Πώς να απενεργοποιήσετε την αναφορά σφαλμάτων στα Windows 11

Τα Windows δεν εμφανίζουν όλα τα σφάλματα που παρουσιάζονται ενώ χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας. Για να ελέγξετε όλα τα σφάλματα, πρέπει να ελέγξετε το αρχείο καταγραφής συμβάντων του λειτουργικού συστήματος Windows. Τα Windows 10/11 σάς εμφανίζουν μόνο τα κρίσιμα σφάλματα και αυτά που απαιτούν άμεση δράση.

Για να βελτιώσει τη λειτουργικότητα του λειτουργικού συστήματος και να μειώσει τα σφάλματα, η Microsoft πρόσθεσε ένα εργαλείο αναφοράς σφαλμάτων στα Windows 10 και Windows 11. Το εργαλείο αναφοράς σφαλμάτων παρακολουθεί όλα τα σφάλματα στη συσκευή σας και τα στέλνει στη Microsoft.

Τι είναι η αναφορά σφαλμάτων στα Windows;

Λοιπόν, η λειτουργία Αναφορά σφαλμάτων είναι διαθέσιμη σε κάθε έκδοση των Windows. Είτε πρόκειται για Windows 7, 8, 10 ή 11, θα βρείτε αναφορές σφαλμάτων που σας δείχνουν ειδοποιήσεις κάθε τόσο.

Η αναφορά σφαλμάτων είναι αυτή που εμφανίζεται μετά από ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα ή σφάλμα συστήματος. Η δυνατότητα αναφοράς σφαλμάτων σάς ζητά να στείλετε τις πληροφορίες σχετικά με το σφάλμα/πρόβλημα στη Microsoft.

Πολλοί χρήστες θέλουν να απενεργοποιήσουν αυτήν τη δυνατότητα, επειδή αυτή η αναφορά συνήθως περιέχει προσωπικές πληροφορίες για τον υπολογιστή. Πολλοί θέλουν επίσης να το απενεργοποιήσουν για να σταματήσουν να βλέπουν αυτές τις ενοχλητικές ειδοποιήσεις αναφοράς σφαλμάτων. Η αναφορά που δημιουργεί το χαρακτηριστικό έχει αυτές τις πληροφορίες:

  • Πληροφορίες σχετικά με το πρόβλημα/σφάλμα
  • Πού παρουσιάστηκε το πρόβλημα (Υλικό/λογισμικό).
  • Σημαντικά αρχεία καταγραφής για την παροχή λεπτομερών πληροφοριών σχετικά με το πρόβλημα.
  • Πληροφορίες σχετικά με τις προδιαγραφές του υπολογιστή σας.
  • Διάφορες πληροφορίες σχετικά με τη συμβατότητα λειτουργικού συστήματος.

Εφόσον το εργαλείο αναφοράς σφαλμάτων συλλέγει και στέλνει τις πληροφορίες σφάλματος στους διακομιστές της Microsoft, μπορεί να αυξήσει τους πόρους της CPU και της μνήμης RAM. Εάν διαθέτετε υπολογιστή χαμηλού ή μεσαίου επιπέδου, ίσως θέλετε να απενεργοποιήσετε εντελώς τη δυνατότητα αναφοράς σφαλμάτων.

Πώς να απενεργοποιήσετε την αναφορά σφαλμάτων στα Windows 11

Εάν απενεργοποιήσετε την αναφορά σφαλμάτων στα Windows 11, το εργαλείο δεν θα εκτελείται πλέον στο παρασκήνιο, ελευθερώνοντας τους πόρους του συστήματός σας. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί έναν βήμα προς βήμα οδηγό για το πώς να το κάνετε απενεργοποιήστε την αναφορά σφαλμάτων στα Windows 11. Ας αρχίσουμε.

1) Απενεργοποιήστε την αναφορά σφαλμάτων στα Windows 11 μέσω Υπηρεσιών

Αυτή η μέθοδος θα χρησιμοποιήσει την εφαρμογή Υπηρεσίες για να απενεργοποιήσει πλήρως την αναφορά σφαλμάτων. Ακολουθήστε μερικά από τα απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω για να απενεργοποιήσετε την αναφορά σφαλμάτων στα Windows 11.

1. Κάντε κλικ στην αναζήτηση των Windows 11 και πληκτρολογήστε Υπηρεσίες. Στη συνέχεια, ανοίξτε το Υπηρεσίες εφαρμογή από τη λίστα των αποτελεσμάτων που ταιριάζουν.ανοίξτε την εφαρμογή Υπηρεσίες

2. Στην εφαρμογή Υπηρεσίες, βρείτε το Αναφορά σφαλμάτων των Windows υπηρεσία. Στη συνέχεια, κάντε δεξί κλικ πάνω του και επιλέξτε Ιδιότητες.Ιδιότητες

3. Στις ιδιότητες της υπηρεσίας αναφοράς σφαλμάτων των Windows, μεταβείτε στο Γενικός αυτί.Γενικός

4. Επιλέξτε άτομα με ειδικές ανάγκες και κάντε κλικ στο Ισχύουν κουμπί στον τύπο εκκίνησης.

Απενεργοποιήστε την αναφορά σφαλμάτων των Windows

Αυτό είναι! Αυτό θα απενεργοποιήσει την υπηρεσία Αναφορά σφαλμάτων στον υπολογιστή σας με Windows 11.

2) Απενεργοποιήστε την αναφορά σφαλμάτων στα Windows 11 χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα επεξεργασίας τοπικών πολιτικών ομάδας

Αυτή η μέθοδος θα χρησιμοποιήσει τον Επεξεργαστή πολιτικής τοπικής ομάδας για να απενεργοποιήσει την υπηρεσία αναφοράς σφαλμάτων. Ακολουθήστε μερικά από τα απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Πρώτα, κάντε κλικ στην αναζήτηση των Windows 11 και πληκτρολογήστε Επεξεργαστής πολιτικής τοπικής ομάδας. Στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή Επεξεργαστής πολιτικής τοπικής ομάδας από τη λίστα των αποτελεσμάτων που ταιριάζουν.Επεξεργαστής πολιτικής τοπικής ομάδας

2. Τώρα, στο Local Group Policy Editor, μεταβείτε στην ακόλουθη διαδρομή:

Computer Configuration > Administrative Templates > Windows Components > Windows Error Reporting

πλοηγηθείτε στην παρακάτω διαδρομή

3. Στη δεξιά πλευρά, βρείτε και κάντε διπλό κλικ στο Απενεργοποιήστε την αναφορά σφαλμάτων των Windows Πολιτική.Απενεργοποιήστε την αναφορά σφαλμάτων των Windows

4. Στην πολιτική Απενεργοποίηση αναφοράς σφαλμάτων των Windows, επιλέξτε Ενεργοποιήθηκε και κάντε κλικ στο Ισχύουν κουμπί.

Πώς να απενεργοποιήσετε την αναφορά σφαλμάτων των Windows

Αυτό είναι! Αυτό θα απενεργοποιήσει την Αναφορά σφαλμάτων στον υπολογιστή σας με Windows 11.

3) Απενεργοποιήστε την αναφορά σφαλμάτων στα Windows 11 χρησιμοποιώντας τον Επεξεργαστή Μητρώου

Αυτή η μέθοδος θα χρησιμοποιήσει τον Επεξεργαστή Μητρώου για να απενεργοποιήσει την υπηρεσία Αναφορά σφαλμάτων. Εδώ είναι μερικά από τα απλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

1. Πρώτα, κάντε κλικ στην Αναζήτηση των Windows 11 και πληκτρολογήστε Επεξεργαστής Μητρώου. Στη συνέχεια, ανοίξτε το Επεξεργαστής Μητρώου από τη λίστα των αποτελεσμάτων που ταιριάζουν.Επεξεργαστής Μητρώου

2. Στον Επεξεργαστή Μητρώου, μεταβείτε στην ακόλουθη διαδρομή:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Windows Error Reporting

3. Κάντε δεξί κλικ στο Windows Error Reporting και επιλέξτε Νέο > Τιμή DWORD (32-bit)..Νέο > Τιμή DWORD (32-bit).

4. Ονομάστε το κλειδί που δημιουργήθηκε πρόσφατα ως άτομα με ειδικές ανάγκες.άτομα με ειδικές ανάγκες

5. Κάντε διπλό κλικ στο κλειδί Disabled REG_DWORD και εισάγετε 1 στο Δεδομένα αξίας πεδίο. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ και κλείστε τον Επεξεργαστή Μητρώου.

Δεδομένα αξίας

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να απενεργοποιήσετε την αναφορά σφαλμάτων στον υπολογιστή σας με Windows 11.

Οπότε, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει απενεργοποίηση της αναφοράς σφαλμάτων στον υπολογιστή σας με Windows 11. Αυτή η υπηρεσία δεν κάνει τίποτα εκτός από την αποστολή των αναφορών σφαλμάτων σας στη Microsoft. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την απενεργοποίηση της αναφοράς σφαλμάτων στα Windows 11, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

Πώς να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις δικτύου στα Windows 11

Πώς να δημιουργήσετε αναφορά απόδοσης συστήματος στα Windows 11

Τρόπος διόρθωσης σφαλμάτων Κωδικού 43 “Τα Windows σταμάτησαν αυτήν τη συσκευή” στα Windows

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5235

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *