Πώς να αρχειοθετήσετε το Google Classroom [PC &Smartphone]

Το Google Classroom επιτρέπει στους δασκάλους ή τους δασκάλους να δημιουργούν όσο το δυνατόν περισσότερες τάξεις. Με αυτό, οι δάσκαλοι μπορούν να δώσουν εργασίες, βαθμούς και ανατροφοδότηση στους μαθητές. Όταν νιώθεις ότι θέλεις να έχεις πάρα πολλά μαθήματα, μπορείς αρχείο ή διαγράψτε το Google Classroom. Μόλις αρχειοθετήσετε την τάξη, θα τοποθετηθεί σε ξεχωριστή ενότητα για να διατηρήσετε το υλικό της τάξης, τις εργασίες των μαθητών και τις αναρτήσεις.

Επίσης, δεν μπορείτε να βρείτε την αρχειοθετημένη τάξη στη σελίδα ενεργών τάξεων. Η αρχειοθέτηση είναι ένας από τους βολικούς τρόπους για να διατηρήσετε το υλικό της τάξης χωρίς να το διαγράψετε οριστικά. Οι μαθητές μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση στις σημειώσεις και το υλικό της τάξης στην αρχειοθετημένη τάξη ανά πάσα στιγμή.

Πώς λειτουργεί η Αρχειοθέτηση στο Gmail(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να αρχειοθετήσετε το Google Classroom στον υπολογιστή

1. Ενεργοποιήστε τον υπολογιστή σας και μεταβείτε στο Google Classroom δικτυακός τόπος [https://classroom.google.com] από ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

2. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας με διαπιστευτήρια Google.

3. Πατήστε το τρίστικτο εικόνισμα στην κάρτα της τάξης.

4. Στη συνέχεια, επιλέξτε Αρχείο από το μενού.

Επιλέξτε Αρχείο στο Google Classroom

5. Α αναδυόμενο παράθυρο θα εμφανιστεί το παράθυρο στην οθόνη.

6. Πατήστε το Αρχείο πατήστε ξανά για να επιβεβαιώσετε τη διαδικασία.

Κάντε κλικ στην επιλογή Αρχειοθέτηση στο Google Classroom

7. Κάντε κλικ στο Χάμπουργκερ εικονίδιο επάνω αριστερά και επιλέξτε Αρχειοθετημένες τάξεις για να βρείτε τις αρχειοθετημένες τάξεις.

Πώς να αρχειοθετήσετε μια τάξη Google σε τηλέφωνο Android και iPhone

1. Ξεκλειδώστε το iPhone/Android και εγκαταστήστε το Google Classroom εφαρμογή από App Store ή Play Store.

2. Μόλις εγκατασταθεί, εκκινήστε το Google Classroom εφαρμογή και Συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Google.

3. Μετά από αυτό, επιλέξτε την τάξη που θέλετε να αρχειοθετήσετε και πατήστε την Περισσότερο εικόνισμα.

4. Κάντε κλικ στο Αρχείο επιλογή

Κάντε κλικ στο Αρχείο

5. Τέλος, κάντε κλικ Αρχείο ξανά στην αναδυόμενη οθόνη για να αρχειοθετήσετε το Google Classroom.

Κάντε κλικ στην επιλογή Αρχειοθέτηση στο Google Classroom

Τι συμβαίνει όταν αρχειοθετείτε μια τάξη;

  • Οι αρχειοθετημένες τάξεις δεν θα είναι διαθέσιμες στην ενότητα της ενεργής τάξης.
  • Οι μαθητές δεν μπορούν να καταργήσουν την εγγραφή τους από την αρχειοθετημένη τάξη.
  • Τόσο οι δάσκαλοι όσο και οι μαθητές μπορούν να δουν τις αρχειοθετημένες τάξεις.
  • Οποιοσδήποτε από την τάξη μπορεί να έχει πρόσβαση σε όλα τα συνημμένα, τα αρχεία και το υλικό από το Google Drive.

Πώς να καταργήσετε την αρχειοθέτηση της τάξης στο Google Classroom

Εάν έχετε αλλάξει γνώμη, μπορείτε επίσης να καταργήσετε την αρχειοθέτηση της τάξης στο Google Classroom για να συνεχίσετε την εργασία σας.

1. Ανοίξτε Google Classroom στη συσκευή σας.

2. Κάντε κλικ στο Μενού κουμπί.

3. Επιλέξτε Αρχειοθετημένες τάξεις από το μενού.

Επιλέξτε Αρχειοθετημένες τάξεις

4. Εδώ, μπορείτε να βρείτε τις αρχειοθετημένες τάξεις.

Πώς να βρείτε τα αρχειοθετημένα μηνύματά σας στο Messenger(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

5. Επιλέξτε την τάξη θέλετε να καταργήσετε την αρχειοθέτηση και να πατήσετε το Μενού εικόνισμα.

6. Πατήστε Επαναφέρω στο μενού.

Κάντε κλικ στην Επαναφορά

7. Τέλος, κάντε κλικ Επαναφέρω από το αναδυόμενο παράθυρο για να καταργήσετε την αρχειοθέτηση μιας τάξης στο Google Classroom.

Κάντε κλικ στο Restore to unarchive Classroom

Ομοίως, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα παραπάνω βήματα για να επαναφέρετε την αρχειοθετημένη τάξη στην εφαρμογή Google Classroom στο iPhone ή στο τηλέφωνό σας Android.

Σημείωση: Ομοίως, μπορείτε επίσης να αρχειοθετήσετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Gmail.

Πώς να διαγράψετε ένα Google Classroom

Πριν διαγράψετε ένα Google Classroom, πρέπει να αρχειοθετήσετε την τάξη. Διαγράψτε το Classroom εάν είστε βέβαιοι ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε ποτέ ξανά την τάξη.

Πώς να δείτε παλιές ιστορίες στο Facebook [Απλός οδηγός](Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Διαγραφή Google Classroom στον υπολογιστή

1. Ανοίξτε το Google Classroom και κάντε κλικ στο Μενού κουμπί.

2. Κάντε κλικ στο Αρχειοθετημένες τάξεις επιλογή.

3. Επιλέξτε την τάξη που θέλετε να διαγράψετε και πατήστε το Περισσότερο εικόνισμα.

4. Πατήστε Διαγράφω για να διαγράψετε μια τάξη στο Google Classroom.

Κάντε κλικ στο Διαγραφή

5. Χτυπήστε το Διαγράφω πατήστε ξανά για να επιβεβαιώσετε τη διαδικασία.

Κάντε κλικ στην επιλογή Διαγραφή σε ένα αναδυόμενο παράθυρο

 

Διαγραφή Google Classroom σε Android και iPhone

1. Ανοίξτε το Google Classroom εφαρμογή στο τηλέφωνό σας.

2. Χτυπήστε το Μενού εικονίδιο επάνω αριστερά.

3. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε Αρχειοθετημένη τάξη.

Επιλέξτε Αρχειοθετημένες τάξεις από το Google Classroom

4. Επιλέξτε την τάξη που θέλετε να διαγράψετε και κάντε κλικ στην Περισσότερο εικόνισμα.

5. Κάντε κλικ Διαγράφω από την αναδυόμενη οθόνη.

5. Χτυπήστε το Διαγράφω κουμπί ξανά για επιβεβαίωση.

Κάντε κλικ στην επιλογή Διαγραφή στο Google Classroom

Πώς να βγείτε από μια τάξη Google

Εάν δεν μπορείτε να δείτε την επιλογή αρχειοθέτησης, μπορείτε να αποχωρήσετε από την τάξη καταργώντας την εγγραφή σας.

1. Εκκινήστε το Google Classroom στο smartphone ή τον υπολογιστή σας και επιλέξτε το εικονίδιο με τρεις τελείες.

2. Επιλέξτε Τάξεις και επιλέξτε την τάξη που θέλετε να φύγετε.

3. Πατήστε Ακτυλίσσω.

Πατήστε Κατάργηση εγγραφής

4. Τέλος, κάντε κλικ στο Ακτυλίσσω επιλογή από την αναδυόμενη οθόνη για έξοδο από την τάξη.

Πατήστε Κατάργηση εγγραφής

FAQ

1. Μπορεί ένας μαθητής να αρχειοθετήσει ένα Google Classroom;

Όχι. Οι μαθητές δεν μπορούν να αρχειοθετήσουν ή να διαγράψουν ένα Google Classroom.

Πώς να βρείτε αρχειοθετημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Gmail(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2. Πώς μπορώ να αρχειοθετήσω μια τάξη στο Google Classroom;

Για να αρχειοθετήσετε την τάξη, ανοίξτε Google Classroom → κάντε κλικ στο εικονίδιο με τρεις τελείες → επιλέξτε Αρχείο.

3. Πώς μπορώ να αποκρύψω μια εργασία στο Google Classroom;

Για να αποκρύψετε μια εργασία, μεταβείτε στο Τάξεις Εργασίες Εργασίες ανά τάξη → Επιλέξτε την ανάθεση → Πατήστε Κρύβω.

4. Μπορώ να διαγράψω μια τάξη χωρίς να την αρχειοθετήσω;

Όχι. Πρέπει να αρχειοθετήσετε την τάξη πριν τη διαγράψετε.

Αποκάλυψη: Εάν μας αρέσει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, μπορεί να τα παραπέμψουμε στους αναγνώστες μας μέσω συνδέσμου συνεργάτη, πράγμα που σημαίνει ότι ενδέχεται να λάβουμε προμήθεια παραπομπής από την πώληση εάν αγοράσετε το προϊόν που προτείναμε. Διαβάστε περισσότερα για αυτό στην αποκάλυψη συνεργατών μας.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4882

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *