Πώς να ακυρώσετε το Trello Premium

Trello είναι ένα δημοφιλές web-based εφαρμογή διαχείρισης έργου Αυτό είναι καλό για άτομα και ομάδες που θέλουν να οργανώσουν τις εργασίες και τα έργα τους. Το Trello λειτουργεί σε ένα σύστημα πινάκων, λιστών και καρτών που βοηθούν τους χρήστες να οπτικοποιήσουν και να διαχειριστούν τις εργασίες τους.

Το Trello Premium προσφέρει προηγμένες δυνατότητες, όπως βελτιωμένο αυτοματισμό, προηγμένες δυνατότητες ενσωμάτωσης με άλλες εφαρμογές, μεγαλύτερα συνημμένα αρχείων και καλύτερους διαχειριστικούς ελέγχους. Ωστόσο, το Trello Premium δεν είναι δωρεάν. Εάν δεν χρειάζεστε πλέον αυτές τις προηγμένες λειτουργίες, μπορείτε να ακυρώσετε το Trello Premium και να εξοικονομήσετε χρήματα.

Αν δεν θέλετε ο πάροχος σας να καταγράφει και να παρακολουθεί την δραστηριότητά σας, το VPN είναι μονόδρομος | VPN ATLAS με 1,54€

>> Ελα στο Viper

Διαβάστε επίσης : Πώς να χρησιμοποιήσετε το Butler για το Trello

10 καλύτερες εφαρμογές διαχείρισης ομάδας για Android

Πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν ακυρώσετε το Trello Premium

Πριν ακυρώσετε το Trello Premium, αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε πώς η ακύρωση θα μπορούσε να διαταράξει τη ροή εργασίας σας. Αυτό δεν είναι για να σας αποτρέψει ακύρωση της συνδρομήςαλλά για να αποφύγετε απροσδόκητα ζητήματα και να εξασφαλίσετε ομαλή υποβάθμιση.

  • Πρόσβαση σε λειτουργίες Premium: Μετά την ακύρωση, θα χάσετε την πρόσβαση στις λειτουργίες Premium (όταν τελειώσει ο κύκλος χρέωσής σας). Σκεφτείτε πώς αυτό θα επηρεάσει τα τρέχοντα έργα σας, ειδικά εκείνα που εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από αυτά τα χαρακτηριστικά.
  • Ομαδική Συνεργασία: Σκεφτείτε πώς η υποβάθμιση θα επηρεάσει την ικανότητα συνεργασίας της ομάδας σας. Ορισμένοι αυτοματισμοί και ενσωματώσεις ενδέχεται να μην είναι πλέον διαθέσιμοι, κάτι που θα μπορούσε να έχει αντίκτυπο στη ροή εργασίας σας. Έχετε ένα νέο σύστημα έτοιμο για εφαρμογή προτού ακυρώσετε τη συνδρομή σας.
  • Εξαγωγή δεδομένων: Το Trello σάς επιτρέπει να εξάγετε τα δεδομένα σας, αλλά ορισμένα δεδομένα ενδέχεται να μην είναι πλήρως προσβάσιμα μόλις επιστρέψετε στη δωρεάν έκδοση. Βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας όλων των σημαντικών πληροφοριών.
  • Τεκμηρίωση ροών εργασιών: Εάν έχετε ρυθμίσει περίπλοκες ροές εργασίας χρησιμοποιώντας λειτουργίες Premium, τεκμηριώστε αυτές τις διαδικασίες. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στη μετάβαση στο νέο σύστημα που εγκαθιστάτε ή στην προσαρμογή στη δωρεάν έκδοση του Trello.

Τώρα που αφιερώσατε χρόνο για να εξετάσετε αυτά τα πράγματα, δείτε πώς μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Trello Premium.

Πώς να ακυρώσετε το Trello Premium

  1. Ανοίξτε το έργο Trello που χρησιμοποιεί το Trello Premium.
  2. Κάντε κλικ Ρυθμίσεις χώρου εργασίας > Χρέωση.
Πώς να ακυρώσετε την εικόνα Trello Premium
  1. Στο Αλλαγή συνδρομής ομάδα, κάντε κλικ Ακύρωση συνδρομής.
Πώς να ακυρώσετε την εικόνα Trello Premium 2
  1. Κάντε κλικ Εναλλαγή σε δωρεάν για να επιβεβαιώσετε.

Τώρα ακυρώσατε με επιτυχία το Trello Premium. Δεν θα χρεωθείτε στον επόμενο κύκλο χρέωσης.

Τι συμβαίνει αφού ακυρώσετε το Trello Premium;

Ο λογαριασμός σας θα μεταβεί αυτόματα στη δωρεάν έκδοση στο τέλος του τρέχοντος κύκλου χρέωσής σας μετά την ακύρωση του Trello Premium. Αυτό σημαίνει ότι θα χάσετε την πρόσβαση στις λειτουργίες Premium που αναφέρθηκαν προηγουμένως.

Επίσης, μόνο οι 10 πιο συχνά χρησιμοποιούμενες πλακέτες σας θα παραμείνουν προσβάσιμες, οπότε και πάλι, φροντίστε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας εκ των προτέρων. Οι άλλοι πίνακες θα διαγραφούν και τα δεδομένα θα χαθούν.

Εδώ είναι μερικά σημαντικά πράγματα που συμβαίνουν:

  • Ο χώρος εργασίας σας μπορεί να έχει μόνο έως και 250 εντολές Butler το μήνα.
  • Δεν μπορείτε να προσθέσετε νέες αναθέσεις στοιχείων λίστας ελέγχου.
  • Δεν μπορείτε να προσθέσετε ημερομηνίες λήξης.
  • Θα χάσετε την πρόσβαση σε προβολές όπως Πίνακας, Χρονολόγιο και Πίνακας ελέγχου.
  • Τυχόν προσαρμοσμένα αναπτυσσόμενα μενού, επιλογές ή άλλα πεδία που έχετε προσθέσει στις κάρτες θα καταργηθούν.
  • Τα συνημμένα αρχεία θα περιορίζονται στα 10 MB.

Η μετάβαση στο δωρεάν πρόγραμμα πραγματοποιείται μόλις ολοκληρωθεί ο κύκλος χρέωσής σας Premium, επομένως μην χάνετε χρόνο κάνοντας αυτό. Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας όλων των στοιχείων πριν ακυρώσετε τη συνδρομή.

Αποχαιρετώντας το Trello Premium

Η ακύρωση του Trello Premium μπορεί σίγουρα να εξοικονομήσει κόστος, αλλά βεβαιωθείτε ότι είστε προετοιμασμένοι για τη μετάβαση. Σκεφτείτε την απώλεια των λειτουργιών Premium και τον αντίκτυπο στην ομάδα σας. Με κακό προγραμματισμό, η ακύρωση του Trello Premium θα μπορούσε να σας κοστίσει περισσότερο χρόνο και χρήμα από το να το διατηρήσετε.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5429

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *