Πώς να ανοίξετε την Επιστημονική Αριθμομηχανή στο iPhone

Μπορεί να έχετε δει πολλούς από τους φίλους σας να ανοίγουν μια επιστημονική αριθμομηχανή στο iPhone τους, αλλά όταν ανοίγετε την εφαρμογή αριθμομηχανή, βλέπετε την κανονική με λιγότερες δυνατότητες.

Λοιπόν, έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς ο φίλος σας άνοιξε την επιστημονική αριθμομηχανή σε ένα iPhone; Είναι μια εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή ή υπάρχει κάποιο κόλπο για να ενεργοποιήσετε την επιστημονική λειτουργία στην αριθμομηχανή;

Η εγγενής εφαρμογή αριθμομηχανής iPhone είναι αρκετά ισχυρή, αλλά πολλοί χρήστες την υποτιμούν λόγω της απλής εμφάνισης και διεπαφής της. Η εφαρμογή αριθμομηχανής διαθέτει μια δυνατότητα που αποκαλύπτει επιστημονικές λειτουργίες.

Διαβάστε επίσης :Πώς να μειώσετε το μέγεθος αρχείου φωτογραφιών στο iPhone

Πώς να ανοίξετε την Αριθμομηχανή στο iPhone;

Με την πρώτη ματιά, η εφαρμογή αριθμομηχανής για iPhone μπορεί να φαίνεται απλή, αλλά έχει πολλά μυστικά κάτω από το μανίκι της. Θα καταλήξουμε σε ένα ειδικό άρθρο που θα περιέχει όλα τα μυστικά της αριθμομηχανής. Ας μάθουμε πρώτα πώς να ανοίξετε την επιστημονική λειτουργία στον υπολογιστή του iPhone.

Η εγγενής εφαρμογή αριθμομηχανής για iPhone έχει μια επιστημονική λειτουργία κρυμμένη από την κοινή θέα. Για να αποκαλύψετε την επιστημονική λειτουργία, ακολουθήστε τα βήματα που κοινοποιούνται παρακάτω.

1. Για να ξεκινήσετε, εκκινήστε το Εφαρμογή αριθμομηχανής στο iPhone σας.

Εφαρμογή αριθμομηχανής

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Αριθμομηχανή, θα δείτε μια κανονική διεπαφή όπως αυτή.

κανονική διεπαφή

3. Για να αποκαλύψετε τη λειτουργία επιστημονικής αριθμομηχανής, περιστρέψτε το iPhone σας κατά 90 μοίρες. Βασικά, πρέπει να περιστρέψετε το τηλέφωνό σας σε οριζόντιο προσανατολισμό.

περιστρέψτε το iPhone σας κατά 90 μοίρες

4. Η περιστροφή στις 90 μοίρες θα αποκαλύψει αμέσως τη λειτουργία επιστημονικής αριθμομηχανής.

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να ανοίξετε την κρυφή επιστημονική αριθμομηχανή στο iPhone σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αριθμομηχανή για εκθετικές, λογαριθμικές και τριγωνομετρικές συναρτήσεις.

Πώς να διορθώσετε το Scientific Mode που δεν ανοίγει στην Αριθμομηχανή;

Εάν η περιστροφή του iPhone στις 90 μοίρες δεν εμφανίζει την επιστημονική λειτουργία, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το κλείδωμα προσανατολισμού δεν είναι ενεργοποιημένο.

Η επιστημονική λειτουργία δεν ανοίγει στην Αριθμομηχανή

Εάν το κλείδωμα προσανατολισμού είναι ενεργοποιημένο στο iPhone σας, η εφαρμογή Αριθμομηχανή δεν θα μεταβεί στην Επιστημονική λειτουργία. Για να απενεργοποιήσετε το κλείδωμα προσανατολισμού, ανοίξτε το Κέντρο ελέγχου και πατήστε ξανά το εικονίδιο κλειδώματος προσανατολισμού.

Μόλις απενεργοποιηθεί το κλείδωμα προσανατολισμού, ανοίξτε την εφαρμογή Αριθμομηχανή και περιστρέψτε το iPhone σας σε οριζόντιο προσανατολισμό. Αυτό θα ανοίξει τη λειτουργία Επιστημονική.

Έτσι, αυτός ο οδηγός είναι για το πώς να ανοίξετε μια κρυφή επιστημονική αριθμομηχανή σε ένα iPhone. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια σε αυτό το θέμα. Επίσης, αν σας φανεί χρήσιμος αυτός ο οδηγός, μην ξεχάσετε να τον μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Kαλύτερες εφαρμογές αριθμομηχανής Android

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5429

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *