Πώς να απενεργοποιήσετε τους υπότιτλους στο Chrome

Οι ζωντανοί υπότιτλοι δημιουργούνται αυτόματα κείμενο σύμφωνα με τον ήχο που παράγεται στο βίντεο. Αυτοί οι ζωντανοί υπότιτλοι βασίζονται στο Γλώσσα του προγράμματος περιήγησης Chrome. Οι Ζωντανοί Υπότιτλοι είναι μια χρήσιμη λειτουργία όταν παρακολουθείτε ταινίες και βίντεο σε άλλες γλώσσες στο Chrome. Η ζωντανή λεζάντα είναι αρκετά ενοχλητική για ορισμένους χρήστες. Εάν θέλετε, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη ζωντανή λεζάντα στην ενότητα Προσβασιμότητα του προγράμματος περιήγησης Chrome. Εάν χρησιμοποιείτε το παλιό Έκδοση Chrome, δεν μπορείτε να βρείτε την επιλογή Ζωντανή λεζάντα. Λοιπόν, βεβαιωθείτε ότι Το Chrome ενημερώθηκε στην πιο πρόσφατη έκδοση πριν προχωρήσετε στα βήματα.

Πώς να προσθέσετε υπότιτλους σε ένα βίντεο YouTube

Πώς να απενεργοποιήσετε τους ζωντανούς υπότιτλους στο Chrome [Temporarily]

Στην πιο πρόσφατη έκδοση του προγράμματος περιήγησης ιστού Chrome, θα λάβετε τους ζωντανούς υπότιτλους στο μέσο της οθόνης. Για να απενεργοποιήσετε τη ζωντανή λεζάντα, απλώς πατήστε το Κλείσιμο εικονίδιο. Αυτό θα απενεργοποιήσει προσωρινά τους ζωντανούς υπότιτλους.

Στην παλαιότερη έκδοση του Chrome, εάν παίζετε βίντεο στο Chrome, θα λάβετε το Media Center επέκταση. Κάντε κλικ στο Media Center εικονίδιο στη γραμμή εργαλείων και απενεργοποιήστε την εναλλαγή Ζωντανών υπότιτλων. Αυτό θα απενεργοποιήσει προσωρινά τους ζωντανούς υπότιτλους. Όταν παίζετε οποιοδήποτε άλλο βίντεο, θα ενεργοποιηθεί αυτόματα.

Ομοίως, εάν χρησιμοποιείτε υπηρεσίες βίντεο όπως το YouTube, πρέπει να πατήσετε το εικονίδιο λεζάντας στην οθόνη του media player για να το απενεργοποιήσετε ή να το ενεργοποιήσετε.

Πώς να απενεργοποιήσετε τους ζωντανούς υπότιτλους στο Chrome μέσω των ρυθμίσεων [Permanentely]

1. Κάντε κλικ στο επιλογή τριών κουκκίδων στην επάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης Chrome.

2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε Ρυθμίσεις.

3. Στις Ρυθμίσεις του Chrome, κάντε κλικ στο Προσιτότητα.

4. Μπορείτε να δείτε το Ζωντανός υπότιτλος επιλογή στη δεξιά πλευρά.

5. Πατήστε τον διακόπτη εναλλαγής κοντά στην επιλογή Ζωντανός υπότιτλος για να το απενεργοποιήσετε.

Υπόδειξη: Πατήστε την επιλογή Προτιμήσεις λεζάντας για να προσαρμόσετε το στυλ, το χρώμα, τη διαφάνεια και το μέγεθος των υπότιτλων.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις δύο μεθόδους για να απενεργοποιήσετε τους ζωντανούς υπότιτλους στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome σε υπολογιστές Windows και Mac. Για smartphone Android, πρέπει να ακολουθήσετε ένα μοναδικό σύνολο βημάτων.

Πώς να απενεργοποιήσετε τους ζωντανούς υπότιτλους στο Google Chrome [Android Phone]

1. Ανοίξτε το Google Chrome στο τηλέφωνό σας Android.

2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με τρεις κουκκίδες διαθέσιμο στην επάνω δεξιά γωνία.

3. Επιλέξτε Ρυθμίσεις από το μενού που εμφανίζεται.

4. Πλοηγηθείτε στο Προχωρημένος Ενότητα.

5. Κάντε κλικ στο Προσιτότητα και κάντε κλικ στο Λεζάντες επιλογή.

6. Πατήστε το κουμπί εναλλαγής που βρίσκεται κοντά στο Λεζάντες επιλογή απενεργοποίησης.

Δυστυχώς, το Chrome δεν διαθέτει ενσωματωμένη επιλογή για την απενεργοποίηση των ζωντανών υπότιτλων σε iPhone και iPad. Καθώς η Google εισάγει περισσότερες δυνατότητες στην εφαρμογή Chrome για iOS, αναμένουμε ότι αυτή η λειτουργία ζωντανών λεζάντων θα προστεθεί στις επερχόμενες ενημερώσεις.

Συχνές Ερωτήσεις

1. Γιατί δεν μπορώ να απενεργοποιήσω τους ζωντανούς υπότιτλους στο Chrome;

Δεν μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη ζωντανή λεζάντα εάν χρησιμοποιείτε μια παλιά έκδοση του Chrome. Επομένως, ενημερώστε το πρόγραμμα περιήγησης στην πιο πρόσφατη έκδοση. Εάν το πρόβλημα δεν επιλυθεί, επανεκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης Chrome και προσπαθήστε ξανά.

2. Μπορώ να προσαρμόσω τους υπότιτλους στο Google Chrome;

Ναί. Μπορείτε να προσαρμόσετε τους υπότιτλους στο Chrome τροποποιώντας ορισμένες ρυθμίσεις στον υπολογιστή σας με Windows.

Πώς να ενεργοποιήσετε τους υπότιτλους σε οποιοδήποτε παιχνίδι στα Windows 11

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4826

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *