Πώς να αποκτήσετε το Dynamic Island τύπου iPhone στο Android

Αν έχετε παρακολουθήσει τη ζωντανή εκδήλωση «Far Out» που διοργανώνει η Apple, ίσως γνωρίζετε για τη σειρά iPhone 14. Η Apple παρουσίασε 4 νέα μοντέλα iPhone στην εκδήλωση, δύο από τα οποία έχουν ένα μοναδικό χαρακτηριστικό που ονομάζεται «Dynamic Island».

Το Dynamic Island είναι μια ειδική λειτουργία του iPhone 14 Pro που είναι μια προηγμένη και πιο δυναμική έκδοση της παραδοσιακής εγκοπής που εμφανίζεται σε παλαιότερες λειτουργίες iPhone. Το Dynamic Island είναι μόνο μέρος των iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max.

Κάποιος θα φέρει την καλύτερη δυνατότητα του iPhone 14 Pro στο Android(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Σε τι διαφέρει το Dynamic Island από το Notch;

Λοιπόν, το Dynamic island είναι σε όλη τη μανία μετά την ανακοίνωση της σειράς iPhone 14 Pro. Είναι κάτι που το Android δεν έχει, γεγονός που κάνει τη σειρά iPhone 14 Pro διαφορετική και μοναδική.

Με λίγα και απλά λόγια, το Dynamic Island είναι μια εγκοπή σε σχήμα χαπιού που είναι πιο διαδραστική και λειτουργική. Η αποκοπή μεγέθους χαπιού μπορεί να εμφανίσει πληροφορίες και να αλλάξει το σχήμα της με βάση τις πληροφορίες που παρέχονται.

Η λειτουργία φαίνεται δροσερή και είναι συμβατή με πολλές εφαρμογές και λειτουργίες. Έχουμε ήδη κοινοποιήσει μια λίστα με όλες τις εφαρμογές που υποστηρίζονται από το Dynamic Island για iPhone.

Το Dynamic Island του iPhone 14 είναι ανεπίσημα διαθέσιμο για χρήστες Android(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αποκτήστε το Dynamic Island στο Android

Λοιπόν, τώρα που το iPhone 14 Pro έφερε ένα νέο πράγμα στην αγορά, αναμένεται ότι οι κατασκευαστές τηλεφώνων Android θα προσπαθήσουν να αναπαράγουν τη δυνατότητα. Υπάρχουν πιθανότητες να δείτε τηλέφωνα Android να έρχονται με διαδραστικές εγκοπές σε σχήμα χαπιού πολύ σύντομα. Ωστόσο, αυτό είναι απλώς προσδοκία. αν δεν μπορείτε να περιμένετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή τρίτου μέρους για να αναπαράγετε το Dynamic Island στο Android.

Ως εκ τούτου, εάν θέλετε να προσθέσετε μια δυναμική νησίδα τύπου Apple στο smartphone Android σας, διαβάζετε τον σωστό οδηγό. Ακολουθεί ένας οδηγός βήμα προς βήμα για το πώς να αποκτήσετε το Dynamic Island του iPhone 14 Pro στο Android .

1. Αρχικά, κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή DynamicSpot στο smartphone Android από το Play Store.

Πώς να αλλάξετε τον τύπο λογαριασμού στα Windows 11 (2 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2. Μετά τη λήψη, ανοίξτε την εφαρμογή. Τώρα, στην κύρια οθόνη, πατήστε το κουμπί Επόμενο .

 

3. Τώρα, θα δείτε την οθόνη οδηγιών. Εδώ, κάντε ό,τι ζητά η εφαρμογή , όπως προσθήκη εφαρμογών, παραχώρηση ειδοποιήσεων συσκευής και εφαρμογής κ.λπ. Μόλις τελειώσετε, πατήστε Τέλος! Κουμπί.

 

4. Μόλις τελειώσετε, θα δείτε την κύρια οθόνη της εφαρμογής DynamicSpot. Πρέπει να πατήσετε το κουμπί εναλλαγής δίπλα στην Ειδοποίηση για να το ενεργοποιήσετε.

 

5. Στη συνέχεια, πατήστε στις ρυθμίσεις αναδυόμενου παραθύρου και διαχειριστείτε το Μέγεθος και το σχήμα της αποκοπής. Μπορείτε επίσης να κάνετε άλλες ρυθμίσεις, όπως να επιτρέψετε δύο αναδυόμενα παράθυρα, να ενεργοποιήσετε το σάρωση να διαγραφεί, να αποκρύψετε αυτόματα το αναδυόμενο παράθυρο κ.λπ.

VITARID-R Όργανο Γυμναστικής – Στατικό Ποδήλατο και ΔΩΡΟ €10 για την επόμενη αγορά σας(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

6. Για να δοκιμάσετε την εφαρμογή dynamicSpot, πατήστε το κουμπί αναπαραγωγής στην επάνω δεξιά γωνία.

 

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να αποκτήσετε το Dynamic Island του iPhone 14 Pro σε οποιοδήποτε smartphone Android.

 

 

Αν και η εφαρμογή δεν φέρνει το ίδιο Dynamic Island, όποιο κι αν είναι αυτό, σίγουρα διευκολύνει την πρόσβαση σε όλες τις πρόσφατες ειδοποιήσεις ή αλλαγές κατάστασης τηλεφώνου. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για τη μεταφορά του Dynamic Island στο Android, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

Πώς να συνδέσετε τον φορητό υπολογιστή σας με Windows σε ένα hotspot για φορητές συσκευές(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4904

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *