Πώς να μετατρέψετε το προφίλ σε προσωπικό ιστολόγιο στο Instagram

Πώς να μετατρέψετε το προφίλ σε προσωπικό ιστολόγιο στο Instagram

Λοιπόν, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Instagram είναι αυτή τη στιγμή η πιο δημοφιλής πλατφόρμα κοινής χρήσης εικόνων στον κόσμο. Το Instagram σάς προσφέρει επίσης μερικές λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης, όπως η ανταλλαγή μηνυμάτων κειμένου, η αλληλεπίδραση με μια ανάρτηση και η φωνητική/βίντεο κλήση.

Από επιχειρήσεις έως ιδιώτες έως μπλόγκερ μερικής απασχόλησης, η πλατφόρμα χρησιμοποιείται σήμερα σχεδόν από όλους. Εάν είστε blogger μερικής απασχόλησης ή έχετε ένα προσωπικό blog, μπορείτε να το προσθέσετε στο Instagram Bio σας για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ακόμα κι αν δεν σκοπεύετε να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στο ιστολόγιό σας μέσω του Instagram, μπορείτε να προσθέσετε μια προσωπική ετικέτα ιστολογίου στο προφίλ σας για να το κάνετε να φαίνεται πιο επαγγελματικό. Και είναι πολύ εύκολο να τοποθετήσετε ένα προσωπικό ιστολόγιο στη λαβή σας στο Instagram.

Πληρώνεστε για να παρακολουθήσετε το Netflix(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Μετατροπή προφίλ σε προσωπικό ιστολόγιο στο Instagram (2022)

Επομένως, εάν ενδιαφέρεστε να προσθέσετε το ιστολόγιό σας στο Instagram, έχετε φτάσει στη σωστή σελίδα. Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μερικούς καλύτερους τρόπους για να προσθέσετε ένα προσωπικό ιστολόγιο στο Instagram . Ας αρχίσουμε.

1. Αρχικά, ανοίξτε το συρτάρι εφαρμογών Android και την εφαρμογή Instagram .

 

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή, πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ στην κάτω δεξιά γωνία.

 

3. Στη σελίδα προφίλ, πατήστε το κουμπί Επεξεργασία προφίλ , όπως φαίνεται παρακάτω.

 

4. Τώρα, πατήστε στο Switch to Professional Account στη σελίδα Επεξεργασία προφίλ .

Πώς να αλλάξετε την εικόνα του προφίλ σας στο Google(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

5. Στην οθόνη εργαλείων Get Professional, πατήστε Συνέχεια .

 

6. Στη σελίδα Κατηγορία, επιλέξτε την κατηγορία που σας περιγράφει καλύτερα. Για να εμφανίσετε την επιλογή Personal Blog στην ενότητα προφίλ, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή αναζήτησης και να πληκτρολογήσετε Personal Blog. Στη συνέχεια, επιλέξτε την κατηγορία Personal Blog από τη λίστα επιλογών.

 

7. Αφού επιλέξετε, ενεργοποιήστε την εναλλαγή για «Εμφάνιση στο προφίλ» και πατήστε το κουμπί Επόμενο .

 

8. On Είσαι δημιουργός; οθόνη, πατήστε στην επιλογή Δημιουργός και πατήστε Επόμενο .

 

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Instagram;(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

9. Τώρα, θα δείτε την οθόνη Ρύθμιση του επαγγελματικού σας λογαριασμού . Αυτό είναι ένα προαιρετικό βήμα και μπορείτε να το ολοκληρώσετε αργότερα. Για να παραλείψετε την οθόνη, πατήστε το κουμπί X στην επάνω δεξιά γωνία.

10. Τώρα, επιστρέψτε στη σελίδα του προφίλ σας. Θα δείτε το “Προσωπικό ιστολόγιο” να εμφανίζεται ακριβώς κάτω από την εικόνα του προφίλ σας.

 

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να βάλετε μια κατηγορία προσωπικού ιστολογίου στον λογαριασμό σας στο Instagram.

 

Λοιπόν, αυτός ο οδηγός είναι για το πώς να τοποθετήσετε ένα προσωπικό ιστολόγιο στο Instagram. Μπορείτε να επεξεργαστείτε τη σελίδα προφίλ και να προσθέσετε τη διεύθυνση URL του ιστολογίου σας στην ενότητα του ιστότοπου. 

Γιατί οι Blogger προτιμούν το Bluehost: Ο ταχύτερος, πιο αξιόπιστος πάροχος φιλοξενίας Ιστού(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Αρέσει σε %d bloggers: