Πώς να αποκτήσετε το Telegram Premium

Το Telegram είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων που κατατάσσεται στη λίστα των δέκα κορυφαίων εφαρμογών σε όλο τον κόσμο. Είναι εντελώς δωρεάν για λήψη και χρήση. Είναι μια εξαιρετικά ασφαλής εφαρμογή που διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά ασφαλείας σε σύγκριση με άλλες εφαρμογές κοινωνικών μέσων. Πρόσφατα το Telegram απέκτησε 700 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες. Γιορτάζοντας αυτό, ο Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής Pavel Durov κυκλοφόρησε το Telegram premium στις 10 Ιουνίου 2022. Η premium έκδοση Telegram είναι εξοπλισμένη με προηγμένες λειτουργίες. Η τιμή συνδρομής του Telegram Premium είναι 4,99 £, 4,99 $, 5,49 € και Rs. 460 το μήνα. Η τιμή ποικίλλει ανάλογα με την τοποθεσία. Αγοράστε μια συνδρομή και αποκτήστε πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες του Telegram premium.

πώς να αγοράσετε το Telegram Premium

(1) Κατεβάστε και εγκαταστήστε την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής Telegram στη συσκευή σας Android ή iOS .

(2) Συνδεθείτε στην εφαρμογή χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας .

(3) Μόλις μπείτε, πατήστε το εικονίδιο Hamburger στην κορυφή.

(4) Κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε την επιλογή Ρυθμίσεις .

(5) Αναζητήστε την επιλογή Telegram Premium και κάντε κλικ σε αυτήν.

(6) Τώρα, επιλέξτε το κουμπί Εγγραφή για 4,99 $ ανά μήνα .

(7) Ακολουθήστε τις υποδείξεις που εμφανίζονται στην οθόνη για να ολοκληρώσετε την πληρωμή.

Χαρακτηριστικά του telegram premium

Τα κύρια χαρακτηριστικά του Telegram Premium παρατίθενται παρακάτω.

Διπλασιάστηκαν όρια.4 GB μεταφορτώσεις.Γρήγορες λήψεις.Φωνή σε κείμενο.Μοναδικά αυτοκόλλητα.Σήματα Premium.Διαχείριση συνομιλίας.Κινούμενες εικόνες προφίλ.Χωρίς διαφημίσεις.Εικονίδιο εφαρμογής Premium.

1. Διπλάσια Όρια

Οι premium χρήστες παίρνουν τα περισσότερα από τα πράγματα διπλασιάζονται σε σύγκριση με τους κανονικούς χρήστες. Όπως μπορείτε να ακολουθήσετε 1000 κανάλια, μπορείτε να δημιουργήσετε έως και 20 φακέλους συνομιλίας με 200 συνομιλίες σε έναν φάκελο, μπορείτε να καρφιτσώσετε 10 συνομιλίες στην κύρια λίστα συνομιλιών και να αποθηκεύσετε έως και 400 GIF κ.λπ.

2. Μεταφορτώσεις 4 GB

Οι χρήστες premium μπορούν να ανεβάζουν αρχεία 4 GB την ημέρα, ενώ οι τυπικοί χρήστες μπορούν να ανεβάζουν μόνο 2 GB αρχείων την ημέρα. Τόσο οι premium όσο και οι τυπικοί χρήστες μπορούν να κάνουν λήψη μεγάλων αρχείων ανεξάρτητα από το μέγεθος του αρχείου.

3. Γρήγορες λήψεις

Ο premium χρήστης μπορεί επίσης να απολαύσει τη γρήγορη λήψη. Σε σύγκριση με τους τυπικούς χρήστες, οι premium χρήστες μπορούν να κάνουν λήψη μεγάλων αρχείων πιο γρήγορα. Με μια ισχυρή σύνδεση στο διαδίκτυο, μπορείτε να κάνετε λήψη μεγάλων αρχείων όπως 2 GB ή 4 GB μέσα σε λίγα λεπτά.

4. Φωνή σε κείμενο

Το Voice-to-Text είναι μια προηγμένη δυνατότητα που μετατρέπει το κανονικό φωνητικό σας μήνυμα σε μήνυμα κειμένου. Οι premium χρήστες μπορούν επίσης να βαθμολογήσουν τις μεταγραφές.

5. Μοναδικά αυτοκόλλητα και emojis

Οι premium χρήστες μπορούν να στείλουν εκπληκτικά αυτοκόλλητα κινούμενων εικόνων πλήρους οθόνης στις συνομιλίες τους. Ενώ οι τυπικοί χρήστες δεν έχουν πρόσβαση στα νέα αυτοκόλλητα. Οι μοναδικές συλλογές αυτοκόλλητων θα ενημερώνονται συχνά από τους καλλιτέχνες του Telegram. Οι premium χρήστες μπορούν να έχουν γρήγορη πρόσβαση στα νέα αυτοκόλλητα στην ενότητα Πρόσφατα χρησιμοποιημένα του πίνακα αυτοκόλλητων. Επιπλέον, οι premium χρήστες μπορούν να αντιδρούν στα μηνύματα χρησιμοποιώντας 10 νέα emoji.

6. Σήματα Premium

Όλοι οι premium χρήστες θα λάβουν ένα μοναδικό διακριτικό σύμβολο αστεριού δίπλα στο όνομά τους στις συνομιλίες, στη λίστα ομάδων και στην κεφαλίδα της συνομιλίας.

7. Διαχειρίσεις συνομιλίας

Οι premium χρήστες μπορούν να αλλάξουν τον προεπιλεγμένο φάκελο συνομιλίας και μπορούν να οργανώσουν τις λίστες συνομιλιών. Το Telegram Premium επιτρέπει επίσης στους χρήστες να αρχειοθετούν ή να κάνουν σίγαση νέων συνομιλιών. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε αυτήν την επιλογή στις ρυθμίσεις απορρήτου και ασφάλειας στην εφαρμογή Telegram.

8. Κινούμενα σχέδια προφίλ

Αντί να ορίσει μια στατική εικόνα προφίλ, ο premium χρήστης μπορεί να ορίσει κινούμενα βίντεο με επαναφορά ως εικόνα προφίλ. Το βίντεο προφίλ θα είναι κινούμενο για όλους στη λίστα συνομιλιών και στη συνομιλία επίσης.

9. Χωρίς διαφημίσεις

Μερικά από τα χορηγούμενα μηνύματα εμφανίζονται σε μεγάλες συνομιλίες σε ορισμένες χώρες. Αυτές οι χορηγούμενες διαφημίσεις δεν θα εμφανίζονται για χρήστες premium.

10. Εικονίδιο εφαρμογής Premium

Υπάρχουν τρεις τύποι νέων εικονιδίων που διατίθενται για premium χρήστες, συγκεκριμένα το αστέρι premium, ο νυχτερινός ουρανός και το turbo-plane. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν το επιθυμητό εικονίδιο και να το προσθέσουν στην αρχική τους οθόνη.

Πώς να δημιουργήσετε κανάλια Telegram σε κινητό και Web(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Συχνές Ερωτήσεις

1. Πώς να αποκτήσετε δωρεάν το Premium του Telegram;

Δεν μπορείτε να έχετε δωρεάν πρόσβαση στο Premium του Telegram. Το Premium Telegram κοστίζει 4,99 $ ανά μήνα.

2. Μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή Premium στο Telegram;

Ναί. Μπορείτε να ακυρώσετε το Premium του Telegram ανά πάσα στιγμή.

3. Πώς να αγοράσετε το Telegram Premium;

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στην εφαρμογή Telegram >> Κάντε κλικ στο Telegram Premium >> Επιλέξτε το κουμπί Εγγραφή για 4,99 $ ανά μήνα και πραγματοποιήστε την πληρωμή.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5430

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *