10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις PeerBlock που πρέπει να δοκιμάσετε το 2024

Εάν βασίζεστε στο torrent για τη λήψη μεγάλων αρχείων στο διαδίκτυο ή εάν χρησιμοποιείτε torrents για λίγο, ίσως γνωρίζετε για το PeerBlock. Το PeerBlock είναι ένας μηχανισμός που λειτουργεί αποκλείοντας όλες τις Διευθύνσεις IP των οργανισμών που παρακολουθούν τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες.

Τι είναι το PeerBlock;

Το PeerBlock είναι εντελώς διαφορετικό από τις εφαρμογές VPN, καθώς αποκλείει τις εισερχόμενες συνδέσεις στο δίκτυο. Το PeerBlock κάνει ακριβώς αυτό που κάνει το λογισμικό τείχους προστασίας – Αποκλείει τη λίστα επικίνδυνων διευθύνσεων IP για να προστατεύσει το σύστημά σας από κακόβουλο λογισμικό, κατασκοπεία και παρακολούθηση.

Ωστόσο, το PeerBlock στερείται ορισμένων βασικών δυνατοτήτων, ειδικά σε σύγκριση με τις εφαρμογές VPN. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αποκλεισμός όλων των επικίνδυνων διευθύνσεων IP είναι αδύνατος. Εκτός αυτού, ο αποκλεισμός μεγάλου αριθμού Διευθύνσεων IP χωρίς ιδέα σε ποιον ανήκουν μπορεί να επηρεάσει την απόδοση του Διαδικτύου.

Ένα άλλο μειονέκτημα του PeerBlock είναι ότι δεν αποκλείει τη διεύθυνση IP από μόνη της. Αντίθετα, μπλοκάρει μόνο τη διεύθυνση IP που βάλατε στη λίστα μπλοκ. Έτσι, δεν κάνει τίποτα για να σας κάνει ανώνυμο.

Αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους οι χρήστες torrent αναζητούν εναλλακτικές λύσεις PeerBlock. Εάν αναζητάτε επίσης τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις peerblock, επιτρέψτε μου να σας πω ότι τα VPN προτιμώνται πλέον έναντι του PeerBlock. Οι εφαρμογές VPN κρυπτογραφούν την κυκλοφορία και συγκαλύπτουν την πραγματική σας διεύθυνση IP.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVorteX⁩ στο Viber

Διαβάστε επίσης :15 καλύτερες εφαρμογές αποκλεισμού SMS για Android

Η δραστηριότητά σου στο διαδίκτυο καταγράφεται από την κυβέρνησή σου, τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, τους προγραμματιστές εφαρμογών/πρόσθετων/IPTV και όλους τους ιστότοπους μέσω της αναγνωριστικής σας διεύθυνσης IP | PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN ΣτηνΕλλάδα |
Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Ποιες είναι οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Peerblock;

Αυτό το άρθρο θα απαριθμήσει μερικές από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις PeerBlock που μπορείτε να εξετάσετε. Η λίστα περιλαμβάνει επίσης ορισμένες εφαρμογές VPN.

1. BeeThink IP Blocker

BeeThink IP Blocker

Αν ψάχνετε για μια απλή, ελαφριά και εύχρηστη εναλλακτική λύση για το PeerBlock, μπορείτε να εξετάσετε το BeeThink IP Blocker. Το BeeThink IP Blocker είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία για τον αποκλεισμό συγκεκριμένων διευθύνσεων IP.

Το BeeThink IP Blocker μπορεί επίσης να αποκλείσει εύρη IP και προσφέρει ένα ισχυρό εργαλείο παρακολούθησης IP. Μπορείτε να κάνετε δεξί κλικ σε μια διεύθυνση IP ανά πάσα στιγμή για να ελέγξετε ποια δεδομένα στέλνει ή λαμβάνει.

2. Simplewall

Simplewall

Το Simplewall είναι ένα άλλο καλύτερο και κορυφαίο εργαλείο αποκλεισμού IP που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα. Σε αντίθεση με το PeerBlock, το Simplewall προσφέρει στους χρήστες περισσότερο έλεγχο όταν αποκλείουν οποιαδήποτε διεύθυνση IP.

Για παράδειγμα, μπορείτε να διαμορφώσετε οποιαδήποτε εφαρμογή στο Simplewall για να αποφύγετε τη σύνδεση από οποιαδήποτε συγκεκριμένη διεύθυνση IP. Το Simplewall έχει επίσης μια προκατασκευασμένη λίστα κατασκοπευτικών, παρακολούθησης και κακών διευθύνσεων IP.

3.PeerGuardian

PeerGuardian

Εάν βρίσκετε το PeerBlock δύσκολο στη χρήση, σκεφτείτε το PeerGuardian. Το PeerGuardian είναι μια υποβαθμισμένη έκδοση του δημοφιλούς PeerBlock.

Ακριβώς όπως το PeerBlock, το PeerGuardian λειτουργεί αποκλείοντας λίστες διευθύνσεων IP. Το πιο χρήσιμο είναι ότι το PeerGuardian λαμβάνει συχνές ενημερώσεις. Με κάθε ενημέρωση, το λογισμικό λαμβάνει μια νέα λίστα εσφαλμένων διευθύνσεων IP για αποκλεισμό.

4. IPlist

Λίστα IP

Το IPlist είναι ένα άλλο πρόγραμμα αποκλεισμού διευθύνσεων IP με κορυφαία βαθμολογία διαθέσιμο μόνο για υπολογιστές Linux. Είναι ένα δωρεάν και ανοιχτού κώδικα βοηθητικό πρόγραμμα γραμμής εντολών Linux που αποκλείει τις διευθύνσεις IP και τα εύρη IP.

Το λογισμικό χρησιμοποιεί το Netfilter για να φιλτράρει τις εξερχόμενες και εισερχόμενες συνδέσεις στη συσκευή. Εκτός από αυτό, το IPlist παραμένει παρόμοιο με το PeerBlock.

5. PureVPN

PureVPN

Το PureVPN είναι μια από τις καλύτερες και πιο δημοφιλείς εφαρμογές VPN που είναι διαθέσιμες για Windows, Android και iOS. Το καλύτερο πράγμα για το PureVPN είναι ότι παρέχει στους χρήστες καλά βελτιστοποιημένους διακομιστές που είναι κατανεμημένοι σε διαφορετικές χώρες.

Έτσι, το PureVPN όχι μόνο κρύβει τη διεύθυνση IP σας, αλλά και εξασφαλίζει την ανωνυμία. Έχει επίσης τη δυνατότητα αποκλεισμού εύρους IP. Ωστόσο, το PureVPN είναι μια premium εφαρμογή VPN, αλλά τα σχέδια είναι φθηνά.

6. IPVanish

IPVanish

Το IPVanish είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή VPN στη λίστα που κρύβει τη διεύθυνση IP σας και διασφαλίζει την ανωνυμία. Το IPVanish ισχυρίζεται ότι είναι ο ταχύτερος πάροχος VPN Tier-1. Οι διακομιστές είναι καλά βελτιστοποιημένοι για να παρέχουν καλύτερη ταχύτητα λήψης και μεταφόρτωσης.

Εκτός από αυτό, το IPVanish κρυπτογραφεί την κυκλοφορία σας με κρυπτογράφηση 25-bit. Το IPVanish έχει μια αυστηρή πολιτική μη καταγραφής, αλλά είναι μια premium εφαρμογή VPN.

7. Private Firewall

Ιδιωτικό τείχος προστασίας

Το Private Firewall είναι ένα από τα πιο προηγμένα εργαλεία παρακολούθησης θυρών και παρακολούθησης διαδικασιών που υπάρχουν. Σας επιτρέπει να αποκλείσετε εφαρμογές και ιστότοπους που προσπαθούν να συνδεθούν στο δίκτυό σας.

Εκτός από αυτό, παρέχει επίσης ένα ευρύ φάσμα επιλογών ασφάλειας δικτύου για την προσαρμογή των επιπέδων ασφαλείας.

8. Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο θα μπορούσε να είναι το καλύτερο εργαλείο για εναλλακτικές λύσεις PeerBlock. Είναι μια υπηρεσία VPN που σας επιτρέπει να ελέγχετε την εισερχόμενη και την εξερχόμενη κίνηση.

Οι δυνατότητες της Ιδιωτικής Πρόσβασης στο Διαδίκτυο περιλαμβάνουν, ενδεικτικά, το Kill-Switch, την κρυπτογράφηση στρατιωτικού επιπέδου κ.λπ.

9. TinyWall

TinyWall

Το TinyWall είναι μια άλλη καλύτερη εναλλακτική λύση Peerblock στη λίστα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα Windows 10. Είναι ένα εργαλείο που βελτιώνει τη λειτουργία του προεπιλεγμένου τείχους προστασίας των Windows για να μπλοκάρει ιούς, worms, trojans κ.λπ.

Ωστόσο, όπως και το Peerblock, οι χρήστες πρέπει να προσθέσουν χειροκίνητα τις λίστες λογισμικού, τις διευθύνσεις IP κ.λπ., για να αποκλείσουν τη σύνδεση.

10. Surfshark VPN

Surfshark VPN

Εάν είστε τακτικός χρήστης torrent που αναζητά την καλύτερη εναλλακτική λύση PeerBlock για αποκλειστικούς διακομιστές P2P, προστασία kill switch κ.λπ., τότε το Surfshark VPN μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Παρέχει στους χρήστες διάφορες δυνατότητες όπως λειτουργία καμουφλάζ, κακόβουλο λογισμικό, αποκλεισμό λογισμικού κατασκοπείας κ.λπ.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα εργαλεία για να προστατεύσετε το σύστημά σας από κακόβουλο λογισμικό, κατασκοπεία και παρακολούθηση. Εάν θέλετε να προτείνετε άλλες εναλλακτικές λύσεις Peerblock, ενημερώστε μας στα σχόλια.

Διαβάστε επίσης :καλύτερα VPN για το Spotify

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *