Πώς να ανοίξετε το αρχείο .dmg στα Windows

Πώς να ανοίξετε το αρχείο .dmg στα Windows

Εάν έχετε συσκευές Windows και Mac και χρησιμοποιείτε δύο από αυτές κατά τη διάρκεια της ημέρας, ίσως γνωρίζετε πόσο δύσκολο είναι να μεταφέρετε αρχεία μεταξύ των συσκευών. Παρόλο που υπάρχουν εκατοντάδες εργαλεία μεταφοράς δεδομένων διαθέσιμα και για τα δύο λειτουργικά συστήματα για μεταφορά αρχείων, υπάρχουν ορισμένα είδη μορφών αρχείων που δεν είναι συμβατά με τα Windows.

Για παράδειγμα, το αρχείο DMG, μια επέκταση του Apple Disk Image File, δεν είναι συμβατό με το λειτουργικό σύστημα Windows. Αυτή είναι μια από τις πιο κοινές μορφές αρχείων που χρησιμοποιούνται από το macOS και όταν ανοίγει, προσαρτάται αυτόματα ως τόμος στο Finder.

Ενώ μπορείτε να μεταφέρετε αρχεία DMG στον υπολογιστή σας με Windows, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα εξειδικευμένο εργαλείο για να το ανοίξετε. Είναι εύκολο να ανοίξετε αρχεία Apple DMG στα Windows 10 , αλλά πρέπει να χρησιμοποιήσετε το σωστό λογισμικό.

Πώς να εξαγάγετε κείμενο από εικόνες στα Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Οι καλύτεροι τρόποι για να ανοίξετε το αρχείο “.dmg” στα Windows

Ως εκ τούτου, εάν ψάχνετε τρόπους για να ανοίξετε αρχεία DMG στα Windows, μπορεί να βρείτε αυτόν τον οδηγό πολύ χρήσιμο. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικές εύκολες και δωρεάν μεθόδους για το άνοιγμα αρχείων Apple DMG σε υπολογιστές με Windows . Ας αρχίσουμε.

1) Ανοίξτε το αρχείο DMG στα Windows χρησιμοποιώντας 7zip

Λοιπόν, το 7zip είναι ένα δωρεάν λογισμικό συμπίεσης αρχείων που χρησιμοποιείται κυρίως για την εξαγωγή ή τη δημιουργία αρχείων ZIP. Μπορεί επίσης να ασχοληθεί με μορφές αρχείων DMG, ISO, TAR, CHM, XAR και RAR. Δεδομένου ότι το εργαλείο είναι διαθέσιμο δωρεάν, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ανοίξετε αρχεία DMG στον υπολογιστή σας με Windows. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Πρώτα, κατεβάστε και εγκαταστήστε το 7zip στον υπολογιστή σας με Windows.

Windows 11 Δωρεάν λήψη πλήρους έκδοσης (Αρχείο ISO 64 Bit)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2. Μετά τη λήψη, μεταβείτε στο φάκελο όπου έχετε αποθηκεύσει το αρχείο DMG. Τώρα απλώς κάντε διπλό κλικ στο αρχείο DMG για να ανοίξετε το περιεχόμενό του σε 7zip. Μπορείτε επίσης να εντοπίσετε μη αυτόματα το αρχείο DMG στον εξερευνητή 7Zip.

 

3. Τώρα μπορείτε να δείτε όλα τα περιεχόμενα του αρχείου DMG μέσα στο 7zip.

Πώς να εξαγάγετε αρχεία DMG χρησιμοποιώντας το 7zip

Εάν θέλετε να εξαγάγετε τα αρχεία DMG χρησιμοποιώντας 7zip, πρέπει να ακολουθήσετε μερικά από τα απλά βήματα που κοινοποιούνται παρακάτω. Υπάρχουν δύο διαφορετικοί τρόποι για να εξαγάγετε το περιεχόμενο των αρχείων DMG χρησιμοποιώντας το 7zip. Εδώ είναι.

1. Αρχικά, ανοίξτε το αρχείο DMG χρησιμοποιώντας το 7zip.

Πώς να τοποθετήσετε εικόνες ISO στα Windows 11 (3 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2. Επιλέξτε το αρχείο που θέλετε να εξαγάγετε και πατήστε το πλήκτρο F5 στο πληκτρολόγιό σας. Τώρα στο πεδίο Αντιγραφή σε:, εντοπίστε τη διαδρομή όπου θέλετε να αποθηκεύσετε το εξαγόμενο αρχείο.

 

3. Εάν θέλετε να εξαγάγετε όλα τα αρχεία, κάντε κλικ στο κουμπί Εξαγωγή στην επάνω γραμμή.

 

4. Επιλέξτε τη θέση όπου θέλετε να αποθηκεύσετε τα αρχεία σας.

Πώς να κάνετε Animate στο Procreate(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ανοίξετε αρχεία Apple DMG στα Windows χρησιμοποιώντας το 7zip.

Πώς να εξαγάγετε αρχεία DMG χρησιμοποιώντας το μενού περιβάλλοντος

Εάν χρησιμοποιείτε το 7zip για την εξαγωγή του αρχείου DMG, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το μενού περιβάλλοντος του 7zip. Το μενού περιβάλλοντος σάς επιτρέπει να εξαγάγετε αρχεία DMG με απλά βήματα.

 

Κάντε δεξί κλικ στο αρχείο DMG που θέλετε να εξαγάγετε και επιλέξτε 7-Zip > Εξαγωγή εδώ . Εάν θέλετε να εξαγάγετε τα αρχεία σε διαφορετική τοποθεσία, επιλέξτε 7zip > Εξαγωγή αρχείων και επιλέξτε τη θέση της επιλογής σας.

10 Καλύτερη βάση στήριξης ISO για Windows 10 το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2) Εξαγωγή αρχείων DMG χρησιμοποιώντας PeaZip

Το PeaZip είναι ένα άλλο καλύτερο δωρεάν βοηθητικό πρόγραμμα αρχειοθέτησης αρχείων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ανοίξετε περιεχόμενο αρχείων DMG. Δείτε πώς μπορείτε να εξαγάγετε αρχεία DMG χρησιμοποιώντας το δωρεάν βοηθητικό πρόγραμμα αρχειοθέτησης αρχείων PeaZip.

1. Πρώτα, κατεβάστε και εγκαταστήστε το PeaZip στον υπολογιστή σας με Windows.

 

2. Τώρα ανοίξτε το πρόγραμμα PeaZip και θα δείτε τον εξερευνητή αρχείων. Εδώ πρέπει να εντοπίσετε το φάκελο στον οποίο έχετε αποθηκεύσει το αρχείο DMG.

3. Επιλέξτε το αρχείο DMG και κάντε κλικ στο κουμπί Εξαγωγή στην επάνω γραμμή.

 

4. Στην επόμενη οθόνη, επιλέξτε τη θέση εξόδου και κάντε κλικ στο Ok .

 

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το βοηθητικό πρόγραμμα αρχειοθέτησης αρχείων PeaZip για να ανοίξετε και να εξαγάγετε Αρχεία DMG.

3) Μετατροπή DMG σε ISO στα Windows

Επειδή τα Windows δεν μπορούν να διαβάσουν τα αρχεία DMG, η καλύτερη επιλογή είναι να μετατρέψετε τα αρχεία DMG σε μορφή ISO. Αφού μετατρέψετε το DMG σε ISO, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε προσάρτημα ISO για να προσαρτήσετε τα αρχεία ISO σε μια εικονική μονάδα δίσκου. Υπάρχει αρκετό λογισμικό που μπορεί να μετατρέψει αρχεία DMG σε ISO. εδώ, έχουμε μοιραστεί δύο.

Χρησιμοποιώντας το Anyburn

Λοιπόν, το AnyBurn είναι λογισμικό εγγραφής CD/DVD/Blu-Ray που είναι δωρεάν για λήψη και χρήση. Αυτή η εφαρμογή μπορεί να μετατρέψει DMG σε μορφή αρχείου ISO με απλά βήματα. Δείτε πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή.

1. Πρώτα, κατεβάστε και εγκαταστήστε το Anyburn στον υπολογιστή σας με Windows από αυτόν τον σύνδεσμο.

 

2. Μετά τη λήψη, ανοίξτε την εφαρμογή στον υπολογιστή σας και κάντε κλικ στο κουμπί « Μετατροπή μορφής αρχείου εικόνας ».

 

3. Στη συνέχεια, στο αρχείο Μετατροπή εικόνας, επιλέξτε το αρχείο .DMG στο αρχείο εικόνας προέλευσης. Στο αρχείο εικόνας Προορισμός, εντοπίστε πού θέλετε να αποθηκεύσετε το αρχείο ISO. Επιλέξτε « Τυπική εικόνα ISO (.ISO)» στο Επιλογή τύπου αρχείου εικόνας.

 

4. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Μετατροπή τώρα στο κάτω μέρος.

 

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Anyburn για να μετατρέψετε αρχεία DMG σε ISO σε έναν υπολογιστή με Windows.

Χρησιμοποιώντας το PowerISO

Το PowerISO είναι παρόμοιο με την εφαρμογή Anyburn που παραθέσαμε παραπάνω, αλλά είναι πιο προηγμένη από την τελευταία. Το εργαλείο σάς επιτρέπει να ανοίγετε, να εξάγετε, να εγγράφετε, να δημιουργείτε, να επεξεργάζεστε, να συμπιέζετε, να κρυπτογραφείτε, να διαχωρίζετε και να μετατρέπετε αρχεία ISO. Μπορεί επίσης να μετατρέψει τα αρχεία DMG σας σε ISO στα Windows 10/11. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο για τη μετατροπή DMG σε ISO στα Windows.

1. Πρώτα απ ‘όλα, κατεβάστε και εγκαταστήστε το PowerISO στον υπολογιστή σας με Windows.

 

2. Αφού εγκατασταθεί, ανοίξτε την εφαρμογή στον υπολογιστή σας και επιλέξτε Εργαλεία > Μετατροπή μορφής αρχείου .

 

3. Στη γραμμή εντολών Convert Image file, επιλέξτε το αρχείο προέλευσης (αρχείο DMG)

4. Στο αρχείο Προορισμός, επιλέξτε τη θέση αποθήκευσης και « Τυπικές εικόνες ISO (.ISO) » στο αναπτυσσόμενο μενού Μορφή αρχείου εικόνας εξόδου.

 

5. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Ok .

 

Αυτό είναι! Αυτό θα μετατρέψει τη μορφή αρχείου DMG σε ISO.

 

Έτσι, αυτές είναι μερικές απλές μέθοδοι για να μετατρέψετε το DMG σε ISO στα Windows. Όλα τα εργαλεία που παραθέσαμε στο άρθρο ήταν διαθέσιμα δωρεάν και δεν είχαν adware. Ωστόσο, φροντίστε να τα κατεβάσετε από αξιόπιστες πηγές. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για το άνοιγμα αρχείων DMG στα Windows, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

 

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4904

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *