Πώς να απενεργοποιήσετε το φωνητικό ταχυδρομείο στο iPhone

Πώς να απενεργοποιήσετε το φωνητικό ταχυδρομείο στο iPhone

Έχετε βαρεθεί να λαμβάνετε ανεπιθύμητα φωνητικά μηνύματα; Θα θέλατε απλώς να απενεργοποιήσετε τον αυτόματο τηλεφωνητή; Δείτε πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον αυτόματο τηλεφωνητή στο iPhone.

Το φωνητικό ταχυδρομείο είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να διασφαλίσετε ότι εάν χάσετε μια σημαντική κλήση, το άτομο που καλεί μπορεί να σας αφήσει ένα μήνυμα. Ωστόσο, ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί σε σύγχρονα smartphone φαίνεται λίγο απαρχαιωμένος. Ακόμη και σε ένα iPhone, πολλοί πάροχοι δεν υποστηρίζουν οπτικό φωνητικό ταχυδρομείο, αφήνοντάς σας το παλιομοδίτικο σύστημα να πρέπει να καλείτε τον αυτόματο τηλεφωνητή σας για να αναπαράγετε τα μηνύματά σας.

Το πρόβλημα με τον αυτόματο τηλεφωνητή είναι ότι δεν έχετε κανέναν έλεγχο για το ποιος μπορεί να σας αφήσει ένα μήνυμα. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι ο αυτόματος τηλεφωνητής σας γεμίζει με ανεπιθύμητες κλήσεις. Μπορεί να φτάσει στο σημείο να αποφασίσετε ότι προτιμάτε να μην χρειαστεί να ασχοληθείτε καθόλου με τον αυτόματο τηλεφωνητή.

Εάν συμβαίνει αυτό, συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο απενεργοποίησης του τηλεφωνητή στο iPhone σας.

Πώς να απενεργοποιήσετε το φωνητικό ταχυδρομείο στο iPhone με κωδικούς MMI

Ίσως μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον αυτόματο τηλεφωνητή του iPhone απευθείας χρησιμοποιώντας Κωδικοί MMI. Αυτοί είναι ειδικοί κωδικοί που πληκτρολογείτε στην εφαρμογή Τηλέφωνο, οι οποίοι εκτελούν ειδικές λειτουργίες. Υπάρχουν ορισμένοι κωδικοί MMI που μπορείτε να δοκιμάσετε, οι οποίοι ενδέχεται να απενεργοποιήσουν τον αυτόματο τηλεφωνητή στο iPhone σας, αν και μπορεί να μην λειτουργούν με πολλούς παρόχους.

Ο ευκολότερος τρόπος για να ελέγξετε εάν πέτυχαν είναι να καλέσετε τον δικό σας αριθμό ή να καλέσετε τον αριθμό σας από άλλο τηλέφωνο και να μην τον σηκώσετε.

Για να απενεργοποιήσετε τον αυτόματο τηλεφωνητή στο iPhone με κωδικό MMI:

 1. Ανοιξε το Τηλέφωνο εφαρμογή στο iPhone σας.
 2. Εισάγετε τον κωδικό ##004# και πατήστε το Καντράν εικόνισμα.
  iphone mmi
 3. Θα πρέπει να δείτε ένα μήνυμα που δηλώνει ότι η απενεργοποίηση της ρύθμισης ήταν επιτυχής.
  iphone απενεργοποιημένη προώθηση κλήσεων
 4. Δοκιμάστε να καλέσετε το τηλέφωνό σας για να δείτε εάν οι κλήσεις σας εξακολουθούν να εκτρέπονται στον αυτόματο τηλεφωνητή.
 5. Εάν είναι, δοκιμάστε τους παρακάτω κωδικούς για να δείτε αν λειτουργούν:
  • ##61# για να απενεργοποιήσετε την προώθηση κλήσεων εάν δεν υπάρχει απάντηση
  • ##62# για να απενεργοποιήσετε την προώθηση κλήσεων όταν δεν είναι προσβάσιμη
  • ##67# για να απενεργοποιήσετε την προώθηση κλήσεων όταν είστε απασχολημένοι
 1. Δοκιμάστε να καλέσετε ξανά το τηλέφωνό σας. Εάν εξακολουθείτε να μεταβείτε στον αυτόματο τηλεφωνητή, θα πρέπει να δοκιμάσετε μία από τις άλλες επιλογές παρακάτω.

Πώς να απενεργοποιήσετε το φωνητικό ταχυδρομείο μέσω της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας σας

Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να απενεργοποιήσετε τον αυτόματο τηλεφωνητή σας είναι να επικοινωνήσετε με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας και να του ζητήσετε να τον απενεργοποιήσει για εσάς. Όσο απογοητευτικό και αν μπορεί να είναι να μείνεις σε αναμονή να περιμένεις να μιλήσεις με κάποιον, μόλις τα καταφέρεις, η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σου είναι στην καλύτερη θέση για να μπορεί να απενεργοποιήσει τον αυτόματο τηλεφωνητή σου.

Θα χρειαστεί να βρείτε τον αριθμό επικοινωνίας για τη συγκεκριμένη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας, αλλά παρακάτω είναι μερικοί από τους αριθμούς επικοινωνίας για δημοφιλείς εταιρείες κινητής τηλεφωνίας στις ΗΠΑ:

 • T-Mobile/Sprint: 611 από το κινητό σας ή 800-937-8997 από άλλο τηλέφωνο
 • AT&T: 611 από το κινητό σας ή 800-331-0550 από άλλο τηλέφωνο
 • Verizon: *611 από το κινητό σας ή 800-922-0204 από άλλο τηλέφωνο

Ταχύτητα Δικτύου Wi-Fi: Τι Εξαρτάται;(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να ρυθμίσετε την προώθηση κλήσεων για παράκαμψη του τηλεφωνητή

Ένας άλλος τρόπος για να σταματήσετε το τηλέφωνό σας να μεταβαίνει στον αυτόματο τηλεφωνητή εάν δεν απαντάτε ή είστε απασχολημένοι είναι να ρυθμίσετε την προώθηση κλήσεων. Δυστυχώς, δεν υπάρχει τρόπος να ρυθμίσετε τις κλήσεις σας να προωθούνται μόνο εάν δεν απαντάτε ή εάν είστε απασχολημένοι. Σημαίνει ότι τυχόν κλήσεις που λαμβάνετε θα προωθούνται στον αριθμό που θα επιλέξετε.

Εάν θέλετε να μπορείτε να αποφασίσετε πότε θα προωθούνται οι κλήσεις, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας και να τη ρωτήσετε εάν μπορεί να ρυθμίσει την προώθηση κλήσεων υπό όρους.

Για να ρυθμίσετε την προώθηση κλήσεων στο iPhone:

 1. Ανοιξε το Ρυθμίσεις εφαρμογή.
 2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Τηλέφωνο.
  ρυθμίσεις τηλεφώνου iphone
 3. Κάτω από κλήσειςεπιλέξτε Προώθηση κλήσεων.
  προώθηση κλήσεων iphone
 4. Μεταβάλλω Προώθηση κλήσεων επί.
  Εναλλαγή προώθησης κλήσεων iphone
 5. Παρακέντηση Προώθηση προς.
  το iphone προς τα εμπρός
 6. Εισαγάγετε τον αριθμό στον οποίο θέλετε να προωθούνται οι κλήσεις σας.
  αριθμός προώθησης κλήσεων iphone
 7. Αφού εισαγάγετε τον αριθμό, πατήστε Πίσω.
  iphone πίσω
 8. Επιβεβαιώστε ότι ο αριθμός που εισαγάγατε έχει αποθηκευτεί.
  αριθμός προώθησης κλήσεων iphone
 9. Εάν θέλετε να διακόψετε την προώθηση κλήσεων, επαναλάβετε τα βήματα 1-3 και κάντε εναλλαγή Προώθηση κλήσεων μακριά από.
  Εναλλαγή προώθησης κλήσεων iphone

Πώς να απενεργοποιήσετε το φωνητικό ταχυδρομείο συμπληρώνοντάς το

Εάν δεν μπορείτε να εφαρμόσετε καμία από τις παραπάνω μεθόδους, υπάρχει μια ακόμη επιλογή που μπορείτε να δοκιμάσετε. Αυτό είναι λίγο hack, αλλά λειτουργεί για πολλούς ανθρώπους. Το κόλπο είναι να γεμίσετε τον αυτόματο τηλεφωνητή σας με μηνύματα από τον εαυτό σας. Μόλις γεμίσει ο τηλεφωνητής σας, κανείς άλλος δεν θα μπορεί να αφήσει φωνητικό μήνυμα στα εισερχόμενά σας.

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα «Το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας δεν είναι διαθέσιμο για φωνητικές κλήσεις».(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Για να συμπληρώσετε τον αυτόματο τηλεφωνητή σας:

 1. Καλέστε τον δικό σας αριθμό από το iPhone σας.
 2. Αφήστε ένα σύντομο μήνυμα τηλεφωνητή. Απλά «γεια» θα κάνει.
 3. Επαναλάβετε τα βήματα μέχρι να ενημερωθείτε ότι ο τηλεφωνητής είναι γεμάτος και δεν μπορείτε να αφήσετε μήνυμα.
 4. Τώρα ο αυτόματος τηλεφωνητής σας είναι γεμάτος, ούτε κανείς άλλος θα μπορεί να αφήσει μήνυμα.
 5. Οι περισσότερες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας διαγράφουν αυτόματα τον αυτόματο τηλεφωνητή μετά από μια καθορισμένη περίοδο, όπως 30 ημέρες. Όταν συμβεί αυτό, θα πρέπει να επαναλάβετε αυτά τα βήματα για να γεμίσετε ξανά τον αυτόματο τηλεφωνητή σας.

Πώς να απενεργοποιήσετε το Voice Assistant σε Samsung Smart TV(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Περισσότερες συμβουλές και κόλπα για το iPhone

Αν αναρωτιέστε πώς να απενεργοποιήσετε το φωνητικό ταχυδρομείο στο iPhone, μπορεί να εκπλαγείτε όταν διαπιστώσετε ότι δεν είναι τόσο απλό όσο θα περιμένατε. Συχνά, το καλύτερο στοίχημα είναι να καλέσετε τον μεταφορέα σας και να δείτε αν μπορεί να το κάνει για εσάς. Εάν όλα τα άλλα αποτύχουν, το να γεμίσετε τα εισερχόμενά σας μπορεί να είναι μια αποτελεσματική λύση, αν είναι λίγο δύσκολο.

Ως χρήστης iPhone, υπάρχουν πολλές άλλες χρήσιμες συμβουλές και κόλπα που πρέπει να γνωρίζετε. Εάν η λίστα επαφών σας ξεφεύγει από τον έλεγχο, μπορείτε να μάθετε πώς να διαγράφετε όλες τις επαφές στο iPhone. Εάν θέλετε να έχετε καταγραφή των κλήσεων που πραγματοποιείτε, μπορείτε να μάθετε πώς να ηχογραφείτε κλήσεις σε ένα iPhone. Μπορεί επίσης να θέλετε να μάθετε πώς να αποθηκεύετε μηνύματα ήχου σε ένα iPhone.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4882

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *