Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Norton AntiVirus

Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Norton AntiVirus

Σκέφτεστε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Norton AntiVirus; Εγγραφήκατε για την περιορισμένη δοκιμή, αλλά δεν μπορείτε να καταλάβετε πώς να την ακυρώσετε; Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε. Για λόγους που κυμαίνονται από ενεργή προστασία από ιούς στη βελτιστοποίηση του συστήματος και όχι μόνο, πολλοί από εμάς στρέφουμε σε προϊόντα όπως το Norton AntiVirus για λύσεις ασφάλειας υπολογιστών.

Αλλά καθώς οι συνθήκες ή οι προτιμήσεις αλλάζουν, μπορεί να χρειαστεί να ακυρώσετε αυτήν τη συνδρομή. Ακολουθούν λοιπόν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να ακυρώσετε τη συνδρομή Norton σε οποιαδήποτε συσκευή σας.

Πρόταση του DirectVortex – Καλύτερο VPN ποιότητας-τιμής

Σχετικά με τις συνδρομές Norton AntiVirus

Όσον αφορά την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, η Norton είναι μια πολύ γνωστή εταιρεία που προσφέρει προστασία από κακόβουλο λογισμικό. Το antivirus τους είναι κατασκευασμένο ως συνδυασμός σχεδόν όλων των δυνατοτήτων ασφάλειας στο Διαδίκτυο που είναι γνωστές σε εμάς σήμερα. Εξαιτίας αυτού, είναι σε θέση να προστατεύει τη συσκευή σας ανεξάρτητα από το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείτε. Λειτουργεί εξίσου καλά σε Windows και macOS καθώς και σε Android.

Ωστόσο, διαφορετικοί άνθρωποι έχουν διαφορετικές ανάγκες και η Norton αποφάσισε να προσφέρει πολλές επιλογές και τιμές για να εξυπηρετήσει τους περισσότερους χρήστες. Υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα συνδρομής Norton AntiVirus και το καθένα φέρνει περισσότερο ή λιγότερο στο παιχνίδι. Ας αναφέρουμε μερικά:

 1. Norton AntiVirus Plus έρχεται με χαρακτηριστικά προστασίας για τις συσκευές σας, αλλά δεν διαθέτει κάποια επιπλέον πρόσθετα ασφαλείας.
 2. Norton 360 Standard ή Deluxe η έκδοση έρχεται με όλη την προστασία που μπορεί να χρειαστείτε, καθώς και έναν διαχειριστή κωδικών πρόσβασης και ένα VPN.
 3. Norton 360 με LifeLock είναι για όλους όσους θέλουν να αποκτήσουν προηγμένη προστασία κυβερνοασφάλειας με ειδικά χαρακτηριστικά προστασίας ταυτότητας.

Όπως μπορείτε να δείτε, τα μοντέλα συνδρομής του Norton δεν είναι πολύ ευέλικτα. Ορισμένες βαθμίδες δεν διαθέτουν ορισμένες δυνατότητες που μπορεί να θέλετε, ενώ άλλες προσφέρουν κουδούνια και σφυρίχτρες που δεν θα χρησιμοποιήσετε ποτέ. Επομένως, εάν δεν επωφεληθείτε στο έπακρο από τη συνδρομή σας, ίσως να θέλετε αναζήτηση εναλλακτικών λύσεων και τερματίστε τη συνδρομή σας στο Norton.

Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή μου στο Norton από Windows ή Mac

 1. Παω σε my.norton.com και συνδεθείτε με τα διαπιστευτήρια σύνδεσής σας.
 1. Τοποθετήστε τον κέρσορα πάνω από την εικόνα του προφίλ σας στον πίνακα εργαλείων και επιλέξτε Διαχείριση των συνδρομών μου από το μενού.
 1. Σύμφωνα με το οι εγγραφές μου καρτέλα, βρείτε το πρόγραμμα συνδρομής που θέλετε να ακυρώσετε και κάντε κλικ στο Ακύρωση ανανέωσης συνδρομής σύνδεσμος που εμφανίζεται στα δεξιά.
 2. Αφού κάνετε κλικ στον σύνδεσμο, το Norton θα προσπαθήσει να σας πείσει να παραμείνετε εγγεγραμμένοι με μια ελκυστική προσφορά. Εάν είστε αποφασισμένοι να καταργήσετε την εγγραφή σας, επιλέξτε το Ακύρωση ανανέωσης κουμπί στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.
 1. Θα υπάρχουν πολλές σελίδες όπου θα πρέπει να επιβεβαιώσετε την ακύρωση της συνδρομής σας. Στη συνέχεια, ο Norton θα σας ζητήσει τη γνώμη σας. Επιλέξτε τον λόγο για την απεγγραφή από το αναπτυσσόμενο μενού και κάντε κλικ στο Ακύρωση ανανέωσης κουμπί ξανά.
 1. Στη συνέχεια, η Norton θα σας προειδοποιήσει για τα οφέλη που χάνετε όταν διαγραφείτε από την υπηρεσία της. Επίλεξε το Ακύρωση ανανέωσης κουμπί ξανά.
 1. Τέλος, θα λάβετε ένα μήνυμα που λέει ότι ακυρώσατε με επιτυχία τη συνδρομή σας στο Norton.

Και τέλος! Διακόψατε την αυτόματη ανανέωση της συνδρομής σας στο Norton. Δεν θα χρεώνεστε πλέον για τη συνδρομή τους.

Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή μου στο Norton σε iPhone ή iPad

Μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης ιστού, όπως το Safari ή το Firefox, για να ακυρώσετε τη συνδρομή Norton από το iPhone ή το iPad σας. Αλλά αν αγοράσατε αυτό το πρόγραμμα προστασίας από ιούς από το Apple App Store, θα πρέπει να το κάνετε από την εφαρμογή Ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας. Δείτε πώς:

 1. μεταβείτε στο Ρυθμίσεις εφαρμογή στο iPhone ή το iPad σας.
 2. Πατήστε το δικό σας Apple ID και θα εμφανιστεί ένα νέο μενού.
 1. Επιλέγω Συνδρομές για να ανοίξετε τη λίστα των ενεργών συνδρομών.
 1. Πατήστε Norton και επιλέξτε Ακύρωση συνδρομής ή Ακύρωση δωρεάν δοκιμής.
 1. Όταν σας ζητηθεί, επιβεβαιώνω η ακύρωση.

Και αυτό είναι όλο. Αλλά αν θέλετε να διεκδικήσετε επιστροφή χρημάτων, θα πρέπει να το κάνετε από ένα πρόγραμμα περιήγησης. Απλώς ακολουθήστε τα βήματα που περιγράφονται στο Πώς να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων Ενότητα.

Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή μου Norton σε μια συσκευή Android

Εάν αγοράσατε το Norton χρησιμοποιώντας το Google Play Store, θα πρέπει να ακυρώσετε τη συνδρομή σας μέσω του ίδιου του καταστήματος. Ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιείτε smartphone Android ή tablet, αυτά τα βήματα είναι τα ίδια:

 1. Παω σε Google Play Store και πατήστε το εικονίδιο του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.
 2. Επιλέγω Πληρωμές & Συνδρομές.
 1. Παω σε Συνδρομές.
 1. Βρείτε το Norton, πατήστε το και επιλέξτε Ακύρωση συνδρομής.
 1. Επιλέξτε έναν λόγο για τον οποίο θέλετε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας και πατήστε Να συνεχίσει.
 1. Τέλος, επιβεβαιώστε ότι θέλετε να ακυρώσετε τη συνδρομή.

Και τέλος!

Ακύρωση δωρεάν δοκιμής Norton

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε το Norton AntiVirus χωρίς την υποχρέωση που συνοδεύει τη συνδρομή, θα χαρείτε να ακούσετε ότι ο ιστότοπος προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών. Η δοκιμαστική περίοδος μπορεί να είναι διαφορετική, ανάλογα με την προσφορά του Norton ή την περιοχή από την οποία εγγράφεστε.

Αλλά αν εγγραφείτε για μια δωρεάν δοκιμή, η Norton θα απαιτήσει τα στοιχεία πληρωμής σας. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας και να περιμένετε ότι θα χρεωθείτε μετά τη λήξη της δωρεάν δοκιμαστικής περιόδου. Αυτό είναι εκτός αν ακυρώσετε τη συνδρομή εγκαίρως.

Ακόμα κι αν ξεκινήσατε μια δωρεάν δοκιμή, τα βήματα για να ακυρώσετε τη δοκιμαστική συνδρομή σας είναι τα ίδια. Εάν χρησιμοποιήσατε τον επίσημο ιστότοπό τους για να ξεκινήσετε τη δωρεάν δοκιμή 14 ημερών, χρησιμοποιήστε τα βήματα που περιγράφονται στην ενότητα Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή μου στο Norton από Windows ή Mac. Εάν χρησιμοποιήσατε το Apple App Store ή το Google Play Store, ακολουθήστε τα βήματα που περιγράφονται στις αντίστοιχες ενότητες. Απλώς βεβαιωθείτε ότι το κάνετε τουλάχιστον 24 ώρες πριν από τη λήξη της δοκιμής και δεν θα χρεωθείτε για τον επόμενο κύκλο συνδρομής.

Πολιτική επιστροφής χρημάτων Norton

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το Norton ή αλλάζουν οι ανάγκες ασφάλειας και προστασίας, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι μπορεί να πληροίτε τα κριτήρια για επιστροφή χρημάτων. Το Norton έχει μια καλά καθορισμένη πολιτική επιστροφής χρημάτων. Λάβετε υπόψη ότι μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων τόσο για την ετήσια συνδρομή Norton όσο και για τη μηνιαία συνδρομή Norton.

Η πολιτική επιστροφής χρημάτων μπορεί να είναι διαφορετική για εσάς εάν αγοράσατε ένα προϊόν Norton μέσω τρίτου μέρους (πωλητής λιανικής, κατάστημα εφαρμογών ή πάροχος υπηρεσιών). Σε αυτήν την περίπτωση, επικοινωνήστε με το συγκεκριμένο τρίτο μέρος σχετικά με τις πολιτικές επιστροφής χρημάτων τους.

Η Πολιτική Επιστροφής Χρημάτων Ετήσιας Συνδρομής

Εάν επιλέξετε ετήσια συνδρομή, δικαιούστε πλήρη επιστροφή χρημάτων εάν το ζητήσετε εντός 60 ημερών από την αγορά. Αυτό αποκαλεί η Norton πρόγραμμα εγγύησης επιστροφής χρημάτων 60 ημερών. Μπορείτε επίσης να πάρετε τα χρήματά σας πίσω εάν ζητήσετε επιστροφή χρημάτων 60 ημέρες από την έναρξη του επόμενου κύκλου χρέωσής σας.

Πολιτική επιστροφής χρημάτων μηνιαίας συνδρομής

Θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων για τη μηνιαία συνδρομή σας εάν το ζητήσετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Ωστόσο, οι επόμενες μηνιαίες ανανεώσεις δεν είναι επιλέξιμες για επιστροφή χρημάτων.

Πολιτική επιστροφής χρημάτων για δοκιμαστική συνδρομή

Εάν ξεκινήσατε τη δοκιμαστική περίοδο και ξεχάσατε να την ακυρώσετε πριν λήξει, θα χρεωθείτε για την ετήσια συνδρομή. Ωστόσο, μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων εάν το ζητήσετε εντός 60 ημερών από την ημερομηνία χρέωσης και όχι από την ημερομηνία έναρξης της δοκιμής σας.

Ο τρόπος με τον οποίο θα ζητήσετε επιστροφή χρημάτων εξαρτάται από την περιοχή από την οποία βρίσκεστε. Μπορείτε να το κάνετε επικοινωνώντας με το Norton μέσω του επίσημου Υποστήριξη Norton σελίδα ή μέσω ζωντανής συνομιλίας στον επίσημο ιστότοπο τους. Εάν είστε από το Ηνωμένο Βασίλειο, μπορείτε να καλέσετε τον αριθμό τηλεφώνου της γραμμής βοήθειας επιστροφής χρημάτων Norton (+44 0800-368-8383) και να ζητήσετε από έναν επαγγελματία να επιλύσει το πρόβλημά σας. Η επεξεργασία του αιτήματος επιστροφής χρημάτων μπορεί να διαρκέσει αρκετές ημέρες, επομένως να είστε υπομονετικοί.

Η ακύρωση της συνδρομής σας στο Norton AntiVirus μπορεί να φαίνεται σαν ταλαιπωρία, ανάλογα με τη συσκευή που χρησιμοποιείτε, επειδή το Norton προσπαθεί πολλές φορές να σας κρατήσει ως πελάτη. Λίγα λεπτά προσπάθειας τώρα θα σας εξοικονομήσουν πολλά χρήματα στη γραμμή. Είτε δεν χρειάζεστε πλέον την προστασία είτε αναζητάτε μια διαφορετική υπηρεσία προστασίας από ιούς, το να βεβαιωθείτε ότι δεν χρεώνεστε πλέον είναι το κλειδί για την εξοικονόμηση χρημάτων και την αποτελεσματική διαχείριση της διαδικτυακής σας ασφάλειας.

Διαβάστε επίσης:Norton VPN στο Firestick Πώς να το εγκαταστήσετε

“Κάντε το Σαλόνι σας Έξυπνο! Αποκτήστε Το Καλύτερο Android TV Box σε Προσφορά!”

Πώς να αποκλείσετε το YouTube

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4904

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *