Ελέγξτε τις ζώνες 5G που υποστηρίζονται στο τηλέφωνό σας (4 καλύτερες μέθοδοι)

Ελέγξτε τις ζώνες 5G που υποστηρίζονται στο τηλέφωνό σας (4 καλύτερες μέθοδοι)

Το 5G είναι πλέον στη μόδα και όλοι θέλουν να αγοράσουν ένα smartphone που να υποστηρίζει συνδεσιμότητα 5G. Διάσημοι κατασκευαστές smartphone όπως η Samsung, η OnePlus, η Google, η Realme κ.λπ., έχουν ήδη κυκλοφορήσει smartphone με υποστήριξη 5G.

Εάν μόλις αγοράσατε ένα smartphone αλλά δεν γνωρίζετε αν υποστηρίζει δίκτυο 5G ή όχι, μπορεί να σας φανεί πολύ χρήσιμος αυτός ο οδηγός. Σε αυτόν τον ακόλουθο οδηγό, θα μοιραστούμε μερικούς από τους καλύτερους τρόπους για να ελέγξετε την υποστήριξη ζώνης 5G στο smartphone σας.

4 καλύτεροι τρόποι για να ελέγξετε τις ζώνες 5G που υποστηρίζονται στο τηλέφωνό σας

Ακόμα κι αν γνωρίζετε ότι το τηλέφωνό σας υποστηρίζει συνδεσιμότητα 5G, εξακολουθείτε να θέλετε να ελέγξετε ποιες είναι οι ζώνες 5G που υποστηρίζει το τηλέφωνό σας. Λοιπόν, ας δούμε τους καλύτερους τρόπους για να ελέγξετε τις ζώνες 5G που υποστηρίζονται στο smartphone σας .

1) Ελέγξτε το κουτί λιανικής πώλησης του τηλεφώνου σας

Οι κατασκευαστές smartphone συχνά αναφέρουν τις λεπτομερείς προδιαγραφές του τηλεφώνου τους στο κουτί λιανικής. Έτσι, εάν το κουτί λιανικής του τηλεφώνου σας, μπορείτε εύκολα να το ελέγξετε για να βρείτε τις υποστηριζόμενες ζώνες 5G.

Πρέπει να ελέγξετε τις πληροφορίες ραδιοφώνου στην πίσω πλευρά του κουτιού λιανικής του τηλεφώνου σας. Εάν το τηλέφωνό σας υποστηρίζει 5G, θα δείτε τη ζώνη NR (New Radio 5G) ή SA/NSA 5G.

Ορισμένοι κατασκευαστές smartphone αναφέρουν τη ζώνη συχνοτήτων 5G του τηλεφώνου τους στο πίσω μέρος. Επομένως, η καλύτερη επιλογή είναι να ελέγξετε το κουτί λιανικής του τηλεφώνου σας για να βρείτε τις υποστηριζόμενες ζώνες 5G.

2) Ελέγξτε τον επίσημο ιστότοπο του τηλεφώνου σας

Για παράδειγμα, εάν χρησιμοποιείτε smartphone OnePlus, πρέπει να ανοίξετε το OnePlus.com και να ελέγξετε τις προδιαγραφές του τηλεφώνου σας. Σήμερα, σχεδόν κάθε κατασκευαστής smartphone διατηρεί μια σελίδα προδιαγραφών για το διαθέσιμο smartphone του στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Μπορείτε να ελέγξετε αυτές τις ιστοσελίδες για να βρείτε πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με τις προδιαγραφές του τηλεφώνου σας. Οι προδιαγραφές του τηλεφώνου παραθέτουν όλες τις λεπτομέρειες υλικού/λογισμικού, συμπεριλαμβανομένης της συνδεσιμότητας δικτύου 5G και των ζωνών. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μια λίστα με επίσημους ιστότοπους όλων των μεγάλων κατασκευαστών smartphone για να ελέγξουμε τις προδιαγραφές του τηλεφώνου σας.

Xiaomi
Motorola
Τίποτα
Realme
Poco
Sony
OnePlus
Samsung
Google
Oppo
Vivo
Apple
IQOO
Asus

3) Ελέγξτε την υποστήριξη ζώνης 5G σε έναν μη επίσημο ιστότοπο

Η πλοήγηση στον επίσημο ιστότοπο μπορεί να είναι πολύπλοκη και αν έχετε τηλέφωνα πολλών κατασκευαστών, είναι καλύτερο να βασίζεστε σε αποκλειστικούς ιστότοπους που διατηρούν το φύλλο προδιαγραφών των smartphone.

Για παράδειγμα, το gsmarena.com είναι ένας δημοφιλής ιστότοπος που διατηρεί λεπτομερή φύλλα προδιαγραφών οποιουδήποτε smartphone. Το GSMArena μοιράζεται επίσης κριτικές για smartphone. μπορείτε να διαβάσετε τα σχόλια των χρηστών πριν αγοράσετε ένα smartphone.

Εάν θέλετε έναν αποκλειστικό ιστότοπο για την αξιοποίηση των πληροφοριών των ζωνών 5G, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το cacombos.com. Το cacombos.com είναι ένας πολύ δημοφιλής ιστότοπος για τη διατήρηση πληροφοριών για τις ζώνες 5G διαφόρων smartphone.

 

4) Ελέγξτε τις υποστηριζόμενες ζώνες 5G σε iPhone

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το GSMArena για να ελέγξετε τις ζώνες 5G του iPhone σας, καθώς παραθέτει όλες τις λεπτομέρειες που σχετίζονται με το δίκτυο. Το GSMArena σάς δείχνει τις ζώνες 2G, 3G, 4G και 5G, μαζί με την ταχύτητα.

Ωστόσο, καθώς το GSMArena δεν είναι επίσημη πηγή, δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε πλήρως την καταχώριση. Για τον διασταυρούμενο έλεγχο των υποστηριζόμενων ζωνών 5G στα iPhone, συνιστούμε να ακολουθήσετε τα βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Αρχικά, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας και επισκεφτείτε αυτήν την ιστοσελίδα .

2. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή αναζήτησης για να βρείτε το μοντέλο iPhone που σας ενδιαφέρει.

3. Μόλις εντοπιστεί, πρέπει να κάνετε κύλιση προς τα κάτω και να ελέγξετε το φύλλο προδιαγραφών .

4. Ο επίσημος ιστότοπος εμφανίζει όλες τις υποστηριζόμενες ζώνες 5G.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ελέγξετε το υποστηριζόμενο 5G στα iPhone. Ο επίσημος ιστότοπος είναι πιο εύκολος στην πλοήγηση και θα μπορείτε να λαμβάνετε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με ένα συγκεκριμένο iPhone.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με το πώς να ελέγξετε τις ζώνες 5G που υποστηρίζονται από το Android ή το iPhone σας. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για να μάθετε ποια ζώνη 5G έχει το τηλέφωνό σας, ενημερώστε μας στην ενότητα σχολίων παρακάτω.

Πώς να ενεργοποιήσετε το 5G στο iPhone

Πώς να μεταφέρετε το Chromecast iPad Media στην τηλεόραση

Τι είναι τα περιουσιακά στοιχεία κρυπτονομισμάτων που υποστηρίζονται από πετρέλαιο;

Πώς να ενεργοποιήσετε το 5G στη συσκευή σας Android (Όλες οι μάρκες)

AI στο λιανικό εμπόριο – Τι είναι;

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4904

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *