Πώς να απεγγραφείτε από ένα κανάλι YouTube

Το YouTube είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για να παρακολουθείτε βίντεο με διάφορα θέματα, από ψυχαγωγία έως εκπαίδευση. Ωστόσο, εάν ένα κανάλι που αγαπήσατε στο παρελθόν έχει χάσει τη γοητεία του, ίσως είναι καιρός να καταργήσετε την εγγραφή σας.

Μπορεί να θέλετε να καταργήσετε την εγγραφή σας από ένα κανάλι YouTube που δεν θεωρείτε πλέον χρήσιμο, στο οποίο έχετε εγγραφεί κατά λάθος ή για το οποίο απλώς έχετε χάσει το ενδιαφέρον σας. Η κατάργηση της εγγραφής από ένα κανάλι YouTube θα σας εμποδίσει να ειδοποιηθείτε όταν κυκλοφορούν νέα βίντεο και μπορεί να σας βοηθήσει προς την καθαρίστε τις προτάσεις σας στο YouTube.

Όποιος κι αν είναι ο λόγος, μπορείτε εύκολα να καταργήσετε την εγγραφή σας από ένα κανάλι YouTube χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησής σας στον ιστό ή χρησιμοποιώντας την εφαρμογή YouTube για κινητά χρησιμοποιώντας τα παρακάτω βήματα.

Δείτε και αυτό 10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις YouTube χωρίς διαφημίσεις

Πώς να καταργήσετε την εγγραφή σας από ένα κανάλι YouTube σε ένα πρόγραμμα περιήγησης Ιστού

Ο ευκολότερος τρόπος για να αφαιρέσετε μια συνδρομή YouTube από τον λογαριασμό σας είναι να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας. Μπορείτε να ελέγξετε τις προτιμήσεις του λογαριασμού σας (όπως οι τρέχουσες συνδρομές καναλιού σας) από τον ιστότοπο του YouTube στον υπολογιστή σας, Mac ή Chromebook.

 1. Από το πρόγραμμα περιήγησής σας, ανοίξτε το YouTube, συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Google και επιλέξτε το Συνδρομές καρτέλα από την πλαϊνή γραμμή στα αριστερά.
 1. Θα δείτε μια λίστα με τα κανάλια στα οποία έχετε εγγραφεί και τα πιο πρόσφατα βίντεό τους. Επίλεξε το Διαχειρίζονται κουμπί επάνω δεξιά.
 1. Για να καταργήσετε την εγγραφή σας από ένα κανάλι, κάντε κλικ στο Εγγεγραμμένος κουμπί δίπλα του και, στη συνέχεια, επιλέξτε Απεγγραφή από το αναπτυσσόμενο μενού.
 1. Εναλλακτικά, ανοίξτε την αρχική σελίδα ενός καναλιού μέσω του δικού σας Συνδρομές καρτέλα ή το εργαλείο αναζήτησης του YouTube και πατήστε το Εγγεγραμμένος κουμπί στην επάνω δεξιά γωνία και, στη συνέχεια, επιλέξτε Απεγγραφή από το αναπτυσσόμενο μενού.
 1. Όταν σας ζητηθεί, πατήστε Απεγγραφή στο αναδυόμενο παράθυρο για να επιβεβαιώσετε την επιλογή σας.
 1. Μόλις καταργήσετε την εγγραφή σας από το κανάλι, το κουμπί θα αλλάξει σε Εγγραφείτε—Αυτό θα επιβεβαιώσει ότι δεν είστε πλέον εγγεγραμμένοι στο κανάλι.

Μπορείτε επίσης να καταργήσετε την εγγραφή σας από ένα κανάλι ενώ παρακολουθείτε ένα από τα βίντεό του—απλώς κάντε κλικ στο Εγγεγραμμένος πατήστε κάτω από το βίντεο και επιβεβαιώστε την ενέργειά σας για την κατάργηση της συνδρομής.

Πώς να καταργήσετε την εγγραφή σας από ένα κανάλι YouTube στην εφαρμογή YouTube για κινητά

Εάν προτιμάτε να χρησιμοποιείτε το YouTube στην κινητή συσκευή σας, μπορείτε να ελέγξετε τις συνδρομές σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή. Για να καταργήσετε μια συνδρομή YouTube σε κινητά, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή YouTube στην κινητή συσκευή σας και συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Google.
 2. Πατήστε το Συνδρομές εικονίδιο από το μενού στο κάτω μέρος της οθόνης. Θα δείτε μια λίστα με τα κανάλια στα οποία έχετε εγγραφεί στο επάνω μέρος και τα πιο πρόσφατα βίντεό τους.
 1. Πατήστε το όνομα ενός καναλιού, το εικονίδιο καναλιού ή αναζητήστε το μη αυτόματα χρησιμοποιώντας το εργαλείο αναζήτησης YouTube για να μεταβείτε στην αρχική του σελίδα.
 2. Στην αρχική σελίδα του καναλιού, πατήστε το Κουμπί εγγραφής κάτω από το όνομα του καναλιού.
 1. Ένα αναδυόμενο παράθυρο θα σας ζητήσει να επιβεβαιώσετε την ενέργειά σας—πατήστε Απεγγραφή για να επιβεβαιώσετε.
 1. Μόλις επιβεβαιώσετε την κατάργηση της συνδρομής, το κουμπί κάτω από το όνομα του καναλιού θα αλλάξει σε Εγγραφείτε πάλι. Αυτή είναι η επιβεβαίωση ότι δεν είστε πλέον συνδρομητής στο κανάλι.

Όπως και οι χρήστες υπολογιστών, μπορείτε επίσης να καταργήσετε την εγγραφή σας από ένα κανάλι ενώ παρακολουθείτε ένα από τα βίντεό του. Κάτω από το βίντεο αναπαραγωγής (εκτός λειτουργίας πλήρους οθόνης), πατήστε το Εγγεγραμμένος κουμπί για να καταργήσετε τη συνδρομή—θα πρέπει να επιβεβαιώσετε ότι θέλετε να διαγραφείτε όταν το κάνετε αυτό.

Διαχείριση του λογαριασμού σας YouTube

Χάρη στα παραπάνω βήματα, η απεγγραφή από τα κανάλια YouTube είναι μια γρήγορη και εύκολη διαδικασία που μπορείτε να ολοκληρώσετε από υπολογιστή, Mac ή φορητή συσκευή. Η κατάργηση καναλιών που δεν παρακολουθείτε πια από τη λίστα συνδρομών σας θα περιορίσει τα ανεπιθύμητα μηνύματα ειδοποιήσεων, αλλά μπορείτε πάντα να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις σας στο YouTube για να το βοηθήσετε περαιτέρω.

Δυσκολεύεστε με τον όγκο των διαφημίσεων που βλέπετε κατά την αναπαραγωγή ενός βίντεο; Μπορείτε πάντα να δείτε διαφορετικούς τρόπους για να αποκλείσετε τις διαφημίσεις YouTube, από μια συνδρομή YouTube Premium έως άλλες μεθόδους, όπως η χρήση ενός VPN.

Διαβάστε επίσης :Πώς να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας το βίντεο YouTube [Best Ways In 2023]

Το YouTube δεν λειτουργεί σε Android; 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4565

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: