Πώς να αναδημοσιεύσετε στο Facebook

Για να διατηρήσετε φρέσκες τις σελίδες σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πρέπει να προσθέτετε συνεχώς περιεχόμενο για να διασκεδάζετε τους οπαδούς σας και να προσελκύετε νέους. Ωστόσο, η δημιουργία φρέσκου περιεχομένου για τη δημιουργία νέων αναρτήσεων μπορεί να είναι εξαντλητική. Εκεί γίνεται η εκ νέου κοινή χρήση ή η αναδημοσίευση παλιού περιεχομένου (ή περιεχομένου κάποιου άλλου, π.χ. μιμίδια) μπορώ να σε βοηθήσω.

Σε αυτό το σεμινάριο, θα σας δείξουμε πώς να μοιράζεστε ή να αναδημοσιεύετε περιεχόμενο για να διατηρείτε ενημερωμένη τη σελίδα σας στο Facebook.

Πώς να αναδημοσιεύσετε στο Facebook χρησιμοποιώντας ένα κουμπί κοινής χρήσης

Ο ευκολότερος τρόπος για αναδημοσίευση στο Facebook είναι χρησιμοποιώντας το κουμπί Κοινή χρήση. Μπορείτε να βρείτε αυτό το κουμπί δίπλα στις περισσότερες αναρτήσεις Facebook στο κοινωνικό δίκτυο. Μπορείς κοινή χρήση ή αναδημοσίευση περιεχομένου στο χρονολόγιό σας ή στο χρονοδιάγραμμα ενός φίλου.

Πώς να αναδημοσιεύσετε στο Facebook Web

Οι οδηγίες είναι διαφορετικές για επιτραπέζιους υπολογιστές και εκδόσεις της εφαρμογής για κινητά. Δείτε πώς μπορείτε να αναδημοσιεύσετε στο Facebook στον υπολογιστή σας.

Ανοίξτε το Facebook σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού στον υπολογιστή ή στο Mac σας.

Μεταβείτε στην ανάρτηση που θέλετε να μοιραστείτε.

Κάτω από την ανάρτηση, βρείτε και κάντε κλικ Μερίδιο με την εικονίδιο βέλους. Αν δεν βλέπετε το Μερίδιο κουμπί κάτω από την ανάρτηση, είναι πιθανό το άτομο να έχει περιορίσει την κοινή χρήση στις ρυθμίσεις απορρήτου του ή η αρχική ανάρτηση δημοσιεύτηκε σε μια κλειστή ομάδα και δεν μπορεί να κοινοποιηθεί με μέλη που δεν ανήκουν στην ομάδα.

Κάτω από αναπτυσσόμενο μενού, θα δείτε μια σειρά από επιλογές κοινής χρήσης:

Μοιραστείτε τώρα θα μοιραστεί την ανάρτηση αμέσως με τις ρυθμίσεις κοινού που έχετε ορίσει προηγουμένως.

Κοινή χρήση στη ροή σας επιτρέπει να αλλάξετε πρώτα την ανάρτηση, όπως να ορίσετε ένα νέο κοινό και να προσθέσετε μια περιγραφή ή hashtags.

Μοιραστείτε το στην ιστορία σας θα μοιραστεί την ανάρτηση στις ιστορίες σας στο Facebook.

Αποστολή στο Messenger σας επιτρέπει να επιλέξετε μια συνομιλία Messenger όπου θα κοινοποιηθεί η ανάρτηση.

Εκτός από αυτό, μπορείτε να μοιραστείτε την επιλεγμένη ανάρτηση σε μια σελίδα, μία ομάδακαι στο προφίλ ενός φίλου.

Ανάλογα με τη μέθοδο κοινής χρήσης που επιλέξατε, ενδέχεται να εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο που σας επιτρέπει να αλλάξετε την περιγραφή της ανάρτησης και το κοινό. Αφού τελειώσετε, κάντε κλικ Θέση για τη δημοσίευση της ανάρτησης.

Διαβάστε επίσης :Πώς να διορθώσετε το σφάλμα “Δεν είναι διαθέσιμο το περιεχόμενο του Facebook”

Πώς να αναδημοσιεύσετε στο Facebook

Πώς να αναδημοσιεύσετε στο Facebook Mobile

Εάν προτιμάτε να χρησιμοποιείτε το Facebook στο smartphone σας iPhone ή Android, δείτε πώς μπορείτε να δημοσιεύσετε ξανά στην εφαρμογή Facebook για κινητά.

Ανοίξτε την εφαρμογή Facebook στο smartphone σας.

Στη ροή ειδήσεων σας, βρείτε την ανάρτηση που θέλετε να μοιραστείτε.

Επίλεξε το Εικονίδιο κοινής χρήσης κάτω από την ανάρτηση.

Στο αναπτυσσόμενο μενού, θα δείτε τις ακόλουθες επιλογές κοινής χρήσης:

Μοιραστείτε την ιστορία σας είναι μια επιλογή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για βίντεο στο Facebook.

Κοινοποίηση στην ιστορία μιας Σελίδας είναι μια παρόμοια επιλογή, αλλά για κοινή χρήση βίντεο στην προσωπική ή επαγγελματική σας σελίδα.

Αποστολή στο Messenger σας επιτρέπει να στείλετε την ανάρτηση σε μια συνομιλία στο Messenger αντί για το προφίλ κάποιου στο Facebook.

Στείλτε στο WhatsApp σας επιτρέπει να αναδημοσιεύσετε κάτι απευθείας σε μια συνομιλία ή ομάδα WhatsApp.

Μερικές ακόμη επιλογές κοινής χρήσης περιλαμβάνουν την κοινή χρήση σε μια ομάδα ή σελίδα στο Facebook, καθώς και την κοινή χρήση του συνδέσμου της ανάρτησης εκτός Facebook (όπως η κοινή χρήση μιας ανάρτησης ως Tweet ή στις ιστορίες σας στο Instagram)

Ανάλογα με την επιλογή κοινής χρήσης που επιλέξατε, η ανάρτηση θα κοινοποιηθεί αυτόματα ή θα πρέπει να την επιλέξετε Μοιραστείτε τώρα για να ολοκληρώσετε την αναδημοσίευση.

Μόλις το αναδημοσιευμένο περιεχόμενο εμφανιστεί στον λογαριασμό σας στο Facebook, οι φίλοι σας θα μπορούν να δουν την αρχική ανάρτηση κάνοντας κλικ στην ανάρτησή σας. Τυχόν likes και σχόλια από την αρχική ανάρτηση θα εμφανίζονται στη δεξιά πλευρά του παραθύρου.

Η λειτουργία Κοινή χρήση σάς επιτρέπει να παραλείψετε να δίνετε εύσημα στον συγγραφέα της αρχικής ανάρτησης, καθώς τα άτομα που βλέπουν την ανάρτηση στον τοίχο σας εξακολουθούν να βλέπουν ποιος ήταν ο αρχικός συγγραφέας.

Πώς να κρύψετε μια ανάρτηση στο Facebook

Πώς να αναδημοσιεύσετε στο Facebook

Πώς να κάνετε αναδημοσίευση στο Facebook χωρίς το κουμπί κοινής χρήσης

Εάν η αρχική αφίσα άλλαξε τις ρυθμίσεις απορρήτου και η ανάρτηση δεν φαίνεται πλέον να μπορεί να κοινοποιηθεί, μπορείτε και πάλι να τη μοιραστείτε χρησιμοποιώντας τη μέθοδο αντιγραφής συνδέσμου.

Πώς να αναδημοσιεύσετε στην επιφάνεια εργασίας χωρίς το κουμπί κοινής χρήσης

Για να μοιραστείτε μια ανάρτηση στο Facebook που δεν έχει κουμπί Κοινή χρήση στον υπολογιστή σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Στο πρόγραμμα περιήγησής σας, ανοίξτε το Facebook και μεταβείτε στην ανάρτηση που θέλετε να μοιραστείτε.

Κάντε κλικ στην επιλεγμένη ανάρτηση, ώστε να μεγεθύνεται για να καλύψει ολόκληρη την οθόνη σας.

Αντιγράψτε τη διεύθυνση URL της ανάρτησης. Μπορείτε είτε να κάνετε δεξί κλικ στον σύνδεσμο και να επιλέξετε αντίγραφο ή χρησιμοποιήστε το Ctrl + ντο / Cmd + ντο συντόμευση πληκτρολογίου για να αντιγράψετε τον σύνδεσμο.

Δημιουργήστε μια νέα ανάρτηση στο Facebook και επικολλήστε τον σύνδεσμο που αντιγράφηκε σε αυτό. Μπορείτε να το κάνετε κάνοντας δεξί κλικ και επιλέγοντας Επικόλληση ή χρησιμοποιώντας το Ctrl + V / Cmd + V συντόμευση πληκτρολογίου.

Αλλάξτε το κοινό που μπορεί να δει την ανάρτησή σας ή/και να προσθέσει πολυμέσα σε αυτήν. Στη συνέχεια επιλέξτε Θέση να το δημοσιεύσει.

Πώς να κάνετε αναδημοσίευση στο κινητό χωρίς το κουμπί κοινής χρήσης

Για να αναδημοσιεύσετε στο Facebook κινητό, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Ανοίξτε την εφαρμογή Facebook στο smartphone σας.

Βρείτε την ανάρτηση που θέλετε να μοιραστείτε.

Επίλεξε το εικονίδιο μενού με τρεις κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία της ανάρτησης.

Επιλέγω Αντιγραφή συνδέσμου για να αποθηκεύσετε τον σύνδεσμο στο πρόχειρό σας.

Δημιουργήστε μια νέα ανάρτηση στο Facebook. Στη συνέχεια, πατήστε και κρατήστε πατημένο μέχρι την επιλογή να Επικόλληση εμφανίζεται.

Επικολλήστε τον σύνδεσμο και επιλέξτε Θέση για να δημοσιεύσετε την ανάρτησή σας.

Instagram

Πώς να κάνετε αναδημοσίευση στο Facebook από το Instagram

Θέλετε να αναδημοσιεύσετε τις αναρτήσεις σας στο Instagram και  στη σελίδα σας στο Facebook; Το Instagram έχει την επιλογή να κάνει cross-post στο Facebook εάν το κάνετε συνδέστε τον λογαριασμό σας στο Instagram με το Facebook. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μόνο στην εφαρμογή Instagram και όχι στον ιστό Instagram, επομένως θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το smartphone σας.

Μπορείς κοινοποιήστε μια μεμονωμένη ανάρτηση στο Instagram στη σελίδα σας στο Facebook ή αλλάξτε τις ρυθμίσεις για αυτόματη κοινή χρήση όλων των μελλοντικών αναρτήσεών σας στο Instagram στο Facebook.

Για να αναδημοσιεύσετε μια μεμονωμένη ανάρτηση από το Instagram στο Facebook, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο smartphone σας.

Ξεκινήστε να δημιουργείτε μια νέα ανάρτηση.

Στην τελευταία σελίδα, πριν κοινοποιήσετε την ανάρτησή σας στο Instagram, επιλέξτε Επίσης δημοσιεύστε στο > Facebook.

Όταν δημοσιεύετε την ανάρτησή σας στο Instagram, θα εμφανίζεται επίσης στη σελίδα Facebook που έχετε συνδέσει με τον λογαριασμό σας στο Instagram.

Για να κοινοποιήσετε αυτόματα τις μελλοντικές αναρτήσεις σας στο Instagram στο Facebook, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Ανοίξτε το Instagram και μεταβείτε στη σελίδα του προφίλ σας.

Ανοιξε Μενού και επιλέξτε Ρυθμίσεις.

Κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε Κέντρο Λογαριασμών κάτω από Μετα.

Κάτω από Διαχειριστείτε τις συνδεδεμένες εμπειρίεςεπιλέξτε Κοινή χρήση στα προφίλ.

Στην επόμενη σελίδα, επιλέξτε τον λογαριασμό σας στο Instagram κάτω Κοινή χρήση από και τον λογαριασμό σας στο Facebook κάτω Μοιράστε σε.

Ενεργοποιήστε τις εναλλαγές δίπλα στο Η ιστορία σας στο Instagram, Οι αναρτήσεις σας στο Instagramκαι Οι τροχοί σας στο Instagram για να τα αναδημοσιεύσετε αυτόματα στη σελίδα σας στο Facebook.

Άλλοι τρόποι αναδημοσίευσης στο Facebook

Ένας άλλος τρόπος για να αναδημοσιεύσετε ή να μοιραστείτε μια ανάρτηση στο Facebook ή σε οποιοδήποτε άλλο δίκτυο κοινωνικών μέσων είναι να τραβήξτε ένα στιγμιότυπο οθόνης της ανάρτησης και στη συνέχεια κοινοποιήστε τη στη σελίδα σας. Με αυτόν τον τρόπο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αναγνώριση του αρχικού δημιουργού, καθώς μπορείτε απλώς να αφήσετε το όνομά του ορατό στο στιγμιότυπο οθόνης.

Το VPN είναι πλέον απαραίτητο, προτείνουμε το ATLASVPN

Διαβάστε επίσης :

Πώς να απενεργοποιήσετε τις αναρτήσεις που προτείνονται για εσάς στο Facebook

Τα 10 καλύτερα δωρεάν προγράμματα λήψης βίντεο στο Facebook

Πώς να κρύψετε τις φωτογραφίες σας στο Facebook χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις απορρήτου

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5286

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *