Πώς να αποκλείσετε κάποιον στο Spotify

Στον κόσμο των υπηρεσιών ροής, η εξατομίκευση είναι το κλειδί και το Spotify δεν αποτελεί εξαίρεση. Ωστόσο, μερικές φορές ορισμένοι χρήστες μπορούν να παραβιάσουν την αίσθηση του απορρήτου μας ή να εμποδίσουν την ακουστική μας εμπειρία.

Ευτυχώς, το Spotify σάς επιτρέπει να αποκλείετε ορισμένους χρήστες, ακόμα κι αν δεν τους έχετε προσθέσει ως φίλους, εμποδίζοντάς τους να σας ακολουθούν και να βλέπουν το προφίλ σας και τη δραστηριότητα ακρόασης.

Αποκλείστε κάποιον στο Spotify

Μπορείτε να αποκλείσετε άλλους χρήστες στο Spotify από τον υπολογιστή σας, είτε προτιμάτε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές ή για κινητά, είτε ακόμα και την έκδοση του προγράμματος περιήγησης. Οι διεπαφές που περιλαμβάνουν τα απαιτούμενα βήματα μοιράζονται την ίδια διάταξη, επομένως η διαδικασία αποκλεισμού κάποιου είναι η ίδια.

  1. Ανοίξτε το Spotify και μεταβείτε στη σελίδα προφίλ του χρήστη που θέλετε να αποκλείσετε.
  2. Κάντε κλικ στο τρεις κάθετες κουκκίδες κάτω από την εικόνα του προφίλ τους.
  3. Επιλέγω ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ από το μενού περιβάλλοντος.

Θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε ότι θέλετε πραγματικά να τους αποκλείσετε. Επιλέγω ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ, και θα έχετε αποκλείσει επιτυχώς τον χρήστη.

Ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Spotify

Εάν έχετε αποφασίσει να επιδιορθώσετε τη σχέση και θέλετε να δώσετε στον αποκλεισμένο χρήστη μια δεύτερη ευκαιρία, μπορείτε να τον ξεμπλοκάρετε. Τα βήματα είναι πανομοιότυπα ανεξάρτητα από την πλατφόρμα που χρησιμοποιείτε το Spotify.

  1. Ανοίξτε το Spotify και μεταβείτε στη σελίδα προφίλ του χρήστη που θέλετε να ξεμπλοκάρετε.
  2. Κάντε κλικ στο τρεις κάθετες κουκκίδες κάτω από την εικόνα του προφίλ τους.
  3. Επιλέγω Ξεβουλώνω από το μενού περιβάλλοντος.

Σε αντίθεση με όταν αποκλείετε κάποιον, δεν θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε ότι πραγματικά θέλετε να τον ξεμπλοκάρετε. Βεβαιωθείτε ότι θέλετε πραγματικά να τα ξεμπλοκάρετε προτού κάνετε κλικ σε αυτό το κουμπί.

Πάρε τον έλεγχο

Η διαχείριση του απορρήτου σας και η εξατομίκευση της εμπειρίας σας στο Spotify είναι απαραίτητα για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την πλατφόρμα. Μαθαίνοντας πώς να αποκλείετε και να ξεμπλοκάρετε χρήστες, μπορείτε να πάρετε τον έλεγχο των αλληλεπιδράσεών σας και να δημιουργήσετε μια εμπειρία ακρόασης που ταιριάζει στις προτιμήσεις σας.

Είτε μπλοκάρετε μια ανεπιθύμητη παρουσία είτε επανασυνδέεστε με έναν φίλο, η δύναμη να διαμορφώσετε την εμπειρία σας στο Spotify είναι στα χέρια σας. Καλή ακρόαση!

Διαβάστε επίσης:Πώς να αποκλείσετε κάποιον στο Spotify το 2023

Πώς να ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Apple Music [2 Τρόποι]

Το Spotify δεν σας επιτρέπει να συνδεθείτε; 8 Διορθώσεις για δοκιμή

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4892

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *