύου.

Αυτά είναι τα λίγα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να διορθώσετε το “Δεν μπορώ να παίξω τίτλο”. Προσπαθήστε ξανά αργότερα’ σφάλμα στο Netflix.

Είναι πολύ εύκολο να διορθώσετε το μήνυμα σφάλματος “Αυτός ο τίτλος δεν μπορεί να αναπαραχθεί” στο Netflix. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης:Πώς να διορθώσετε το σφάλμα «Αυτός ο τίτλος δεν μπορεί να αναπαραχθεί» στο Netflix

10 καλύτερα δωρεάν παιχνίδια Steam που αξίζει να παίξετε

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4826

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *