Πώς να απενεργοποιήσετε τον ήχο της κάμερας στο Snapchat το 2022

Πώς να απενεργοποιήσετε τον ήχο της κάμερας στο Snapchat το 2022

Παρόλο που έχετε εκατοντάδες εφαρμογές κοινής χρήσης φωτογραφιών για Android και iOS, οι χρήστες εξακολουθούν να προτιμούν να παραμείνουν στο Snapchat. Το Snapchat και το Instagram είναι εφαρμογές κοινής χρήσης φωτογραφιών, αλλά είναι πολύ διαφορετικές.

Εάν χρησιμοποιείτε το Snapchat για λίγο, ίσως γνωρίζετε ότι η εφαρμογή σάς επιτρέπει να τραβάτε φωτογραφίες. Τώρα υπάρχουν δύο διαφορετικοί τρόποι αποστολής Snaps. μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε το Snapchat είτε τη φωτογραφική μηχανή του smartphone σας.

Κατά τη λήψη φωτογραφιών στο Snapchat, ίσως θέλετε να αποφύγετε τον ήχο του κλείστρου της κάμερας. Μπορεί να έχετε προσωπικούς λόγους για να απενεργοποιήσετε τον ήχο του κλείστρου της κάμερας στο Snapchat . Ο ήχος του κλείστρου της κάμερας δεν είναι ερεθιστικός, αλλά μπορεί μόνο μερικές φορές να προτιμάτε αυτόν τον ήχο.

Απενεργοποιήστε τον ήχο της κάμερας στο Snapchat

Όποιος κι αν είναι ο λόγος, είναι δυνατό να απενεργοποιήσετε τον ήχο κλείστρου κάμερας στο Snapchat. Και σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε αυτό το θέμα λεπτομερώς. Λοιπόν, ας δούμε πώς να απενεργοποιήσετε τον ήχο κλείστρου κάμερας στο Snapchat .

Είναι δυνατό να απενεργοποιήσετε τον ήχο κλείστρου κάμερας στο Snapchat;

Η εφαρμογή Snapchat για Android ή iOS δεν διαθέτει ενσωματωμένη επιλογή για την απενεργοποίηση του ήχου κλείστρου της κάμερας. Ωστόσο, ακόμα κι αν η εφαρμογή δεν σας επιτρέπει να απενεργοποιήσετε τον ήχο της κάμερας, μπορείτε να τον απενεργοποιήσετε ακολουθώντας μερικές λύσεις.

Και το καλό είναι ότι δεν υπάρχουν ένας αλλά πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να απενεργοποιήσετε τον ήχο της κάμερας Snapchat . Λοιπόν, ας τσεκάρουμε.

Γιατί δεν λειτουργεί το Snapchat μου; 8 καλύτεροι τρόποι για να διορθώσετε προβλήματα Snapchat(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

1) Βάλτε το τηλέφωνό σας σε αθόρυβη λειτουργία

 

Αυτή είναι μια καθολική μέθοδος και ίσως η πιο εύκολη. Όποτε θέλετε να τραβήξετε και να στείλετε ένα στιγμιότυπο, απλώς βάλτε το τηλέφωνό σας σε αθόρυβη λειτουργία .

Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα ακούτε πλέον τον ήχο του κλείστρου της κάμερας κατά τη λήψη φωτογραφιών. Ωστόσο, σημειώστε ότι η ενεργοποίηση της αθόρυβης λειτουργίας θα κάνει επίσης σίγαση των ειδοποιήσεων και των ειδοποιήσεων εισερχόμενων κλήσεων.

“Do Not Disturb” στο Discord Πώς να το ρυθμίσετε(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2) Μειώστε την ένταση του τηλεφώνου σας

Εάν προτιμάτε να αποφύγετε να θέσετε το τηλέφωνό σας σε αθόρυβη λειτουργία κατά τη λήψη φωτογραφιών, μπορείτε να μειώσετε το επίπεδο έντασης του τηλεφώνου σας. Η μείωση του επιπέδου της έντασης είναι εύκολη τόσο σε Android όσο και σε iOS.

Δεδομένου ότι λαμβάνετε αποκλειστικά κουμπιά έντασης ήχου σε Android και iOS, τίποτα δεν μπορεί να είναι ευκολότερο από τη μείωση της έντασης ήχου ενός smartphone.

 

Ακόμα κι αν το κουμπί έντασης ήχου δεν λειτουργεί στο τηλέφωνό σας, μπορείτε να ελέγξετε την ένταση από το Κέντρο Ελέγχου στο iPhone σας. Στο Android, μπορείτε να ελέγξετε την ένταση από τις ρυθμίσεις ήχου.

Για να απενεργοποιήσετε τον ήχο της κάμερας στο Snapchat, πρέπει να μειώσετε την ένταση του smartphone σας στο μηδέν . Μόλις τελειώσετε, πάρτε τα στιγμιότυπα και στείλτε τα στους φίλους σας.

Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα που δεν εμφανίζεται η ειδοποίηση Android(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

3) Ενεργοποιήστε τη λειτουργία Μην ενοχλείτε

Τα περισσότερα smartphone Android και οι νέες εκδόσεις του iPhone διαθέτουν τη λειτουργία Μην ενοχλείτε. Η λειτουργία «Μην ενοχλείτε» σε ένα smartphone ουσιαστικά θέτει σε σίγαση όλες τις ειδοποιήσεις και τους ήχους κλήσεων.

Το Do Not Disturb προορίζεται για την προώθηση της παραγωγικότητας, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την απενεργοποίηση του ήχου της κάμερας στο Snapchat. Το καλύτερο πράγμα σχετικά με τη λειτουργία “Μην ενοχλείτε” είναι ότι σας επιτρέπει να διαμορφώνετε με μη αυτόματο τρόπο ήχους για εφαρμογές.

Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να απενεργοποιήσετε όλους τους ήχους για το Snapchat όταν είναι ενεργοποιημένη η Λειτουργία Μην ενοχλείτε. Με αυτόν τον τρόπο, θα λαμβάνετε τον ήχο ειδοποίησης και ειδοποιήσεις κλήσεων, αλλά δεν θα ακούτε τον ήχο του κλείστρου της κάμερας.

 

Για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία “Μην ενοχλείτε” στο Android, τραβήξτε προς τα κάτω το κλείστρο ειδοποιήσεων και πατήστε ” Μην ενοχλείτε” για να το ενεργοποιήσετε.

 

Εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Μην ενοχλείτε στο iPhone σας, πρέπει να ανοίξετε το Κέντρο Ελέγχου και να πατήσετε παρατεταμένα το Focus. Τώρα θα δείτε όλα τα Focus Profiles. Εδώ πρέπει να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Μην ενοχλείτε.

4) Απενεργοποιήστε τον ήχο κλείστρου κάμερας στην εφαρμογή κάμερας

Εάν χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε εφαρμογή κάμερας τρίτου κατασκευαστή στο Android ή το iOS σας, θα έχει την επιλογή να απενεργοποιήσει τον ήχο του κλείστρου κάμερας.

Ακόμη και η εφαρμογή stock camera σάς επιτρέπει να απενεργοποιήσετε τον ήχο του κλείστρου. Πρέπει να ακολουθήσετε αυτήν τη μέθοδο μόνο εάν τραβάτε φωτογραφίες με μη αυτόματο τρόπο και στη συνέχεια τις στέλνετε στο Snapchat. Εάν χρησιμοποιείτε την επίσημη κάμερα του Snapchat, δεν έχει νόημα να ακολουθήσετε αυτήν.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε την εφαρμογή Κάμερα στο smartphone σας.

2. Όταν ανοίξει το εικονοσκόπιο της Κάμερας, πατήστε στις τρεις κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία.

Το Snapchat κυκλοφόρησε το πρόγραμμα συνδρομής Snapchat, αλλά θα μπορείτε να βλέπετε διαφημίσεις(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

3. Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, πατήστε Ρυθμίσεις .

 

4. Αυτό θα ανοίξει τις Ρυθμίσεις κάμερας. Εδώ πρέπει να κάνετε κύλιση προς τα κάτω και να απενεργοποιήσετε την εναλλαγή για ” Ήχος κλείστρου

 

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον ήχο του κλείστρου της κάμερας στο τηλέφωνό σας. Τα βήματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη συσκευή που χρησιμοποιείτε. Ωστόσο, η επιλογή βρίσκεται συνήθως στις επιλογές της κάμερας.

5) Ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε εφαρμογές κάμερας τρίτων

Εάν εξακολουθείτε να αναζητάτε την επιλογή απενεργοποίησης του ήχου κλείστρου της κάμερας στις ρυθμίσεις της συσκευής, πρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε εφαρμογές κάμερας τρίτων κατασκευαστών.

Υπάρχουν εκατοντάδες εφαρμογές κάμερας τρίτων που είναι διαθέσιμες τόσο για Android όσο και για iOS. Έχουμε ήδη μοιραστεί άρθρα με τις καλύτερες εφαρμογές κάμερας για Android και iOS. Οι εφαρμογές κάμερας τρίτων θα σας επιτρέψουν να απενεργοποιήσετε τον ήχο του κλείστρου της κάμερας.

Έτσι, αυτές οι απλές μέθοδοι για να απενεργοποιήσετε τον ήχο της κάμερας στο Snapchat. 

Πώς να αποκτήσετε το Snapchat Dark Mode σε Android και iOS(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4905

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *