Πώς να ανακτήσετε τις διαγραμμένες φωτογραφίες

Πώς να ανακτήσετε τις διαγραμμένες φωτογραφίες/βίντεο από το Android (5 Μέθοδοι)

Έχουν περάσει εκείνες οι μέρες που οι άνθρωποι βασίζονταν σε DSLR για να τραβήξουν φωτογραφίες. Αυτές τις μέρες, τα smartphones μπορούν να τραβήξουν υπέροχες φωτογραφίες. Αν μιλάμε για smartphone Android, τραβάμε πολλές φωτογραφίες στην καθημερινή μας ζωή. Ορισμένες φωτογραφίες απαθανατίζουν στιγμές, αλλά τι γίνεται αν διαγράφηκαν για κάποιο λόγο;

Λοιπόν, το Android δεν έχει καμία ενσωματωμένη λειτουργία κάδου ανακύκλωσης για την επαναφορά των διαγραμμένων αρχείων. Ωστόσο, διαθέτει εφαρμογές για την ανάκτηση διαγραμμένων φωτογραφιών και βίντεο. Έτσι, σε αυτό το άρθρο, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μερικές καλύτερες μεθόδους εργασίας για την ανάκτηση διαγραμμένων φωτογραφιών από smartphone Android.

Διαβάστε επίσης Πώς να κάνετε κολάζ 2 φωτογραφιες σε ένα Android (4 Μέθοδοι)

Πώς να ανακτήσετε τις διαγραμμένες φωτογραφίες/βίντεο από το Android

Για να ανακτήσετε τις διαγραμμένες φωτογραφίες από το Android, πρέπει να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές ανάκτησης φωτογραφιών. Λοιπόν, ας δούμε τον λεπτομερή οδηγό σχετικά με τον τρόπο ανάκτησης φωτογραφιών ή βίντεο από μια συσκευή Android.

1. Χρήση Yodot Android

Αυτό είναι το απόλυτο προϊόν ανάκτησης για το smartphone Android σας, το οποίο μπορεί ακόμη και να ανακτήσει αρχεία από κάρτες SD και επίσης από τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου. Ανακτά σχεδόν κάθε τύπο αρχείου. Ας μάθουμε πώς να το χρησιμοποιήσουμε.

1. Πρέπει να κάνετε λήψη και εγκατάσταση Yodot Recovery για Android στον υπολογιστή σου. Τώρα, πρέπει να συνδέσετε το τηλέφωνό σας Android στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο USB. Τώρα τρέξτε στο λογισμικό και περιμένετε μέχρι το Yodot να εντοπίσει το τηλέφωνό σας Android.

Εγκαταστήστε το Yodot Recovery για Android σε υπολογιστή και συνδέστε το smartphone σας στον υπολογιστή

4. Μόλις εντοπιστεί, θα δείτε δύο επιλογές για ανάκτηση: Ανάκτηση διαγραμμένων αρχείων και Ανάκτηση χαμένου αρχείου. Επιλέξτε αυτό που προτιμάτε.

Επιλέξτε τον τύπο ανάκτησης

5. Τώρα πρέπει να επιλέξετε τη μονάδα δίσκου που αντιπροσωπεύει τη Συσκευή σας Android και να περιμένετε να ολοκληρωθεί η διαδικασία σάρωσης.

Επιλέξτε τη μονάδα δίσκου που αντιπροσωπεύει το Android σας και κάντε κλικ στο κουμπί «Επόμενο».

6. Τώρα θα δείτε όλες τις εικόνες που μπορείτε να ανακτήσετε. Μπορείτε να τα κάνετε προεπισκόπηση ή απλά να τα αποθηκεύσετε σε υπολογιστή ή Android.

Επιλέξτε τα αρχεία και αποθηκεύστε τα στον υπολογιστή σας

Αυτό είναι! Τελειώσατε, αυτός είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να ανακτήσετε αρχεία από τη συσκευή σας Android.

2. Ανακτήστε τις διαγραμμένες φωτογραφίες χρησιμοποιώντας το Fonepaw

Λοιπόν, η ανάκτηση δεδομένων Android FonePaw είναι ένα από τα καλύτερα και κορυφαία λογισμικό ανάκτησης δεδομένων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ανακτήσετε διαγραμμένες εικόνες. Το υπέροχο με το FonePaw Android Data Recovery είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε υπολογιστές Mac όσο και με Windows και μπορεί να ανακτήσει σχεδόν κάθε μορφή εικόνας.

1. Πρώτα απ ‘όλα, κάντε λήψη και εγκατάσταση FonePaw Android Data Recovery στον υπολογιστή σου. Μπορείτε να λάβετε τον σύνδεσμο λήψης από εδώ.

εγκαταστήστε το FonePaw Android Data Recovery

2. Στο επόμενο βήμα, εκκινήστε το λογισμικό και στη συνέχεια συνδέστε το Android σας στον υπολογιστή μέσω καλωδίου USB. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει τη λειτουργία εντοπισμού σφαλμάτων USB στο Android.

συνδέστε το Android σας στον υπολογιστή μέσω καλωδίου USB

3. Τώρα, περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα μέχρι το FonePaw να εντοπίσει τη συνδεδεμένη συσκευή σας Android. Μόλις εντοπιστεί, θα εγκαταστήσει αυτόματα τα προγράμματα οδήγησης.

4. Στο επόμενο βήμα, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε τους τύπους αρχείων που θέλετε να ανακτήσετε. Για εικόνες, επιλέξτε ‘Gallery’ και μετά κάντε κλικ στο ‘Next’

επιλέξτε «Συλλογή» και μετά κάντε κλικ στο «Επόμενο»

5. Τώρα, περιμένετε μέχρι το FonePaw να σαρώσει το Android σας για διαγραμμένα αρχεία. Μόλις ολοκληρωθεί, θα εμφανίσει όλα τα αρχεία πολυμέσων που μπορούν να ανακτηθούν. Απλά πρέπει να επιλέξετε τις εικόνες που θέλετε να λάβετε πίσω και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο ‘Ανάκτηση’

επιλέξτε τις εικόνες και μετά κάντε κλικ στο 'Ανάκτηση'

Αυτό είναι, τελειώσατε! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το FonePaw Android Data Recovery στον υπολογιστή για να ανακτήσετε διαγραμμένες εικόνες/βίντεο από το Android.

3. Ανάκτηση με χρήση του DiskDigger

Το DiskDigger μπορεί να διαγράψει και να ανακτήσει χαμένες φωτογραφίες και εικόνες από την κάρτα μνήμης ή την εσωτερική μνήμη σας. Είτε διαγράψατε κατά λάθος μια φωτογραφία είτε διαμορφώσατε ξανά την κάρτα μνήμης σας, οι ισχυρές δυνατότητες ανάκτησης δεδομένων του DiskDigger μπορούν να εντοπίσουν τις χαμένες φωτογραφίες σας και να σας επιτρέψουν να τις επαναφέρετε.

1. Το Diskdigger λειτουργεί σε smartphone χωρίς root. Ωστόσο, ήταν πιο αποτελεσματικό σε συσκευές Android με ρίζες. Επομένως, είναι καλύτερο να έχετε μια συσκευή Android με ρίζες. Επισκεφτείτε αυτόν τον σύνδεσμο για να μάθετε πώς να κάνετε root.

Ανάκτηση με χρήση του DiskDigger

2. Λήψη και εγκατάσταση DiskDigger στο Android smartphone σας.

3. Τώρα ανοίξτε την εφαρμογή και μετά πατήστε Ξεκινήστε τη βασική σάρωση φωτογραφιών.

πατήστε "Ξεκινήστε τη βασική σάρωση φωτογραφιών"

5. Τώρα πρέπει επιλέξτε το διαμέρισμα στο οποίο θέλετε να ανακτήσετε τα διαγραμμένα αρχεία.

επιλέξτε το διαμέρισμα

4. Τώρα, περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα ή λεπτά μέχρι να ολοκληρωθεί η σάρωση. Η εφαρμογή θα σας δείξει τα διαγραμμένα αρχεία αυτής της μονάδας δίσκου. Μπορείτε να τα επισημάνετε και να τα ανακτήσετε, παρά πατώντας στο Αναρρώνω κουμπί.

Επιλέξτε τις εικόνες και πατήστε το κουμπί «Ανάκτηση».

Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε. Το καλύτερο μέρος αυτής της εφαρμογής ήταν. Οι χρήστες δεν χρειάζεται να έχουν υπολογιστή. Οι χρήστες μπορούν να εκτελέσουν μια διαδικασία ανάκτησης μόνο στα smartphone τους.

4. Ανάκτηση με χρήση του Minitool Android Data Recovery

Λοιπόν, το Minitool Android Data Recovery είναι ένα άλλο από τα καλύτερα λογισμικό ανάκτησης δεδομένων Android που διατίθεται για υπολογιστές με Windows. Με το Minitool Android Data Recovery, μπορείτε εύκολα να ανακτήσετε τα διαγραμμένα αρχεία από τη συσκευή σας Android.

Ακολουθήστε μερικά από τα απλά βήματα που αναφέρονται παρακάτω για να ανακτήσετε αρχεία με το Minitool Android Data Recovery.

1. Πρώτα απ ‘όλα, κάντε λήψη και εγκατάσταση Minitool Android Data Recovery στον υπολογιστή σας με Windows. Εκκινήστε το εργαλείο και κάντε κλικ στο “Ανάκτηση από το τηλέφωνο”

εγκαταστήστε το Minitool Android Data Recovery

2. Στο επόμενο βήμα, θα σας ζητηθεί συνδέστε το τηλέφωνό σας στον υπολογιστή. Συνδέστε το τηλέφωνό σας στον υπολογιστή μέσω καλωδίου USB.

συνδέστε το τηλέφωνό σας στον υπολογιστή

3. Μόλις γίνει, ενεργοποιήστε τον εντοπισμό σφαλμάτων USB στο Android smartphone σας.

ενεργοποιήστε τον εντοπισμό σφαλμάτων USB στο Android σας

4. Μόλις συνδεθείτε, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε τον τύπο αρχείου που θέλετε να ανακτήσετε. Επιλέγω Γκαλερί και βίντεο από τη λίστα και κάντε κλικ στο Επόμενο.

Επιλέξτε «Συλλογή και βίντεο» και κάντε κλικ στο κουμπί «Επόμενο».

5. Μόλις ολοκληρωθεί, θα εμφανίσει όλους τους τύπους αρχείων που μπορούν να ανακτηθούν. Επιλέξτε τα αρχεία και κάντε κλικ στο Αναρρώνω.

Επιλέξτε τα αρχεία και κάντε κλικ στο 'Ανάκτηση'

Αυτό είναι, τελειώσατε! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Minitool Android Data Recovery για να ανακτήσετε διαγραμμένες φωτογραφίες/βίντεο από το Android.

5. Ανακτήστε με χρήση του Dumpster

Έχετε βαρεθεί να διαγράφετε κατά λάθος σημαντικά αρχεία όπως εικόνες και βίντεο; Λοιπόν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Dumpster, αυτή είναι μια φοβερή εφαρμογή Android που ουσιαστικά λειτουργεί ως Κάδος Ανακύκλωσης. Η εφαρμογή μπορεί να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας και να αποθηκεύσει όλα τα πρόσφατα διαγραμμένα δεδομένα σας.

Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε εύκολα να αναιρέσετε τη διαγραφή φωτογραφιών και βίντεο και να τα επαναφέρετε αμέσως στο τηλέφωνό σας. Έτσι, αυτή είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές που μπορείτε να έχετε στο smartphone Android για ανάκτηση φωτογραφιών.

1. Πρώτα απ ‘όλα, κατεβάστε και εγκαταστήστε το ΚΑΔΟΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ εφαρμογή στο smartphone Android από το Google Play Store.

2. Τώρα ανοίξτε την εφαρμογή, αποδεχτείτε όλους τους όρους και προϋποθέσεις και χορηγήστε όλη την τόσο αναγκαία άδεια. Τώρα, θα δείτε μια παρόμοια διεπαφή με την παρακάτω. εδώ, πρέπει να επιλέξετε τον τύπο αρχείου που θέλετε να αποθηκεύσετε.

Επιλέξτε τον τύπο αρχείου

3. Αφού επιλέξετε τον τύπο αρχείου, απλώς διαγράψτε οποιοδήποτε αρχείο από τον εσωτερικό ή τον εξωτερικό χώρο αποθήκευσης και η εφαρμογή θα το αποθηκεύσει για εσάς.

Τα διαγραμμένα αρχεία θα εμφανιστούν εδώ

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εφαρμογή θα αποθηκεύει κάθε αρχείο που διαγράφεται μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής. Η εφαρμογή δεν μπορεί να ανακτήσει αρχεία που είχαν διαγραφεί πριν από την εγκατάσταση της εφαρμογής.

Έτσι, αυτό το άρθρο έχει να κάνει με το πώς να ανακτήσετε τα διαγραμμένα αρχεία σας στο Android. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :10 καλύτερα λογισμικό ανάκτησης δεδομένων για Windows 11 Δωρεάν

Πώς να βρείτε διαγραμμένες ιστορίες στο Instagram

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *