Πώς να παρακολουθήσετε ταινίες 3D σε υπολογιστή χρησιμοποιώντας το VLC Media Player

Πώς να παρακολουθήσετε ταινίες 3D σε υπολογιστή χρησιμοποιώντας το VLC Media Player

Λοιπόν, οι ταινίες 3D δεν είναι άλλες από τις τρισδιάστατες κινηματογραφικές ταινίες που οι χρήστες λατρεύουν να παρακολουθούν σε μεγάλες οθόνες. Ωστόσο, γνωρίζετε ότι μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε ταινίες 3D σε υπολογιστή χωρίς να πληρώσετε τίποτα; Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποιο επιπλέον λογισμικό για να παρακολουθήσετε ταινίες 3D σε υπολογιστή.

Το πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων VLC είναι ένα εργαλείο που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε ταινίες 3D σε υπολογιστή. Για όσους δεν γνωρίζουν, το VLC είναι η καλύτερη εφαρμογή αναπαραγωγής βίντεο που είναι διαθέσιμη για το λειτουργικό σύστημα Windows. Το media player είναι πάντα γνωστό για την ευκολία χρήσης και την προσαρμοστικότητά του.

Πώς να κάνετε ροή βίντεο και ήχου χρησιμοποιώντας το VLC Media Player

Η πιο πρόσφατη έκδοση του προγράμματος αναπαραγωγής πολυμέσων VLC περιλαμβάνει επίσης μια επιλογή για παρακολούθηση ταινιών 3D. Υποστηρίζει 3D βίντεο και τα παίζει χωρίς καθυστερήσεις. Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μια μέθοδο εργασίας για την παρακολούθηση ταινιών 3D σε υπολογιστή μέσω του προγράμματος αναπαραγωγής πολυμέσων VLC.

Παρακολουθήστε ταινίες 3D σε υπολογιστή χρησιμοποιώντας το VLC Media Player

Έτσι, αυτό το άρθρο έχει να κάνει με τον τρόπο παρακολούθησης ταινιών 3D σε υπολογιστή χρησιμοποιώντας μια συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων VLC. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με αυτό, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

1. Πρώτα απ ‘όλα, κατεβάστε και εγκαταστήστε την πιο πρόσφατη έκδοση του προγράμματος αναπαραγωγής πολυμέσων VLC από την επίσημη τοποθεσία του .

2. Πρέπει να ανοίξετε και να παίξετε οποιαδήποτε ταινία 3D στον υπολογιστή σας με μια συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων VLC.

3. Τώρα, όταν ξεκινά η ταινία στην επάνω γραμμή του VLC, κάντε κλικ στα εργαλεία και επιλέξτε Εφέ & Φίλτρα .

4. Τώρα, θα εμφανιστεί ένα πλαίσιο διαλόγου όπως φαίνεται παρακάτω, κάντε κλικ στην καρτέλα Εφέ βίντεο.

5. Πουθενά, επιλέξτε την καρτέλα Για προχωρημένους και θα δείτε την παρακάτω επιλογή.

6. Πουθενά, βάλτε ένα σημάδι επιλογής στην επιλογή Anaglyph 3D (Αυτό το εφέ ενεργοποιεί τα εφέ 3D της συσκευής αναπαραγωγής πολυμέσων VLC).

Αυτό είναι; Τελείωσες! Τώρα φορέστε τα Κόκκινα/Κυανά γυαλιά σας και απολαύστε την τρισδιάστατη ταινία σας στην αγαπημένη σας συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων, η οποία είναι μια συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων VLC.

Έτσι παραπάνω, συζητήσαμε την παρακολούθηση ταινιών 3D σε υπολογιστή με χρήση του VLC Media Player . Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης:Πώς να εγκαταστήσετε το VLC Media Player στο Firestick

Πώς να εγκαταστήσετε και να το VLC στο Apple TV

καλύτερες εναλλακτικές λύσεις VLC για υπολογιστή με Windows

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4887

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *