Πώς να αλλάξετε το όνομα χρήστη σας στο Reddit το 2022

Πώς να αλλάξετε το όνομα χρήστη σας στο Reddit το 2022

How to Change Your Reddit Username in 2022

Το Reddit είναι το πιο δημοφιλές φόρουμ και ειδικός πίνακας συζητήσεων που είναι διαθέσιμος στον Ιστό. Ο ιστότοπος αυτοαποκαλείται «Η πρώτη σελίδα του Διαδικτύου, και το tagline είναι έγκυρο σε κάποιο βαθμό. Οποιοσδήποτε μπορεί να εγγραφεί σε αυτήν την πλατφόρμα για να συλλέξει και να μοιραστεί πολύτιμους πόρους.

Ο ιστότοπος είναι πολύ χρήσιμος και εάν τον χρησιμοποιείτε ενεργά, ίσως γνωρίζετε ότι εκχωρεί ένα γενικό όνομα χρήστη από προεπιλογή. Εάν δεν έχετε ορίσει το όνομα χρήστη, έχετε την επιλογή να το αλλάξετε, αλλά μερικά κριτήρια θα πρέπει να ταιριάζουν.

14 Καλύτερες Subreddits για γυναίκες και τα ενδιαφέροντά τους(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Διαφορά μεταξύ ονόματος χρήστη και εμφανιζόμενου ονόματος Reddit

Λοιπόν, το Εμφανιζόμενο όνομα στο Reddit είναι αυτό που εμφανίζεται στη σελίδα του προφίλ σας. μπορείτε να το αλλάξετε πολλές φορές. Από την άλλη πλευρά, το όνομα χρήστη είναι αυτό που φαίνεται μοναδικό και εμφανίζεται στις αναρτήσεις, τα σχόλια και τις απαντήσεις σας. Μπορείτε να αλλάξετε το όνομα χρήστη σας μόνο μία φορά.

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει τη διεύθυνση email σας για να εγγραφείτε για λογαριασμό Reddit, θα έχετε την επιλογή να αλλάξετε το όνομα χρήστη κατά τη διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού . Μόλις δημιουργηθεί ο λογαριασμός, δεν υπάρχει τρόπος να αλλάξετε ξανά το όνομα χρήστη.

Ωστόσο, το Reddit εκχωρεί ένα τυχαίο όνομα χρήστη όταν χρησιμοποιείτε τον λογαριασμό σας Google ή Apple για να εγγραφείτε. Επομένως, αφού δημιουργήσετε έναν λογαριασμό μέσω λογαριασμού Google ή Apple, θα έχετε την επιλογή να αλλάξετε το όνομα χρήστη. Ωστόσο, το κριτήριο είναι ότι μπορείτε να αλλάξετε το όνομα χρήστη μόνο εντός 30 ημερών από τη δημιουργία του λογαριασμού .

Βήματα για να αλλάξετε το όνομα χρήστη και το εμφανιζόμενο όνομα στο Reddit

Εάν περάσουν οι 30 ημέρες, το όνομα χρήστη θα παραμείνει μόνιμα στον λογαριασμό σας. Δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε το όνομα χρήστη σας στο Reddit.

1) Αλλάξτε το όνομα χρήστη Reddit στο κινητό

Εάν μόλις δημιουργήσατε έναν νέο λογαριασμό Reddit, θα έχετε την επιλογή να αλλάξετε το όνομα χρήστη κατά τη διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού. Χρησιμοποιήστε τη διεύθυνση email σας για να εγγραφείτε και όταν το Reddit σας εκχωρήσει τυχαία ένα όνομα χρήστη, πρέπει να προσθέσετε το δικό σας.

 

Εάν έχετε ήδη δημιουργήσει έναν λογαριασμό Reddit χρησιμοποιώντας την Google ή την Apple, ακολουθήστε μερικά από τα απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Reddit στη συσκευή σας Android/iOS.

 

2. Στη συνέχεια, συνδεθείτε στον λογαριασμό του οποίου το όνομα χρήστη θέλετε να αλλάξετε. Στη συνέχεια, πατήστε στο avatar του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία.

 

3. Από το μενού που εμφανίζεται, πατήστε την επιλογή Το προφίλ μου .

 

4. Εάν έχετε δημιουργήσει τον λογαριασμό εντός 30 ημερών, θα εμφανιστεί ένα μήνυμα που σας ζητά να αλλάξετε το όνομα χρήστη. Πατήστε στην προτροπή και ορίστε το νέο σας όνομα χρήστη.

Αυτό είναι! Εάν δεν βλέπετε το μήνυμα, δεν μπορείτε να αλλάξετε το όνομα χρήστη σας στην εφαρμογή Reddit για Android.

Πώς να αλλάξετε τον αριθμό τηλεφώνου σας στο Telegram(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2) Αλλάξτε το εμφανιζόμενο όνομα στην εφαρμογή Reddit

Λοιπόν, ακόμα κι αν δεν μπορείτε να αλλάξετε το όνομα χρήστη του Reddit, μπορείτε να αλλάξετε το εμφανιζόμενο όνομα. Δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε το Εμφανιζόμενο όνομα στο Reddit.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Reddit και κάντε κλικ στο avatar του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία.

 

2. Από το μενού που εμφανίζεται, πατήστε στο Το προφίλ μου .

 

3. Στη σελίδα προφίλ σας στο Reddit, πατήστε το κουμπί Επεξεργασία προφίλ.

 

4. Κάτω από το εμφανιζόμενο όνομα, εισαγάγετε το όνομα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε . Μόλις τελειώσετε, πατήστε στο κουμπί Αποθήκευση .

 

Αυτό είναι! Το νέο εμφανιζόμενο όνομα θα εμφανίζεται στη σελίδα προφίλ σας στο Reddit.

 

Λοιπόν, αυτό είναι όλο για το πώς να αλλάξετε το όνομα χρήστη σας στο Reddit. Μπορείτε να αλλάξετε το όνομα χρήστη σας στο Reddit μόνο μία φορά, και αυτό εντός 30 ημερών από την ημερομηνία δημιουργίας του λογαριασμού. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες ή χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια, ενημερώστε μας στα σχόλια.

Πώς να δημιουργήσετε δεξιότητες Alexa για την επιχείρηση ή τους υπαλλήλους σας(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5021

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *