Πώς να αντιμετωπίσετε απομακρυσμένα προβλήματα στον υπολογιστή Windows ενός φίλου χωρίς λογισμικό

Απομακρυσμένη πρόσβαση στον υπολογιστή Windows ενός φίλου χωρίς λογισμικό

Η απομακρυσμένη πρόσβαση είναι μια εξαιρετική δυνατότητα και πολλά εργαλεία προσφέρουν τέτοιες δυνατότητες. Μερικά δημοφιλή εργαλεία απομακρυσμένης πρόσβασης για Windows είναι το TeamViewer, το Anydesk κ.λπ.

Ενώ τα περισσότερα από τα εργαλεία απομακρυσμένης πρόσβασης για υπολογιστή ήταν διαθέσιμα δωρεάν, εάν χρησιμοποιείτε Windows 10, δεν χρειάζεστε κάποιο τρίτου κατασκευαστή.

Τα Windows 10 διαθέτουν ένα εργαλείο απομακρυσμένης πρόσβασης που ονομάζεται Quick Assist που σας επιτρέπει να βοηθάτε τον φίλο σας από απόσταση χωρίς λογισμικό. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε προβλήματα με τον υπολογιστή Windows ενός φίλου χωρίς να εγκαταστήσετε πρόσθετες εφαρμογές.

Λογαριασμός ενός φίλου στο Facebook Τι να κάνετε όταν παραβιαστεί ή εξαπατηθεί(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Απομακρυσμένη αντιμετώπιση προβλημάτων του υπολογιστή Windows ενός φίλου χωρίς κανένα λογισμικό

Ως εκ τούτου, σε αυτό το άρθρο, έχουμε μοιραστεί μερικά απλά βήματα για την απομακρυσμένη αντιμετώπιση προβλημάτων του υπολογιστή Windows ενός φίλου χωρίς λογισμικό. Τα βήματα θα είναι πολύ εύκολα. ας τα τσεκάρουμε.

1. Ξεκινώντας με αυτήν τη μέθοδο, πρέπει να ανοίξετε την εφαρμογή Quick Assist στα Windows 10. Για να ανοίξετε αυτήν την εφαρμογή, ανοίξτε πρώτα την Αναζήτηση των Windows και πραγματοποιήστε αναζήτηση για Quick Assist. Στη συνέχεια, επιλέξτε την εφαρμογή Quick Assist από τη λίστα επιλογών.

AnyDesk εναντίον TeamViewer εναντίον Splashtop εναντίον LogMeIn: Μάχη των εφαρμογών απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2. Επιλέξτε Give Assistance στο αναδυόμενο παράθυρο που εμφανίζεται. Τώρα θα δείτε έναν μοναδικό κωδικό στην οθόνη που θα λήξει σε δέκα λεπτά. Σημειώστε αυτόν τον κωδικό και στείλτε τον στον φίλο σας μέσα σε αυτά τα 10 λεπτά, ώστε η σύνδεση να πραγματοποιηθεί στον άλλο υπολογιστή.

3. Από την άλλη πλευρά, το άτομο πρέπει να ανοίξει την εφαρμογή Quick Assist και να συμπληρώσει τον κωδικό που στείλατε. Αυτό θα έκανε στη συνέχεια τη σύνδεση μεταξύ των δύο υπολογιστών και κάποιος μπορεί να ελέγξει όλες τις δυνατότητες και τις λειτουργίες του άλλου υπολογιστή.

4. Εάν δεν μπορείτε να δημιουργήσετε τη σύνδεση εντός 10 λεπτών από τη δημιουργία του κώδικα, τότε μπορείτε να δημιουργήσετε ξανά τον κωδικό επαναλαμβάνοντας τη διαδικασία. Αυτό είναι όλο. τώρα μπορείτε να ελέγχετε τη συσκευή του φίλου σας και να αντιμετωπίζετε εύκολα προβλήματα.

10 καλύτερες εφαρμογές Android για έλεγχο υπολογιστή το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Έτσι, με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αντιμετωπίσετε απομακρυσμένα προβλήματα στον υπολογιστή ενός φίλου χωρίς να εγκαταστήσετε κάποιο λογισμικό. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα Quick Assist των Windows 10, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

Πώς να γράψετε την οθόνη στα Windows 10 το 2022 (Χωρίς κανένα λογισμικό)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *