όριο κλειδώματος στα Windows

Πώς να αλλάξετε το όριο κλειδώματος λογαριασμού στα Windows 11

Εάν χρησιμοποιείτε το λειτουργικό σύστημα Windows, ίσως γνωρίζετε ότι το λειτουργικό σύστημα κλειδώνει αυτόματα τον λογαριασμό σας μετά από πολλές λανθασμένες προσπάθειες σύνδεσης. Από προεπιλογή, τα Windows 11 κλειδώνουν τον λογαριασμό χρήστη εάν κάποιος εισάγει λάθος κωδικό πρόσβασης/PIN 10 συνεχόμενες φορές.

Ωστόσο, το καλό είναι ότι μπορείτε εύκολα να τροποποιήσετε το όριο κλειδώματος λογαριασμού για να αυξήσετε ή να μειώσετε τις αποτυχημένες προσπάθειες σύνδεσης. Μπορείτε να ορίσετε μια τιμή που κυμαίνεται από 1 έως 999 αποτυχημένες προσπάθειες σύνδεσης ή να καθορίσετε την τιμή “0” για να καταργήσετε το όριο κλειδώματος λογαριασμού.

Διαβάστε επίσης: ταπετσαρίας κλειδώματος οθόνης για Windows

Οι καλύτεροι τρόποι για να αλλάξετε το όριο κλειδώματος λογαριασμού στα Windows 11

Επομένως, εάν θέλετε να αλλάξετε το όριο κλειδώματος λογαριασμού στα Windows 11, διαβάζετε τον σωστό οδηγό. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί έναν βήμα προς βήμα οδηγό για την αλλαγή του ορίου κλειδώματος λογαριασμού στα Windows 11 . Ας αρχίσουμε.

1) Αλλάξτε το όριο κλειδώματος λογαριασμού μέσω του Επεξεργαστή πολιτικής ομάδας

Αυτή η μέθοδος θα χρησιμοποιήσει τον Επεξεργαστή πολιτικής τοπικής ομάδας για να αλλάξει το όριο κλειδώματος λογαριασμού. Εδώ είναι μερικά από τα απλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

1. Πρώτα, κάντε κλικ στην αναζήτηση των Windows 11 και πληκτρολογήστε Local Group Policy Editor .

Επεξεργαστής πολιτικής τοπικής ομάδας

2. Στο Local Group Policy Editor, μεταβείτε στην ακόλουθη διαδρομή:

Computer Configuration > Windows Settings > Security Settings > Account Policies > Account Lockout Policy

πλοηγηθείτε στην παρακάτω διαδρομή

3. Τώρα, επιλέξτε την πολιτική κλειδώματος λογαριασμού στα αριστερά. Στα δεξιά, κάντε διπλό κλικ στο όριο κλειδώματος λογαριασμού .

Όριο κλειδώματος λογαριασμού

4. Στις Ιδιότητες κατωφλίου κλειδώματος λογαριασμού, μεταβείτε στην καρτέλα Ρύθμιση τοπικής ασφάλειας .

Ρύθμιση τοπικής ασφάλειας

5. Στο πεδίο Ο λογαριασμός θα κλειδώσει μετά, ορίστε τον αριθμό των μη έγκυρων προσπαθειών σύνδεσης . Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Εφαρμογή και μετά στο Ok .

αριθμός μη έγκυρων προσπαθειών σύνδεσης

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αλλάξετε το όριο κλειδώματος λογαριασμού σε υπολογιστές με Windows 11.

2) Αλλάξτε το όριο κλειδώματος λογαριασμού μέσω της γραμμής εντολών

Αυτή η μέθοδος θα χρησιμοποιήσει το βοηθητικό πρόγραμμα Command Prompt για να αλλάξει το όριο κλειδώματος λογαριασμού. Ακολουθήστε μερικά από τα απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Κάντε κλικ στην αναζήτηση των Windows 11 και πληκτρολογήστε Γραμμή εντολών . Στη συνέχεια, ανοίξτε το βοηθητικό πρόγραμμα Command Prompt από τη λίστα των αποτελεσμάτων που ταιριάζουν.

Γραμμή εντολών

2. Στη γραμμή εντολών, εκτελέστε την εντολή :

καθαρούς λογαριασμούς

εκτελέσει την εντολή

3. Αυτό θα αναφέρει πολλές λεπτομέρειες. Πρέπει να ελέγξετε την τιμή κατωφλίου Lockout .

Τιμή κατωφλίου κλειδώματος

4. Για να αλλάξετε το όριο κλειδώματος λογαριασμού, πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή και πατήστε το κουμπί Enter .

net accounts /lockoutthreshold:<number>

εισάγετε την παρακάτω εντολή

Σημαντικό: Φροντίστε να αντικαταστήσετε το <number> με τον αριθμό που θέλετε να ορίσετε. Μπορείτε να ορίσετε τον αριθμό μεταξύ 0 και 999. Το 0 σημαίνει ότι ο λογαριασμός δεν θα κλειδωθεί ποτέ.

Αυτό είναι! Μπορείτε να αλλάξετε το όριο κλειδώματος λογαριασμού στα Windows 11 μέσω της γραμμής εντολών.

Πώς να αλλάξετε τη διάρκεια κλειδώματος λογαριασμού;

Οι ρυθμίσεις διάρκειας κλειδώματος λογαριασμού καθορίζουν τα λεπτά που ένας κλειδωμένος λογαριασμός παραμένει κλειδωμένος πριν ξεκλειδωθεί αυτόματα.

Η διάρκεια κλειδώματος λογαριασμού έχει οριστεί στα 30 λεπτά από προεπιλογή, αλλά μπορείτε εύκολα να την αλλάξετε. Δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε τη διάρκεια κλειδώματος λογαριασμού στα Windows 11.

1. Κάντε κλικ στην αναζήτηση των Windows 11 και πληκτρολογήστε Πολιτική τοπικής ομάδας . Ανοίξτε την εφαρμογή Επεξεργασία πολιτικής ομάδας από τη λίστα.

Επεξεργαστής πολιτικής τοπικής ομάδας

2. Όταν ανοίξει το Local Group Policy Editor, μεταβείτε σε αυτήν τη διαδρομή:

Διαμόρφωση υπολογιστή > Ρυθμίσεις Windows > Ρυθμίσεις ασφαλείας > Πολιτικές λογαριασμού > Πολιτική κλειδώματος λογαριασμού

πλοηγηθείτε στην παρακάτω διαδρομή

3. Στη δεξιά πλευρά, κάντε διπλό κλικ στην πολιτική διάρκειας κλειδώματος λογαριασμού .

Διάρκεια κλειδώματος λογαριασμού

4. Στις ρυθμίσεις τοπικής ασφάλειας, ορίστε την ώρα (σε λεπτά) για το κλείδωμα του λογαριασμού και κάντε κλικ στο κουμπί Εφαρμογή .

ορίστε την ώρα (σε λεπτά)

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αλλάξετε τη διάρκεια κλειδώματος λογαριασμού στον υπολογιστή Windows 11.

Έτσι, αυτοί είναι οι καλύτεροι τρόποι για να αλλάξετε το όριο κλειδώματος λογαριασμού σε υπολογιστές με Windows 11. Δεν πρέπει να αλλάξετε το όριο κλειδώματος λογαριασμού για λόγους ασφαλείας, αλλά εάν έχετε προσωπικούς λόγους, μπορείτε να το αλλάξετε ακολουθώντας αυτές τις δύο μεθόδους. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την τροποποίηση του ορίου κλειδώματος λογαριασμού στα Windows 11, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

Διαβάστε επίσης :Πώς να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης QuickBooks

καλύτερα γραφικά στοιχεία κλειδώματος οθόνης iOS 16 για iPhone

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5021

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *